- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maverick14
tag
válasz
Maverick14 #394 üzenetére
A múlt héten az örök vadászmezőkre költözött a gyengélkedő akkum. Nem tölthető, azonnal kikapcsol a gép ha nincs hálózaton, cserélni kell. (Persze pont mikor egy külföldi konferencián van az ember, és a hotelben csak a hallban van wireless net, ahol viszont konnektor nincs.)
Ma felhívtam az IBM központi raktárt #FRU-t (92P1133) bemondtam ami az IBM oldalán van. Pont olyant nem tudnak, de más #FRU-val (42T4620) is van Z61m-hez akku. Viszont ők sem tudták megmondani, hogy ki gyártotta az akkut szóval mégis zsákbamacska a dolog.
Azért egy gyors google keresés után egy fórumról áttételesen kiderült, hogy Panasonic gyártmány. -
Maverick14
tag
Sajnos nem. Igaz más a #FRU de a rendelési kód ugyanaz. Csak kibontás után derül ki ki is gyártotta az akkut.
Amikor garanciában cserélték az eredeti akkut próbáltam kérni, hogy Panasonic legyen akkor mondta a szervizes srác, hogy ez így nem megy.
Nemrég voltam Tajvanon egy konferencián és a helyi számítógép bazárban is kerestem akkut és ők is azt mondták, hogy nem tudják előre garantálni hogy Panasonic akkut kapjak. Így nem mertem bevállalni pedig kb. 40%-kal olcsóbb volt mint idehaza. Itthon nem néztem alaposan körül csak az árszintet próbáltam belőni indulás előtt, de nem nagyon tüntette fel senki az árlistákon az akku gyártóját.
De remélem neked van igazad és nem zsákbamacska lesz ha rászánom magam a vételre. -
Maverick14
tag
válasz
Adrian Mole #369 üzenetére
Nekem a névleges kapacitás kb. 60%-ig "good condition"-t írt, aztán egy rövid "moderate" állapot után "poor" lett. Most 47%-on áll.
Lassan be kellene szereznem egy újat de sajnos zsákbamacska, hogy Sanyo v. Panasonic gyártmányút kap-e az ember. -
Maverick14
tag
válasz
Adrian Mole #359 üzenetére
Ki gyártotta a ti akksitokat?
Nálam egy Z61m-ben 1 éven belül tönkrement egy Sanyo. A csere akku, szintén Sanyo, kibírta az 1 évet de most fél év múlva már erre is poor-t ír a Power Manager. Hétvégenként 1-1,5 órát szokott akkuról menni, amíg hazafele valami filmet néztem a buszon.
Érdekes, hogy kollégám ugyanakkor vett ugyanilyen gépében a Panasonic akku még vígan elvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- RAM topik
- Linux kezdőknek
- MÁV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged