- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
octavio #59362 üzenetére
Én meg vettem egy új, bontatlan 7.5mm-es 250GB-os Hitachit, kibontottam, ultrabaybe beraktam, ráküldtem egy read-write benchmarkot (palimpsest), szépen ki is dobott egy meggyőző eredményt, dd-vel elkezdtem rá átklónozni egy 256GB-os SSD-t, mire 16GB-nál dobott egy I/O errort, onnantól kezdve ugyanezt a boot hibaüzenetet dobálja az összes gépemben, hang alapján felpörög és ennyi.
-
válasz
octavio #43645 üzenetére
Ha a lenovon-n keresztül veszel W8-at, akkor is "mezei" telepítőt tölthetsz le a MS honlapjáról., vagy külön díj ellenében küldenek egy szintén mezei telepítőt. -> ergo nem lesz ettől még lenovo recovery-d.
De azt hiszem, ha feltetted a W8-at és fent van az összes lenovo-s app, akkor tudsz kreálni meglévő rendszerről backup-ot/recovery-t. -
azbest
félisten
válasz
octavio #25517 üzenetére
Néztem a videót, azért ez elég instabil ahogy a videónál látszik
De az a tápegység amit hozzá adnak tényleg szabvány tégla méretű
Komolyabb kártyát eleve nem érdemes beletenni, mert a proci kevés lesz, nameg a pcie 1x is már jobban visszafogja. Ilyen árban azt hiszem már hardveraprón is hirdetnek lenovo dockot, amiben van pcie kártyahely, az kompaktabb
(az újabb notiknál, meg már a beépített gpu is elég combos alap játékokra).
-
Gondwana
addikt
válasz
octavio #18473 üzenetére
Én is két 1333/4GB Transcendet tettem a gyári 1066 Samsungok helyett.
Matt vs. fényes panel témában:
Valamit megint meg tudtak oldani a tableteken: a ragasztott plexis kijelző (a peremmentes fajta) fényes ujjlenyomatmágnes, de valamiért napon se csillog annyira, mint a S@l@mont0ke, egészen használható! (Mondjuk, a paralaxis-eltolódás szög alatt nézve időnként zavar, de ez ellen csak azt lehetne tenni, hogy víz alatt nézem a kijelzőt - úgyhogy elviselem) -
Giovanny
őstag
Itt még egy tipp: Windows 7 telepítése pendrive-ról
-
evone
őstag
Windows 7re is feltudsz pakolni minden alap szoftvert, de egyelore nincs mindegyik keszen. itt megtalalod
[link] igy tudod elvileg megcsinalni hogy usbrol bootold windows 7et.
ha van garancia a gepre akkor kesobb a lenovotol is tudsz igenyelni recovery lemezeket termeszetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged