- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
papaizsolt
tag
Üdv !
valakinek nincs valami 512mb DDR3 vgaja eladó ami nem lowprofilos?
8K szánnék rá max -
papaizsolt
tag
Üdvözlet!
Lenne egy asus eee pc 900 na mármost telepíteni akarom pendrájvról rá az xp ,de nem engedi valami windows NT hiba üzenetet ad ki,semmilyen rendszert nem enged telepíteni linuxot ,vistát sem.Elvileg van hozzá valami recrovery cd amivel vissza lehet állítani a partíciókat ,de nem tudom letölteni . elvileg így kéne felrakni rá [link] ebbe nincs Boot Boostert menü pont ,nem lehetve valamit vele kezdeni ,hogy mennyen op rendszer rajta ? aki tud legyen oly kedves segítsen köszii!
-
papaizsolt
tag
Helló
keresnék 2x 1GB DDR2 ramot akinek lenne privátba jelezze köszi előre is!Üdv
-
papaizsolt
tag
Estét !
keresnék PCiE vgát -512mb osat 5-6ezer FT környékén sürgős lenne akinek lenne elfekvőben írjon mindenképp köszönöm!
-
papaizsolt
tag
Üdvözlet!
SOSbe keresek Laptop HDD 250GB osat ,max 320as legyen normál ár kategoriába ,holnapi átvétellel!
akinek van Privátba jelezze kérem!
-
papaizsolt
tag
Sziasztok!
Keresnék 320tól 500GB os külső HDD korrekt áron akinek lenne az privátban jelezze .Köszi
-
papaizsolt
tag
köszönöm az építő jellegű hozzá szólásokat megpróbálok valamit elkövetni vele még a mai nap . Üdv
-
papaizsolt
tag
Szép jó estét
Kéne egy kis segítség tanácstalan vagyok ,jelenleg és nem tudom kit kellene csinálni vele,
Adott egy Lenovo G580 as laptop felrakom rá a win7et és nem kezdi el tölteni a rendszert mindig újra indul .
Anno egy Dell Vostronál megoldotta a problémát ,hogy letiltottam valami Intel Speed valamit a biosba és ment,de itt ez nem segített aki tud segítsen legyen olyan rendes .Üdv
-
papaizsolt
tag
Helló!
Olyan kérdésem lenne mit tudtok az Exelstor winyokról ? Van egy negyvenes nekem 100/100 as 0napos és nem lehet formázni ,mély és gyors formázással sem,aki tud róla esetleg valamit kérem írja meg ! Üdv
-
papaizsolt
tag
Helló!
olyan kérdésem lenne ,hogy adott egy Fujitu alaplap amin q965 ös chipset van bele menne bios frissités nélkül E3300 Celeron Dual Core ?
-
papaizsolt
tag
Estét!
olyan gondba lennék ,hogy van egy HD 3450 es agp kártya ami ,kék képet ad,minden megy csak a képen kék árnyalatúak a dolgok ,na most 2monitorral is ki lett próbálva vga kimeneten ,de dvi nem lett próbálva nem tudom mi lehet a baja akinek volt márt hasonló gondja akkor írjon .. köszi előre is!
-
papaizsolt
tag
válasz
atos19881101 #13681 üzenetére
igen jó!
zsigee elemet márt cseréltem az alatt mielőtt írtam volna úgy sem volt jó :/
-
papaizsolt
tag
Hellóó
Lenne egy olyan kérdésem ,hogy lenne egy alaplapom típus szerint:A7V8X-X ami azt a hibajelenséget produkálja ,hogy bios mentése után leáll majd nem lehet elindítani csak akkor lehet beindítani ha lehúzom a hálózatról ,tápot cseréltem azzal sem lett jó ,nem tudom mi lehet a gondja ,aki tud ez ügyben segíteni léci írjon !
Üdv
-
papaizsolt
tag
Helló!
lenne egy olyan kérdésem mitől lehet az ,hogy Amd 4800+ X2 nagyon melegszik?
kitakarítottam a proci hűtőjét újra pasztáztam ,másik táppal is megnéztem ,de ugyan úgy izzik prime 95 tel teszteltem és van úgy ,hogy eléri a 90-100 fokot is ,és ha rajta van a házoldala le is áll a gép ,alaphelyzetbe 35fokos ,tanácstalan vagyok akinek volt hasonló problémája az segítsen legyen olyan szíves!Üdv
-
papaizsolt
tag
válasz
papaizsolt #10148 üzenetére
beraktam egy másik ramot és azzal meg megy ,pedig a másikra ne írt hibát a memtest ,valamiért nem komálta
Köszönöm a segítséget ! üdv
-
papaizsolt
tag
válasz
okiDoki #10142 üzenetére
Sziasztok kellene egy kis segítség ,nem tudom telepíteni a windowst mert mikor másolja a fájlokat akkor kiírja ezt:a telepitó nem tudja másolni a következő fájlt dvdplay.exe ha kihagyom ezt a fájlt akkor többi dll fájlra panaszkodik ,cseréltem IDE kábelt ,windowst ,másik meghajtóban is megpróbáltam márt ,HDD nél is cseréltem ide kábelt ,winyónak nincs baja ,előtte windows ment rajta ,ramok ok ! mi lehet a gond ?
várom válaszotokat ,előre is köszi !
(bocsi új hsz ként akartam ,félre nyomtam)
-
papaizsolt
tag
Helló
lenne itt egy garanciás bontatlan Aeg mp3 lejátszó 4000FT ért fülhallgatóval usb kábellel
akit érdekel írjon !Üdv
-
papaizsolt
tag
Helló!
Lenne egy abit IS7 es lapom (462) ,512mb rammal ,2800+ sempronnal ,ati 9600proval
400W táp ,komplett a gép ,csak winyó nincs benneakár bontom is !
-
papaizsolt
tag
-
papaizsolt
tag
Nincs valakinek eladó PCIE vgaja ? 5-6ezer körül ? kérem jelezze !
-
papaizsolt
tag
-
papaizsolt
tag
Helló
Van itt egy eladó :msi ms 7046 alaplap 768mb rammal ,ha valakit érdekelne esetleg ?
[link]Ő az ! -
papaizsolt
tag
Helló !
Lenne 2db Agp vga-m eladó: Egyik HD 2600XT 512/DDR3 DX10 SM4.0 (7ezer pénz)
Másik HD 2600Pro 512 DDR2 DX10 Sm4.0 /5500FT/Lenne egy komplett Fujitu Siemens gép is eladó eredeti házában tápjával ,ház karcmentes szép megkímélt állapotban
Alaplap: Fujitu Siemens D1961 (Sis 661FX/GX chipset /sata /775,DDR1)
RAM:768
Vga:integrál
HDD :80GB samsung 100/100
táp:350
+ 19TFT (LG) monitor 220 as kábelAkit érdekel ,az árban megegyezünk !
Telepítve Win xp sp3 al[link] ő lenne az !
[link] -->nagy vonalakban
-
papaizsolt
tag
Lenne egy eladó Agp s kártya ! [link]
-
papaizsolt
tag
hellóó !
valakit ? [link]
-
papaizsolt
tag
Üdvözlet !
lenne egy olyan problémám,hogy van egy ALiveXFire-eSATA2 alaplapom ,4Gb rammal (2x2Gb ) na most ez a lap Windows7 64bit alatt 3,5GB ramot ismer csak fel a 4Gb helyett ,és a legfrissebb Bios van a lapnak ,tanácstalan vagyok ,sehogy sem akarja felismerni a 4Gb .valaki valami jó ötlet ?
-
papaizsolt
tag
lenne itt egy 4670 es ATI !
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest