- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
BobChemistry #395 üzenetére
Le szoktad csukni a kijelzőt mikor lefekszel? Lehet hogy annál van beállítva hogy váltson készenlétre. De lehet oltári baromság amit mondok. Csak délután tudom beüzemelni a T400-at hogy utána nézhessek.
-
tototos
addikt
válasz
Adrian Mole #391 üzenetére
Ma már bekapcsolás után 14000 KB/s a maximális.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Sziasztok,
adjatok tanácsot.
Nem garanciális T61-et szeretnék javíttatni, a probléma ismert, olyasmi, amit érdemes javítani. Egy kondenzátorról van szó az alaplapon, és korábban már kiderült, hogy lehet valamit kezdeni vele, csak akkoriban nem volt fontos, most viszont az.
Szóval nem garanciális szervizbe hova érdemes menni? Laptopinfo? Kérek szépen ötleteket. Sajnos elbasztam, hirdetett az aprón valaki alaplapot, de addig hezitált a tulaj, ameddig elkelt, most persze sürgős. :-)
Előre is köszönöm szépen, hogy foglalkoztok a problémámmal,
AoL -
Airy
csendes tag
válasz
Gondwana #381 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor "Intel PRO/Wireless LAN 2100 3B Mini PCI Adapter" van benne. Tegnap mindkét antenna kábelt lepattintottam, majd gondosan visszatettem a helyére, de nem javult a helyzet.
Esetleg a kékfog antennáját nem lehet kipróbálni vele? Ugyanolyan csatlakozója van, de nem mertem első körben bepróbálni.
-
BobChemistry
őstag
üdv sorstársak
van egy elég idegesítő problémám
adott egy T400-as gép
és hiába állítom be az energiagazdálkodási lehetőségekben, hogy maximum battery módban se kapcsolja ki a a win a gépet, akkor is lelövi, ha nem használom egy ideig
természetesen halózatról megy a gép, esténként nem szoktam kikapcsolni
de mire reggel felkelek, mindig készenléti állapotban van -
Maverick14
tag
Sajnos nem. Igaz más a #FRU de a rendelési kód ugyanaz. Csak kibontás után derül ki ki is gyártotta az akkut.
Amikor garanciában cserélték az eredeti akkut próbáltam kérni, hogy Panasonic legyen akkor mondta a szervizes srác, hogy ez így nem megy.
Nemrég voltam Tajvanon egy konferencián és a helyi számítógép bazárban is kerestem akkut és ők is azt mondták, hogy nem tudják előre garantálni hogy Panasonic akkut kapjak. Így nem mertem bevállalni pedig kb. 40%-kal olcsóbb volt mint idehaza. Itthon nem néztem alaposan körül csak az árszintet próbáltam belőni indulás előtt, de nem nagyon tüntette fel senki az árlistákon az akku gyártóját.
De remélem neked van igazad és nem zsákbamacska lesz ha rászánom magam a vételre. -
sssent
senior tag
válasz
Maverick14 #379 üzenetére
Már miért lenne zsákbamacska? Más FRU# alatt fut a Sanyo és a Panasonic. Ha nem garanciális csere, akkor olyat kapsz, amilyet rendelsz.
-
Gondwana
addikt
Szerintem az elérési idő az még reális, de a 4MB/s-nél az első gyanúm, hogy vajon biztos UDMA módban megy, vagy valamiért visszaesett PIO módba?
Egyik gyorsteszt: sima másolás közbeni CPU usage: ha eléri az 50% környékét, vagy többet is, biztos, hogy PIO mód.
Másik gyorsteszt: Device manager, IDE/ATA kontrollerek, primary/secondary channel, Advanced settings, elvileg itt lehet átállítani - de nekem még soha se fogadta el. -
yanna
addikt
Hi!
A bios is eszi a memóriát...
Eddig induláskor 2027 megát írt a gép, a legutolsó frissítés után meg 1977-et.
(Remélem nem ökörséget kérdeztem.) -
evone
őstag
Windows 7 RTM alatt is folyamatosan megy a venti, tiszta hideg az egesz gep, de megy 3000 rpmen a venti...
-
tototos
addikt
válasz
Adrian Mole #377 üzenetére
Köszi. Gyorsteszt eredménye max átviteli sebesség 4314 KB/s
Meg egy elérési teszt eredmény [link] -
adik
őstag
válasz
adnoctum18 #383 üzenetére
igen, igen.
-
adnoctum18
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki Openoffice-t Xp alatt? Nálatok működik a scrollozás? Nálam nem... -
Be lehet azt valahol állítani, hogy amikor átvált menet közben a gép hálózati tápellátásról akkumulátorra vagy vissza, akkor a képernyő ne sötétedjen el 1 másodpercre sem, szóval semmit ne lehessen belőle észrevenni? A fényerő mindkét esetben maximumra van állítva, csak a vonaton néha elmegy az áram és baromira idegesítő.
-
Gondwana
addikt
Milyen WiFi kártya van benne? A két antennakébel rendesen be van pattintva a helyére, vagy csak úgy valameddig?
Ezt most én is X31-ről írom, 8.10-es Ubuntuval. Amióta lecseréltem az Intel2100-at Atherosra, azóta nem megy a Fn+F5 ki-be kapcsolgatás, illetve sleep után nincs wifi, csak, ha rmmod/modprobe újraidétlenkedem
-
Airy
csendes tag
Sziasztok!
Mostmár én is Thinkpad gazda vagyok!
Egy X31-est vettem, ami egy laza upgrade után, így néz ki: 1,4 GHz, 1,5 GB RAM, 320 HDD! Egészen kezes kis gép, igen jól összerakták. Az akku elég beteg már, alig 36 %os kondíciójú Ubuntu szerint, de egy kis CPU undervoltinggal még elpöfög 2 órát!
Minden szép és jó, de volna egy problémám:
A WIFI vacakol, ha jó napja van, akkor a routert közelről, illetve a lakásból mindenhonnan 100%os erősségűnek látja, ha nem, akkor jó, ha 30%osnak. Ezt csinálta már a megboldogult XPvel is és az Ubival is. Sajna (?) nem a routerrel van gond, mert a jelenség felléptekor többször is néztem másik két notival, hogy mi a helyzet, de azok minden esetben mutatták a 100%ot. No, hát ez a tünet. Mi lehet a probléma? Az antenna? Vagy a csatlakozó? Vagy a kártya? Ha veszek új kártyát bele, akkor lehet olyan MiniPCIosat kapni, amihez nem kell a belső antenna, vagy minden notiban van beépített csatlakoztatandó antenna?Előre is köszi a tippeket!
Airy -
Maverick14
tag
válasz
Adrian Mole #369 üzenetére
Nekem a névleges kapacitás kb. 60%-ig "good condition"-t írt, aztán egy rövid "moderate" állapot után "poor" lett. Most 47%-on áll.
Lassan be kellene szereznem egy újat de sajnos zsákbamacska, hogy Sanyo v. Panasonic gyártmányút kap-e az ember. -
TOZ
addikt
válasz
Adrian Mole #377 üzenetére
Az is kivalo. Csak ha jol tevedek a hdtune 15 napig hasznalhato pro verziojaban van olvasasi teszt, mig a hdsentinelnel az mar fizetos feature.
-
TOZ
addikt
-
tototos
addikt
tudnátok mondani progit amivel a hdd sebességét tudom lemérni? nagyon lassúnak érzem
-
kerlas
tag
Adódott egy kis baleset a húgom R51e-jével kapcsolatban, nevezetesen a töltőcsatlakozó a zsinór tövénél megtört, és megszakadt a kábel, mivel egybe van öntve a gumival körülményes lenne megszerelni.
A kérdésem, hogy vajon elektronikai szaküzletben beszerezhető szabvány DC dugóval helyettesíthető-e, vagy kénytelen leszek szervizbe vinni/új tápot beszerezni.
Esetleg ha valaki tudná a csatlakozó fizikai paramétereit (külső/belső átmérő) azt megköszönném. -
Napfénysüti
nagyúr
Evone-nak köszönhetően gazdagabb lettem egy Lenovo Thinkpades pólóval.
Köszönet neki! -
koma106
senior tag
Sziasztok!
Külföldön vásárolt thinkpadra 1 éven belül (az alap gari lejárta előtt) itthon is vásárolhatok garanciabővítést 3 évre? Csak beviszem egy boltba és megvehetem hozzá, mit egy plusz szolgáltatást?
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Adrian Mole #369 üzenetére
Nos, csak megnéztem. Magára az akkura nincs semmi olyan írva, amiből kiderülne a gyártó (a bele Japánban készült, ennyi). A Power Managerből kiolvasva SONY márkájú. Bocs a Panaszkodiktól.
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
Maverick14 #360 üzenetére
Ha jól emlékszem, nekem is Panasonic (nem fogom működés közben kihúzni).
Azt írja róla a PM, hogy "in good condition".De nem.
-
Lpat01
csendes tag
válasz
Napfénysüti #365 üzenetére
Igen pici időre megáll, de van hogy nem tér vissza belőle.
Shadowfax: Kösz! igy már annyira nem érzékeny.
evone: Konkrétan ezt hogy is kell?
-
Lpat01
csendes tag
Hi!
T400-asom ha mozgatom lefagy néha(álatlában akkor ha éppen valami programot elinditottam), márpedig ez egy laptopnál eléggé bajos... egy icipici odébb emelésnél is már leáll a dolog...
túl érzékeny lenne a shockdetect?
-
tototos
addikt
válasz
Maverick14 #360 üzenetére
Nekem is panasonic van a gépben és már 2 éve használom. Good-t ír a pm. Pedig volt hogy fullra lemerült, meg van hogy lekapom a töltőröl 20 percre majd vissza.
-
BobMaster
senior tag
Helló,
Lesz két db nullkilométeres magyar billentyűzet billentyűzetem, ezért akinek angol/cseh/szlovák/svéd/bantu/stb. billentyűzete van kedvenc külföldről rendelt T500/R500/R400/T400/W500 notebookjában, és inkább rendes magyar nyelvűt szeretne, az (a komoly 2 percet igénybe vévő) átszerelést is beleértve együtt licitálhat rá privátban.
Jövő hét hétfőn értesítem a két szerencsést.
-
Maverick14
tag
válasz
Adrian Mole #359 üzenetére
Ki gyártotta a ti akksitokat?
Nálam egy Z61m-ben 1 éven belül tönkrement egy Sanyo. A csere akku, szintén Sanyo, kibírta az 1 évet de most fél év múlva már erre is poor-t ír a Power Manager. Hétvégenként 1-1,5 órát szokott akkuról menni, amíg hazafele valami filmet néztem a buszon.
Érdekes, hogy kollégám ugyanakkor vett ugyanilyen gépében a Panasonic akku még vígan elvan. -
Adrian Mole
senior tag
válasz
dabgergo #325 üzenetére
Nekem is behalt az akku, pedig nem merítettem le soha teljesen. Egy évig bírta okén, aztán már csak 50%-ig lehetett használni, töltést kért. Mostanában 70%-nál töltést kér.
Akkuteszt, formázás megvolt, semmit nem segített.
BTW. Hol tudok eredeti 6 vagy 9 cellás akkut szerezni? (http://hardverapro.hu/apro/uj_lenovo_thinkpad_t60_akkut_keresek/hsz_1-50.html) -
Tim82
félisten
Nézzük csak, Dr. Akula a #331-esben kifejezetten Thinkpad-ekről írt, erre Te lereagálod azzal, hogy már láttál olyan note-t, amire - mivel Linuxszal adtak el - egy fia matricát sem ragasztottak. Ez - lévén TP-kről volt eredetileg is szó, attól még, mert Te láttál már "olyan note-t" - tulajdonképpen miért is releváns információ a TP-topikban?
-
Dr. Akula
félisten
Ja, de az nem ThinkPad. Persze láttam már TP-t is magyar boltban oprendszer nélkül, na arról pl. eladták az oprendszert külön.
Volt régebben a Vodafonnál is olyan hogy akciós telefonokat megvette a kereskedő, telefont eladta, SIM kártyát kidobta a kukákba. Aztán a Vodka meg várhatta hogy mikor fog forgalmat generálni a sok júzer. Pedig azért volt akcióban, mert a beszélgetésből kívánták visszahozni az akciós árat.
-
Kiss67
senior tag
Sziasztok. Olyan gondom lenne az x60 asommal hogy nem látja az UTP kábelt. Azt mondja hogy nincs csatlakoztatva. Pedig van , és az eszközkezelö is azt mutatja hogy minden driver ok. Mégsem megy a kábeles net.Csak a wifi. A kicsi led a csati mellett sem világít. szóval teljesen süket. A gép még garis 1 évet , ezért ha más megoldás nincs akkor szervíz lesz belőle. Van valami ötlete valakinek?
Már raktam fel uj xp-t azzal sem jó. -
NosFeraTus
csendes tag
Hello,
hol tudom megnézni, hogy melyik országokban, hol található hivatalos márkaszervíz a thinkpadekre, vagyis az ibm/lenovo notikra? -
Az IBM szervíze az Infoparkban mettől meddig van nyitva hétköznapokon?
-
Tim82
félisten
Csak halkan: Te már láttál ilyen Thinkpad-et? Mert én nem.
Hogy más gyártók szeretik költséghatékonyság címén (hiszen így nem kell fizetni a Microsoft-licenszért) Linuxszal, FreeDOS-szal adni a notijaikat, vagy akár a Lenovo más szériás notijai jönnek ezekkel az oprendszerekkel, az más kérdés.
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
Shadowfax #329 üzenetére
Ha valahogy megoldható lenne a szállítás, akkor ilyen árak mellett talán még a csupán egy év garral is hajlandó lennék megelégedni. Persze azért az szükséges, hogy itthon is lehessen érvényesíttetni, de nem hiszem, hogy a gép fizikai eljuttatása megoldható lenne.
Ezt most eléggé sajnálomDe köszönöm, hogy válaszoltál
Üdv Gábor
-
Dr. Akula
félisten
Olyan nincs hogy oprendszer nélküli. Kell lennie rajta érvényes Windows matricának (serial számmal), amivel akár a warez oprendszert is legálisan használhatod (mivel serial számra azonosít, az meg ugye van). De azt is eléggé valószínűtlennek tartom hogy a rejtett partíciót leformázzák, oda nem kerül céges adat, elég a fő partíciót legyakni párszor.
Ha meg nincs win matrica a gépen, akkor valszeg az oprendszert eladták külön (szabálytalan), duplán nyerészkedve a notieladáson.
-
SNor
tag
Szia, elmélkedek a T60 utódján. Mivel az x1300-as ATI is ritkán, de kevésnek bizonyul (főleg játékok alatt), így nem szívesen lépnék akkorát vissza. Illetve valaki fejtegette, mire elég egy ilyen ATI grafikus kártya. Azt tudom, hogy a test drive unlimited meg se mozdult. De a point'n'click játékok gond nélkül futnak... FPS meg ilyenek nálam kiesnek.
S! -
Shadowfax
addikt
Igen, ez az ötlet többször felmerült már a T topikban. A gond az, hogy az amerikai vagy kanadai Lenovo shopból összekonfigolt gépek nagy százalékának nem érvényes itthon a garanciája, aminek meg igen, arra is általában csak egy év, s ez nem is bővíthető itthon. A kinti garanciabővítés meg itthon nem érvényes. Itt lehet lecsekkolni, hogy az adott modellnek (type alapján) lesz-e itthon garija.
-
evone
őstag
válasz
dabgergo #325 üzenetére
Szerintem csinálj egy Perform Resetet! Hátha..
Más, nagyon tetszik ez a Windows 7 RTM, mivel nem vagyok egy business man, ugy erzem nagyon sok Lenovos szoftvert nem fogok felrakni, Fn+F7re pl van beepitett nagyon jol mukodo Windows tool, igy kb csak az APS kell, Power Manager, Ultranav, On screen display, Access Connections.
Ujjlenyomatolvaso cuccot alapbol felrak Windows Updaten keresztul, ez nagyon tetszik. Wifi alapbol mukodik, sleephez se kellet semmi.
-
boost
veterán
PC Outlettel kapcsolatosan CSAK jó véleményem van. Én pénteken vettem ott egy X60-ast, valamint egy T42-t. A lényeg, a fönökkel azonnal meg tudtam egyezni, hogy 2 gép vásárlása miatt 3 helyett 6 hónap pc outlet garit adjon, de abba is belemenne szerintem, ha az ember pár ezerrel többet fizet. Az X60asok nagyon jó állapotban vannak, az enyém pl még gyári garis is októberig, tehát akár meg is lehetne hosszabbíttatni egy évvel.
Az aksiban csak 41 ciklus volt.
Oprendszer azért nincs rajt, mert amikor a cégek a gépeket továbbadják refurbishingre, akkor természetesen előtte minden adatot különböző eljárásokkal felülírnak. De itt írták, hogy kérhetsz Recovery CD-t, ha még lenovo garis. Én is megpróbálom.Ja, és a T42höz járt XP licensz is. Szóval nálam pc outlet most a nyerő.
-
dabgergo
őstag
Van egy kicsit több mint egy éves T61-em és pár napja elég váratlanul, amikor egyszer töltő nélkül használtam megjelent egy felkiáltójel az akku töltöttségkijelzője mellett, hogy már csak kb 1,5 óráig bírja az akkum és jobb lenne egy újat venni
Na az a durva, hogy számomra úgy tűnt mintha az egyik pillanatról a másikra kb tényleg a felére csökkent volna az idő amit akkuval kibír. A power maneger is mostműr 48%-ot ír az akku teljesítményére az eredetihez képest. A conditionre meg poor-t. Mit csináltam rosszul, hpgy egy év alat ennyire tönkrement? Eléggé sokat használtam töltőről, de arra azért figyeltem h hetente egyszer azért teljesen lemerítsem. Gondolom az akku állapota már nem javítható, de mit tudok továbbra jobban csinálni, hogy ne romoljon tovább? Mit kellet volna másképp beállítani, hogy ne romoljon le az állapota ilyen hamar?
-
N.GÁBOR
aktív tag
Sziasztok.
A Lenovo 3000-es széria fórumán, valaki felvetette azt a kérdést, hogy rendelt-e már valaki közvetlenül a Lenovo shopból?
Erre felkaptam a fejem, és kicsit körbenéztem. A jelnlegi HUF\USD árfolyam mellett is piszok jó áraik vannak, csak az a gond, hogy nem szállítanak mindenhova a világon.
Pedig tényleg jók az árak... -
i400
senior tag
pc-outlettel kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata? találtunk egy x60-ast nagyobb vinyóval + memóriával de azt írják hogy nincs oprendszer a géphez
-
octavio
csendes tag
Hálás köszönet a tanácsokért
Van a géphez dokkolóm, benne íróval, csak nem akartam barbár módon nekimenni egy garis, nullás gépnek.
Nem azért, mert nem értek hozzá, csak eddig lenovo géppel nem hozott össze a jó sors.
De most már kezdem sejteni, hogy mit vesztettem -
Integra
titán
-
Örülök, hogy kezdenek elszaporodni az X200 tulajok, akinek esetleg egy X200 dokkolóra lenne szüksége nagyon jó áron, az keressen meg
-
Giovanny
őstag
Itt még egy tipp: Windows 7 telepítése pendrive-ról
-
evone
őstag
Windows 7re is feltudsz pakolni minden alap szoftvert, de egyelore nincs mindegyik keszen. itt megtalalod
[link] igy tudod elvileg megcsinalni hogy usbrol bootold windows 7et.
ha van garancia a gepre akkor kesobb a lenovotol is tudsz igenyelni recovery lemezeket termeszetesen.
-
octavio
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy x200-as gépet, ami mindig is álmom volt, de a rajta levő vistával nem vagyunk valami nagy barátok. Már jó régóta w7-et használok, azt szeretném most is feltenni, de nem akarom elbukni az eredeti oprendszert sem. Ha csinálok recovery lemezt, akkor utána törölhetem a partíciót, vagy akkor mindenképpen bukom a dolgot? Meg mondjuk tetszenek az alkalmazások is, amitól think egy think
köszi elpre is a választ
-
boost
veterán
Sziasztok, van valakinek X60-hoz Recovery DVD/ CD-je-?
-
Charybdis
csendes tag
Helló!
Hirtelen ötlettől vezérelve elindítottam a hangfelvevő progit, majd beszéltem a Thinkpad T500-asomnak, és kiderült, hogy van benne mikrofon
De hol van?
A gond az, hogy a gép zúgását is nagyon szépen felveszi, így használhatatlan a felvétel. Most ezt tényleg nem gondolták végig, hogy a géphang is belemászik a felvételbe, vagy nálam nem jó valami?
-
SNor
tag
Elgondolkodtató, hogy a közel négy éves x1300-as ATI kártya hogy áll teljesítményben. Gyorsan googleztam egyet, és ezt és ezt találtam hirtelen. Ezek szerint egy X301-ben lévő Intel (GMA) 4500HD hozza a szintjét, sőt talán még gyorsabb is? Az GMA X3100 se lehet annyira vészesen lassabb? Van valakinek tapasztalata ilyesmiről?
-
evone
őstag
N.GÁBOR: kuldtem privátot!
-
sigmoid
tag
Tegnap megvettem az egyik kallódó T61-est innen a prohardverről, szerződéssel mindennel... Ma reggel odatettem notitáskába, behoztam a melóhelyre, és nem nyílik ki az istenadta.
Olyan feeling, mintha be lenne reteszelve a fedél kallantyúja (nem lehet elhúzni rendesen, és így nem is nyílik), az a baj csak hogy nincs rajta retesz, szóval valami gáz történhetett. Mondjuk szép kis dolog hogy a hordozható gép zárja összefossa magát a hordozástól... XD
Na mindegy, itt vagyok az infoparkban és a gép is garanciális, átruccanok vele az IBM-be dél körül. Nem tudom ott csinálnak-e olyat ha csak valami minimális beavatkozás van, hogy helyben megcsinálják, vagy le kell adnom egy hétre a dögöt egy szaros beszorult zár miatt...
Viszont szívesen veszek ötleteket, hogy mi lehet a baja. Hátha csak fekete kakast kell áldozni és kétszer megkopogtatni kinyitás előtt. -
Krissz22
senior tag
Sziasztok!
Egy IBM T60-ba, ha nagyobb processzort szeretnék tenni, akkor az új processzornak melyik paraméterét nézzem, hogy jó legyen? Illetve a hűtése az mindegyiknek egyforma? Erősebb proci, több hő....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Macska topik
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Autós topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest