- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sigmoid
tag
válasz
Dr. Akula #723 üzenetére
Linux alatt minden további nélkül:
cat /dev/sda1 > recovery.img
majd az új vinyóra:
cat recovery.img > /dev/sda1
(Ahol /dev/sda1 helyett értelemszerűen az adott vinyón a recovery partíció device nevét kell írni, az új vinyón pedig fdiskkel létre kell hozni egy megfelelő méretű partíciót, majd azt feltölteni.)
Windows alatt egyszerűbb, viszont valamilyen fizetős partíciómanipuláló szoftver kell hozzá.
-
sigmoid
tag
Ja igen, Quadro NVS kérdés. A Lenovo driver kicsit öregedik, és mint a notebookgyártók általában, jó magasról szarnak a video driver frissítésére. (Ez mondjuk marha nagy csalódás...)
Viszont az nVidia oldalán találtam béta "Performance" drivereket a Quadro NVS140-hez. Az a kérdés, hogy mik azok a bizonyos extra szolgáltatások és funkciók, amiket a Lenovo beépített a saját driverébe, és amik miatt az nVidiától nem is lehet nem-béta drivert letölteni hozzá?
Ha frissítek a performance driverekre, hiányozni fognak nekem ezek a "funkciók"? -
sigmoid
tag
Létezik egy a legalitás határán egyensúlyozó szoftvereszköz, a "Vista Activation Backup and Restore", ami Vista alatt pont erre ad megoldást.
Fogod, lemented vele az OEM aktiváció kulcsait és certifikátjait a gyári installról, felhúzol egy tiszta Vistát, és visszapumpálod bele a gyári aktivációt. Ha így használod, akkor nem követsz el jogsértést, egyedül az kényszeríti a szoftvert a warez-világ tornácára, hogy minden további nélkül használható illegális upgrade-re (pl. 32 bites Windowsról 64 bitesre, illetve hogy pl. Home Basicről Ultimate-re menne-e azt nem tudom, de ez sem kizárt), vagy aktivált kalóz windows installációk sorozatgyártására.
Tökéletesen működik, nekem így lett tiszta, nem teleszemetelt Vistám az új Thinkpademen.
Inkább be se linkelem, de akit érdekel az megtalálja némi guglizás után.
(Sajnos, amint az látható, XP alatt nem működik.)
-
sigmoid
tag
Tegnap megvettem az egyik kallódó T61-est innen a prohardverről, szerződéssel mindennel... Ma reggel odatettem notitáskába, behoztam a melóhelyre, és nem nyílik ki az istenadta.
Olyan feeling, mintha be lenne reteszelve a fedél kallantyúja (nem lehet elhúzni rendesen, és így nem is nyílik), az a baj csak hogy nincs rajta retesz, szóval valami gáz történhetett. Mondjuk szép kis dolog hogy a hordozható gép zárja összefossa magát a hordozástól... XD
Na mindegy, itt vagyok az infoparkban és a gép is garanciális, átruccanok vele az IBM-be dél körül. Nem tudom ott csinálnak-e olyat ha csak valami minimális beavatkozás van, hogy helyben megcsinálják, vagy le kell adnom egy hétre a dögöt egy szaros beszorult zár miatt...
Viszont szívesen veszek ötleteket, hogy mi lehet a baja. Hátha csak fekete kakast kell áldozni és kétszer megkopogtatni kinyitás előtt. -
sigmoid
tag
Gondolkodom egy használt T61-esen...
Elvileg garanciális a gép. Kíváncsi vagyok rá, hogy a Lenovo garancia mire terjed ki, és mit kell betartani hozzá... Pl. ha veszek akárhol egy 300-as vinyót olcsón, azt berakhatom / berakathatom-e a gépbe, vagy csak a szervízben vásárolt, "hivatalos" vinyókat lehet betenni?
Hasonló a kérdésem a memóriával kapcsolatban, mert lehet hogy majd bővítenék 4 gigára.
Mi az, amivel szervízbe kell menni, és mit lehet otthon cserélni?
Ha nem meghibásodás történt, hanem csak valamit upgradelni szeretnék, az garanciális ingyenes, vagy felszámolnak munkadíjat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged