- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
Először azért nézd meg, hogy a BIOS látja-e a WIFI kártyát és nincs-e letiltva (Security -> I/O Access). A zsanéron húzni nem lehet. Ha nagyon lötyög, csere. Kártyát és zsanért E-bayről lehet legolcsóbban szerezni. Szervizes van akit szoktam/szoktunk itt ajánlgatni, de az új rendszer alapján már reklámnak minősülne
Ha érdekel írj privátot megadom az elérhetőségét.
-
metal01
őstag
Fel kellene telepíteni és lefuttatni egy System Update-et. Hátha az felteszi a megfelelő driver-t.
-
Tim82
félisten
-
bwoay
nagyúr
bal oldalt, a merevlemez fészek felett, a gép szélétől 1 cm-re indul egy 2-3 cm-es repedés,
aminek igazából nem is látom a teljes hosszát, mert bemegy a centrino2 vPro matrica aláRingman:
békés ember vagyok, nem szoktam fenyegetőzéssel indítani, pláne, hogy abszolút nem is húztam fel magam a dolgon. egyébként garanciális ügyek intézésében sajnos elég sok (rossz) tapasztalatra tettem szert, a végsőkig szoktam küzdeni -
lapa
veterán
gyakorlatilag nem. az usb 3 elvileg tud 400 mbáyt/s-tot, az első gen pci meg elvi max 250, de ahogy én néztem eddig inkább kevesebb.
az x200-ban első gen pci-e van, gondolom akkor az 500-ban is. persze ha nem csúcs ssd-t tolsz rajta, akkor annyira nem krtikus. csak gondoltam érdekes.
a másik témához: rendes sebességű expresscard ssd-t én még nem láttam, de nem lenne rossz ötlet a corestore-nak expresscard tokot csinálni.
-
-
Tim82
félisten
-
törölt tag
a mostani tesztből nyugodtan válogathatsz. nekem van egy 64 gigás kingston SNV425-S2, ott is kb. azt írják, jó vétel, én is elégedett vagyok vele, az ára sem ment le azóta különösebben, h fél éve megvettem. meg van egy jóval lassabb, előző generációs 128 gigás SNV125-S2, arra sincs sok panaszom. pláne, h használtan vettem, 2 év normális, papíros garival, 40k-ért.
h mennyire lesznek tartósak, az az igénybevételtől is függ. -
^Clown
addikt
Nincs megkötés az ultrabay-nél, akkora vinyót raksz bele, amekkorát akarsz. De - ebben nem vagyok biztos - arra figyelj, hogy a nagyobb kapacitású vinyók vastagabbak (pl. 750Gb-os 2,5"-os HDD), ez tudtommal nem fér bele az ultrabay-be. Illetve belefér, csak a gépbe nem tudod majd betolni.
Szerintem az Intel X25-M SSD-t nézegesd. Jó áron van, megbízható, gyors. Mi kell még?
-
^Clown
addikt
-
rankesz
veterán
laptopcity, visegrádi u
ez közvetlen a nyugati mögött van.
Remélem segítettem -
evone
őstag
Just to let everyone know I came up with a quick and dirty fix using some older threads that had a fix for iTunes.
Basically in the Synaptics folder and the actual driver folder, there are two files called TP4Table.dat and TP4Scrol.dat (each of those two folders has these two files). So in each of the four files I added, under "Pass 0 rules" the lines
; Windows Live Messenger
*,*,msnmsgr.exe,*,*,*,WheelStd,0,9I saved and restarted my system, and now I can scroll in Windows Live Messenger using the middle button/trackpoint, or by using the right side of the touchpad. Just wanted to post the quick fix for anyone who was having this problem.
-
hcpeter
tag
Eszközkezelőben néztem, ott minden ok volt. Próbáltam ráfrissíteni a driverre lenovosat, de nem ment.
Leszedni viszont még nem tudtam. Látom a frissítések között, a winupdate-nél, de csak a listában, törlést még nem találtam.
Hibernációs gond csak Nekem van? Neten se találtam ilyesmit... -
bwoay
nagyúr
köszi, srácok, de azzal tisztában vagyok, hogy (házilag) miként oldható meg, viszont egy Lenovo gépen fura látvány volt számomra, elvégre nemigen van szükség egyedi Windows mókolásra, ha egyszer BIOS-ban könnyedén átállítható a SATA kezelés.
PS:
ja már látom, az volt félreérthető, hogy nem így kérdeztem: melyik gyári XP verziót lehet így felrakni... mert tudtommal semelyiket, pont azért kell az nLite. -
buherka
addikt
Tudsz nekem küldeni linket, hogy ez a kalibrálás miként műxik.
Lehet, hogy én is megpróbálkoznék vele.Az Evereset megmondja tutira, hogy melyik kijelző van a gépedben Megjelenítés=>Képernyő=>Képernyő neve
,
aztán ThinkWiki.
Nekem Samu van benne...ez:
15.4 - 1680x1050 - 42T0488 - 128,7 - 200 - 500:1 - Samsung - LTN154P3-L02 - T500.W500.R500 -
csiktor
tag
Nem akad be sehova. Nehéz leírni...
Ez ugye egy szalag, ami hajlik, igazodik a kijelző állásához. Áll egy bizonyos állásban, aztán amikor egy bizonyos ponton túl csukom a kijelzőt, akkor hirtelen ugrik át a kábel másik állásba. Amikor átugrik, akkor lapjával nekipöccen az ott lévő műanyagnak.Oldalról, az éle felől nézve a kábel mondjuk így néz ki, így áll: |) A félkövér a kábel, a sima a műanyag.
Aztán mikor lecsukom átugrik a kábel másik pozícióba és hozzá pöccen a műanyaghoz: |(Remélem érhető...
-
HThomas
őstag
Jaja, ahogy a Windows fejlődik úgy lesz egyre kevesebb szerepük a segédprogramoknak. W7 alatt vélhetőleg nem lesz pl presentation manager... mivel elvileg a 7-ben már felesleges lenne, bár azért van 1-2 olyan dolog amit a 7 nem tud alapból. Vagy a másik a client security solution és a password manager.. azt sajnálom, hogy jelenleg nincs 7-re, jó volt belőni pl a KeePass-t vele.
Egyébként nem baj ez annyira, bár azért az lenne az igazi, hogy ha folyamatosan fejlesztenék ezeket és megpróbálnának jobbat csinálni mint ami a Win-ben van alapértelmezett lehetőség, megadva szoftveres oldalon is azt a pluszt amit a Thinkpad brand jelent(ett); nem azt mondani, hogy ott a beépített, használd azt és kész.
A System Update-et a Lenovo anno meg meg akarta teljesen szüntetni, mivel túl sok erőforrást vesz el nekik (a folyamatos ellenőrzések miatt). Az lett volna az irányelv, hogy a user majd szépen nézegeti a honlapjukat ha frissítést akar. Egy időben meg is szüntették a System Update-et, aztán lett belőle nem kicsi felháborodás, végül visszahozták, csak az automatikus frissítés lehetőségét vették ki belőle.
-
buherka
addikt
Tisztában vagyok vele, de nem a hang miatt venném
(#3455) n0_gAboR...itthon nálunk ha lehet is kapni, akkor mindenki nyerészkedni akar vele. Szóval én nem is erőltettem ezt a kérdést.
Display port - HDMI adapter...pl...LOL
Erre gondolok. ebay-en meg 10 dodó.
Pont hogy az ebay-től nem kell tartani. Sokkal jobban paráznék egy Vaterás vételtől.
Csak mivel ez sokunknak idegen és kevés a tapasztalat, ezért kerüli mindenki ezt a lehetőséget.
Aztán vásárolgatunk itthon 2-3szoros áron. -
buherka
addikt
Nekem egy LG32LC41 TV-m van.
Eddig minden gép felismerte...remélem ezzel a T500-al sem lesz gondja.Felraktam a Power Manager-t és ha átváltok a VGA-k között, akkor csak azt látja a gép amelyik altív.
Így hamar kiderül, hogy melyik is adja a jelet a külső TV-re valójában.Ma mindenképp kipróbálom és megírom a tapasztalataim
De csak egyenlőre D-sub kábelem van. -
Integra
titán
nekem még azokat se kellett, szinte minden benne volt a win7-ben, ami meg nem, azt leszedte winupdate.
ami hiányzik:
- touchpad teljesen
- trackpoint konfig (pl a középső gomb inaktív)
- nem tudom ki/bekapcsolni a wifi-t, alapból bevan kapcsolva. fn+f5-ön volt egy menü amiből tudtam a kékfogat és a wifit is ki/bekapcsolni. most csak a kékfogat kapcsolja ki és be.
- nem tudom az fn gombokat konfigolni és ha lenyomom valamelyik fn kombót, nem jön fel sehol semmi.
- lenyomtam az fn+f4-et, lehalt a gépem, ez a buzi sleep.. azt se tudom, hogy sikerült visszahoznom, de nagy küzdelem volt..felraktam az ultranav-ot, rebbot, majd most több synaptichs exe-t kérdez a win7 mindig, hogy futtassa e:
syntpenh.exe
syntphelper.exe
syntplrpr.exeegyébként az ultranav és az ultranav2 között mi a különbség?
a power management miben tud többet mint a win7 beépített cucca? ennek lenne a zöld cerkaelem az ikonja, ha az utility is fel lenne rakva hozzá? ami amúgy nincsen az oldalon
-
Integra
titán
az ultranav driver után, utility nélkül is ott van a plusz egy tab a mouse ablakban.
de a tácsped-et nem aktiválja úgy tűnik. utility sem, de szerintem ez nem is tehetné, már a nevében benne van, hogy nem driver, hanem utility.de pl a power management drivert csak setup-pal lehet úgy tűnik elindítani, mert nem is tudom hirtelen, hogy hova lehetne update driverként browse-ban megadni neki, hogy a drivert hol keresse..
nem teljesen világosak ezek még nekem -
Integra
titán
-
Napfénysüti
nagyúr
A lapost én se törölgetem ujjal meg másnak se engedem. De a telefonomnál érdekes módon erről mindig elfelejtkezem.
Így az aztán mindig koszos pedig nem touchos.
Amúgy nem tudom használ-e valaki szemüvegtisztító folyadékot? Én azzal szoktam letisztítani de nem tudom hogy az jó-e a kijelzőre, nem károsítja?
-
Dottore
addikt
Bár nem tőlem kérdezted de sztem nem teszi tönkre. Azért nem szoktam én spec. alkoholos cuccal lemosni mert az alkohol viszonylag gyorsan párolog és igaz a szennyeződést leszedi de legalább csíkos lesz helyette. Szval vízzel szoktam, aki meg véletlen hozzáér annak rendszerint rácsapok a kezére, soha nem felejtik el többet, így nem lesz koszos.
-
TOZ
addikt
Ezek szerint en vagyok a maximalista a csendesseget illetoen...
Viszont nekem ugy tunik, hogy a venti mindig state 3-on megy (3300 RPM korul) (bar a tpfan szerint ez valami state 128 allas), state 1-en (2900 RPM)tenyleg nagyon halk
Valamelyik nap majd nekilatok egy kis undervoltingnak. (Linux alatt megy mar, win alatt is kiprobalom legalabb).
Nem lehet ez valahol a biosban allitani valami modon? -
Napfénysüti
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest