Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
i400
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A T42p az 15", a T43p pedig 14" (ami mellesleg öcsém exgépe, így marad)
-
i400
őstag
Meghozzátok a kedvem, hogy karácsonykor elővegyem a T42p-t és a T43p-t
-
-
i400
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Firmware? 2024 decemberi a legutolsó. A HP Dock G5-jöz 120W-os táp jár, az usb c kábele nem cserélhető, dobozból frissen bontott, ahogy az LG monitor is, mert akkor kellett összerakni egy munkaállomást tesztjelleggel. Céges menedzselt gépek voltak (win10-el), szóval driverezésbe/firmware-be sok beleszólásunk nem volt. Pedig a G5 a kis tégla kék gumis aljú Dock G3 után megváltás volt.
Egyszer kellett kb 100+ db 40AY-on firmware-t frissíteni, mert központilag nem engedélyezték, az kevésbé volt mókás. Szerencsére a leltárban volt tartalék gép, így alap Lenovo-s win-el ment minden gond nélkül az update.
-
i400
őstag
válasz
Reggie0
üzenetére
HP Elitebook G5 szériánál voltak ilyen problémák, toltak ki rá bios frissítést is állítható töltési korláttal (halottnak a csók volt). Onnan lehetett tudni, hogy gond van, hogy a touchpad sarkai egy szintre kerültek a palmresttel. G3nál 1 esetben fordult elő, de ott 2016-2024 között töltőn lógott a gép 0 ciklussal
-
i400
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Céges HP Elitebook 850 G6-om pont ezt a lemezaktivitásos vinnyogást produkálja. Néztem is hogy hát ebben bizony nincs hdd és mégis
-
i400
őstag
A csiklómentes új Thinkpadot lehessen MacOS-el is rendelni!!
-
i400
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Scrollra kell állítani és akkor legalább hasznos is
-
i400
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Lila enterrel!
-
i400
őstag
válasz
lezso6
üzenetére
Nem flém vagy akármi, de egy macbookon rendes méretűek a gombok ISO kiosztáson is, ha nem a pillangó mechanika van alatta, akkor a nyomáspont és az érzés is rendben van (és most tekintsünk el a cmd fn control és egyéb billantyűk helyétől, vagy gombok nem meglététől).
HP is erőlteti azt a Dell féle kurzormegoldás, viszont G10es szériára eljutottak odáig, hogy nem úgy hullámzik a bill gépelés közben mint a 2000es években vmi alsópolcos acer/asus/fusi/fakardbell és társain. De ott meg a DEL gomb melletti bekapcs gomb az abszolút wtf. -
i400
őstag
válasz
totron
üzenetére
Az intel/amd/nvidia/ati/stb matricákat én is leszedem alapból a gépről. Kaptam olyan német billzetes céges gépet ami ilyennel volt matricázva és egyszerűen rossz érzés hozzáérni, azért "vastag", és még nekem is aki kényszeresen géptakarító, meg nem autószerelő műhelyben dolgozik a peremén szépen gyűjtötte a koszt.
-
i400
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Használtam ilyet, az ellenségemnek sem kívánom, de nyilván ha vki nem akar billt venni annak megoldás lehet.
-
i400
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Megnézium szépen ég (főleg a víz alatt
) -
i400
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem én akartam lenni aki mindig linkeli az új videóját, de letettem az arcom ezen
-
i400
őstag
-
i400
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Hajrá, majd jöhet némi élménybeszámoló!
-
i400
őstag
Aki tp retrozik, az nem tudom látta e, de fb marketplace-re felkerült egy nagyobb adag alkatrésznek.
-
i400
őstag
válasz
Rossi
üzenetére
Nálunk is ez volt, h nem ért hozzá, nem tud benne segíteni, így azok a tesztgépek (pár db csak szerencsére) amik nálunk vannak hozzám tartoznak, az ios fejlesztő meg magának megoldja a felmerülő gondokat.
Van egyéb bármi olyan céges cucc/környezet aminek használata/elérése problémás lehetne mac-en?
-
i400
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem akartam tegnap betenni, mert korábban már linkeltem tőle videót, de az arcom leteszem miket csinál az ember!
-
-
i400
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Impozáns lista, hozzátennék még kettőt akiket követek This does not compute és az LGR ha a különleges retro hardverek is bejönnek
ill akit korábban linkeltem a régi TP akkufelújítós videóst. -
i400
őstag
-
i400
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
870 EVO-val pont nem, híresen szar széria lett, itteni ssd ajánlós topikban sem javasolt.
-
i400
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Nincs bekapcsolva, frissítés meg azért sem került rá, mert hp gépekkel vannak használva.
-
i400
őstag
Találkozott e már vki olyan thunderbolt dock hibával (40AY), hogy az ethernet 2 ledje villog és semmire nem reagál. Próbálkoztunk szerintem mindennel, semmire nem reagál. Nem egyedi eset, és eléggé egy időben térdeltek le, 1 hónap használat után
-
i400
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Bontottam meg olyan consumer hp-t (10 év, vmi virágmintás pavilion) ahol fel volt habosodva a gyári paszta
öszeszaladt rá mindenki. -
i400
őstag
Korábban már linkeltem a srác akkus videóját, de most ismét friss felújítós tartalmat posztolt
[link] -
i400
őstag
Nem tudom h emberünkre lehet e használni a szent őrültet [link]
-
i400
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
Nagy tételben cégnél, de akkor nem frissítünk, köszi!
-
i400
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Elitebook 830/840/850 G5 és 850 G8-al van tapasztalatom csak. Bár ne lenne
-
i400
őstag
Létezhet az, hogy a Lenovo oldalán rákeresve 5 db X260-ra az alábbi adatlapot dobja ki? [kép] Machine type modell-re pedig 0 találat google-ben
-
i400
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
De lehetőleg a P51-el, lapjával
-
i400
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
azért ha egy x300/301-ben lenne nálam akkor nagy duzzogva böködném csak meg...
-
i400
őstag
válasz
vicze
üzenetére
A feljebb említett T470-el kapcsolatos problémára szétszedés után fény derült, a trackpoint szalagkábelének a lefogatója törött volt és cellux tartotta (volna) a helyén, de ami még feltűnt egy másikkal összehasonlítva, hogy a toucpad nem kattintható és furcsán áll a helyén, bal alsó sarka picit a gépház fölé kiemelkedik (mint egy felpúposodott akkus hp850 g5nél)
-
i400
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Az eszközkezelőben minden ok, semmi nem felkiáltójeles.
azbest: fent van az is, semmi nincs letiltva
arra gondoltam még h megpróbálom kicserélni próbából h azzal működik e
-
i400
őstag
Remélem tudtok segíteni, mert elakadtunk egy T470-el. Friss win telepítés vantage mindent is felrakott viszont a touchpad és a trackpoint sem működik, ez látható a beállítások alatt [kép] Biosban nincs tiltva semmi.
Valaki találkozott már hasonlóval? -
i400
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
W520-at nem is olyan rég a Marriott-ban láttam, az étteremben futott róla vmi belsős progi! Meglepő volt hogy nem vmi VIA procis érintőkijelzős borzalmat használnak erre.
-
i400
őstag
válasz
Kbali
üzenetére
Az Elitebook G5 szériájában az akksik hibásak, próbálták bios update-el "javítani" de hát hardveres hibát szoftverrel nehezen... Mivel belelátok, más választásuk nincs, vagy kiveszik vagy benne hagyják és ott a rizikó h elpukkan a gépben. A li-ion akksi alapból is szépen ég, de a magnézium házzal karöltve csinál olyan csillagszórózást, hogy eloltani nem fogod. Sajnos történt már ilyen...
Az meg a másik, hogy nemcsak a gépek jönnek 8-12 hónapra hanem sima alkatrészekre is kell várni 2-3 hónapot -
i400
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
azért #yolo meg #swag van gazdagon! csöves erősítő n900 meg ándörgránd

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Hardcore café
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ill akit korábban linkeltem a régi TP akkufelújítós videóst.