- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz22
senior tag
Sziasztok!
Egy Lenovo X300 indulo bios képernyőjén az UUID szám az miért csak 0-ból áll?
Mi lehet ennek az oka?
A System-unit serial number-nél pedig semmi nem szerepel..!?Előre is köszi!
-
Krissz22
senior tag
Sziasztok!
Egy IBM T60-ast (Intel VGA) használok, nagy megelégedéssel, de most két kérdésem is felmerült.
1. Mivel csak 3db USB van rajta és szeretnék vezeték nélküli egeret és billentyűzetet, a Bluetooth -os került szóba. A géphez mind2 Bluetooth-os eszközzel fogok tudni csatlakozni, vagy csak az egyikkel?
2. Full HD filmet vga kábelen küldök Full HD-s TV-re és a kép meg a hang szépen elhagyja egymást.
Illetve ha a gépen nézem, akkor is hasonló a felállás. Processzor terhelés 40%. Karcsú már hozzá a gép és valami erősebb vga-val menne? Ha igen, akkor melyik az az IBM, ami erre már alkalmas? (Intel VGA-s) Vagy lejátszóval lehet még rajta javítani?
Előre is köszi!
-
Krissz22
senior tag
válasz
Krissz22 #10727 üzenetére
Megoldódott...a power manager-ben ha állítottam, akkor az órajelet nem emelte fel. A windows > vezérlőpult > energiagazdálkodási lehetőségeknél ha állítottam, akkor felemeli. Igaz nem úgy működik, ahogy kéne. Vagy max órajelen jár, vagy csökkentett órajelen. Valószínű windows újratelepítés segítene...
-
Krissz22
senior tag
Sziasztok! Processzor csere után, ha nem veszi fel az órajelet a windows, arra a reinstall helyett tudtok valami más tippet? Az eszközkezelőben eltávolítottam a processzort, majd újra hozzáadtam és ez nem segített...
-
Krissz22
senior tag
Sziasztok!
Az IBM T60-as ATI X1400-al szerelt szériánál, valamelyik gép Core Duo, valamelyik Core2 Dou-val van szerelve. Az alaplapok között van különbség?
Köszi!
-
Krissz22
senior tag
Sziasztok!
Egy T60-asban egy T2600 -as (Core Duo 2160Mhz) processzornak mennyi a reális hőmérséklete 100%-on terhelve?
-
Krissz22
senior tag
Az a baj ezzel, hogy ez a meglévő garanciát terjeszti ki helyszínire. Tehát ettől nem lesz hosszabb. Én a neten azt találtam, hogy általában a garancia az eredeti vásárlástól számított pár hónapon belül terjeszthető ki és általában ennél jóval többért...
brd:
Ha ez nekem szólt, akkor eltévedtél!
Én konkrét kérdéseket tettem fel, lentebb pedig volt hasonló kérdés, de nem részletes és még annyira se részletes válasz rá. -
Krissz22
senior tag
Sziasztok!
Ha nekem van egy T60-asom és használtan vettem, papírjai nincsenek, de a serial alapján évvégéig garanciális, akkor van lehetőség a gari kiterjesztésére? Ha igen, akkor hol és kb. milyen anyagi vonzata lehet?
-
Krissz22
senior tag
Sziasztok!
Processzort cseréltem a T60-asomban és a Windows csak 998Mhz-ig viszi fel az órajelet. Egyébként a CPU maga jó és a gép is szeresse, mert másik merevlemezre is feltettem a wint és tökéletesen működött. Szeretném Windows újratelepítés nélkül megúszni, mit javasoltok?
-
Krissz22
senior tag
Sziasztok!
IBM T60-ba milyen Core Duo ill. Core2 Duo processzorok jók?
Északi híd: Mobile Intel Calistoga-G i945GM
Déli híd: Intel 82801GBM ICH7-MRemélem tudja valaki.
-
Krissz22
senior tag
Sziasztok!
Egy IBM T60-ba, ha nagyobb processzort szeretnék tenni, akkor az új processzornak melyik paraméterét nézzem, hogy jó legyen? Illetve a hűtése az mindegyiknek egyforma? Erősebb proci, több hő....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest