- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha a kijelző csere után a kijelző működik csak a háttérvilágítás nem megy, akkor valószínűleg egy alaplapi SMD védőbiztosíték ment ki. Az, hogy ez a biztosíték hol van és megtalálható-e teljesen típusfüggő, próbálj rákeresni a neten a típus alapján. pl. a T520-nál a kijelző csatlakozó közelében van és így néz ki. Azt, hogy szakadt-e multiméterrel egyszerűen ellenőrizheted, csak ezután érdemes a cserét megpróbálni.
Csere biztosítékot elektronikai boltokban találhatsz a gyári specifikáció alapján (20-150Ft).
A kijelző cserék során a tápot és az akkumulátort is le kell venni a gépről, különben újra kiégetheted.T400-ra ezt a cikket találtam, alul vannak képek is (a képeken látható átforrasztós gagyi megoldás kerülendő, inkább csere biztosíték beforrasztása javasolt):
http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?t=107279 -
-
k-rock-atona
csendes tag
Akkor lényeg, hogy képben van a két fél!
Vagy csak titkolják!
Biztosan akadnak majd páran, akik a 64-est rendelik meg véletlenül upgrade-ben a 32-es helyett...
Utánajártam, hogy írtad, hogyan lehetne a lenovoval felvenni a kapcsolatot. Tetszett, amit találtam.
Íme első körben: Írunk egy postai levelet, s a fejhallgatós hölgy visszaír nekünk menten!
--> [link] (Csak viccelek, tudom, hogy van online segítség is, s ez a kép csak pont ide került.) -
Dare2Live
félisten
Első körben mindenképp egy tasak kellene, hogy ha bedobom a hátizsákba ne karcolódhasson, ne mehessen bele, por, morzsa....
vmi ilyesmi [link] csak mégegyszerübb, hogy tényleg be tudjam dobni a hátizsákba.
Körbejártam Pécsen az árkádot... de amire szükségem lenne az 14.1ben mindha nem létezne, sött mindha semmi se létezne 14.1ben.... (13.3" meg erőszakkal se jó a kilogó aksi miatt....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Civilization VI
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest