- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Yettel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
donbig
tag
Neurológust tud esetleg valaki ajánlani? Hallásvizsgálaton azt mondták, hogy ilyen jellegű probléma lehet a háttérben.
-
donbig
tag
Na, a beltéri ajtóktól ma is összerándulok. Igaz már néhány éve, de egy Bécsi úti cégtől rendeltem 4db beltéri CPL fóliás ajtót. Egy hónap csúszással meg is érkeztek. Egy darab sérült volt, a másik rossz nyitási irányú, a harmadik nem illeszkedett a tokhoz. Talán a rejtett küszöb is hiányzott. ( Volt előtte felmérés) Újabb egy hónap múlva megjöttek az új ajtók, de ki sem hozták őket mert megint rossz nyitási irányút hoztak állítólag. Emiatt csúsztak a burkolási munkák és a beköltözés. Ez után már csak egy apróság volt, a WC zár helyett sima zárral hozták, de ez megoldódott. Az egész jó 4 hónapos tortúra volt. A beépítők az mondták, ilyen még nem volt....Nekem meg már mindegy volt, csak szabaduljak. Kártérítés: kb. 20.000 ft. Maguk az ajtók rendben vannak, igaz csak a WC ajtó van terhelés alatt.
Nem vagyok kötekedő típus, ezt sztem nem kell elfogadni. [kép]
-
donbig
tag
[link] Ez a szülinap beleégett a retinámba.
-
donbig
tag
válasz
ladopapa72 #39727 üzenetére
Köszönöm, nem ugrott be az Érsek.
-
donbig
tag
Üdv! Daewoo Matiz akkurögzítőjét eltörték beszerelés közben. Vékony menetes szárat hol kapok Győrben? Annak a végét J alakúra hajtva oldanám meg a dolgot.
-
-
donbig
tag
válasz
kovacsroli #39543 üzenetére
A napokban dobtam egy hátast ettől a videótól, ezt a típust se, bár itt a beszerelés lehet az igazán cudar. [link]
-
donbig
tag
válasz
kovacsroli #39293 üzenetére
Falun talán személyesebb és egyszerűbb intézni, de a testvérem kapott egy rábaközi település önkormányzatától, ha jól emlékszem 20.000 forintot. Hogy Győrben is működik-e, nem tudom. Halotti anyakönyvi biztos kellett - amit ugye ők állítottak ki - és talán jövedelemigazolás.
-
donbig
tag
válasz
envagyok #39178 üzenetére
Erről a típusról nekem az maradt meg, amikor egy Győrújbaráti szervizbe mentem és éppen egy ilyenen dolgozott a szaki. Valami filléres dolgot kellett kicserélni a motortérben, de mondta, hogy sokba fog kerülni, mert szét kell kapni hozzá szinte a motort. Akkor,ha jól emlékszem 7000 ft körüli rezsióradíj volt ott.
-
donbig
tag
válasz
ladopapa72 #39101 üzenetére
-
donbig
tag
Gyógytornászt tudna valaki ajánlani Győrben? Már régóta nyűglődök, egy óra ácsorgás után alig tudok megmozdulni, a derekam és a lábaim is fájnak, beállnak - gyaloglással nincs gond. Első körben gyógytornára gondoltam, hátha segít.
-
donbig
tag
Jól összeszedted szerintem, most még ezek jutnak eszembe: Ha időben belefér, Tatán szép az angolkert, illetve a Fényes tanösvény, erről pont most volt egy jó kis Telexes cikk. [link]
Úton Pannonhalmára érdemes megnézni Nyúlon a rövid, de hangulatos pincesort.
Nem tudom a Lipóti fürdőről van-e valakinek friss tapasztalata, de közelebb van mint Sárvár - ha amúgy is készültök Dunaszegre - és akár még az ásványrárói hallépcsőt is be lehet iktatni, ha szerettek sétálni. -
donbig
tag
válasz
kovacsroli #38726 üzenetére
Egy-két órája megnéztem a Tárogatón, szép a színe, remélem ez már segít..
-
-
donbig
tag
Köszönöm mindkettőtöknek, akkor meglátjuk!
-
donbig
tag
Az én kérdésem is kapcsolódik a témához. Sajnos hagyatékból tettem fel bútorokat eladásra. Ajánlásra két helyi facebook csoportba is. Nem értek hozzá, soha nem hirdettem. Most jött egy üzenet, hogy Z-né a következő összeget ajánlotta fel neked:yy ft. Elfogadom vagy nem. Mi a következő lépés ez után? Biztos régimódi vagyok, de azt gondolnám, hogy ott az elérhetőségem, írok, felhívom, elmegyek megnézem, tetszik megveszem, elviszem. Nem fogom postázni, futárral küldeni, stb, félek, hogy ebben is valami simli van. .
-
donbig
tag
válasz
SyMbioTe #38344 üzenetére
"A jogszabályi rendelkezések értelmében tehát egészségügyi szolgáltatási járulék fizetésére kötelezett magánszemélynek kizárólag akkor kell bejelentkeznie az adóhatósághoz, ha a NAV valamely oknál fogva a biztosítási jogviszonya vagy az egészségügyi szolgáltatásra való jogosultsága megszűnéséről nem értesült és a fizetési kötelezettségét nem írta elő."
Tehát valóban mennie kellene a NAV-hoz. Érdemes lenne alaposan megnézni, mikor volt egyáltalán bejelentve. Van zavar az erőben, mert nekem gyorsan küldtek egy rakat csekket amikor egy munkaviszonyom megszűnt, csak az nem tűnt fel, hogy egyébként ennek ellenére is biztosított vagyok. -
donbig
tag
-
donbig
tag
válasz
Vérboci #38179 üzenetére
Pedig én is egyetértek kovacsrolival, a már nem garanciális autómat is márkaszervizbe viszem, amíg ilyen elfogadható árakat kapok. Ahol elfogadtak hozott alkatrészt, - legalábbis néhány éve-az az Épfu tanoda Csanakon. Mondjuk én egy kellemetlenség miatt már nem járok oda, de kérdezz rá, ha gondolod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest