- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
válasz
zsigee #24522 üzenetére
Biztos van ott a fiókban egy sima 630-asod,,,ne szívjál már azzal az 520-al....sőt a cpu supportban van egy D0 steppinges 520-as...szóval ennek a bios jelzése meg valami 0601...
Tapasztalatom szerint inkább érdemes egy sia prescott-os 630-ast belevágni, mint szívni ezekkel az 520-524-es procikkal...mert ezek közül sok jött olyan alaplapokból mint pl a fujitsu siemens....köztudottan erre kihegyezett bios-szal....szóval lehet mégsem támogatja az alaplapod azt a procit!
tegyél bele 2M cache-es 3GHz-es cpu-t, van elfekvőbe 10-20db-on -
G@ben
addikt
válasz
zsigee #24267 üzenetére
Elírtam. Pápa felől Takácsi után történt az első balkanyar után rögtön. A sorrend ez volt: kombájn, pótkocsis traktor, ekés traktor. Majdnem Pápa óta követtük őket, aztán Takácsi után a kombájn lekanyarodott jobbra Vaszar felé, a többiek mentek tovább. Ekkor kezdtem azt nézni, hogy a tárcsa (mert nem eke volt, hanem tárcsa, csak hiányosak ilyen téren az ismereteim) eléggé leng oldalra. Gondolkodtam is, hogy hogy fogom megelőzni. Aztán már csak a port láttam, meg hogy megforog a Fabia. De az a durva, hogy követtem már jó ideje, de nagyon sokára láttam meg, hogy duplakerekű (már erősen sötétedett). Akkor láttam, amikor a szembejövők a padkára húzódva mentek el mellette. Csak az jutott eszembe, hogy ha nincs is rajta tárcsa, akkor a kiálló kereket kapja el simán a szembejövő, mert az sem látszik. Volt rajta sárga villogó, meg ment a vészvillogó, de az is jóval beljebb van, mint a kerék meg a tárcsa. Ezekre nem kell a maximális szélességre rakni a villogót?
-
Jazzos
őstag
válasz
zsigee #23780 üzenetére
Kb. innen indulnak felfelé: [link], mondjuk a gari miatt én inkább ezt venném: [link]. Ezek 4GB-s gépek, de fillérekért tudunk bele tenni +2GB bővítést.
Bár ha 3d tervezésre lesz, akkor én mindenképp legalább ezt venném: [link], plusz billentenék bele egy ssd-t, anélkül xart sem ér már egy gép így 2014 derekán. -
stairmaster
tag
válasz
zsigee #23668 üzenetére
laptop vinyóról van szó, már kivettem és rákötöttem pc-re. Ott láttam, hogy RAW formátumban van. Amikor rámegyek a betűjelre mindig kéri, hogy formázzam a lemezt. Pontosabban, ez történt
-
sagesz93
addikt
válasz
zsigee #23435 üzenetére
. sajnos a nanosimnél nem ez a helyzet. Legalábbis én ezt olvastam sok helyen,(főleg az 5 bevezetésénél, amikor sokaknál előjött ez a dolog) tapasztalnom szerencsére nem kellett.
A microsim cserét nekem is ingyen hajtották végre, bár az első helyen kértek volna 4k-t a cseréért, a második helyre okosabban mentem, hibákra hivatkoztam, egyből adták a microsim méretű kártyát. -
G@ben
addikt
válasz
zsigee #22094 üzenetére
És az én esetemben, hogy rajta van a 7 bad sector, meg 100/93 az állapota, de legalább egy éve ilyen (akkor vettem észre), mire számítsak? Rak arra a területre adatokat vagy sem? Ha nem, akkor még akár sokáig is jó lehet, ha rak, akkor megette a fene az egészet, mert ezen vannak a fontos adataimról másolatok. Igen, tudom, ha rosszabbodik, akkor csere, de elég régóta ilyen.
-
MR_Joe
senior tag
válasz
zsigee #21850 üzenetére
D-sub -> DVi -> HDMI
olyan nincs, hogy valami nem kompatibilis
-
Tarill
őstag
válasz
zsigee #21620 üzenetére
a pontos hibaeffektus ùgy volt hogy ùj kari, gèpbe be, egy fèl óràig semmi gond nem volt metroLL-ben aztàn hirtelen barom nagy szaggatàs onnantól kezdve jött ez a villogàs meg àrnyèkbugosodàs... bf3 ban is làtszik hogy napba nèzve villódzik enyhèn kezd szètesni a kèp... autàn mozdìtok egyet a nèzeten ès minden ok. skyrim pl tökèletes...egymàs utàn 2 hibàs vga-t fogtam volna ki? :S
-
Joker88
őstag
válasz
zsigee #21356 üzenetére
Ventillátor tuti van benne : ( max megadta magát az elektronikája... )
" A gép nem forró, de a hűtő szinte folyamatosan jár, igaz, alacsony fordulatszámon, nagyjából 16-18dB körül " Forrás : [link]
esetleg nézz szét a Prohardveres téma hozzászólásaiban PH-s teszt
-
Balinov
titán
válasz
zsigee #21330 üzenetére
semmi gond, eszerveket barmikor szivesen meghallgatok. Amugy ps3 lett, ebedszunetben ki is ugrottam erte.
szenzortisztitasra ok lettek volna az egyetlen tippem. D5000-en is ok csinaltak tavalyelott nekem. Hogyhogy nem talalkozott meg olyan jellegu cuccal? annyira retkes a szenzor, vagy hogyan? Az a bajom, hogy mikor en kerestem anno, az FP volt az egyetlen, akit ajanlottak.
Milyen vazad is van? Nikon, ugye? Talan Nikon topikban tudnak valamit ajanlani.
Estelet az LR, bar az meg ugye hosszutavon nem megoldas..
-
Balinov
titán
válasz
zsigee #21318 üzenetére
az a baj, majsztro, hogy nem akarok ezert egy ujabb gamer gepet epiteni, alairasomban levo was meg minding megvan, rakotve az LM640S-T-re, de kurva hangos, sokat eszik, meg meg nem mondom, mikor lett utoljara bekapcsolva, foleg miota ceges lapossal nyomom. szal konzol mokahoz csak a konzol hianyzik.
leteznek ezekhez 3rd party gyarto kontrollerek (pl. Saitek,Logi,stb)/
-
Bobrooney
senior tag
válasz
zsigee #21217 üzenetére
Egyéb esetekre: Malwarebytes
Nagyon ajánlom, a trójaikat kihalássza elég szépen. -
Dorien
veterán
válasz
zsigee #21007 üzenetére
24bit/96kHz, amit az E10 kezelni tud USB 2.0-val.
De pl. a Musiland 03 US 32bit/384KHz-et is tud USB 3.0-val.
A komolyabb DAC-ok SPDIF-en keresztül kapják az adatot.
De szerintem a legtöbb ember nem hallja meg a 16bit/44.1kHz feletti különbségeket.(audio CD szabvány) Sokan még a veszteséges, de jó minőségű MP3-at sem tudják megkülönböztetni tőle.
-
G@ben
addikt
válasz
zsigee #20975 üzenetére
Azért szeretném konvertálni, mert harmadannyi helyet foglal el, bárhol tudom hallgatni, itthon, telefonról a kocsiban, illetve melóban is, ahol a Winamp van feltelepítve, mást meg nem rakhatunk fel. Egyik helyen sincs csúcs hangrendszerem, illetve a hallásom sem olyan, hogy kihalljam a különbséget. Viszont ha már konvertálok, akkor szeretnék viszonylag jót belőle, mégiscsak a kedvenc együttesemről van szó.
-
Kis Joe
senior tag
válasz
zsigee #20621 üzenetére
Win alatt mindenki szidja a Safarit de mac-en nagyon jó. Chrome-ot nem szeretem így win-en megszokásbol firefox megy (a szervizes gépen).
MR_Joe: Ezekenek a mai fiataloknak csak ezen jár a fejük
Más(ok):
1. Lett egy Cisco WRVS4400N is eladó.2. Elektronikusabb zenék kedvelőinek ajánlom a The Glitch Mob-ot. Mostanában eléggé rákattantam
3. Úgy döntöttem itt az ideje hogy legyen egy élményautóm is. Így gazdagodtam egy két körlámpás 96-os Toyota Celica GT-vel
175 paci, meg kell tanulnom limitáni magam
Nagyon őrült egy járgány pedig full gyári
-
boogie84
veterán
válasz
zsigee #20374 üzenetére
A versenyképes fizetést hidd el megadják! Egyik simerősöm a saját bőrén tapasztalta. Korábban (5,5 évig) a Nokia Komáromban dolgozott terméktechnikusként. Ergo van középfokú végzettsége (págisz), ott keresett 130-140, esetleg 150-et (folyamatos 12 órás műszakokban - ami annyit jelent h 3 nap 12 óra nappal, 3 nap szünet, majd 3 éjszakás, majd 3 nap szünet, újra nappalos).
Amikor átkerült az Audiba egy nappalos 8 órás műszakban kapott 145-öt!!! Utána jött az új csúsztatott 2 műszak. Úgy már 170-180. Most perpill 3 műszak, kb 200 (igaz autóval kell járnia, de a benyát most már fizetik). Tavaly áprilisban került az Audiba.
Sztem igen is jól fizet. Higgyétek el.(van olyan aki diplomával dolgozik soron, vagy olyan aki léphetne feljebb is de... )
(Inkognitóban)
-
Füleske
addikt
válasz
zsigee #20374 üzenetére
Én nem igazán értem miből derül ki számodra a következtetésed.
Ja és hogy nem szakmabeliek is dolgoznak a cégnél ? Szerinted hány diploma kellene sori munkára ? Szvsz tök mindegy milyen végzettséged van a legtöbb sori munkára és nem csak szereldére gondolok.
És hogy egy FTL vezetői pozíció lenne ? Na ne már . Meg egyből nem leszel csak úgy még TK se , vagy ha mégis és nem vagy rá alkalmas akkor nem sokáig leszel az... és hidd el hogy nem arany élet egyik sem...
A bérezés régen sem volt arányosan sem több az újoncoknak , hogy feljebb lépj ahhoz némi idő kell (mint szvsz bárhol máshol).
A gondok (így 10+ év alapján) nem az általad vázolt pontok mentén merülnek fel...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest