- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sotetlovag97
tag
válasz
zsigee #33199 üzenetére
Ebben is igazad van, lehet jó hangcuccokat találni, ezt nem vitatom, csak ha az ember magának építi, akkor szerintem egy kicsivel még jobban is ragaszkodik hozzá.
Ha mondhatom magam "vájtfülünek", akkor nem is a saját magam véleménye miatt, hanem a környezetem reakciói alapján.
Sok mindent kihallok, amit mondjuk más nem.
-
Jazzos
őstag
válasz
zsigee #32037 üzenetére
Én is drágállom a dolgot. De attól ez még nem lehúzás szerintem. BMW-be a 200.000 Ft-os olajcsere az már az, ha épp olvassa, akire gondolok.
De a BMW-s kollégának sem tartott senki pisztolyt a fejéhez. Ha magad akarod megcsinálni, akkor ebay-en már ahogy látom millió helyről lehet rendelni. Youtube-on van videó, hogy hogyan kell cserélni. Ha még azzal együtt sem szeretnéd bevállalni, akkor tessék meglicitáltatni itt a kollégákat, ki csinálja meg olcsóbban. Én hozzá nem nyúlok, az tuti.
Próbáltam már a sajátomat is 1-2x, de az már sosem lesz a gyári. Talán egyszer sikerült szépen egy régi Nexus tábla, mert az kerettel, kijelzővel, mindennel együtt rendeltük. csak hátlap lepattint, alaplap át, oszt csá. Mondjuk azt is a kollégám csinálta meg, mert nem bírta ki, hogy ne nyúljon hozzá, mire odaérek:
-
Balinov
titán
válasz
zsigee #32030 üzenetére
en a szolgaltatot kihagynam.
Nekunk is szolgaltatos a keszulek, pont van egy uzletuk a kozeli teszkoba, es epp ott vasaroltam be melo utan, mikor hivott Vera sirva, hogy leejtette. Mondom, no para, megkerdezem. Ok a hivatalos Huawei markaszervizt ajanlottak. Most nem ugrik be,hogy a HiCare-n belul vagy a honlapjukon, de listazva van/volt orszag szerint, hol, ki a markaszerviz. Volt 2, egyik nyugat dublinban, masik meg 1 megyevel kijjebb. Irtam mindkettonek emailt, elso valasz kb 20 perc alatt, hogy szamlamasolattal, olvatosan becsomagolva, XZY referenciat rairva a csomagra, szamlamasolatra kuldjem el ertekbiztositottkent.
Ugy remlik, hetfon ugrottam ki a postara feladni ebedszunetben, pentek reggel hozta a melohelyre a futar.
Na, megneztem, HiCare appban van a szervizek listaja. Ezt gondolom te is lattad
ha nincs beregelve meg, qrvagyorsan csinaljatok, aztan 1-2 nap mulva mehet a moka, hogy ne legyen annyira gyanus. Szerintem.
-
Balinov
titán
válasz
zsigee #32026 üzenetére
nem lett beregisztralva a Huawei VIP care-re (appbol, vagy hogy is kell?)
Veranak tavasszal a P9-e leesett, betonra, pokhalosra tort a kijelzo, de vasarlas napjan beregeltem igy egy 5€-s pk-ba kerult elkuldeni az egyik itteni hivatalos szervizbe, ahol a vip care kereteben ingyen kicsereltek es ingyen visszafutaroztak.
Anno remlik a P9 topikbol,hogy ez elerheto Mo-n is.
Sajnalom amugy, ez megaszopas.
B
-
Füleske
addikt
válasz
zsigee #31355 üzenetére
"láthatóan szerkeszthetőek a partíciók, engedi felosztani, stb, a végén pedig olyan, mintha nem történt volna semmi."
Valami hasonló történt az ssd - mmel , lehetett formázni , particionálni , olvasni is (ami már rajta volt) , de a végén mintha semmi sem történt volna. Vezérlő elektronika hibás szvsz. -
helkis
veterán
válasz
zsigee #31351 üzenetére
win10 alól mondjuk:
C:\> Diskpart
DISKPART> list disk
DISKPART> select disk (id)
DISKPART> online disk (if the disk is not online)
DISKPART> attributes disk clear readonly
DISKPART> clean
DISKPART> convert mbr (or gpt)
DISKPART> create partition primary
DISKPART> select part 1
DISKPART> active (if this is the boot partition)
DISKPART> format fs=ntfs label=(name) quick
DISKPART> assign letter (letter)
DISKPART> list volume -
Dryman
őstag
-
Balinov
titán
válasz
zsigee #31092 üzenetére
az az igazsag,hogy ettol valami koreszerubbet szeretnek...sajna S775 felett mar eljart az ido, kb I3/5 (perzse nem az aktuals gen) alatt nem nagyon van ertelme cpu+lap kombonak...s1150 valami B-s cerka, vagy hasonlo...Meg annak is lenne erteme, hogy ha vennenek egy T420/430-at, ra a bill-eger-monitor kombo, oszt jovan, ugyis halorol menne
az a baj, regen amilyen napra kesz voltam pc hw fronton, mara ab szolut minimummal vagyok tisztaba (talan..)
-
Balinov
titán
válasz
zsigee #31090 üzenetére
Nagyon szivesen Mester, orulok,hogy sikerult es tudtam segiteni.
Ha okosan van beallitva kontakt, naptar, foto szinkronizalas egy esetleges telefoncserenel sem faj annyira az ujra belakas. P9 lite meg franko, Veranak a rendes P9-e van, igaz, HTC Sense utan sokaig furcsallotta, de most mar bevallja o is, szereti es megszokta az ij UI-t
Viszont kerdes a Nagyerdemunek.
Anyuek AM2 alapu vasa haldoklik. Van vagy 5+ eves, meg Drytol lett vetelzve, szoval normalis konfig, nem vacak.
Tippre az AM2-es X2-es vagy a lap haldoklik, win7 alatt mar egy ff/chrome zongezo is meg tudta akasztgatni. 7600GS VGa sem acelos mar...
Kerdes, 30-40-50k-ert milyen hasznalt, de garancias vagy uj lap+proci (lehetoleg IGP-s, de az sem baj,ha nem) kombot lenne erdemes? Es honnet? Lehet egy kisebb, 60-120GB-os SSD a rendszernek sem artana.
Jo lenne, ha 3-4 evig tuning nelkul elketyegne. Skype, MS Office, Netezes, erre kell csak. 0 jatek, bitcoin banyaszat, 4k x265 enkodolas.
-
Balinov
titán
válasz
zsigee #31087 üzenetére
zsigee, ilyen szinten nem vagyok otthon a windows okoszisztemaba, de az ms fiokba nem tudod beimportalni a csv-t valahogyan?
esetleg ebbol a tippekbol valamelyik?
Tuti megoldast nem tudok, csak probalok lehetoleg jol 5letelni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Energiaital topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest