- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
pulutodurumo #94753 üzenetére
Díszdobozos....Limited edition...
De persze: nem, nem....nem ebből élek, csak Nova terjeszti a kórt, így megkeresnek többen...nem tudom....talán küldetéstudat (jajj de szép ez így....rakjuk be leírásba Kemcso szan )
PS: Novaval még számolok....a jövőben ő kapja az új dolgokat...hadd dolgozzon...hallgatni arany...ugye? -
btraven
őstag
válasz
pulutodurumo #94620 üzenetére
Szerintem senki nem mondja hogy pld. 50 óra múlva pont optimális. Csak annyit hogy jobb lett. Attól még javulhat tovább.
Vannak ilyen bejáratás élmények. Nekem a Fransun Yuandao Second Edition volt most ilyen. Amikor először hallottam, annyira nem voltam elájulva tőle. Aztán tökjó lett a használat során. De ki tudja mi történt. Zenestílust meg erősítőt is váltottam közben többször is. Vagy csak más pozícióban teszem a fülembe. -
stellaz
veterán
válasz
pulutodurumo #94620 üzenetére
Azért a bejártás nem egy egyedi dolog, műszaki eszközök esetében, elég, ha csak az autókra/motorkerékpárokra gondolsz, ott konkrét gyártói előírások is lehetnek a motortól kezdve, a féken át, egészen a gumiabroncsig.
-
stellaz
veterán
válasz
pulutodurumo #94615 üzenetére
"Ha addig puhult, nyúlt, ridegebb lett valami, miért áll meg a folyamat?"
Úgy érted, hogy miért nem nyúlik az unverzum méretére, vagy lesz gyémánt kemény?
-
lapalapa
senior tag
válasz
pulutodurumo #94615 üzenetére
Nem értek hozzá, de magyarázzák pl a szigetelőben történő változással, telítődéssel.
Magyarázat sok van, sokmindenre... -
btraven
őstag
válasz
pulutodurumo #94610 üzenetére
bejáratástól rosszabb még nem lett semmi
Nekem a Kbear Stellar-ral volt ilyen élményem. Ez volt az első fejes/füles amit direkt bejárattam. Meghallgattam, 12 órát járattam, majd újra meghallgattam és kevésbé tetszett. A kivétel ami erősíti a szabályt
-
-NoVa-
veterán
válasz
Amíg nem találkoztam bejáratásigényes kábellel, szkeptikus voltam. Amíg nem találkoztam bejáratásigényes driverrel, szkeptikus voltam. Amíg nem találkoztam hangminőségre valóban jótékony hatású USB kábellel, szkeptikus voltam. Szkeptikusnak lenni egészséges, ha kellő önkritikus visszacsatolással is rendelkezel mellé. Aztán a tapasztalat helyreteszi a dolgokat.
Saját cuccot meg úgyis zenével kell bejáratni, ezek a tudományosnak szánt zajok kereskedőknek jók, ahol a bemutatóterembe rendszeresen vekerülő dolgokat hamar kell készre reszelni, hogy ne csak álljon egy sarokban.
-
stellaz
veterán
válasz
Érdekes téma, de azért van alapja. A driver mozgó alkatrész. Tapasztalatom szerint alapvetően érdemes legalább egy pár percet, vagy 1-2 órát járatni kipróbálás előtt egy fülest, de olyannal is találkoztam, ami az első 10-20 órában konkrétan torzított magasabb hangerőn, majd szépen elmúlt Persze kivétel is van, ahol dobozból kivéve pont úgy szólt a cucc, ahogy később is.
Hangfalnál is kellett pár óra, mire elmúlt a doboz hang.Elektronika esetén nem találkoztam ilyen jelenséggel, vagy legalábbis nem vettem észre semmi hasonlót.
-
gelbelex
őstag
válasz
pulutodurumo #94606 üzenetére
A jó hír, hogy a misztifikáltságból lehet tapasztalatot csinálni. :-)
Az új hangkeltőt a dobozból kivéve összehasonlítom egy értelmes referenciával, majd járatom zenével pár napig, egy hétig, utána újra összehasonlítom.
Így azt tudom meg, hogy az adott darabb hangja mennyit változott, mennyire "kellett" bejáratni. Hozzászokni csak utána érdemes/szeretek.
Több ilyen tapasztalatból pedig kialakul a saját kép a bejáratás általános szükségességéről...
A Fengru JZ32 hangja újonnan elég közel volt a bejáratott TC200-hoz. Egy hét után pedig hasonló hang maradt, de másik kategória lett. -
btraven
őstag
válasz
pulutodurumo #94526 üzenetére
Szerintem se árt. Az ember maximum azért csinálja ezt az ajánlott bejáratást gyorsan egybe, mert kíváncsi hogy milyen a végső hang. Tmusic EP3-nál 50 órát ajánlottak. Na most ha naponta 1 órát használom, akkor így csak 50 nap múlva tudom meg hogyan is szólna végül. Addigra meg már vettem 10 másik fülhallgatót
-
FőDudu
veterán
válasz
pulutodurumo #94371 üzenetére
Igazabol ma mar nem igenyel komoly anyagi raforditast egy viszonylag tisztessegesen szolo hangszorot/fej/fullhallgatot passzitani kb barmilyen forrasra.
Engem pl. sosem mozgatott meg a hazimozi temakor - de fulesekre elkoltottem mar eleg sokat. Kozben az asztalomon egy Harman kardon Soundsticks II szolgaltat hangot , mert - most kapaszkodj meg - szerintem tisztessegesebben szol a Genelec 8030 monitoroknal.
Lehet csak en vagyok igenytelen, de a forras mar olyan minoseget tud egy szimpla szamitogeprol vagy akar telefonrol is, ami a high end iranyba indulok nagy reszet kielegiti.
Innentol egyenes ut vezet az audiofil magassagokba tarto eszkozok es az atlagnak megfelelo konzumer uccok kozotti arollo tovabb nyilasahoz. Kevesebbet lehet eladni az egyre kevesebb vasarlonak.Az emberek is megvaltoztak - kevesebb az elvonulo, a vilagtol elzarkozva zenet hallgato ember. Nincs is ra lehetoseg, a mai felgyorsult vilagban kivitelezhetetlen. Ha nem egy olyan akinek se kutyaja, se macskaja es a csaladja is kihalt (es nem egy olyan ember akit mindenki elkerul), akkor barmikor bele lehet zavarni egy elmelyult zene hallgatasba.
Nyilvan sarkit a cikk, de a nagy oregek valoban hamarosan eltunnek - a tudas es a minoseg a konzumer cuccokban is egyre jobb, igy a valodi high end az ertelem szeruen csokkenni fog. Es talan dragulni is.
-
gianni85
veterán
válasz
pulutodurumo #94371 üzenetére
Felületesen átolvastam, de itt egy youtube csatorna statisztikájára akar következtetést vonni, ráadásul hangfalas rendszerek kapcsán? Hát az mindig is a középkorú és idős férfiak hóbortja volt
Fiatalok régen is pörögtek (mint én), mai felgyorsult világban meg pláne. Leülni egy dedikált hangfalas rendszer elé? Ne vicceljmeg pénze, helye sincs a fiataloknak, meg a legtöbb embernek se rá.
Na a fejes/füles audiofil közösség viszont pörög ezerrel. Különben nem nőtt volna a gyártók száma (nem csak kína) meg nem ömlene a rengeteg cucc a piacra amit az ezzel foglalkozó 10+ évemben látok. -
gianni85
veterán
válasz
pulutodurumo #94341 üzenetére
Ezt már kitárgyaltuk párszor. Nem tudom hogyan oldják meg, de hifigo és linsoul (talán shenzenaudio is, tőlük nem rendeltem még) áfa/vám mentesen küldi. Most rendeltem 70ezer forintért, biztos hogy nem kell fizetnem, és express one, vagy dpd fogja kiszállítani. De felőlem a biztonság kedvéért veheti külön-külön is.
-
FőDudu
veterán
válasz
pulutodurumo #94182 üzenetére
Nekem is adtak valamelyikhez - talan a Periodic Audio Carbonhoz, mert nekem fekete szinben van - ilyen triple flange eartipet. Nekem sem kenyelmes.
-
FőDudu
veterán
válasz
pulutodurumo #94044 üzenetére
Fenti hozzaszolas hatasara elovettem a Iris Ancestor fulest.
A Traceless PEQ beallitasaival szivacs nelkul nagyon rendben van a hangja. Ugy mar nem tul sok a basszus.
-
TIT
veterán
válasz
pulutodurumo #94030 üzenetére
Nem vagyok denevér
de azért ha 20 felett van akkor azt érezni azért és jobban is hangzik,de most csalódtam a panába,ez tetszik,főleg az ára.
-
válasz
pulutodurumo #93989 üzenetére
Már csak azt nem értem akkor, ezt nekem miért írtad: Gondolom te sem PC-ről, vagy mobilról írsz...
El kéne már felejteni a hülyeségeket. -
válasz
pulutodurumo #93987 üzenetére
Mi volt hülyeség abban, amit írtam?
-
btraven
őstag
válasz
pulutodurumo #93300 üzenetére
Ahhoz először meg kellene vennem. Egyáltalán jó ez a mikrofonos 4 pólusú jack dugó egy sima fejhallgató erősítőbe/adapterbe? Érdekes hogy a Xiaomi telefonba ezek az olcsó earbudok csatlakozói szépen bekattannak. A Sennheiser HD6xx fejesé meg nem. Tök fura hogy nem tudja az ember hogy most rendesen be van dugva vagy nem. Biztos azért mert a HD6xx-et úgyse tudja meghajtani.
Azt is olvastam hogy a mikrofonos füles eleve gyengébb hangminőségű. Horribile dictu összeszed zajt a mikrofon miatt.
-
nLali
őstag
válasz
pulutodurumo #93270 üzenetére
Köszönöm. Miért kellett azóta 2?
-
válasz
pulutodurumo #93254 üzenetére
Shure magasvágott, mindegyik, egyik se csilingel. Középre hangolt mindkettő, a 215-ben több a mély (és sztem nem nagy szám), a 535 lényegesen jobb (de az is túlárazott)
Lajmund: sztem a Shure-hangzással eléggé meghatározta mit keres...
-
Teasers
tag
válasz
pulutodurumo #93248 üzenetére
Mindent szivesen meghallgatok. Esetleg egy linket tudnák küldeni? Nem találom 😊
-
Hawk02
aktív tag
válasz
pulutodurumo #92740 üzenetére
Köszönöm!
-
decoati
aktív tag
válasz
pulutodurumo #92595 üzenetére
IE200 fér bele, ha Sennheiser. Nincs nagy tapasztalatom "jó" IEM-ekkel, de ezt a kis IE200-at szeretem. (Neutrális karakterisztika (bár sokan inkább U-nak mondják), széles, részletes tér, még valamennyi mélysége is van. Olyan 28Hz az alja a memóriahab tippel, pici sibilance 10k környékén, de azt lehet csillapítani egy másik tipből kiszedett +1 pici szivaccsal. Könnyen hajtható. Nem túl technikás, hosszan hallgatható allrounder. Kényelmes, +1 pont, hogy a mérete miatt oldalt fekve sem nyomja az ember fülét.)
-
-NoVa-
veterán
válasz
pulutodurumo #92595 üzenetére
Hááát, az FH3/FH5 inkább csak szélességet produkált, mélységet nem, az FD7 tudott csak igazán tágas, szeparált megjelenítést. Az újabb olcsóbb dolgaikat nem próbáltam. A SoundMagic sem kifejezetten technikás, ezeket egy szimpla 1 armatúrás Etymotic is lekörözi alaposan. Hazaiból Tulku kézműves armatúrás cuccait kell venni ha jó teret akarsz, vagy nyitott earbudot, kínaiból meg mikor mit. A Tanchjim Oxygen nekem egy stabil referenciapont.
-
-NoVa-
veterán
válasz
pulutodurumo #92592 üzenetére
Viccen kívül számít a felharmonikusok hatása még jóval feljebb is, akkor is, ha amúgy szinuszosan nem hallod meg 25KHz fölött a dolgokat. Vagy 15, kinek mi jutott. De ja, a játékok nem ebből operálva alkotnak jó teret, ott 20-22KHz fölött nem lesz kontent. Meg amúgy is kevés az olyan elborult gyártó, aki addig skálázza fel a dolgait, nekem pont akad 3 a gyűjteményemben. A Xelento 48KHz, a Xelento gen 2 50KHz, a Zero Audio Carbo-I pedig 70KHz-ig torzításmentes a gyári adatlap szerint. Az első kettő kicsit kilóg a költségvetésből, a Japán cucc nem drága, de azt más okból nem ajánlom senkinek
Nagyon világos, vékony hangolás, habár döbbenetesen jó a tere.
-
válasz
pulutodurumo #92592 üzenetére
Nekem az is jó, ha addig van a skála.
-
Atomizer
tag
válasz
pulutodurumo #92589 üzenetére
Tök jó, hogy másban is van ilyen kísértés, köszi, hogy leírtad!
Én legutóbb a 7hz x Crinacle Zero 2-t vettem így, és hatalmas pozitív csalódás. -
s4tch
veterán
válasz
pulutodurumo #92284 üzenetére
Köszi, már nézem is.
Egyébként megfelelő tipekkel és ezekkel a világos forrásokkal (különösen a Benjie-vel) a Zircon sem mélybomba. Egész kulturált hang jön belőle. Az egyiket sikerült életre kelteni: csajszi azt mondta, meghalt a füles, de jobban megnézve csak el voltak dugulva a szűrők. Azért jó lenne neki egy tartalék.
-
gaben22
senior tag
válasz
pulutodurumo #92277 üzenetére
Teflonszalagot szokták még mondani, 64 Audion pont nincs "bukkanó" és van akinek lecsúszik a gumiharang (nekem pont nem), ő azzal fixálta ezt a problémát. Teflonszalag nekem úgy hangzik, mintha könnyen és nyom nélkül eltávolítható lenne, pillanatragasztó lehet picit túl agresszív már, nem?
-
stellaz
veterán
válasz
pulutodurumo #92275 üzenetére
Azt hogyan, mivel csináltad?
-
-NoVa-
veterán
válasz
pulutodurumo #92083 üzenetére
Jó kép, sok ilyet bárkitől bátran. Én "csak" idehányom a lassú, tapogatózós tapasztalataimat. Megvan benne az öncél is, ha időt szánok rá, hogy megírjam, akkor arra is szánok időt, hogy átgondoljam, mi tetszik benne, mi hiányzik, merre tovább, stb. Most épp egy stabilnak tűnő pihenőállomáson elvagyok, kábel és earbud tákolós vonalon várható pár hozzászólás, de IEM-ből egy darabig talán nem. Ilyen kijelentések után szokott még aznap felbukkanni valami, ami felborítja az egészet
-
laleeee
őstag
válasz
pulutodurumo #92001 üzenetére
Ezt nem a nav kéri tőlem, hanem a kínai kereskedő , aki a csomagot küldené
-
laleeee
őstag
válasz
pulutodurumo #91988 üzenetére
-
DRPCDoki
tag
válasz
pulutodurumo #91944 üzenetére
Igen, a Max-on van DIP kapcsoló, a sima MT1-en nincsen.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
pulutodurumo #91436 üzenetére
Tidal app, nincs lokálisan flac velem, az csak otthon.
Többieknek is köszi a tippeket, nekem rendszerszinten kellene hangerô, Youtube, Udemy, Tidal, Insta. Másik dongle-t érzem az útnak, azok alapján, amit leírtatok.
-
-NoVa-
veterán
válasz
pulutodurumo #90211 üzenetére
Buszos sightseeing szövegelős, arra a még bármilyen hangot kiadni képes selejt a legjobb, mert olcsó. Viszont gondban leszel,ha megkedveled a hangját, mert nincs két egyforma! :)
Pro tip, a Delta Airlines is hasonló hangú izéket ad.
-
Polllen
nagyúr
válasz
pulutodurumo #89614 üzenetére
Az Apple nagy előnye, h itthon nagyon sok helyen kapni.
-
patomi
őstag
válasz
pulutodurumo #89281 üzenetére
Főleg, hogy ennyiért kopasz yincrow van alin. Plusz ehhez adtak még egy fülest, mi mondjuk sokat nem ér, de kedves gesztus.
-
capulet75
addikt
válasz
pulutodurumo #89132 üzenetére
Milyen az Abigail?
-
-NoVa-
veterán
válasz
pulutodurumo #89132 üzenetére
Mennyire tudja átadni ezt a tágas barlangszerű "atmoszférát" és a vizet a Monk?
-
laleeee
őstag
válasz
pulutodurumo #89043 üzenetére
Annyit biztos hogy megér ,sokan dicsérik az árához képest és ez egy megbízható lista ,ahol egész jó helyezést ért el [link]
-
Mike088
csendes tag
válasz
pulutodurumo #88007 üzenetére
Melyik modelt?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
pulutodurumo #88007 üzenetére
A típus egy dolog, de a kz mintapéldánya a nulla kínai minőségbiztosításnak; egy típuson belül akkora szórás van, ami teljesen elfogadhatatlan.
-
Tulku
veterán
válasz
pulutodurumo #87922 üzenetére
Az más....akkor a topik zárható is
-
kamikaze7
tag
válasz
pulutodurumo #87770 üzenetére
Ha gyorsan kell, vágj le egy illesztekbol amit nem használsz 2-2mm, és húzd rá a csőre és utána az illesztéket ezzel meg tudod kicsit hosszabbítani.
-
kamikaze7
tag
válasz
pulutodurumo #87768 üzenetére
Dupla, vagy tripla spirált próbáld ki, a foam is jó bent marad, de ha hosszú kell, akkor spirál.
-
laleeee
őstag
válasz
pulutodurumo #87547 üzenetére
Bizony, nincs mese, a bl01 flagship hangolãs húsz dollárért. Minden bizonnyal aki a blon fül- és fejhallgatókat hangolja, egy zseni lehet
Annyi baja van hogy telefonról nem szól rendesen mint a bl03. Erősítő kábel írtipp mindenképpen kell hozzá, úgy meg már annyira nem olcsó.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
pulutodurumo #87547 üzenetére
Köszi neked is és kamikaze7 -nek is!
-
laleeee
őstag
válasz
pulutodurumo #87101 üzenetére
Ja. Amikor már az ezer dolláros kábel sem segít
-
Remus389
veterán
válasz
pulutodurumo #85262 üzenetére
Mukodik, csak a bal oldali kicsit kontaktos ha mozgatom a fejem, de ha beallitom akkor van kontakt rendesen, tehat tesztelni otthon lehet, setalni vele nem.
Hat igazabol tobb ido kene velemenyhez, alaposan meghallgatni, de ime a gyors velemeny:
nagyon jo, reszletes, van basszus is, szerintem kellemes mennyisegu es minosegu
a kozepek kicsit eloretoltak, eloterbe helyezi az enekest, akar no akar ferfi, a hangszerek kicsit hatrebb kerulnek, olyan mintha 5 meterre toled produkalna magat az eloado. Ez nagyon elethu hatast kelt videoklippek nezesenel. A magas hangoknal pedig azert ugyeltek arra hogy meg veletlenul se legyen harsany, az is jo.Meglepo, de van nemi tere is, kis levegoje a zenenek, ugy latom felnyitott kialakitasu.
Fejhallgato minoseget nyujt, sot, meglepoen jo kis cucc.
Van egy apple earbudom is amit adtak a telefonhoz, nem olyan rossz az, de a PK2 utan olyan erzesed van, hogy raktak nemi vattat kozted es a zene koze. Minden tompabb, elettelenebb. Nem olyan csengo bongoan elethu.
Van meg egy OMX 980-asom, azzal egyenerteku, enszerintem a Sennheiser nem hangsulyozza a vokalt ki annyira. Tehat ananlitikusabb, kevesbe emocionalis mint a PK2.
Ja meg egy: poen hogy a kabel az zold, az nem festek, hanem oxidreteg
eredetileg ezust volt
-
vicze
félisten
válasz
pulutodurumo #85165 üzenetére
Valóban lehet, az még pár fokkal rosszabb.
De azt látni kéne a kapcsolatnál, hogy sztereó vagy hands free módban párosodott. -
Tulku
veterán
válasz
pulutodurumo #85128 üzenetére
Nagyjából ezt értettem alatta...tehát a posztok a monologizálás kategóriába esnek ebben az esetben...
-
laleeee
őstag
válasz
pulutodurumo #85128 üzenetére
Ja bocs hogy nem fogadtam szót a srácoknak, de van 500 ilyen kínai csoda fülhallgató, nem rendelhetem meg egyből mindet, de szép lassan mindegyik sorra kerül
Kezdésnek azért rendeltem ezt mert aszonták hogy jobb mint a BLON BL03. De köszönöm az eddigi segítségeteket, kezdek képbe kerülni fülhallgató ügyben -
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
pulutodurumo #84478 üzenetére
Mmmm. Kár. De ez a másik kettőről is feltételezhető akár, nem?
És ezek mennyire v karakterűek, azt lehet tudni? -
vicze
félisten
válasz
pulutodurumo #84185 üzenetére
AptX nem protokoll, csak egy codec az A2DP-n belül. A2DP-ről kell váltson HFP-re. Teljesen más protokoll, az lehet hogy valamiért arra nem váltott.
-
-Skylake-
addikt
válasz
pulutodurumo #84158 üzenetére
Ezt en sem ertem, par napja kerdeztem de nem kaptam erdemi valaszt. Szerintem ha bt-n elkuldok valamit, akkor teljesen mindegy , hogy a kuldo eszkozben milyen dac van, mert nem ott fog tortenni az atalakitas hanem a fogado eszkozben. Megis hogy tortenhetne mashogy ? De en sem ertem es az alapjan amilyen valaszokat kaptam, szerintem masok sem.
Az en kerdesem tomoren annyi volt, hogy jol gondolom e, hogy mindegy ez :
Xy random telefon BT aptxhd/ldac -> fiio btr5 -> fules
vd
Fiio m11pro/ak xy aptxhd/ldac -> fiio btr5 -> fulesTechnikailag marpedig ez edes mindegy kell, hogy legyen, mert a dac itt a fiio btr5, abban van a dac, abban van az erosites, minden. Az meg nem lehetseges, hogy egy eszkoz mashogy kuld ldac-on valamit mint egy masik, mert ez egy szabvany protokoll, ra van irva hogy xy kbps es ezt minden ldac eszkoz pontosan ugyan igy csinalja. Kulonben nem mukodnenek egyutt, nyilvan. Szoval igy, napokkal kesobb sem ertem, hogy ha itt van barmilyen differencia, akkor az pontosan mi is.
-
funkmester
aktív tag
válasz
pulutodurumo #84093 üzenetére
szlovak reggel volt...
-
rbkzndrs
tag
válasz
pulutodurumo #84065 üzenetére
Elnézést telefonról néztem és onnan nem látszódott, hogy lenne ilyen. Ámde második nekifutásra is marad a kérdésem, kiegészítve ezekkel:
- Mit várunk el a fülhallgatótól leginkább (izoláció, kiegyenlítettség, mélyorientáltság, V-kiemelés, részletesség, strapabíróság stb.)?
strapabírósság, V-kiemelés vagy kiegyenlítettség.
- Milyen árban gondolkozunk?
0 - 7500- Milyen kialakítást keresünk?
a, In-ear/IEM (hallójáratba helyezhető), esetleg Earbud (fülkagylóba ültethető) fülhallgatót.
IEM
b, Milyen kábelvezetésű fülest keresünk, fül felett átvezethető, vagy hagyományos megoldásút.mindegy, de a hagyományost preferálom
c, Normális kialakítás, vagy nyak mögött elvezethető kábel.normális
d, Van-e szükségünk mikrofonra, vagy távirányítóra?mikrofonra és távirányítóra is szükségem van
Köszönöm a segítséget
-
Tulku
veterán
válasz
pulutodurumo #83453 üzenetére
Az sose...max egy hibridnél közép és magas....
Loganeknél is kellett némelyiknék dinamikus subbass...most egy ekkora membránről ne is beszéljünk...köepek, magasak lehetnek természetesek és jók....ha jól meg van alkotva.... -
-NoVa-
veterán
válasz
pulutodurumo #83453 üzenetére
Meglátjuk, essen be pár review. BGGAR unpack és első hümmögés még kevés véleményt alkotni, gyártói görbéknek meg nem hiszünk:
-
fericske
addikt
válasz
pulutodurumo #83367 üzenetére
Igen az. Ezért nem is győzködöm a népet, hogy vegyen egy ilyen fülest.
-
-NoVa-
veterán
válasz
pulutodurumo #83277 üzenetére
Mondjuk ezt annyira azért nem értem, a Samsung EO-IG955 - Sony MH750/755 is egész jó, filléres, és tele a net hamisítványokkal.
-
-Skylake-
addikt
válasz
pulutodurumo #83125 üzenetére
"Ha mindet elnyomó mocsaras puffogó basszus kell, akkor MediaMarkt, és valamelyik Sony XB... amelyiknek tetszik a színe."
Szerintem nem azt irta, hogy puffogo mocsaras basszust kerest, hanem olyan fulest ami elektro/dance vonalra ajanlott, mert ilyen zenet hallgat. Igazan elfogadhatnank vegre, hogy mozarton kivul is van elete, en is sok penzt elkoltottem mar zenere, nagyon sokat el is fogok meg ha lesz ra lehetosegem es soha az eletbe nem fogok rajta klasszikus zenet hallgatni, mert nem szeretem... Nem kell itt eloadni, hogy csak klasszikust meg jazzt lehet hallgatni draga rendszereken, mert ez nem igaz.
-
Tulku
veterán
válasz
pulutodurumo #83082 üzenetére
Úgy nagyjából ebből sejthető, a yenkik miért féltik az iparukat Kínától...mikor egy Jerry Harvey is inkább Belsinget használ mint Knowlest....na akkor baj van...
-
válasz
pulutodurumo #82921 üzenetére
nekem már vagy fél éve az EZAudio D4 a napi fülesem, munkában egész nap ez szól (csalok, mert az Oppo HA2-ről hallgatom, de akkor is) szóval tudom miről beszélsz
-
válasz
pulutodurumo #82896 üzenetére
én sokáig vettem a "csak szóljon" kategóriából mindent, de egyrészt nagyon kicsi a találati arány (sok a sz@r kevés a jó, kb úgy 1:50-hez) és anyagilag ez is megterhelő végül
mostanra inkább azokat veszem, amiket többen jónak mondanak külföldön de itthon még nem hallotta senki, hogy bővüljön a tesztelt termékek spektruma -
s4tch
veterán
válasz
pulutodurumo #82331 üzenetére
f4lconnak utolsó infóm szerint iPhone-ja van.
-
SirRasor
addikt
válasz
pulutodurumo #82163 üzenetére
Ja mármint nem ezzel, hanem úgy egyáltalán....
-
SirRasor
addikt
válasz
pulutodurumo #82158 üzenetére
Hmm szintén Szeged? Ha SoundMagic E10-et vagy E80-at szeretnél meghallgatni, akkor dobj egy privit.
-
válasz
milyen a hangja?
-
vicze
félisten
válasz
Olyan vicces, hogy évekig keretem a MW600-at utódát, aztán mikor már feladtam és TWS-re váltottam sporthoz, akkor az jack eltűnése miatt Dunát lehet rekeszti hirtelen ezekkel...
-
V@ns
aktív tag
válasz
pulutodurumo #82019 üzenetére
Nem, simán elvész az én kérdésem, tovább is haladtak
-
dragonfx
veterán
válasz
pulutodurumo #81965 üzenetére
szerintem azért jó mert ár érték arányban irtó jót nyujt.
müxik type c.n a mic, jo a baxxus tiszta a hangja magas középhangok is jok.nem torzit, a gumi stabilan ül a fülbe, nem gubancolódik a kábele nem drága L alaku a csati szerintem jo kevésbbé törik el.így elég?
én maradok ezeknél a szerintetek gagyiknál ,én 25$.t sajnálok már rá.ti meg itt ilyen 30-50e.kkel dobáloztok.meggyőződtem hogy más a szint
de ha tudtok ebbe az árba 0-25$ uj kiemelkedőt azt szívesen veszem.
mondjuk a senfer b6 az milyen? -
Nigér
őstag
válasz
pulutodurumo #81965 üzenetére
Mer' aggya a basszust oszt lehet rá bólogatni mint a beteg galamb.
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
pulutodurumo #81839 üzenetére
Abban esetleg tudnál segíteni hogy hány mm-es kell az alis termékből?
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
pulutodurumo #81839 üzenetére
-
haxiboy
veterán
válasz
pulutodurumo #81808 üzenetére
Ezer hálám, ha egyszer összefutunk vendégem vagy egy sörre
Magamtól soha nem találtam volna ki hogy neve is van
-
haxiboy
veterán
válasz
pulutodurumo #81806 üzenetére
Köszönöm, tudsz esetleg linket ahonnan ilyen alkatrészt tudok rendelni? Gondolom nem nagy tétel ránézésre max 200-500 ft körül lehet, vagy esetleg tanács hogy mivel tudom helyettesíteni?
-
vicze
félisten
válasz
pulutodurumo #81711 üzenetére
Alapból inkább 200ms+ jó esetben, sima AptX 160ms körül, AptX LL 60ms. Speciel adapterre még meg is oldható, hogy a gitár kimenete a fülesbe kerüljön. Bár színpadi vezeték nélküli cuccok nem véletlen kerülnek pár ezer dollárba.
-
-NoVa-
veterán
válasz
pulutodurumo #81711 üzenetére
Az az elméleti technikai csúszás, a valós chipsetek sokkal extrémebb mérhető számokat produkálnak:
-
tvamos
nagyúr
válasz
pulutodurumo #81639 üzenetére
Nem az ar a motivacio, de azert vettem egyet.
-
Tulku
veterán
válasz
pulutodurumo #81650 üzenetére
G6 telón van ugyan 3,5 jack, de az XB10 köröket ver rá....pedig BT modul...
Nyilván a telefonom nem egy komoly DAP szint.. -
tvamos
nagyúr
válasz
pulutodurumo #81637 üzenetére
Ez meg nem volt. Jo?
-
bot1978
senior tag
válasz
pulutodurumo #81359 üzenetére
Valószínű én vártam a Beyerdynamic-tól túl sokat. Van egy egészen remek felbontású mélyközepe, de ha emelem az EQ-n a mélyet még az is tud jönni több belőle és zeneileg értékelhető módon, nem szétmaszatolva, de minden más viszont olyan, mintha lenne egy tekercs a jelútban.
Mintha csillapítaná valami.
A hangerő emelésével előjön egy kicsi közép meg valami kis csilingelés is, de kevés. Fú nem elég. Az EQ kiemelés miatt meg olyan bazári hifissé válik… Azt reméltem beszarásos hangja lesz, de nem szartam be sajnos. Fú nem.
Ez az, amikor ha van egy-két jobb cuccod, megszoksz egy hangminőséget és onnan már… mondogatom én magamnak, hogy jó lesz ez a vonatra, meg fú ez is jól szólt meg az is jól szólt, de azért hááát, savanyú egy kicsit. Ne vegyetek ilyet. Nem jó ez. Valami érzékenységgel kapcsolatos baja lehet. Ott van, majdnem ott van, de nincs ott.Nem jó.
-
törölt tag
válasz
pulutodurumo #81337 üzenetére
És azt a 24-et ha három különböző módon dugod be, akkor már meg is van a 75 majdnem
-
margithid
veterán
válasz
pulutodurumo #80854 üzenetére
Nézegetem aliexpress-en, rendeget féle fajta van, JBL-t is találtam 10$ körül.
Meddig bírta ez a füles?
VSD3S-sel van összehasonlítási alapod? -
gianni85
veterán
válasz
pulutodurumo #80552 üzenetére
Majd kinövi
Addig meg -saját tapasztalat alapján - kell venni egy Futuresonics fülest, dual/triple flange tip-pel benyomni az agyalapi mirigyig, aztán lesz olyan baxxxus, mint a ház
(bár jó régen volt valamelyik Atrio modellem...lehet ma már valamelyik olcsó kínai is hozza azt a szintet)
-
contaxg
veterán
válasz
pulutodurumo #79889 üzenetére
Nincs többé Byron, aki talál még valahol az ne sokat gondolkozzon
(#79958) monti0222w
Beszélnünk kellene Mester!(#79954) atti29
Kaptam a napokban NuForce árlistát és abban nem szerepelt az EDC3 -
-FreaK-
veterán
válasz
pulutodurumo #79797 üzenetére
Nekem ZS10 van és nagyon tetszik a hangja! Shure SE215, Tennmak IE800 után is erős előrelépés.
Végre a közép tartomány nincs a háttérben, több a részlet, a női vokál is nagyon szépen szól. Mély tartomány kellően ütős, de nem túlzott és szerencsére nem ül rá a közép tartományra. Mondjuk nem a legprecízebb, de érthető a dinamikus driver miatt.Nincsenek nagy gyengeségei, kiegyensúlyozott szvsz. Persze érdemes lenne másnak is meghallgatnia.
Az egyedüli ami miatt megválnék tőle, az a kényelmetlenség, amit a nagy vetőcső átmérő okoz, az én fülemnek túl nagy.
-
gianni85
veterán
válasz
pulutodurumo #79229 üzenetére
Ne már, szóval nem kevlar, hanem kevlar®? Ezt nem tudtam
-
helixP
nagyúr
válasz
pulutodurumo #79213 üzenetére
Köszi!
Van egy ED12m, az kényelemben tökéletes, van BT adapter, jó lenne a hangzáson javítani a 'családon' belül -
Jabby
őstag
válasz
pulutodurumo #78552 üzenetére
Arra tudnál még válaszolni, hogy a Baseus S06 BT hatótávolsága mennyire van toppon?
-
Jabby
őstag
válasz
pulutodurumo #78552 üzenetére
Köszi a segítséget, ahogyan elolvastam pár tesztet róla jónak tűnik.
Legolcsóbban itt találtam, ami éppen az olcsósága miatt gyanús nekem, hogy kamu az oldal...
bigstore24.com? -
bumper
senior tag
válasz
pulutodurumo #76825 üzenetére
Hát igen.. épp erre kérdeztem rá 😀
-
törölt tag
válasz
pulutodurumo #76270 üzenetére
Szlovákiában élek, sajnos itt 15k felett van.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
pulutodurumo #75716 üzenetére
az összes alis xe800 $10-20 körüli áron hamisítvány volt szvsz, mégis ár/értékben baromi jól sikerült. (az enyém is emlékeim szerint ~$15ba került)
-
funkmester
aktív tag
válasz
pulutodurumo #75407 üzenetére
koszi a valaszt
akkor nem kiemelkedo a kozeptartomany....
-
vicze
félisten
válasz
pulutodurumo #75149 üzenetére
Azért ne lepődj meg ha 3 van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- iPhone topik
- OTP Bank topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest