- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
válasz
octavio #59362 üzenetére
Én meg vettem egy új, bontatlan 7.5mm-es 250GB-os Hitachit, kibontottam, ultrabaybe beraktam, ráküldtem egy read-write benchmarkot (palimpsest), szépen ki is dobott egy meggyőző eredményt, dd-vel elkezdtem rá átklónozni egy 256GB-os SSD-t, mire 16GB-nál dobott egy I/O errort, onnantól kezdve ugyanezt a boot hibaüzenetet dobálja az összes gépemben, hang alapján felpörög és ennyi.
-
válasz
octavio #43645 üzenetére
Ha a lenovon-n keresztül veszel W8-at, akkor is "mezei" telepítőt tölthetsz le a MS honlapjáról., vagy külön díj ellenében küldenek egy szintén mezei telepítőt. -> ergo nem lesz ettől még lenovo recovery-d.
De azt hiszem, ha feltetted a W8-at és fent van az összes lenovo-s app, akkor tudsz kreálni meglévő rendszerről backup-ot/recovery-t. -
azbest
félisten
válasz
octavio #25517 üzenetére
Néztem a videót, azért ez elég instabil ahogy a videónál látszik
De az a tápegység amit hozzá adnak tényleg szabvány tégla méretű
Komolyabb kártyát eleve nem érdemes beletenni, mert a proci kevés lesz, nameg a pcie 1x is már jobban visszafogja. Ilyen árban azt hiszem már hardveraprón is hirdetnek lenovo dockot, amiben van pcie kártyahely, az kompaktabb
(az újabb notiknál, meg már a beépített gpu is elég combos alap játékokra).
-
Gondwana
addikt
válasz
octavio #18473 üzenetére
Én is két 1333/4GB Transcendet tettem a gyári 1066 Samsungok helyett.
Matt vs. fényes panel témában:
Valamit megint meg tudtak oldani a tableteken: a ragasztott plexis kijelző (a peremmentes fajta) fényes ujjlenyomatmágnes, de valamiért napon se csillog annyira, mint a S@l@mont0ke, egészen használható! (Mondjuk, a paralaxis-eltolódás szög alatt nézve időnként zavar, de ez ellen csak azt lehetne tenni, hogy víz alatt nézem a kijelzőt - úgyhogy elviselem) -
Giovanny
őstag
Itt még egy tipp: Windows 7 telepítése pendrive-ról
-
evone
őstag
Windows 7re is feltudsz pakolni minden alap szoftvert, de egyelore nincs mindegyik keszen. itt megtalalod
[link] igy tudod elvileg megcsinalni hogy usbrol bootold windows 7et.
ha van garancia a gepre akkor kesobb a lenovotol is tudsz igenyelni recovery lemezeket termeszetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Linux kezdőknek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 7560 - XEON W-11955M I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I RTX I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest