-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
válasz
Marcipan75 #101108 üzenetére
BIOS reset volt?
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
válasz
Dave Crank #88911 üzenetére
Valami "gépeléskor" "kurzorérzékelésvalami" rémlik, de nem kizárt, hogy ez csak valami Ms Office-s beállítás.
-
yanna
addikt
Talán érdekelhet valakit: T43
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
válasz
rgeorge #86292 üzenetére
Kis történelem,érdekesség
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
A T450s is megjött.
-
yanna
addikt
Hali! Kapható a T550.
-
yanna
addikt
Második e-mailre jött a válasz:
"Tisztelt ................,A készülék valójában T540P jelzésű. Valószínű elírás történt. Elnézést a kellemetlenségért. Megvásárolhatja a T540P jelzésű készüléket a T530-as áráért.
http://www.l.pt.pd.szk.nt.h./index.php?main=main&page=keres&subpage=kirakat&searchop=searchdetails&start=&limit=&itemid=18970Üdvözlettel:
............................
L.pt.pd.szk.nt.h. -
yanna
addikt
-
yanna
addikt
Skacok! Mindenkinek köszönöm az elmúlt 24 óra kérdésemre irányuló válaszát, meglátását!
Olyan bizonytalan vagyok, Vagy talán mégsem?
-
-
yanna
addikt
válasz
btudos #70601 üzenetére
Persze, tudom, hogy valamik nem stimmelnek. "Érdekesség"-ként linkeltem. Egyébként szerintem a l@ptop.hu tükrözése, ott is van ilyen T530.
Ja, reggel rákérdeztem e-mailben, hogy biztos-e a tuti, de még nem szóltak vissza.(#70604) Dhampir: Igen, sejthető, hogy van valami kötődés
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
Üdv!
Profik és amatőrök véleményét is kérdezem, hogyan aránylik a T530 az R500-hoz minőségben?
Hamarosan asztalit kell lecserélni, de csak új jöhet szóba, és a hanyatló TP minőség miatt a 40-es széria kizárva. Az R500-al maximálisan elégedett vagyok, több mint 5 év alatt kb. 4-5 fekete képernyőt produkált csak működés közben. (Mondjuk ebből kettőt az utóbbi pár hétben.)A lényeg az, ha a T530 legalább olyan "jó" mint az R500, akkor megvan a befutó. Felmerült még a Latitude, de árban a TP az elérhető.
-
yanna
addikt
válasz
Colonel993 #58556 üzenetére
Pár hónapja scarbantia fórumtárs linkelt néhány profilt.
-
yanna
addikt
válasz
lakkusjj #57230 üzenetére
Hmm...
Volt már jó pár csavar az asztalon amit kiszedtem anno, de még vagy kb. kettőhöz nem fértem hozzá emlékeim szerint. Így nem folytattam tovább a manővert, inkább visszaraktam mindent.
(#57231) btudos: nem adtam volna fel, de valami nem stimmelt, talán egy csavart nem tudtam meglazítani.
(#57232) Dhampir
-
yanna
addikt
Üdv Hölgyek, Urak!
Szolnokon, vagy környékén keresek TP takarító, pasztázó fórumtársat.Esetleg megbízható szervizt.
Köszi! -
yanna
addikt
Sziasztok!
Van itt esetleg Várpalotáról fórumtárs? -
yanna
addikt
-
yanna
addikt
Bakker, akkor a modikat nem értem!!!
-
yanna
addikt
Nem értem, hogy miért nem írjátok le a nevét annak, akivel kapcsolatban negatív tapasztalatok vannak???
Ilyen alapon a pozitívat is titkolni kellene.
Lehet, hogy Sopi sem faragott volna be, ha már Chaser leírta volna...
-
yanna
addikt
Tisztaszoftver buzizás.
-
yanna
addikt
válasz
Giovanny #16619 üzenetére
A link mostanra nekem is behányt, pedig működött, egyébként ott is registry mókolást írtak, elképzelhető hogy 1 az egyben azt mint Vistánál, nem hasonlítottam össze.
Na előbányásztam, de szerintem ua.:
"IDE -> AHCI
1. Lépjünk ki minden programból.
2. Start menü keresőjével futtassuk: regedit
3. Navigáljunk ide:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Services \ Msahci
4. Jobb oldalt kattintsunk duplán a Start elemre, módosítsuk a bejegyzés értékét 0 -ra. (IDE módban 3)
5. Indítsuk újra a gépet és állítsuk be BIOS-ban az AHCI-módot. -
yanna
addikt
válasz
utolsolevel #16393 üzenetére
-
yanna
addikt
válasz
Adrian Mole #15977 üzenetére
Aha. XP-vel volt már ilyen gondja másnak is, a végeredményt nem találom.
-
yanna
addikt
válasz
Adrian Mole #15948 üzenetére
Lehet, hogy a win7 topikban kellene megkérdezni...
...kraftxld fórumtárs ott ma is jelen volt.
-
yanna
addikt
válasz
Adrian Mole #15919 üzenetére
Semmi ilyesmi?
-
yanna
addikt
válasz
Adrian Mole #15881 üzenetére
Pedig majdnem biztos szerintem (is), hogy ott a bibi.
-
yanna
addikt
válasz
Adrian Mole #15870 üzenetére
-
yanna
addikt
-
yanna
addikt
Lehet hogy mégis csak kosz, por, vagy ilyesmi...?
-
yanna
addikt
válasz
Gondwana #15515 üzenetére
Túl szabályosnak látszik, pont 1 pixel méretnek tűnik, és nem lóg át másik oszlopba, sorba...szabad szemmel. Ezért is szerettem volna kinagyítani.
Azok a Koordináták jók, csak a gugli téved?
-
yanna
addikt
Nálam is keletkezett valami pixel rendellenesség
, de nem tudom egyértelműen mi lehet. Lett egy kísértetiesen 1 pixel méretűnek, fehér háttérnél sötétbarnának tűnő pöttyöm. Érdekessége (vagy csak nekem???
) a dolognak, hogy térben hátrébb van, mint a megjelenített karakterek, mert, ha közvetlen mellé helyezek egy pl. I betűt, akkor a nézőpontom függvényében képes bebújni a betű mögé. Próbáltam megörökíteni képmetszővel és más képernyő kép készítő progival is hogy kinagyítsam, de ezeken a képeken meg egyszerűen nem látszik.
Igazi döglött pixelt még nem láttam testközelből, úgyhogy pillanatnyilag valami para jelenségnek gondolom...
-
yanna
addikt
"szinkronba akarja hozni a gépi nyilvántartást a jótállási jegyen feltüntetett időponttal, akkor feltételezem, hogy fel kell venni a kapcsolatot a szervizzel és el kell faxolni a jótállási jegyet, melyet követően ők kijavítják a jótállás lejárati idejét"
Ez pontosan így működött nálam is, csak mint említettem a Lenovo lerázott, de az IBM korrekten helyre tette.
-
yanna
addikt
válasz
Shadowfax #15395 üzenetére
Most ugrott be, hogy kb. 2 évvel ezelőtt a magyar Lenovo sem volt igazán képben, vagy csak felületesek voltak, de anno nekem azt írták, hogy ne foglalkozzak azzal mit ír a warranty lookup, őrizgessem a számlát és a jótállási jegyet, azokkal minden tisztázható szükség esetén.
Úgy látom azóta fejlődtek.
-
yanna
addikt
válasz
nagypasztor #15340 üzenetére
Talán egy telefont megér.
-
yanna
addikt
Topik cím
Világbéke
-
yanna
addikt
Rez_Grof, n0_gAboR,: 2008- ban már működött ez, annak idején körüljártam a témát rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nintendo Wii U
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged