- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabgergo
őstag
Van egy kicsit több mint egy éves T61-em és pár napja elég váratlanul, amikor egyszer töltő nélkül használtam megjelent egy felkiáltójel az akku töltöttségkijelzője mellett, hogy már csak kb 1,5 óráig bírja az akkum és jobb lenne egy újat venni
Na az a durva, hogy számomra úgy tűnt mintha az egyik pillanatról a másikra kb tényleg a felére csökkent volna az idő amit akkuval kibír. A power maneger is mostműr 48%-ot ír az akku teljesítményére az eredetihez képest. A conditionre meg poor-t. Mit csináltam rosszul, hpgy egy év alat ennyire tönkrement? Eléggé sokat használtam töltőről, de arra azért figyeltem h hetente egyszer azért teljesen lemerítsem. Gondolom az akku állapota már nem javítható, de mit tudok továbbra jobban csinálni, hogy ne romoljon tovább? Mit kellet volna másképp beállítani, hogy ne romoljon le az állapota ilyen hamar?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Na az a durva, hogy számomra úgy tűnt mintha az egyik pillanatról a másikra kb tényleg a felére csökkent volna az idő amit akkuval kibír. A power maneger is mostműr 48%-ot ír az akku teljesítményére az eredetihez képest. A conditionre meg poor-t. Mit csináltam rosszul, hpgy egy év alat ennyire tönkrement? Eléggé sokat használtam töltőről, de arra azért figyeltem h hetente egyszer azért teljesen lemerítsem. Gondolom az akku állapota már nem javítható, de mit tudok továbbra jobban csinálni, hogy ne romoljon tovább? Mit kellet volna másképp beállítani, hogy ne romoljon le az állapota ilyen hamar?