- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Mobil flották
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Charybdis
csendes tag
Headset miatt akkor perelhetnél, ha a headset gyártójának lenne egy olyan licence, amit el kell fogadnod a használat előtt, és abban az állna, hogy amennyiben nem fogadod el, akkor lépj kapcsolatba a telefonos céggel a pénzvisszafizetés ügyében.
Ha veszel egy autót, akkor ott sem kérheted vissza az ülés, autórádió, kormány, szélvédő stb. árát, mert nem volt külön licenc ezen összetevőkre vonatkozóan, amit ezen összetevők használata előtt külön el kellett volna fogadni.
Az Apple azért más dolog, mert ugyanaz a cég gyártja a szoftvert és a hardvert is, egy licenc van, azt vagy elfogadod, vagy nem.
Azonban az MS nem gyárt hardvert, ők más cég termékeihez adják a saját terméküket, és külön licenc vonatkozik a windowsra, és külön licence a hardverra. Ez a nagy különbség. Ha az MS is árulna gépet, akkor nem lenne csak jogos visszakérni a windows árát.
Vettem vízport, de nem tudom mit kell hozzáadni.
-
Charybdis
csendes tag
"A Lenovo igy adja a gepet es kesz. Kell vagy nem kell? Nem kotelezo Lenovot venni."
Ez igaz, csakhogy a Windows EULA kimondja, hogy amennyiben nem fogadod el a feltételeket, akkor visszatérítik a pénzt, de a Lenovo erre nem hajlandó.
Itt jogi vitáról van szó, nem szeretem-nemszeretem kérdésekről.
-
Charybdis
csendes tag
FreeBSD fejlesztő pert indított a Lenovo ellen a "Microsoft tax" miatt
Végre. Remélem a felperesnek adnak igazat. Vmi egész EU-ra kiterjedő döntés kéne, hogy nálunk is megszűnjön a Windows-adó.
[ Szerkesztve ]
-
Charybdis
csendes tag
Helló!
Hirtelen ötlettől vezérelve elindítottam a hangfelvevő progit, majd beszéltem a Thinkpad T500-asomnak, és kiderült, hogy van benne mikrofon De hol van?
A gond az, hogy a gép zúgását is nagyon szépen felveszi, így használhatatlan a felvétel. Most ezt tényleg nem gondolták végig, hogy a géphang is belemászik a felvételbe, vagy nálam nem jó valami?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Proxmox VE
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- BOMBA ÁR! Hp Envy 3K OLED garanciával! /2in1/Ultra 7-155U/32GB/1TB SSD/2880x1800/120Hz/Touch/Gari
- FANTASZTIKUS áron Asus Zenbook S 13 Flip OLED /I7-1260P/16GB/512 GB SSD/2880x1800/Gari/2in1
- Lenovo Thinkpad T540p 15.6" i5-4200M, 8GB ram, 240GB SSD, HDMI, Webcam, BT HU bill, Win11, megkímélt
- Lenovo Thinkpad X220 eladó, 120Gb ssd, 4Gb memória, Új akkumulátor...
- HP ProBook 470 G2 laptop eladó (i5/8Gb/240Gb SSD, Full HD 17,3")
- Lenovo Ideapad320 i3 processzor, 12Gb memória...
- Belkin Thunderbolt 3 Dock Pro dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest