Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nektek a pencil 2 mennyit bír akkuban? Szerintem az enyém gyorsan merül.
-
C4mp3r
addikt
eletem elso ipadjet vettem en is, egy Air 3 2019 64gb cellular formajaban. vacilaltam, hogy ez legyen vagy ipad 9, de ez pont annyiba kerult, mint a wifi only 64 gigas ipad 9, raadasul volt hozza smart cover is. mindkettoben csak 3 giga ram van, igaz az uj ipadben a12 helyett 13 na bumm. nekem a laminalt kijelzo es a color gamut tobbet szamit. ipad 9 amugy sincs keszleten szinte sehol most.
-
moleculez
veterán
Ha veszek egy MK-t, akkor egy ultravékony hátlapi tokot is. De minimum egy D-brand fólia.
-
válasz
Amilo02
üzenetére
amúgy tényleg jó a mágneses Folio tok én is nagyon szeretem
12.9 iPad Pro-ra én is vettem egyet leértékelve még iCentre-ben nyáron 15ezerért (38ezer forint eredetileg)
Azóta még olcsóbb lett, már csak 12ezerért adják
szerintem ennyiért megéri - főleg hogy a fehér színű a legmenőbb (igaz ez is lesz dzsuvás a leghamarabb) -
Amilo02
aktív tag
válasz
moleculez
üzenetére
Én ezért vettem pluszban egy tokot neki. Ha tabletként szeretném használni, csak leveszem a mágneses bill/tokról és bepattintom egy mozdulattal a tokba és védve is van. Egyébként ez a magic bill. brutál jó, fantasztikusan stabil, nagyon jó vele gépelni, minőségi jó fogású anyagból van összerakva. Rengeteg bill. kombináció van, trackpad is hibátlan, igaz egérrel használom. Persze a Logi sem rossz, még jó, hogy van választék. Kinek a pap, kinek a papné

-
moleculez
veterán
válasz
Amilo02
üzenetére
Ebből a bill érdekelne, Air4-hez. De valszeg az én felhasznalasomhoz inkább a Logi megoldása illik, viszontez meg nagyon tetszik.
Ha ebből kiveszem a gépet mert pl jegyzetelek, akkor tok nélkül marad.
A Loginál meg alapból tokban van és hozzácsattintom a bill-t ha kell. -
Amilo02
aktív tag
válasz
Carasc0
üzenetére
Igen, ez az üvegfólia dolog elég kompromisszumos. Legalábbis nekem. Az első kamera/szenzor ki van hagyva az üvegfóliából, és ott látszik a különbség, sokkal sötétebb a kijelző mint a fóliás részen. Nem tudom mennyit “szív le” a megjelenítés minőségéből. Én a pencil miatt tettem rá. Tudom, hogy nem lenne szabad karcolnia, de bennem van a tudat és rendesen félelemmel húztam fólia nélkül a tollat rajta. Egyébként amcsi fórumon témázták, hogy előfordult valakinél, hogy a pencil végére ragadt valami kemény szemcse, és végigkarcolta a screent. Igaz vagy sem, nem tudom….
-
Carasc0
őstag
Nekem hála égnek nincs szükségem billre! Elég a toll. Tok-shopból veszek rá valami tokot. Aztán használom!
Alex91: Most bontottam ki: Ipad Pro 12,9 M1X (2022) 2TB + Cellular van benne!
-
HardRic
addikt
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Az az egész ökoszisztémában a kedvenc feature-öm. Fogalmam sincs jelen pillanatban sem, hogy hol van a lakásban a telefonom.
-
Noxy
veterán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
.+ még a hívásokat is át lehet irányítani ha uan azon a Wi-fi hálózaton van mind 2 eszköz.
-
Noxy
veterán
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Ha bekapcsolod a telefonon a beáll.. üzeneteknél az üzenet továbbítást, akkor megjelenik az iPad-n is.
-
válasz
lugosi
üzenetére
Tegnap este utánajártam ennek. Elkezdtem töltögetni nagy méretű appokkal, mikor már csak 4-5 giga szabad hely volt akkor elkezdett üríteni a különböző cache-eken pl az iCloud drive helyben tárolt tartalmain. Ez azzal a furcsa hatással járt, hogy a Fotók egy pillanatra úgy érezte hogy szabadul fel hely (vagy nem tudom) és megugrott a fotók foglaltsága 79-ről 86 gigára. Utána még igyekeztem teletölteni a gépet és akkor lecsökkentette a Fotók foglaltságát 69-re, úgyhogy úgy látom a Fotók által foglalt hely nem statikus.
-
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Nekem az előbbi lesz majd benne, egy külön főkártya.
-
válasz
Maxxy10
üzenetére
Köszi szépen! Neked is HardRic!

Ha már mindketten írjátok, akkor valószínűleg privát (gondolom inkognitó) böngészőben fog akkor majd menni.
Látom ez a Tunelbear ez androidra is van. Ha ott is ugyanígy működik, akkor megoldom inkább majd ott.
Olyat is olvastam, hogy valaki 3 havi YT prémium előfizetést vett, de én csak havit látok.
Nem olyan nagy gond, csak gondolom úgy olcsóbb tud lenni valamennyivel. -
ricogsm
őstag
Sziasztok !
Használja valaki a pigment alkalmazást szerintem ötletes .
Nem olcsó ,hogy havi díjas . -
Parson
addikt
válasz
consono
üzenetére
No meg is van a mediamarktból a kiszemelt példány... illetve nem a kiszemeltet adták, hanem az új verziót, aminek a dobozára az van irva hogy 7 és 8-cal is kompatibilis... szoval végeredményben csak benyelte a mediamarkt az akciojat en meg igy is hozzajutottam az aktualis peldanyhoz.
Ha minden igaz, ma már megyek is az iPad 9 Wi-Fi 64 GB SpaceGrey-ert... csak aztan tenyleg az legyen a dobozban aminek lennie kell, mert karácsonyi ajándék lesz a szüleimnek... -
M3aN
senior tag
Mi a baj az iPad 9-el?

-
batai15
félisten
Köszönöm srácok
-
batai15
félisten
Sziasztok ! Xr tulajként szeretnék venni hamarosan ipadet is , mert a mostani kínai teclast szerintem nem fogja sokáig bírni .
Melyik ipadet lenne célszerű használtan venni kb 2-3 évre ? Kizárólag közösségi /böngészés és netflixre kellene játékra nem . Továbbá 10+coll lenne a minimális méret. -
válasz
lugosi
üzenetére
Viszont ezzel kapcsolatban egy érdekes kérdés. Van egy 128 gb-os iPhone és egy 128 gb-os iPad pro. Mind a kettőre ugyanaz az iCloud fotókönyvtár van szinkronizálva, ami 341 giga. Mindkét eszközön be van kapcsolva a tárhely optimalizálása.
Ez az iPhone-on jelent 11 giga tárhelyhasználatot, az iPad-en 71 gigát.
Ez mitől lehet? Visszaveszi vajon az iPad-en ha fogytán lesz a hely? -
Valaki vett mostanában YouTube premium-ot?
Én most próbalnám az egészet először Tunnelbear progival és hiába állítom be benne Argentínát vagy Indiát, mindig azt írja a YouTube (mindig kisöpörve és frissen indítva), hogy első ingyen hónap után havi 2390Ft lenne.Rájöttek volna a kiskapura?
-
SidCorky
őstag
válasz
C4mp3r
üzenetére
Be van kapcsolva, meg az optimalizálás is, pont így nem kéne az iPaden lennie, nem? Most kikapcsoltam meg vissza, legalább annyit elértem, hogy már Fotóknak írja a tárhelynél és nem rendszeradatnak. Hagyom így, hátha megoldja magától, ha nem akkor utánajárok, amikor kell a hely.
-
SidCorky
őstag
Valakinek van tippje, hogy mi lehet az a 40-50 GB rendszeradat? Szerdán érkezett meg az új Pro, új eszközként aktiváltam, nem tettem fel rá a korábbi mentésemet, hanem egyesével pakoltam vissza az alkalmazásokat, ha jól emlékszem, 20 GB alatt volt a foglalt terület, mire mindennel végeztem, erre tegnap láttam, hogy a tárhelynek több, mint a felét elveszi valami, és mivel az appokban még alig van tárolva valami, ötletem sincs, mi lehet az, egyszer csak ott lett.
Másnál volt ilyen? Mi lehet a gond? -
bnss
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi a tippet! Arra figyeltem, hogy a forgalmazó az eMag legyen.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ohh de királyok vagytok ,köszönöm skacok

-
Kókuszdió
nagyúr
Ha be van állítva a régió is normálisan mindenhol ,akkor az időjárás widget milyen Cupertino-ról zagyvál?

-
Ha az ipad-be tett sim kártyára sms érkezik, akkor azt megkapom a táblagépen? Illetve válaszolni tudok rá? nem iMessage, hagyományos sms.
-
Kókuszdió
nagyúr
Először frissült 15.01-re amitől elég bugos lett a rendszer.
Most újratelepítettem tísztán és sokkal gördülékenyebb az egész.
-
Lenne egy pár kérdésem ha már rendelt valaki az apple.hu-ról (én eddig HA-n vettem az ipadokat, de a hosszabb gariidővel már jobban megéri szerintem a nagy
testvértőlalmától):1. gravíroztatni akarom akkor az csak tőlük megy (apple.hu)?
2. hogy megy a fizetés szállítás? Specifikusan azért kérdezem mert lenne egy iphone mini+ ipad mini + 2nd gen pencil. Természetesen mindegyik más határidővel. Én kifejezetten nem szeretnék 3-szor átvenni, 3-szor bankkártya keretre figyelni stb. Megy ez egyben (hagyjatok békén ha mind megvan küldjétek és vonjatok alapon)?
3. van olyan hely ahol ez gördülékenyebben megy mint apple.hu-ról (istyle nem annak tűnt, ideális eset a bemegyek a konkrét boltba, megrendelem ha minden megvan befáradok és fizetek)?
-
mr.tamasbiro
őstag
Alap használatra ahol csak a Facebook valamit a Safari és Google lesz használva melyik iPadot érdemes megvenni használtan?
ipad 8;vagy valamelyik air vagy valamelyik Mini? Mini és air-ben nem vagyok képben.
köszi addig is. -
-
-
Kókuszdió
nagyúr
Rendben ,
Akkor a DFU mode-ot hogyan hozom elő iPad 8-nál?
-
Mattb
senior tag
válasz
Maxxy10
üzenetére
https://drive.google.com/file/d/19mlZS-j1w4hjUsims2QmgbEkxgqPq2Cj/view?usp=drivesdk
Itt látható a kijelző hogy mit csinál pencil alatt. Nem nyomom rá, de talán látszik is. A videó nem adja át úgy, élőben jobban látszik.
masnak is ilyen ez? Szervizben kezdenek vele valamit? -
Kókuszdió
nagyúr
-
HardRic
addikt
válasz
Amilo02
üzenetére
Sima mágneses “tokban” volt, egyszerűen feldőlt és koppant a sarka még az első hetekben. Semmi jelentős, csak egy pici horpadás az egyik sarkán de engem zavar rendesen. Azóta nem használom azt a fajtát, csak olyat ami a szélét is védi rendesen.
Amúgy simán kibírja a lógatást, bár nem sok értelme van
-
Kókuszdió
nagyúr
Újra akarom telepíteni a iPad-et amit eddig Windows/iTunes komboval végeztem ,most viszont szeretném iMac asztali rendszeren....
Itt is iTunes kell ,vagy vlmi mással is tudom?Köszöntem előre is ,
-
HardRic
addikt
válasz
Amilo02
üzenetére
Én egy hasonló, ilyen tokot rendeltem. Annyiban tud többet, hogy az előlapot mágnesesen le lehet csatolni. Múlt hét óta használom, nagyon szeretem, hogy nem fityeg rajta a nehéz előlap amikor kézben van, és mégis védve van. Nem úgy mint egy sima mágneses rácuppanós toknál amilyenben már megsérült korábban.
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Első iPadem vásárlása előtt állok. Az eMag ajánlata tűnik most a legjobbnak, úgy látom, hogy idehaza hivatalos Apple viszonteladó. Nagy értékű eszközt még nem vettem tőlük, van valakinek gyakorlati tapasztalata pl. garanciális, szervizes ügyben az eMag-gal kapcsolatban? Ha megosztaná, azt megköszönném.
Szóval a nekem legjobban tetsző ajánlat: mikor a Mobilarénán megjelent a cikk az új, 2021-es iPad Miniről, azonnal elkapott a must have érzés, már majdnem vakon megrendeltem a megjelenés előtt. Figyelemmel kísértem a megjelenés óta a készüléket, és aztán sajnos beütött ez a jelly scroll bug. A YT videókon (normál sebesség mellett) nagyon zavaró számomra, személyesen megnézve a készüléket már kevésbé tűnt annak. Viszont ott a tüske, hogy 300k HUF értékben (Cellular és 256GB tárhely) egy nem tökéletes eszközt vegyek meg?! Letettem róla. Aztán az Air 4-nél kötöttem ki, az Apple Pencil támogatás itt is adott, kézbe véve is meggyőző, még az 50k HUF felárat is kifizetném, hosszútávra tervezek, emiatt számolok a 256GB tárhellyel is. Viszont tegnap este böngészés közben az eMag oldalán kötöttem ki, ahol a 2021-es iPad Pro 11 jött szembe, Cellular modell és 128GB tárhellyel. Jelenleg 360k HUF, és itt kezdtem el vakarni a fejem. Ilyen teljesítményre jelenleg nincs szükségem, bőven elég lenne az Air 4, viszont a kijelző, az 5G modem mind a hosszútávú használat felé mutat, a 128GB tárhely már úgy gondolom elegendő lenne. Alszom még párat, megnézem még egyszer a Pro modellt, mint lehetséges befutó, és hamarosan remélhetőleg boldog tulaj leszek.
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Ez a tok tökéletes egy megkímélendő Ipad Pro 12,9 (M1)-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Társasjáték topic
- sziku69: Szólánc.
- Gaming notebook topik
- Fotók, videók mobillal
- Óvodások homokozója
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A Loginál meg alapból tokban van és hozzácsattintom a bill-t ha kell.
Nekem bőven jó! De jön mellé egy IPhone 13 Pro is
Mióta bekapcsoltam ezt a lehetőséget, nem kell állandóan egyik szobából a másikba szaladgálni, ha hívnak….