- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
válasz
Grafirka #78711 üzenetére
A többiek már megmondták, de tennék hozzá én is. Igaz nalunk L szeria a standard...
Nekem még anno L420-bol jutott (lassan több mint két éve), vannak akik L430-at használnak (még elmegy), de a 440-ektől sikítva menekülne mindenki. Még az IT is elismeri, hogy nem egy jo konsturkció a 440-es szeria.
Én viccesen (félig komolyan) mondtam is nekik, hogy mentsenek egy 420-ast, ha esetleg megáll a mostani, mert tökönszúrom magam, egy 440-as. Főleg, hogy én csiklópárti vagyok. Nincs középső gomb.... áááá. -
TOZ
addikt
Szevasztok!
Régen voltam erre, mert a T61gyel semmi baj, most már lassan 7(!) éve. (T7500, 4 Gb RAM, SSD, Linux Mint, soha rosszabbat.)
Node, most eljött aposnak a "notebook kéne" dolog.
Első körben nyilvan Alfa156ot néztem, lenne is (mindig van) nekik való. T500 pl.
Ugyanakkor elgondolkodtam, hogy akkor már inkabb magamnak egy ujabb, nekik meg a T61.
Igazabol viszont nem kovetem a trendet. T510/T520/T420 veheto kategoria? Nincs valami kehe veluk? Esteleg valami W?
Igazabol a 16:9-tol azert fazom nemileg. A ceges L420at is ezert nem annyi csipem.Vagy van valami best buy mostanaban 100k korul?
-
TOZ
addikt
válasz
Pszihonaranc #64493 üzenetére
Szerintem én is irtam, hogy Delta.
Évekkel ezelőtt egyik nap jöttek elvitték, másnap visszahozták. Melóhelyemre. Nem kértem asztali kókányolást (on site nbd gari volt a gépen). Zsanérlötyögés volt az issue.Btw. a 2008-ban vett T61-ről írok most is. Megérte.
-
TOZ
addikt
Na minap megvolt az SSD csere.
Trim belőve, tmpfs mókolás megcsinálva.
Pattan, mint a nikkelbolha. -
TOZ
addikt
Egy valamit most nem ertek. A Hitachi korábban a smartcontrol szerint failed volt. Most meg semmi baja. Eppen nyomok ra egy mentest a smartcontrol szerint halodo es IO hibakat dobalo Samsungrol.
Korabban a Hita is IO hibakat dobalt es failed volt.Alaplap hiba lehet ez?!
-
TOZ
addikt
Na a modbios már fent van, ssd berendelve... nagylevegő, pukedli, taps.
-
TOZ
addikt
samsung 840 evo? Ez a közfelkiáltás?
-
TOZ
addikt
Még a végén radumaltok...
-
TOZ
addikt
Nem biztos, hogy van energiám az ssdvel szívni.
Sima hdd leszek ebből... -
TOZ
addikt
Most, hogy fel éven belül a második hdd pukkan meg io errorral (fél éve a gyári hita, most meg egy korábban keretben használat samu) erősen elgondolkodtam az SSDben. Kell ehhez valami mod BIOS haxolas? Egy T61rol van szó. Linux Mint Petra futna rajta.
(amiben meg mindig a gyári akku van, és 2 órát megy vele - 2008 novemberi üzembe helyezés)
-
TOZ
addikt
Sziasztok!
Tudom nem arazos a topic, de megis ti (mi) ertunk a TP-khez (en mar mondjuk alig)...
Szoval mennyi lehet az ara most egy T61nek.
7661-CTO
14.1" (1280x800)
4GB ram
100 GB HDD
Magyar lokalizacio
2 ora koruli akku (6 cellas)
Elso tulaj.
Gyari recovery lemezekkel
Szep allapot.2008-07-23-i.
-
TOZ
addikt
válasz
FoxiestFox #48018 üzenetére
Igy van.
Bele kell torodni.
Anno a 3. ev lejarta elott Deltaval kicsereltettem. Par honap mulva ujra lotyogott. Ami megnyugtato viszont, hogy nem jobban, mint elotte. -
TOZ
addikt
Udv!
Reg jartam erre.
Nincs valakinek "veletlenul" X201 recoverybol (angol vagy magyar) egy "biztonsagi masolata"? -
TOZ
addikt
For the record alapon.
Ujabb jo pont a Delta szerviznek.
A T61-nek kicsit kohogot a kijelzo zsanerja. Juliusban jar le a 3 ev. Delta 1.5 nap alatt megoldotta. Jottek, vittek, hoztak. On site warranty. Lenovo. Szeretem.Linuxos temaba is beleszolva. Ubuntu kiirta nincs support. Lehet lassan nem arta a 9.10-rol tovabballni? De hat ez is tokelesten mukodik.
-
TOZ
addikt
Na remek. Mostanaban nekem is elkezdte a lotyogest a T61 kijelzoje. Ebbol telefonalgatas lesz. Elvileg on-site garancia van a gepen... hat majd kiderul mit mondanak.
-
TOZ
addikt
Reggel volt nemi rollcage teszt idehaza. Benedek fiam a T61 allt par percig, mire eszrevettem, hogy mit csinal. 14kg... megbirta gond nelkul.
-
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #14028 üzenetére
Minap megyek beszedni az alberloktol a penzt, hat mit latok, az E&Ynal gepet valtottak... itt figyelt a lanapen egy 410. Nekem kicsit vastagnak tunt.
-
-
TOZ
addikt
válasz
sanyi150 #13212 üzenetére
Siman. Cegek nagyon sokszor DVDrommal rendelnek gepet, mert azt hiszik, igy reszben megoldott az adatvedelem.
(Asszony ceges Delljerol is mind firewire-on keresztul irkalok ki anyagokat, mert csak dvdolvaso van hozza... Es a T61em is gyarilag csak olvasoval volt szerelve) -
TOZ
addikt
válasz
mitulabattyi #13050 üzenetére
Low powered...
bocs
-
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #12926 üzenetére
Semmikeppen. Eleg egy linux
-
TOZ
addikt
Napkozben nem volt erkezesem raterni a kerdesre... Szoval... Tapasztalataim nekem is ezt tamasztjak ala. T7500as procival a T61 cpubrunnal megterhelve 63-65 fokig melegszik. Persze ilyenkor a venti mar ezerrel porog.
(lapa: a termelodo hot illetve a venti forgast valami modon nem tudnank hasznositani, mondjuk akkutoltesre? ;-) ) -
TOZ
addikt
válasz
Flashcash #12814 üzenetére
A sokat emlegetett Almoskonyv szerint a BIOS downgrade nem egy szerencses dolog.
A T61em is valahol 3000 RPM korul fuj minimum. Linuxon a tpfancontrol tutti, hogy kepes internal fokozaton jartani a ventit (piciket fujkal, pulzal, nem adja ra a teljes 3000-t), ez sokszor eleg is, hangja meg alig. Picipuha Ablakok alatt nem tudom van-e ez az opcio. -
TOZ
addikt
Szeretnem tisztazni, hogy mikor nemreg az X40ben nem indulo Samsung modul gyaktuk Timmel, Clownnal, akkor egyetlen egy modulra ertettuk. Elhatarolodnek minden olyan felvetestol, amely barmi modon azt sugalna, hogy nevezett gyarto ram moduljai "unblock" (sic! via HUP muhhahahhaah) szarok lennenek.
Reggeli, Ironia es Thinkpad rambovites cimu musorunkat hallottak. Es most sport...
-
TOZ
addikt
válasz
^Clown #12581 üzenetére
SPSS-t en megprobalnam a helyedben megprobalnam Crossoverrel. Jo esellyel mennie kell (sosem probaltam, de egy joval regebbi verzioval biztato eredmenyeket ert el egy arc.
Ha meg gyorsan kell a Kingspec SSD, akkor egy munka nap alatt 126 EUR-ert (tudom, draga (AFA-t nem uszod meg), de gyors) DHL hozza Irorszagbol.
-
TOZ
addikt
Kollegam X40-eben elkezdett kohogni a gyari akku. Nincs valakinek egy joarasitott peldanya elado? Ebayes akkukban nem bizom, de ha tudtok megbizhato(bb) forrast annak is orulnenk.
thx.
-
TOZ
addikt
válasz
Ringman #12143 üzenetére
Gyakorlatilag akkor megy csupan a hutes, ha tolti az akkut (a toltes emeli az akku homersekletet), egyeb esetben max kis fujkodas megy (tpfannal van belove, hogy 50 fok felett igy kezdjen neki a hutesnek, na rogton a 3000rpm induljon).
hozzateszem, hogy nem jatszom, nem vagyok psartista, semmi extra, szamitasigenyes muveletet nem vegzek a gepen, es a phc kernelt hasznalok
-
TOZ
addikt
válasz
TayRol #12002 üzenetére
X40 Ubuntu 9.04: 400 mega, mert nyitva a zindex, thunderbird, ms word, es van valami IM progi is (meg az osszes gyari modul amit maga elindit...)
Marad meg egy giga "feleslegbe".
T61 Ubuntu 9.10: 300 mega, ugyanaz, csak ezen nincsen vörd, igy OO nyitottam meg...
(marad meg 2.6 giga uresen... mert lusta vagyok PAE kernelt rakni, vagy ujrahuzni 64bitesen az egeszet..) -
TOZ
addikt
Lehet azon valasztani, tutti. Van tobb opcio is.
Meg valami, ha mar partcionalassal oldjak eg, akkor legjobb, ha legalabb harom particio van (root, home es swap). Vannak akik szerint a swap felesleges a mai 4Gb rammal rendelkezo kepek eseten, en mondjuk amig 2Gb volt a T61ben sem lattam olyat, h irt volna swapbe barmit is... (aki akar hibernalni annak viszont fog kelleni, raadasul a memoria merettel azonos meretu) -
TOZ
addikt
válasz
^Clown #11789 üzenetére
Mintha lenne az ujabb ubuntuknal olyan opcio, hogy a windowson "belulre" rakja magat es a ha nincs ra szukseg, akkor eltavolithato, mint egy sima wines alkalmazas (a szokott modon).
Emlekeim szerint a telepiteskor legfoglaltasz neki egy adott teruletet es utan a linux ott garazdalkodik. (Sosem csinaltam ilyet, ment a linux a gepre es jonapot kivanok. Szukseg esetere ott az UB Caddyben egy Win7 install... de inkabb Crossover es linux alatt futtatom a win-es appot.) -
TOZ
addikt
A regebbi, viharvertebb (gyk. ceges gepkent hasznalt) TP eseteben leginkabb a "felhosodes" szokott elofordulni, esetleg egy-ket fekete pixelhiba itt-ott.
Az X40-em is kapott eleget (latszik rajta, hogy hasznalva volt) es van is ket apro feher foltja.
Ezek nem igazan zavaro dolgok munka kozben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest