- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
Valakinek 1150-es procija valami olcsó? 1-2k max. Volt egy működő konfig, ami most nem indul, és világít a CPU hiba LED az alaplapon. Gyanus hogy a lap lesz a ludas.
-
tupacamaru
veterán
Esetleg valakinek nincs egy kölcsön tápegysége pár napra? Új gépet rakok össze és addig nem szeretném szétbontani a régit, amíg nem klappol minden.
-
tupacamaru
veterán
Vannak itt PC-s boltban dolgozók is ha jól emlékszem. Van egy régi laptopom, képvisel ez még valamiféle értéket. HP Pavilion DV7-1170EG.
Van hozzá egy 90 Watt-os töltő. Elvileg mindene működik, de a DVD írót nem próbáltam. HDD nincs, de két hely is van benne. Aksi olyan 80% körüli, párszor volt a gépben csak, mert asztaliként volt használva. Korhű állapot, karcok, kopások azért vannak rajta.
-
tupacamaru
veterán
Vannak dobozok?
Boldog, Békés Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
-
tupacamaru
veterán
Nincs valakinek működő flex atx tápegysége? Természetesen kicsi pénzért.
-
tupacamaru
veterán
Találtam még pár ingyen elvihető dolgot: 2 db
Hátha tud valaki kezdeni velük még valamit.
-
tupacamaru
veterán
Hátha valakit érdekel esetleg: TL-WDR4300 router 5000 jó magyar forint.
-
tupacamaru
veterán
Írtam pü-t mindenkinek.
-
tupacamaru
veterán
Lenne pár dolog ami már nem kell, ha valakinek kell belőle valami és eljön érte, akkor viheti.
L293D motor control shield
Hát ezen nem sok látszik. Három 80mm-es ventit lehet összerakni vele és befogatni a házba. Ebből 2 db van.
Két USB 3-as bővítőkártya, a bal alsó egy PCIe-riser, azt nem adom oda.
Vegyes cuccok, szerintem látni hogy mik ezek. -
tupacamaru
veterán
válasz
kovacsroli #38142 üzenetére
Tudok kölcsön adni neked ha eljössz érte. Az Árkádnál lakom.
-
tupacamaru
veterán
válasz
kovacsroli #38134 üzenetére
Kaptál segíséget?
-
tupacamaru
veterán
Nincs véletlenül valakinek elfekvőben egy LGA1150 foglalatos lapja, amelyik támogatja az i5-4570TE procit? Van egy procim, de nem tudom kipróbálni hogy jó-e, mert az enyém nem támogatja és a BIOS-ba sem sikerült a microcode-ot beintegrálni. Csak egy próbára kellene.
Ezek az ASUS lapok biztosan támogatják.
-
tupacamaru
veterán
Tudtok ajánlani megbízható költöztető céget?
-
tupacamaru
veterán
B.Ú.É.K.
-
tupacamaru
veterán
Srácok, nincs valakinek olyan hosszabítója ami M.2 2230-ból hosszabbat csinál? Természetesen pici pénzért.
-
tupacamaru
veterán
Valakinek van esetleg 1150-es proci hűtővel együtt, kicsi pénzért? G32xx elég lenne... Vagy csak hűtő magában, mert 1700-ért már találtam 3250-et?
-
tupacamaru
veterán
Srácok, nincs valakinek egy nagyon-nagyon olcsó inteles hűtője 775-ös foglalatra? Jó lenne ha a magasított verzió lenne...
-
tupacamaru
veterán
Hi!
Tud valaki ügyes mobiltelefon szervízest? Aksit kellene cserélni, azt intézem én, de a beszerelést nem vállalom.
-
tupacamaru
veterán
Hátha valakit érdekel: [link]
-
tupacamaru
veterán
Egyelőre ideiglenesen, de később lehet hogy véglegesen, én is győri leszek. Az lenne a kérdésem hogy véletlenül nem tudna szerda 17:55-kor elvinni a Rábától a nagy állomásig? 18:15-re oda kellene érnem, természetesen nem kérném ingyen. Ha nem akkor marad a taxi. Ha elérném a vonatot akkor éjfélre haza tudnék érni a családhoz. Úgy gondoltam hogy ha valaki esetleg amúgy is arra járna persze.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest