- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
rankesz #13518 üzenetére
gondoltam, hogy valaki sasszemű megszól érte, de még erre is van egy frappánsam. jogosan húzódott a szád, remek kifogással szolgálhatok. épp előző nap adtam életet egy 3 milis vesekőnek, ennek érdekében előtte masszív ivókúrát javasolt az istenáldotta doktor. egy bizonyos mennyiségú piroscímkés felett viszont már kockáztattam volna, hogy le***nyom az x-et (meg a "birkabőrt"), szóval kellett egy B terv. azt nem értettem pontosan, hogy szülést követően is kell-e folytatni a kúrát, de inkább biztosra megyek. szóval most megint piros, kábé kora délutánig.
-
-
lapa
veterán
válasz
rankesz #11035 üzenetére
ugye ez adsl net, felfele 768kb... meg csak ilyen picinke számítógépem van, lehet lassú höhö.
ha megnézed majd minden kategóriában van "broadband", amiben a nagyobb képek vannak. még win 2003 alatt csináltam képnézőt asp-ben, ahol kis képből klikkre jön a nagy. most php-ben egyelőre a könyvtár dizájnos listázásig jutottam el, majd az lesz a következő projekt.
az újabb könyvtárakban még lusta voltam kicsinyíteni. inkább a nagy képeket hagyom benne, mert én személy szerint hányni tudok a biszbasz 100x100 képektől. türelem rózsát terem. persze lehetne valami kompromisszumos megoldás fele-negyede méretben, de még nincs.
ha valami egyben érdekel becsomagolom neked aztán áthúzhatod, küldj privit. csak azt ne mondd, hogy a lapanet.hu all inclusive.
a g-épjárműves blogban nincs is olyan sok nagy kép, csak az utolsó bejegyzésben.
-
^Clown
addikt
-
dbius
veterán
válasz
rankesz #9641 üzenetére
Köszi!
Örülök a kis gépnek, mert újonnan (vagyis nem volt még használva) sikerült hozzájutni, nbd helyszíni garival 2013. márciusig (magyarországi), plusz dokkoló, plusz slim autós-hálózati töltő, ill. külső lenovo dvd íróval.
Megköszönném azt a leírást, ha megtalálnád!
Amúgy, ha pl. csak a gps-t akarom használni a wwan-nal, akkor ahhoz jó bármilyen sim, attól függetlenül, hogy csak vodás, vagy ez esetben is ragaszkodnom kell vodás simhez, ha csak a gps-t akarom használni?
-
sghc_toma
senior tag
válasz
rankesz #9246 üzenetére
azert valamit csak ki tudnanak talalni a Lenovo (HP, Dell, stb) mernokok, ami ugyanazt a funkciot nyujtja, de az alma megse tud belekotni.. bar akkor gondolom mar megcsinaltak volna..
"... mert a feloldás ugyanúgy csúszka elhúzással történik."
ez komoly? es csak a HTC-t? csak mert ez alapfeature az Android-ban.. -
viskund
csendes tag
válasz
rankesz #9017 üzenetére
Üdv!
Akkor a bóvlik elkerülése végett elküldenéd az ebay-es linket, hogy én is költsek egy kis pénzt. Hány GB-os hdd csücsül a tiédbe, ill. mekkora a max. amit felismer a masina? Erről nem találtam adatot, vagy vaksi voltam. Előre is köszönöm. Neked is TOZ, mármint a figyelmeztetést.
v. -
törölt tag
válasz
rankesz #8360 üzenetére
igen, linux alatt. megpróbálok írni a fejlesztőnek, hátha még aktív a projekt, bár akkor már a másik tpfancontrol nevű program (imádom ezt, hogy a két tök különböző programnak ugyanaz a neve
ráadásul a tök máshogy kinéző, általatok linkelt windows-osnak is) szimpatikusabb, abban manuális módban is lehet külön hőmérsékletekhez rendelni fordulatszámokat.
win alatt most nem tudom megnézni, vagyis meg tudnám, csak nincs kedvem átszerelni a vinyót csak ezért.
-
Cold5
senior tag
-
mdk01
addikt
válasz
rankesz #8135 üzenetére
1. Nem fikáztam nagyon messze állt tőlem, ha ez jött át bocsánat
2. Én is sokat hibázok helyesírásilag, mint sokan mások. Leginkább a vesszőkkel nem vagyok kibékülve, mint az látszik is. Amúgy ha nagyon akartam volna tip-top-ra csinálhattam volna azt a hsz.-em, hogy ne lehessen belekötni aztán meg írok 2nap múlva egy hsz.-t és megkapom ugyan ezt amit most, mert abba meg találtok hibát.Soha senkit nem piszkáltam a helyesírásával a fórumon, de ez a kis kezdőbetűs dolog nem hogy helyesírási hiba, de olvasni is nagyon nehéz, legalábbis számomra. Valószínű ezért is kell nagy kezdőbetűvel kezdeni a mondatokat.
A tiszteletről már nem is beszélve amit a többiek iránt mutat az ember azzal, hogy nem csak úgy oda b@ssza az írásait.avman #8137: Nem kell mindent észre venni, van amivel nem érdemes foglalkozni.Veled pl. már most túl sokat foglalkoztam.
Dr.Akula #8145: Na, most jobb?
....de tényleg nem akarok ezzel a témával foglalkozni, csak megjegyeztem a problémámat, amit kár volt kommentálni.
Üdv.
-
törölt tag
válasz
rankesz #8127 üzenetére
mondjuk azert elegge motyog a srac, neha nehez erteni. Nem csipem annyira az eszakiakat
T410 lett a vegen, mar megvan, nagyon kiraly! Egy dolog bosszant, hogy linux alatt idle uzemmodban is porog a venti, bar max fordulaton se tul hangos, csak azert csak jobb lenne, ha nem csinalna.
Komoly viszont, hogy wifivel, nem visszavett fenyesseggel is 4 ora feletti uzemidot ir az ubuntu 10.04 a 6 cellas akksival. Ez nem olyen rossz, mivel a d630 a 9 cellassal produkal hasonlo uzemidot. Meg amugy tok szuperul megy eddigi tapasztalatok alapjan az uj ubival (leszamitva a ventit), minden plug&play. Szoval szeretem -
metal01
őstag
válasz
rankesz #7654 üzenetére
Thx a választ.
A proci hőmérséklete 38-45 fok között ingadozik. A venti zaja nem idegesítő, mert ahogy mondtad a vinyó is hangosabb
A kérdés inkább arra irányult, hogy normális-e a folyamatos ventipörgés (2500/2600 rpm) a T400-nál, vagy esetleg valami beállítási hiba lehet nálam.
Ha normális ez a jelenség, akkor nem foglalkozok vele. Amúgy jó is gép ez a T400
-
törölt tag
válasz
rankesz #7615 üzenetére
igen, bár 128-as ssd kicsit nagy boovinyónak
meg ext4-es rendszerrel érdekes az ssd, de majd meglátjuk. néztem már rá pár finomhangolás ötletet, hogy miként lehet jobban kímélni.
meg akkor már inkább egy 30 gigás slc kéne, meg mellé egy 320-as vinyó is elég adattárolásra.amikor néztem d630-hoz beépítőkeretet, akkor a legolcsóbbak is ilyen 10-12 ezer körül voltak HK-ból, az meg szerintem kicist drága egy aluminium dobozért... a 4300 elég korrekt!
majd nézelődök akkor a hirdetéseknél. láttam Prom gépét, de ez sima T410, az meg nekem kicsit vaskos, főleg a 9 cellással. bár nagoyn jó árban van tényleg, és igazából mindenben megfelelne hardveresen is. főleg, hogy angol billentyűzete van (az enter és í miatt nem szeretem a magyart)
csak a súly ne lenne
-
törölt tag
válasz
rankesz #7611 üzenetére
igen, nekem csak az a bajom az ssd-vel, hogy az a tárkapacitás kicsi, amit ssd-ben kapnék, ráadásul a nagyobb ssd-k marha drágák. azt legfeljebb úgy tudom elképzelni, hogy bootvinyó legyen, és mellette multibay-ben egy nagyobb (csak kérdés, hogy az s modellbe befér-e multibay-be egy 2,5-ös vinyó)., csak ez megint nem olcsó a multibay keret miatt... igazából már eleve a gyárból úgy kérném, hogy felejtsék el a dvd-t, de nem nagyon láttam ilyen opciót. meg ahogy nézem a fingerprint readertől sem lehet megszabadulni, és a bt is alapfelszereltség lett, de mondjuk ez utóbbi zavar legkevésbé.
én mondjuk 410s-t vennék, de ahogy nézem az még nagyon drága egyelőre, úgyhogy nem hiszem, hogy egy fél éven belül lenne rá pénzem sajnos. csak már nézelődök, mert szeptemberben jár le a garanciája a d630-nak, és majd szeretnék valamit, amire megint van leglaább 3 év.
evone: a gépbe épített mikrofonba minden belehallatszik (ventillátor, billentyűzet, stb), ez sajnos tapasztalat, meg eleve nagyobb az alapzaja. még ha fent lenne a webkamera mellett, akkor tűrhető lenne, de általában odateszik a billntyűzethez, ami nem tesz jót a véltenek.
-
taltos
senior tag
válasz
rankesz #7120 üzenetére
Én például innen rendeltem, mert Debrecenben vagyok, és egy út több lenne, mint ez a bővítés. Ezzel vagy kiküldik futárral az alkatrészt, ha otthon is cserélhető, vagy kijönnek (nem feltétlenül a pestiek, hanem akik a legközelebb vannak hozzád).
-
TOZ
addikt
válasz
rankesz #7092 üzenetére
Tipp:
A grub (linux boot managere) a caddyben levo HDD-re telepult. Nincs is ezzel semmi baj. De amikor a gepet ujrainditod a bios default beallitasod alapjan - gondolom - az SSD-rol bootolsz, amin meg a win7 bootloaderje van, ez az eszkoz nem is tudja, hogy van egy masik OS a caddyben.
Egyszeruen boot kozben F12 es valaszd a caddyben levo eszkozrol torteno bootolast. Akkor a HDD-rol fog az Ubuntu elindulni.Szerintem...
-
Tim82
félisten
válasz
rankesz #7065 üzenetére
Ó, azt nem említettem, hogy kipróbáltam ezt és nem megy?
Amikor troubleshooting-oltam, kb. ez volt az első, amivel próbálkoztam.
De nem segít. Nem zavar különösebben a dolog, együtt tudok élni ezzel, csak akkor volt zavaró, amikor éjjelre levettem a notit a dokkolóról, hogy töltőről, kussban menjen a letölt... akarom mondani, izé, a sokadik Linux-disztribúció leszedése...
, aztán reggel visszapakoltam és zenét akartam volna hallgatni...
-
Gondwana
addikt
válasz
rankesz #6938 üzenetére
Azt meg tudja mondani valaki aki használt már ilyet, hogy Power Managerrel le lehet -e kapcsoltatni ha nem használom mint az ODD-t?
Asztali gépekeni is, akár: akkuról, illetve tápról használva hány perc után kapcsolja le a nem használt HDD-k pörgetését.
(ha nem erre gondoltál, én manuálisan szoktam - igaz, csak T60 - Fn+F9-cel kikapcsolni az UB-HDD-t, ilyenkor kb. 2 Wattot csökken a fogyaszás) -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
rankesz #6662 üzenetére
Semmi gond megeshet bárkivel. Az SL tényleg TP névre de elég light verzió. Csak van benne egy-két TP feature. Én se tekintem igazi TP-nek.
Mondjuk lassan mindenre TP nevet ír a Lenovo. Hát igen ez egy bejáratott elismert brand valamivel meg el kell adni a népnek mindent.
Tim82-vel egyetértek. -
tomi.tomi
tag
válasz
rankesz #6616 üzenetére
Na ez az, erről kellene valami egyértelmű leírás féle.
Lehet aztán, hogy más a helyzet a recovery lemezekkel, ez is érdekel. Ha teljes, kész rendszer települ, az a legjobb. Akkor átalakítja a partíciókat is? Másképp kérdezve: ez akkor is gond nélkül működne, ha előtte leformáznám a vincsesztert?
A jelenlegi recovery partíció 32 bites Windows Vistává tudná visszaállítani a gépet (most 32 bites Win 7 fut rajta). -
bwoay
nagyúr
válasz
rankesz #6610 üzenetére
mint írja a kollega (meg a linkelt oldalon is láthatod) le kell "hántani" róla azt a réteget, de még ha rajta is maradna, azért ez nem így működik, mert gondolom a gép nemigen tudna mit kezdeni vele
sghc_toma:
ezeket a magától értetődő különbségeket nem is akartam taglalni, hiszen tisztában vagy vele, mit buknál el. nekem mondjuk a touchpad eszembe sem jutott, mivel nem nagyon használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest