- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
proper #36329 üzenetére
PC-re kötve a 3utools megmondja, a ciklusok számát is (én is csak most, a mini eladásakor szembesültem vele, hogy az iPad nem mutatja). Ha iPad app érdekel, arra nincs tippem.
Más: leváltottam a 2019-es minit egy idei 11-es Prora, az előző kijelzője se volt semmi, de ez az új elég brutál. A Mini LED-es 12,9-est nem mertem bevállalni a blooming miatt, majd talán 2-3 év múlva, hátha javítanak rajta valamennyit addigra.
Nézegettem tokokat, később veszek valami billentyűzetes megoldást, a Logitech Combo Touchot tartom a legjobbnak, mert ha bill nélkül használnám az iPadet, akkor is védi valami a házat. Addig is valami hasonlót kerestem, mint a gyári Folio tok, de olcsóbban és olyat, ami lehetőleg a Pencilt is tartja, nehogy táskában leessen a tabletről, az ESR-nél találtam egyedül ilyet és az ára sem vészes, hátha valakinek még érdekes lehet. [link]
-
Parson
addikt
-
VD
őstag
válasz
proper #36162 üzenetére
iPad OS 10 a minimum a játéknak. Mini 2 azt hiszem 12-ig kapott frissítést. Ha igen, menni fog rajta. Ahogy nézem ez nem valami 3d-s lövöldözés, szóval még akár jól is.
Azt azért tegyük hozzá, hogy nem biztos, hogy jó állapotú lesz az a mini 2 és mivel support már nincs rá, így csak ezért megvenni, nem a best buy kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest