- Yettel topik
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
válasz
donbig #38341 üzenetére
Mi az az álláskeresési járadék? És hol találom? Én sürgősségin voltam ott mondták h inaktiv a taj kártyám. A munkám megszűnt,és most kaptam 2 hetet h aktiv legyen a tajkártyám vagy kiküldik a számlát. Az meg ki tudja mennyi! Illetve online szeretném ellenőrizni de a jelszót nem tudom honnan lehet megtudni?
-
envagyok
veterán
válasz
donbig #38292 üzenetére
De én.
Jó cikk, lehet írok nekik én is, mert ez már kezd járványos méreteket ölteni.
"Bárki bejelentést tehet a gyermekjóléti és családsegítő szolgálatnál, ha azt érzi, hogy egy gyereket veszélyeztetnek. Ilyenkor a családgondozó feladata kivizsgálni a bejelentést. Vannak olyan szakemberek, akiknek viszont a bejelentés nemcsak lehetőségük, hanem kötelességük is. Ebbe a körbe tartoznak az óvodai dolgozók, de a védőnő, a háziorvos és a nevelési tanácsadó is idesorolható. Nekik úgynevezett jelzőfunkciójuk van, tehát akkor is jelezniük kell a problémát, ha csak a gyanúja merül föl a veszélyeztetésnek. Erre azért van szükség, mert ők vannak közvetlen kapcsolatban a gyerekkel, így ők első kézből látják, ha valami gond van."Persze nem lenne rossz ez a rendszer, csak épp az óvodai, idegen feljelentőkkel szemben semmilyen fék nincs.
-
doc
nagyúr
válasz
donbig #38187 üzenetére
Nekem pár hete szólt az autó hogy kiégett a tompított. Megnéztem a kézikönyvet, ott az volt vigyem szervizbe
rákeresve az jött ki hogy a lökhárítót vagy a dobbetetet le kell szedni.
bevittem a Leierhez (bár nagyon sok negatív véleményt találtam a szervizukrol, igaz az autót ott vettem). Összesen 8000 forintért (izzók ára benne van) kicserélték mindkettőt fel óra alatt. Hat az tuti hogy ezentúl sem fogok nekiállni otthon, ennyit megér siman
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest