- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Intel részéről értem, kb. minden korábban elérhető dokumentáció eltüntettek a WiDi-hez kapcsolódóan.
-
Dave Crank
senior tag
Közben már kutakodtam, és az után tettem fel a kérdést, de most megint átnéztem a touchpad driver beállításokat az egérbeállításoknál, és megtaláltam, SmartCheck settings/PalmCheck.
Úgyhogy már meg is oldódott a problémám, csak néha már elég idegesítő volt amikor 4x-i érintésre vette csak....
Köszönöm szépen azért!! -
-
Dhampir
félisten
Köszi.
Itt látható egy másik ATI Radeon Xpress 300M-el, de a töltőt már külön kellene megvenni.
-
Tim82
félisten
Erre gondolt sutszi, privátban beszéltünk a délután folyamán a problémáról.
Jut eszembe, 34 mm-es Express Card-ból találkozott már valaki Asmedia chipsetes példánnyal? Mintha ebben a méretben csak NEC/Renesas chipsetes lenne a piacon.
-
Tin
veterán
az mekkora királyság a 3 cellás BELSŐ akku... igazi innováció, kár hogy 3-4 éves korában benne lesz egy döglött ballaszt a gépben
na mindegy várom én is az okosokat, hátha... de nekem nagyon úgy fest, hogy trackpad gombok, kis ráncfelvarrás, és persze a legújabb inteles belső.
-
yanna
addikt
Második e-mailre jött a válasz:
"Tisztelt ................,A készülék valójában T540P jelzésű. Valószínű elírás történt. Elnézést a kellemetlenségért. Megvásárolhatja a T540P jelzésű készüléket a T530-as áráért.
http://www.l.pt.pd.szk.nt.h./index.php?main=main&page=keres&subpage=kirakat&searchop=searchdetails&start=&limit=&itemid=18970Üdvözlettel:
............................
L.pt.pd.szk.nt.h. -
Tin
veterán
ennyiért ilyen konfigot nem fogsz tudni venni, még márkátlan gépben sem. ez tényleg nagyon jó vétel ennyiért, ha ilyesmi gép kell vagy ekkora a kereted, csapj le rá.
a T530 anyagminősége már szar, ha megreped a burkolat, ne lepődj meg. de ezek már ilyenek, gariban cserélteted és kész, csak macera, elsőre is lehetne jobb anyagból. de ne aggódj, a gép amúgy masszív és rendesen össze van rakva, csak az akkut kell kiékelni, mert lötyög. meg mondjuk nekem pár hónapnyi alig használat után elfosta magát az aksi. ja meg alaplapcsere volt mert leszakadt róla az egyik csatlakozó. kínai, de a többi is, mondom, macerás de azért nem annyira rossz.
-
MrSealRD
veterán
Mysoft-nál 316K-ért adják az alap konfigot. 1 hete rendeltem onnan...
A kezdeti buzulás után a helyére került minden program a 8.1-en. Megy mint a zsírozott villám... Minden működik, csak ezt-azt kézzel kellett bekurblizni. Szerintem fasza gép.
40-es helyett választottam. Nem tökéletes, de jóval kevesebb vele a probléma.
-
Tikakukac
titán
Ez nem csak ennél érvényes. Mindig. Csak mi most pont ennél a nem várt gépnél kaptunk be ilyet, hogy ha kimegy, akkor az visszahoz-elküld-másik hoz-megint kiküld stb stb. macera.
Tin: Nyilván mindenre van ok, megoldás, meg izé. Csak kicsit gondoljunk bele, olyan dolgokról próbáljuk bizonygatni, hogy nem kell, meg rendben van, meg ha átállítod a buzgantyúkat meg nem használod megoldódik, ami tök alap fele annyiért is konzumerben, meg harmadannyiért is. És ez rohadtul gáz bizony.
-
Tikakukac
titán
Kb mindegy, jó boltot keress, ahol a portéka rendesen átnézhető és nem tízezer ember öli le a fejedet a sorban. Mondjuk az pont nem az Aqua meg az Ipon lesz, ott brutál pörgés van. Ha meg fogsz egy olyat, mint én, hogy észre sem vettem ha főnök nem szól, akkor utána lesz pár köröd.
-
Tin
veterán
úgy, hogy megveszi ugyanezt a gépet akármelyik kiskereskedőnél, aki árulja, közel ezen az áron.
kiskereskedők, a nagy tételben vásárlás miatt a fenti nagyker árból jelentősebb kedvezményt kapnak, aminek egy részét akár át is háríthatják. simán előfordul, hogy a kiskerben párezerrel még olcsóbb is, de néhány ezrenél nem drágább. te megveszed tőlük, ők elhozzák a nagykerből (vagy kiviszik nekik), és a kezedben van. a chs-től szerintem direktben csak szerződött partnerek vásárolhatnak, de a kiskertől ugyanazt a gépet kapod.
@Dhampir: ugye? nekem volt ilyenem, ezzel a procival, memóriával, vinyóval, csak 1600x900-as kijelzővel, diszkrét videó nélkül és 6 cellás aksival, oprendszer nélkül, 210+áfáért. azt a nettó 36e-t simán megéri a fullhd, a diszkrét kari és a +3 cellás akku és a windows.
-
törölt tag
hát, természetesen amikor elvittem a szervízbe, rögtön elsőre bekapcsolt a drága, aztán utána még 5 perc próbálgatás alatt minden egyes alkalommal hibátlanul működött, szóval valószínűleg tényleg valami statikus áram lehetett, de kellett neki egy éjszaka, hogy elmúljon.
amin viszont kicsit meglepődtem, és nem kellemesen, hogy a világgarancia nem érvényes automatikusan, hanem az eredeti számla és a gép papírjainak másolatával együtt el kell(ene) küldeni a pekingi központba, és ott kérvényezni a világgarancia érvényesítését. ez díjmentes eljárás, viszont részemről hatalmas szopás, mert a gép ilyen "0 perces, bontatlan", egy hardveraprós eladótól vettem, eredetileg norvég lokalizációjú. persze akkor nagyon megérte árban, csak így a világgari nem megy vele
nem is értem amúgy, ezelőtt Latitude-om volt, annál automatikusan érvényes volt a világgari, nem kellett számlával szenvedni. -
Gondwana
addikt
A koordináták a legközelebbi jellegzetes pontot mutatják. (ref.: TérkéPH)
Képernyőfelbontás: nem az a fail, ha valakinek romlik a szeme, hanem, ha ciki a szemüveg. (mondjuk, én könnyen beszélek szemüvegről: több, mint 20 éve csak alváshoz meg tusoláshoz veszem le - ki is cseréltem a T60-am 1400x1050-es kijelzőjét 1600x1200-ra)
-
Gondwana
addikt
úgyhogy pillanatnyilag valami para jelenségnek gondolom...
Nem parajelenség, hanem por-a-jelenség: nálam az X32-ben is van, meg a T60-ban is. (A T60-nál ráadásul kb. 6-8mm hosszú szőrszál van alul bemászva)
Valahogy biztosan ki lehet fújni/takarítani, mert amikor T42 háttérvilágítást cseréltem, teljesen szöszmentesen sikerült összeraknom tisztaszoba nélkül. -
Minstrel
senior tag
Amit Te linkeltél az nemzetközileg ez az olcsóbb pedig csak Magyarországon érvényes? [link] Vagy miért olcsóbb ennyivel?
Amúgy 3 év volt a gépemre, most jár le februárban.
This product has a special bid three year limited warranty. This product is entitled to parts, labor and on-site repair service (9x5 next business day) in approved locations. Thinkpad batteries have a one year warranty.
-
-
metal01
őstag
-
-
TOZ
addikt
Azert ez nem olyan egyszeru, hogy "mit kell letolteni", de melegen ajanlom a thinwiki.org-ot.
Nemi olvasgatassal mindenre megleled itt a megoldast.
-
rankesz
veterán
Akkor keresd Winner-hun fórumtársat, nekem is ő rendelt ilyet a t400s-hez, nem volt 4500 pénz az egész móka postával együtt.
-
Magnat
veterán
Azt mondjuk nem vágom, h ha a Li-Po akksiknak csak előnyei vannak a Li-Ion-nal szemben, akkor vajon miért nem terjedtek el még mindig? A Nokia pl amit én láttam utoljára a 6310-es telefonjaiba rakott, aminek kb 8 éve (vettem is a 6210-esemre, könnyebb és laposabb lett, ráadásul kibírt vagy 10 napot), aztán azóta is minden telefonomban Li-Ion akksi van, a notikról nem is beszélve.
-
V8David
tag
-
Antonio
senior tag
aztnemjóját behabehu ...
miután elolvastam az írásod 0.5 sec alatt megtaláltam illetve pont odanéztem
most erre mit mondjak....szerintem eddig nem volt ott
na jó igazság szerint anno nem is kerestem nagyon (mert automata és nonstop megy) és az maradt meg bennem hogy nincs rajta... ha most nem mondod biz isten ebben a tudatban haltam volna meg
kösz
-
Antonio
senior tag
valamikor 2008. végén vettem november környékén akkor viszonylag új volt
R500
Type: 2732-32Gidőközben lehet megérezvén hogy le akarom törölni az alkalmazást stb mire hazaértem jó lett a rendszer
(még hogy a gépnek nincs lelke)
3-4 napig szenvedett most meg este jó volt
... (pókereztem úgy hogy ment vagy 6-7 órán keresztül)
de ha legközelebb megint előfordul megteszem amit tanácsoltatok
mindenkinek köszönöm a segítséget!
-
taltos
senior tag
Hmm, azt hiszem itt lesz valahol a kulcs a problémára. Ezek szerint akkor létezik 64 bites W7 recovery DVD, amivel gondolom a recovery partíciót is módosítani lehet, azonban ezt csak
1. rendelni lehet valamilyen szállítási költségért
2. Nem lehet magyarról mondjuk angol nyelvre váltani.Igaz ez utóbbi nem annyira fontos, mert a W7 így is megkérdezi településnél, hogy angol vagy magyar nyelvőre szeretném-e telepíteni. Az egyetlen gond a hozzá adott programokkal van, azokbol néhányban előfordul magyar szó.
No mindegy, akkor valahonnan kérnem kell egy másolatot egy 64 bites angol W7 recovery DVDről. Nincs véletlen valakinek?
-
Napfénysüti
nagyúr
Osztom Rez-gróf véleményét. Használat közben nem hinném hogy éreznél különbséget. Ellenben ha sokat cipeled vagy szükséged lenne dokkolóra, ODD helyén HDD-re vagy akksira akkor a T a te géped inkább.
Ha ezek annyira nem fontosak akkor simán jó az R. Illetve a hordozást is inkább kényelmi szempontok miatt mondtam(T ugye vékonyabb és könnyebb), az R is rettentő masszív.
-
Rez_Grof
őstag
Ugyan azzal a belsővel ugyan azt az élményt fogod kapni. A külsőben térnek el a modelek inkább, a T az egy kompromisszum nélküli üzleti modell, "könnyű", "kecses", erős ehhez mért árral.
Az R inkább desktop replacement, nem a legkecsesebb a formaterve, nehezebb mint a T, kicsit magasabb, általában nem egy csúcs vas van benne itthon a boltokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest