- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hszilard666 #39653 üzenetére
A Bluetooth visszafelé kompatibilitása a fő egység felől értendő, ez esetben itt az iPad tölti be ezt a szerepet. Vagyis az kommunikál pl BT2.1 szabvánnyal is.
Kb úgy lehet laikusként elképzelni, hogy az Xbox one kompatibilis egynéhány Xbox 360-as játékkal, de az Xbox 360 nem kompatibilis az Xbox one játékokkal. -
R a y
senior tag
válasz
hszilard666 #39545 üzenetére
Hiba a mátrixban, novemberben cseréltem ipad 8at m1 prora, eskü most erre nem emlékszem
-
Sterilzona
senior tag
válasz
hszilard666 #37806 üzenetére
Meg csak szerelembe estem
-
stickermajom
addikt
válasz
hszilard666 #37756 üzenetére
+1
Kár, hogy általában átesek a ló túloldalára és hetekig képes vagyok adatlapokat túrni, hogy a végletekig racionális döntést hozzak. Néha már magamat is idegesítem.
-
Alex91
félisten
válasz
hszilard666 #37724 üzenetére
Majd jo 20 ev mulva elarverezem
. Dobozában, toltojevel, kabelevel, szep allapotban…
-
tboldi
nagyúr
válasz
hszilard666 #37128 üzenetére
(#37129) kezo0: moleculez-nél a pont.
(#37131) lugosi: Én nem csinálok ilyeneket, úgyhogy tényleg nem tudom, hogy illene bele a saját környezetembe.
(#37133) lockdown90 és (#37135) OCTAMD: Ízlések és ficamok, van, akinek az utóbbi jut. 🤷♂️
Szerintem semmi baj a kormánnyal, meg úgy az egész belső térrel, legalább nem unalmas és jellegtelen, mint a kor német autóié. Direkt olyan autót akartunk, ami eltér a tucat Golfoktól, Astráktól, meg a többitől. -
OCTAMD
őstag
válasz
hszilard666 #37134 üzenetére
Fura egy ízlésed van
-
lockdown90
senior tag
válasz
hszilard666 #37128 üzenetére
kormány az minden csak nem szép design
-
-
Semin
őstag
válasz
hszilard666 #37033 üzenetére
Sajnos a válasz egyszerű, gyárilag volt sz@r.
Aki elektronikai iparban dolgozott/dolgozik tudja, hogy a minőség elég hullámzó tud lenni. Egy “rideg” forrasztás esetén elég egy nagyobb ütés, és pá-pá kontakt. Nem kell felmelegednie a cuccnak.@DrojDtroll:
A művelet maga elég rizikós (az egyéb komponensek szempontjából) gondolom ezért a felár.
Azért letesztelhették volna, a folyamatos restart nem sejtet sok jót. Drukkolunk -
amdboy
senior tag
válasz
hszilard666 #37033 üzenetére
Köszönöm
-
válasz
hszilard666 #36537 üzenetére
Amilo02 szerintem az amit Szilárd ír + valami belsejében is ha jól olvastam (vezetést valami anyaggal oldották meg). Először néha néha nem érzékel leütést, aztán egyre gyakrabban, aztán ipad is kiírja hogy probléma és annyi. Van egy drága és vastag sima tokod... Apple-n kívüli javítók sem vállaltak rá javítást.
-
válasz
hszilard666 #36523 üzenetére
Ja hát az apple sem fenékig tejfel. Nálam speciel az ipad mini képernyő baja nem üti meg az ingerküszöböt, de az igen hogy az ipad pro 10,5-hez vehető smart keyboard nekem 1 év alatt mindig elszállt (valami belül elvesztette a vezetési képességet mindig). Garis csere, garis csere, nincs több gari... Magic keyboard meg ehhez nincs. És ha jól tudom nem oldották meg...
-
válasz
hszilard666 #36523 üzenetére
Ugyanez jutott eszembe. Majd a piac lesz a hibás a szemükben, nem pedig ők.
B verzió persze, hogy ennek ellenére szépen fog fogyni. Érdemes megfigyelni, hogy a kezdeti youtube videók után az influenszerek most megjelent videóiban "nem úgy kell használni" és "alig látható" a jelenség.
-
M3aN
senior tag
válasz
hszilard666 #36369 üzenetére
Úgy tudom 2 iPad
vagy az az iStyle?
-
forumpista
aktív tag
válasz
hszilard666 #36041 üzenetére
A jelly scrolling issue szoftveresen nem javítható (főleg nem oly módon hogy visszalassítják a kijelző egyik felét), hacsak nincs mesterségesen visszafogva a képfrissítésért felelős hardver.
Had mutassam be ezt egy példán keresztül, csak hogy mindenki értse:
kifeszítesz egy gumikötelet és megrántod az egyik végén. Ekkor egy hullámforma szalad végig a kötélen, és mivel ennek van egy terjedési sebessége (ami jelen esetben attól függ hogy milyen gyorsan rántottad meg a kötelet), a kötél távolabbi végén kicsit később jelenik meg a jel.Na most, mivel az emberi agynak van egy észlelési sebessége, ha a jel terjedési sebessége ez felett van, akkor egyformának fogja látni a kötél két végét, ha pedig ez alatt van akkor eltérőnek látod, ez maga a jelly scrolling issue (ami a fentiből látható hogy mindig jelen van, csak nem vagy képes felfogni bizonyos sebesség felett).
Picit hasonló ez mint a filmeknél a képkocka/mp, ha túlléped az emberi agy képfeldolgozás sebességét, akkor már nem képkockákat fogsz látni, hanem folyamatos összefüggő képet.Ebből következőleg, ezt nem lehet úgy javítani hogy "belassítod a kijelző gyorsabb felét", mert ez olyan mintha lassabban rántanád meg a kötelet. Oké, lassabban indul el a jel, csak épp a távolabbi végére is még lassabban ér oda, ergó még rosszabb lesz a helyzet.
Az egyedüli megoldás pont az ellenkezője, ha gyorsítod a jelet, mert ha elég gyorsan frissül a kijelző (a távolabbi fele is gyorsabban mint a te észlelőképességed), akkor egyszerűen egyformának fogod látni mindkét felét a kijelzőnek.
Kérdés, hogy a kijelzőt vezérlő hardver nem frissíti-e elég gyorsan (és lehet-e nagyobb tempóra rávenni), vagy maga a kijelző nem tud gyorsabban frissülni (akkor sem ha gyorsabban frissülő jelet kap).
Ha a kérdésekre az a válasz hogy a hardver ennyit tud, akkor ezt szoftveresen nem fogják tudni orvosolni.Egyébként érdekes, hogy ez a hiba ennyire megjelent az új mininél, mert ez nem egy új jelenség, de általában az oled kijelzők sajátossága (és úgy tudom ebben ips kijelző van) és ott is a nagy méretű kijelzők problémája inkább (10 colos tabletek, a példára utalva, minél hosszabb a "kötél", annál tovább tart az ugyanolyan sebességű jelnek végigérnie ha nem gyorsítják a jelet)
-
bostone
addikt
válasz
hszilard666 #36085 üzenetére
A fene tudja, egyesek azt írják a MM kártyát ad vissza pénz helyett. Pedig mégis a legnagyobb műszaki lánc itthon.
Az ED biztos, hogy fizet, volt tapasztalatom.Magam részéről örülök, hogy ez a kis mizéria a minivel teljesen elvette a kedvem a vásárlástól.
-
sasa134
addikt
válasz
hszilard666 #36074 üzenetére
...hát ez nem hangzik túl jól...köszi hogy megosztottad a tapasztalatokat.
-
kezo0
addikt
válasz
hszilard666 #36076 üzenetére
Reagált már erre a hibára hivatalosan bármit is az Apple? Tele van vele a net, az összes szakportál megírta, hosszú thread megy róla a redditen, de részükről még annyival sem találkoztam, hogy „vizsgáljuk a jelenséget”…
-
Maxxy10
addikt
válasz
hszilard666 #36076 üzenetére
Szoftveresen korlátozni mindig az egyik oldalt? Nem vagyok jártas a programozásban de nem tűnik egyszerűnek bár még mindig jobb mint a visszahívás. Volt egyáltalán olyan Apple termék amit visszahívtak?
-
Maxxy10
addikt
válasz
hszilard666 #36074 üzenetére
Sajnálatos, hogy mindegyiken láttad de viszont lehet szoftveres probléma ( nagyon remélem mert ha nem akkor ebből visszahívás kell legyen....).
-
sasa134
addikt
válasz
hszilard666 #36049 üzenetére
Ezt érdekes lenne látni
-
sasa134
addikt
válasz
hszilard666 #36049 üzenetére
Nagy kérdés, hogy ez garanciális probléma -e?
-
sasa134
addikt
válasz
hszilard666 #36041 üzenetére
Nyilván előjött, sőt ha ez hardveres probléma, akkor gondolom a design freeze idején már láthatták. Nem hülyék az Apple mérnökei, ezeket szarrá mérik meg tesztelik, hónapokig, kizárt hogy nem észlelték. A furcsa az, hogy a launch-ig nem tudták megoldani és így engedték a gyártásba.
-
válasz
hszilard666 #35735 üzenetére
Hardverben, így akksiban is szuper az ipad, 4 éves ipad pro 10,5-re a 3uTools 90%-os akksit mond. Most is jól bírja bár éjszakánként vagy hogy 10+%-ot veszít. Apropó van valami app amivel meg lehet nézni mi eszeget éjszaka (beállítások akku rész szerint semmi
)?
-
szabonagyur
félisten
válasz
hszilard666 #35735 üzenetére
Nekem Mini4 a Mini2 mellett mar akksi cserere var
-
szabonagyur
félisten
válasz
hszilard666 #35727 üzenetére
+1, nekünk is van egy Netflixre, amíg nem kér újabb iOS verziót addig marad is.
Akksira a kora ellenére még mindig nagyon jó, közel 100%-s, pedig 2. tulaj vagyunk.
-
Maxxy10
addikt
válasz
"vagy csak nem tudom elviselni a fogyasztói társadalom nyomását."
+1 -
Silentfrog
veterán
válasz
Köszönöm a segítségeteket!
-
válasz
hszilard666 #35673 üzenetére
Szólj ha látsz valami akciót minire, én is gondolkozok rajta de a 320-at sokallom érte egyelőre.
-
VD
őstag
válasz
hszilard666 #35678 üzenetére
[link]
Csak egy sok közül, mire jó egy régi cucc. -
Maxxy10
addikt
válasz
hszilard666 #35673 üzenetére
Én is feldobtam eladásra az Air hármast de nehezen hiszem, hogy bárkinek is kellene. Ha ~120e Ft körül elmegy akkor annak már örülök.
-
Maxxy10
addikt
válasz
hszilard666 #35670 üzenetére
Lesz új mini előrendelés?
-
válasz
hszilard666 #35553 üzenetére
192k oktatassal
-
válasz
hszilard666 #35559 üzenetére
Mert laminált, usb c, új cerka és design. Sajnos ez most ennyi.
-
válasz
Hát ha lenne rá felsleges pénz, azonnal rendelném az alap konfigot, ceruza már van a 12.9-hez, nagyon jó lenne útközben.
-
Maxxy10
addikt
válasz
Plusz egy airpod is jár hozzá. Legalábbis UK-ban
-----
Sima iPad kijelzője laminált? -
30z.Samu
titán
válasz
hszilard666 #35541 üzenetére
Nekem mind a két iPad tetszik, de inkább a Minit venném.
Egyébként tudnak show-t csinálni, annyi szent.
-
Kaba
veterán
válasz
hszilard666 #35477 üzenetére
Lesz új mini az idén,de nem biztos,hogy holnap lesz bemutatva.
Az is benne van a pakliban,hogy az Apple még egy prezentációt tart majd az ősz folyamán. -
válasz
hszilard666 #35122 üzenetére
Nekem egy iPad 2-m van, az akksija az egyetlen ami ma még megfelelő, minden másban lassú, korszerűtlen. 9 éves ha jól számolom és olyan akkuidőket produkál hogy csak nézek.
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
hszilard666 #35056 üzenetére
Igazából azt kéne rendbetenni a fejekben, hogy itt három külön tényező van:
- Magyarország törvényei a jótállásról ami a kereskedő és a vevő között jön létre, nem a vevő és az Apple Inc. között. Eszerint egy iPad pro-ra 3 év jótállás van akkor is ha az iStyle adja el és akkor is ha a Jóska GSM Kft (aztán persze sok sikert behajtani rajtuk)
- Van egy szerződés a kereskedő és az importőr között, ezen múlik, hogy ki állja a cehet ha szar van a palacsintában, de ehhez semmi köze a fogyasztónak, hogy a kereskedő az Apple hivatalos nagykerben vette-e vagy egy német outletben. Te a kereskedővel állsz szerződésben.
- Van ez az Apple "garancia" menüpont ami szép és jó de a magyar törvényeket nem írja felül. Amennyire tudom, itthon csak annyi haszna van, hogy amíg ez ketyeg addig könnyebb a gariztatás, "szó nélkül" intéztik a nagy szervízek. -
Noxy
veterán
válasz
hszilard666 #35051 üzenetére
Ne írjál már h..séget.
Jul-ban vettem a Müncheni MM-ban, karácsonykor adtam oda. Dec 23-tól indult az egy éves Apple gari, mert akkor lett aktiválva.
-
szildavid90
aktív tag
válasz
hszilard666 #34993 üzenetére
Koszi mindenkinek a segitseget!
-
kalanchoe
senior tag
válasz
hszilard666 #34923 üzenetére
A 12-es a kijelző meg a design miatt szimpatikus nekem, a port hiányával meg nem lenne gondom, évek óta nem használok külső eszközöket. A billentyűzetes probléma az elég népszerű volt amúgy, mondjuk ez nálam azért nem számít igazán, mert bt-s billentyűzetet használnék. A többi típushibáról amúgy nem is tudtam, szóval köszönöm az infót!
A 11”-es Air ötlete sem rossz, árban sokkal jobbak, meg igazándiból az is bőven elég lenne nekem Office munkákra meg netezésre, ezeket a nézőpontokat figyelmbe véve inkább az Air felé hajlok, azokra nem igazán hallottam sok panaszt. -
parandroid
félisten
válasz
hszilard666 #34627 üzenetére
Akkor az én esetemben valószínűleg valóban az történt, hogy a hivatalos kereskedőnél kvázi consigment készlet van, addig az apple tulajdona, amíg ő el nem adja a vevőnek, így az apple is ettől a dátumtól (max 1-2 munkanap difi) indítja az online checkes garit.
p
-
milkabrams
őstag
válasz
hszilard666 #34507 üzenetére
Nagyrészt irodai munka, op7t kijelző alatti és LG v20 hátlapi szenzorai tökéletesen működnek.
-
válasz
hszilard666 #34442 üzenetére
Én erősen kétlem hogy ennél vékonyabb lehetne, attól hogy hajlítható semmivel nem lesz vékonyabb vagy könnyebb egy eszköz, összehajtva pedig Legalább kétszer olyan vastag.
-
válasz
hszilard666 #34440 üzenetére
Előre szólok, kinyitva az is ugyanekkora lesz.
-
válasz
hszilard666 #34438 üzenetére
helyes, de áruld már el miért gondoltad hogy a legnagyobb tablet kell neked tömegközkekedésre
-
moleculez
veterán
válasz
hszilard666 #34428 üzenetére
12.9-cel repülőn… Behúzott hassal, fektetve tudtam használni a képernyő tetejét
Buszon még Istenes helyzet hidd elAztán, most hogy vettem 11-es Air4-t vettem.
-
tybsen
addikt
válasz
hszilard666 #34428 üzenetére
Szerintem ne foglalkozz az emberekkel, hogy mit neznek - engem annak idejen mindenki bamult a 7" galaxy tab-bal amivel telefonalni is lehetett. Kvazi elso fecskekent ilyen merettel nagyon fura latvany voltam nehanyak szamara - most mar senkinek nem tunne fel egy ekkora meret. Meg amugy is Te legyel boldog vele es kesz. Az emberek akkor is neznek, ha vekony vagy, akkor is ha kover vagy, akkor is ha atlagos - mindig neznek valamiert
Ne foglalkozz senkivel.
-
consono
nagyúr
válasz
hszilard666 #34419 üzenetére
Egyesek képesek 15"+-os notebookon is dolgozni, filmet nézni a tömegközlekedésen, minden csak megszokás kérdése
Eddig min néztél filmet? Lehet, hogy csak kell pár nap...
-
HardRic
addikt
válasz
Ha jött volna új Mini mint ahogy pletykálták, most nem kellett volna sokat gondolkodni, hogy mit vegyél. Most megint őszre mondják, addig húzd ki valamivel, aztán a helyedben én megvenném azt egyből.
-
milkabrams
őstag
válasz
Ide a mininél nagyobbat nem vennék.
-
válasz
hszilard666 #34414 üzenetére
11 kell neked, de még az sem kicsi egy buszon.. Én egyszer buszoztam a 12.9-el, hát kicsit túlzás volt, de volan buszon 3 órás út így még okés és kis asztal is volt.
És a 11 pont jobban bírja mert kisebb a felület, nehezebben hajtod ketté, ha meg macbook is van mellett akkor semmi para.
Magától nem fog ketté törni -
patyil
tag
válasz
hszilard666 #34412 üzenetére
Ha csak tartalomfogyasztás és filmnézés a cél, illetve tömegközlekedés a használat, és nem lesz bill meg ceruza, nem járnál jobban egy '18as 11" proval? Egész nyomott lett az áruk. A szélesebb képarány miatt nem veszítenél sokat a képméretből, viszont sokkal jobban hordozható, tartható meg egy kézben, használtam mindkettőt...
A 12.9 gépekből még az új form factor is körülményes és feltűnő bkv-n, nem hogy a touch id-s.
-
Alex91
félisten
válasz
hszilard666 #34376 üzenetére
Es remelem kerul majd 200k-ba
!
-
OCTAMD
őstag
válasz
hszilard666 #34056 üzenetére
Szerencsejáték meg az Apple is függőséget okoz
-
jófejsrác
senior tag
válasz
hszilard666 #34056 üzenetére
Teljesen aterzem. Annyira akartam magamnak macbookot, hogy először vettem egy 2017es Airt - 2 hónap utam eladtam. Utána 2 év elteltével vettem egy 2018as Airt - na ő 1 hétig sem bírta . Egyszerűen az asztali pc , iPhone és iPad pro melle nekem haszontalan. Emellett viszont tok jó érzés volt leülni eléjük és csak úgy netezgetni. Szerencsére mindkét gépet vagy ugyanannyiért vagy picivel többért sikerült továbbadni.
Viszont a magic keyboardnak már érzem nem sokáig tudok ellenállni -
milkabrams
őstag
válasz
hszilard666 #33792 üzenetére
Mire elég manapság egy mini hardverek?
-
Süvi
őstag
válasz
Én úgy olvastam, hogy 2023-ban jön az összehajtható teló, és 2021-ben még mini 6.
-
VD
őstag
válasz
hszilard666 #33794 üzenetére
Szerintem, azért vagyunk még jó páran…
Nálam 2018 12,9 pro van munkára és szórakozásra. A telefonálásra meg egy 12 mini.
Főleg így állandó home office-ban, megfizethetetlen a kényelem amit egy iPad nyújt! -
moleculez
veterán
válasz
Nálam XS Max + Air 4 a setup, és otthon én sem nyúonék telóhiz, ha lenne WhatsApp iPadra. De nincs😕 Amúgy kicsit trainingelni kellett magam, hogy teló helyett az iPadhoz nyúljak, de egész jól állok.
-
Maxxy10
addikt
válasz
hszilard666 #33481 üzenetére
Igen igen, egy desktop mode nagyon hiányzik nekem is mint pl Dex. De akkor Mac mini-nek oda vágna. A kisebbik elég kedvező árat kapott
-
hszilard666
veterán
válasz
hszilard666 #33481 üzenetére
Nincs ipad mini. Megyek belepisálok egy konnektorba. De legalább van fehér keyboard. Nagyon kíváncsi vagyok hogy fog kinézni pár hét használat után
-
FerencF
kezdő
válasz
hszilard666 #32821 üzenetére
Ezt értem, de én nem tudnék úgy átszellemülni egy villamoson. Nyaralóban, munkahelyen még csak-csak.
#32823bostone Egyértelmű. Csak neki van Porsche-ja, csak tetszik is neki, de reálisan látja a problémáit. Amit vagy magaménak érzek, vagy nem, de nem is figyelek rá. Egy biztos, én nem mennék neki csak mert csúnyát írt az iPad-edmre. De hát nem vagyunk egyformák.
-
tboldi
nagyúr
válasz
hszilard666 #29329 üzenetére
Press F to pay respects
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Én is mindig repítem kb másfél méterről az ágyra a 11-est
-
válasz
Az nem volt pici .
-
tl-x
addikt
válasz
Jó erősen tehetted le
-
hitchins
őstag
válasz
hszilard666 #27870 üzenetére
Gyökér???
Kicsit eros azert nem? Inkabb naiv.
Mondjuk eleg szomoru hogy a mai vilagban mar abbol kell kiindulni hogy esetleg at akarnak verni.
Szerintem az lenne az alap hogy az ember tartsa magat az adott szavahoz. -
Alex91
félisten
válasz
hszilard666 #27394 üzenetére
Ipad 2 hardvere retina kijelzovel...
-
Rage47
veterán
válasz
hszilard666 #27392 üzenetére
ilyen gyenge az ipad 3?
ipad mini 2-m is viszi az ilyen videókat simán -
Rage47
veterán
válasz
hszilard666 #27375 üzenetére
próbáld az nplayert
-
gergo5991
őstag
válasz
hszilard666 #25301 üzenetére
szia, apple pen-el használod az affinityt vagy simán kézzel? másik kérdés: megvetted 50 euróért a tutorial könyvet vagy az videóanyag?, vagy okosba valahonnan?
-
Oscar
tag
válasz
hszilard666 #24935 üzenetére
Oké. 100K+ csere kizárva sajnos... (mondjuk kíváncsiságból lehet rákérdezek, hogy mennyi)
Olyan hozzáértő szerviz létezik esetleg, ahol egy jack dugót esetleg meg tudnak javítani?
Köszi... -
válasz
hszilard666 #24909 üzenetére
soha de soha nem kértek semmit tőlem, vittem a második évben a cuccaimat és cserélgették őket bőszen, mintha csak garisok lettek volna és nem "csak" szavatosság
-
KZP
őstag
válasz
hszilard666 #24718 üzenetére
Nekem is van ilyen megmagyarázhatatlan fehér folt a kijelzőn. Ahogy olvastam, ez típushiba. És a cserélt (javított) készülékeken is jelentkezik a későbbiek folyamán, legalábbis pár hozzászóló szerint.
-
amulet
senior tag
válasz
hszilard666 #23836 üzenetére
Köszönöm, utánan ézek 🙂
Tigerclaw: köszönöm a linket
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
hszilard666 #23832 üzenetére
Mondjuk 4k-s videokkal még nem próbáltam, de FHD-s lejátszáshoz ad elég sebességet. Én is néztem olya powerbankot amibe lehet dugni pendrive-ot vagy SD kártyát, de végül maradt ez, mert pendrive méretű. Az akkuja elvileg 4-5 órát bír, ami több mint elég, főleg hogy egy powerbankba, vagy USB töltőbe dugva "bármeddig" elmegy. 3 klienst szolgál ki. A negatívum az, hogy USB 2.0-ás, vagyis nem lehet rá másolni olyan gyorsan, de arra tökéletes, hogy bárhova elmegyek és pendrive-ként tudom használni, az iPhone, iPad meg wifi-n keresztűl eléri. Ez vállalható workaround az iOS egyik problémájára.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
hszilard666 #23786 üzenetére
Az enyémen van üvegfólia (10,5" pro) és nem ront a betekintési szögön sem az apple pencil élményen - legalábbis nekem az élmény egyáltalán nem kevesebb mint nélküle.
-
Mr.C
őstag
válasz
hszilard666 #23786 üzenetére
Na, pedig pont most tervezek beszerezni egy matt lapot a minihez. Akkor nem üveg lesz, csak sima fólia.
btw van valami trükk a kijelző tisztításához? Ugyebár mindenféle finomsággal be van vonva, nem szeretném, hogy baja legyen a coating-nak mondjuk egy denaturált szeszes takarítástól
-
bigsee
addikt
válasz
hszilard666 #23747 üzenetére
Te is ilyen hülyeségekkel magyarázod meg otthon, hogy mit-miért veszel...
-
törölt tag
válasz
hszilard666 #23743 üzenetére
Arra majd figyelj, hogy amennyit váltogatod a cuccaid, márt rég átlépted a 600 ezres határt az adómentességhez
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
hszilard666 #23743 üzenetére
2018-as Pro-t vettél már? Azzal lehet nagyon szerelembe esni. (Mondjuk nálad ez hamar múlik, de legalább addig nagyon jó.)
-
törölt tag
válasz
hszilard666 #23730 üzenetére
Lehet, ha van egy géped amire felrakod qtorrentet, és bekapcsolod a web interfacet
-
válasz
hszilard666 #23271 üzenetére
“Állítása szerint” nyugodtan mehet arra a listára, amelyiken este letettem az asztalra a telefont/szemüveget/akármit és reggel mire felkeltem, eltört
-
válasz
hszilard666 #23268 üzenetére
Meg hajlított kijelzős.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
hszilard666 #23212 üzenetére
Legszebb iPad, ever.
-
Geller72
veterán
válasz
hszilard666 #22975 üzenetére
...akkor lehet...
-
hszilard666
veterán
válasz
hszilard666 #22973 üzenetére
Hubaszki, pedig eskü józan voltam...
-
lindermen
senior tag
válasz
hszilard666 #22966 üzenetére
Xdisplay
-
moleculez
veterán
válasz
hszilard666 #22948 üzenetére
Ugy érted, hogy egy 2010-es iPadre cseréltél? Mert az ma már csak papírnehezéknek jó, ha szerencséd van.
-
válasz
1024x768as külső monitor ... ennek gondolom annyi értelme van mint amennyinek hangzik
monitort amúgy 17" méretben pont húsz forintért kapsz aprón...
-
domerator
veterán
válasz
Mi az az OG?
-
talamasca
senior tag
válasz
hszilard666 #22779 üzenetére
Akkor úgy néz ki, az új iPad Pro-t csak neten szabad vásárolni...
14 napon belül vissza lehet küldeni.
😉
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest