- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
válasz
kemcso #93255 üzenetére
Jaja, ilyesmi hangzást keresek, ha úton vagyok, sajnálom, ha nem elég hi-fi, arra van más szettem máskorra : D Amúgy a tere és a szeparáció -úgy emlékszem- egész jó volt iem-hez képest, de igen, nekem is elég túlárazottnak tűnnek, ezért is keresek alternatívát.
-Bassy, de a többi tartomány is legyen tiszta, ne üljön rá.
-jó tér, szeparáció, lokalizálás (ha lehetséges)
-fül mögötti cserélhető kábel (de ha van egy nagyon jó füles, ami olcsó, de nem cserélhető kábeles, akkor azért meghallgatom, emiatt nem zárnám ki, de pl. 20-25k körüli fülest nem szívesen dobnék ki ha gyenge a kábele, ott már legyen cserélhető)
#93254 pulutodurumo: Köszi, rákeresek! Eddig tetszik, hogy még a nozzle is cserélhető, így pl. tisztítani is könnyebb. -
-NoVa-
veterán
válasz
kemcso #93062 üzenetére
iJoe -s meghallgatás jól működik (ráadásul kétirányú, 5-600$ környékére tippelte az Infaustus earbudom árát a tulaj hang és kinézet alapján
), a Muzixnál egy ideje ha jól tudom, fizetős időpontegyeztetős szolgáltatássá alakult.
Nálam csak időpontegyeztetés kell, mutogatok szívesen sokféle bigyót.
-
SirRasor
addikt
válasz
kemcso #93023 üzenetére
Miért ne volna releváns egy ajánlás? Azt feltételezed, hogy ha nem hozzáértő ajánl valamit, az nem lehet jó. Ne felejtsd, hogy ez egy szubjektív hobbi és ha valakinek már valami megtetszett, akkor lehet másnak is tetszeni fog, tehát semmit se írnék le előre. Aztán ennek az ellenkezője is igaz.
Példának itt van a Moondrop Blessing 2, amit mindenki istenít, én meg a kukába dobnám, ment is vissza a feladónak.
Malfroy szerintem nem igaz, mert nálam introvertáltabb emberkét nem igen találni, de ha lett volna itt helyben ilyen hallgatózás, biztos elmenetem volna rá. Sok pénz forog kockán ahhoz, hogy ne válasszak jót és ahhoz minél több tapasztalat kell.
exciplite Szegeden tudok mutatni pár fülest, közte egy FH7S-sel.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
kemcso #93024 üzenetére
igen ez a legbiztosabb és papirforma. A baj csak az hogy itthon kb sehol nincsenek kiállitva az iemek 95%-a. Igy jobb hiján marad a sok olvasás és következtetés levonás. Sokan nem szertetnek találkozókra járni és személyesen találkozni mással egy demozás miatt, ha kicsit introvertált személyiségű.
-
SirRasor
addikt
válasz
kemcso #93004 üzenetére
Lehet hülyeség, de otthagynék egy megosztott mondjuk google sheet-es lapot, ahova bárki beírhat kategóriánként ($,$$,$$$) egy szerinte ajánlottat a következő megkötéssel:
-3 évnél régebbi bejegyzés automatikusan törlődik (de lehet frissíteni, ha véletlen még valamelyik továbbra is vásárolható
-a táblázat minden oszlopát ki kell tölteni (mondjuk legyen karakterisztika, driver típus, meghajthatóság meg ilyenek) -
Tulku
veterán
válasz
kemcso #91528 üzenetére
2 pin nem forog, tehát egy meghibásodási lehetőség megszűnik...
Azért nem azt mondja senki sem, hogy nem lehet cserélgetni....de láttam én már hangfalat is amiből kiesett a banándugó....pedig az nem egyszerű méret...
Ha van 2-3 féle kábeled és meghallgatod velük majd eldöntöd melyik a jobb és azt használod, esetleg félévente váltasz, azzal nincs baj...az A/B tesztek és a folymatos próbálgatás viszont határozottan nem tesz jó semminek....hány RCA aljzatot láttam, ahol a gravitáció tartotta a dugót...
Zenészek küldenek vissza a stock kábellel javításra füleseket (na ők pedig nem ismerik a wax és a füles tisztítás fogalmát) és úgy kell kioperálni a kábelt olyan stabilan benne van....mert nem cseréli...amivel kapta az van benne....persze mikor beérkezik és állapotfelmérés van, akkor azt is cseréljük....na erre való a cserélhető kábel, nem pedig állandó kábel tesztelésre... -
Tulku
veterán
válasz
kemcso #91525 üzenetére
Hát ha egy x átmérőjű csatlakozókat fogadó aljzatba y átmérőjűt tuszkolunk (kínai "szabvány") akkor ez várható...
Westone-hoz vettem aliről kínai mmcx dugókat, egy hónap alatt kicsinálták az UM Pro50 aljzatát...pedig a Westone jó erős aljzatot csinál...
szerk: és mondjuk te nem a kábelcserélgetésről vagy híres...lefogadom, hogy a w60-ban még mindig az általam készített Forza van benne... -
-NoVa-
veterán
válasz
kemcso #91026 üzenetére
BA-k közül is soknak fontos az első pár óra, Lapalapa az ER4XR-ről írt legutoljára a témában. Planarok, beryllium DD-k még hisztisebbek. A két 300 ohmos PET earbudom közül a frissen összerakottnak kellett 16 óra, hogy úgy szóljon, mint a másik, frissen beüzemelve összevetve élettelenebb, unalmasabb volt, de az LCP-knek is szokott kelleni legalább 12 óra. Aztán volt nem egy fülesem, amik az első pillanatban is megmutatták, mit tudtak, onnan nézve nehéz volt hinni a bejáratásban.
-
-NoVa-
veterán
válasz
kemcso #90572 üzenetére
Nagy általánosságban egyetértek a Sennheiseres véleménnyel, de az IE200 kicsit ellentmond.
Legalábbis a Tea minden, csak nem V, nyugodt, középhangsúlyos IEM. Az IE200 meg ott tesz ehhez hozzá, ahol a Tin P1-en sem zavaró, akár jó is lehet.
Az egyetlen Sennheiser, ami az utóbbi 20 évben bármennyire felkeltette az érdeklődésemet. Persze kontra érv is akad, a 300-600-900 az 1-2-3 rezonátorkamrás rendesen becsövezett kialakítás, a 200-ban meg simán a műanyagházból öntik ki a formát, így nagyon nem kell semmi extrát várni tőle. Csak apró, remélhetőleg jól megépített könnyű utazószett, nem tűnik el a gyártó 2 napon belül ha egy szarul sikerült széria után garanciát akarnak sokan intézni, és... A túlárazottsággal egyetértek, azért nem vettem. Egyelőre legalábbis ellenállok
-
gianni85
veterán
válasz
kemcso #90240 üzenetére
De abban igazad van, hogy nem szabad úgy EU-n kívül rendelni, hogy ha megszívod ne legyél képes a felmerülő költségeket kifizetni az átvételhez, mert írják is… ha nem veszed át, visszaküldésnél meg is semmisíthetik a csomagot, akkor totál bukó, vagy kevesebb pénzt kapsz vissza (restocking fee)
-
gianni85
veterán
válasz
kemcso #90240 üzenetére
Ez is ilyen, csak nem hárítják tovább a vásárló felé. Így is promótálják, incl. tax meg tax & duty paid… nyilván van benne valami csavar, de eddig 6-ból 6-szor minden rendben ment nálam, és mindenki másnak is folyamatosan ugyanez a tapasztalata, így nem beszélhetünk véletlen szerencséről, hogy átcsúsznak a vámon.
laleee: és akkor 270$ felett rendeltél?
-
zsirimiri
csendes tag
válasz
kemcso #90118 üzenetére
Mindenképpen szeretem ha a mély hangsúlyos, viszont azt nagyon nem kedvelem amikor az rányomja a bélyegét az egész hangzásra és ilyen tompa, nyomott hang lesz, melyben elvesznek a részletek. Azt olvastam ennél a modellnél a basszus előtérben van(QKZ), a T2-nél viszont vissza van szorítva és a magas hangokra van fektetve a hangsúly, már-már túl is vannak tolva..
-
-NoVa-
veterán
válasz
kemcso #90032 üzenetére
Halkan megkockáztatnám, hogy a BTR3k miatt nem kell nagyon kifeszíteni azt a keretösszeget, inkább egy kellemes összhatású DD meg valami kényelmes kábel, hogy meglegyen a balanced 2.5 szeparáltabb élménye (vagy inkább a plusz teljesítmény adta többlet). Aztán szokás szerint én mondom a Tripowin Mele-t (klasszikus rock, rock'n'roll nagyon otthonos neki), suttogva melléteszem hogy érdemes kipróbálni a VE Azure-t is, vagy nagyon bejön, vagy hamar elveti, és drágább vonalon a keretösszeg határán bele lehet nálam hallgatni a ThieAudio Legacy 3-ba is, értékelhetően zenél a nagyok mellett is.
-
attiati
veterán
válasz
kemcso #89981 üzenetére
- Izolációt szeretnék
vonaton és melóhelyen használom, hogy kizárja a külső zajokat.
- ES18 hangzása teljesen megfelel, nem kell mély túlsúly.Tanchjim Tanya állítólag gyenge izolációban, azért nem merem megvenni. Ez igaz?
SM ES18-hez képest előrelépés bármelyik?
Salnotes Zero
Tanchjim Tanya
Blon BL-03
régi QKZ VK4ES18 kapható most is 7k-ért. Azt tart vissza, hogy 2 is elhalt és nem használtam sokat.
(egyik oldala elnémult) -
-NoVa-
veterán
válasz
kemcso #89863 üzenetére
A simából kimaradtam, csak Monk Plus Black Coffee edition van az olcsók közül. Meg a Master a relatív olcsók közül. Eleve lógott Lee pár aprósággal, úgyhogy hozzácsaptam a csomaghoz ezt is olcsón. Már csak a DAC/AMP kupacot várom, meg a dedikált füleses jövőre kijövő Prime IE Max-ot. Jófajta hosszú éves preorder, mostani árfolyamon már nem ugrottam volna bele, de így legalább még jobb pénzért lesz még drágább stackem
-
-
-NoVa-
veterán
válasz
kemcso #89519 üzenetére
Úgyúgy. A merev neckband félrecsúszik, a laza nyak fölött átvetett drótos BT füleseknél a mikrofon/akku súlya kirángatja a fülből az egészet, erre egyszerűen a TWS való. Annak meg a fél oldal folyton szakadozni fog egy edzőtermi környezetben, főleg futáskor ahol a zsebe előtt állandóan elkaszál a keze, ha nem támogat scalable codecet a Samsungról... Szóval valamelyik/bármelyik Buds pénztárcafüggően. (Mondom ezt Sony bérencként, aki inkább a Linkbuds-t használja S21-el elfogadva az időnkénti esetleges akadozást, és nem kapom fel az asztalról a Buds-t/Liveot
)
-
Wyll
őstag
válasz
kemcso #89260 üzenetére
Elolvastam. Éppen azért van az E10 is a listán.
Ha elolvastad volna az írt preferenciákat, akkor tudnád, hogy nincs ilyen hogy preferált hangképInkább arra gondoltam, hogy a kettő közül melyik jobb az írt célra, van-e valakinek esetleg tapasztalata a sennheiserrel (is).
De lehet az lesz, hogy megrendeljük mindkettőt, és amelyik kevésbé válik be/komfortos, azt visszaküldjük.A többieknek is köszi a válaszokat
Meggondoljuk a vezetéknélkülieket is.
Azt nem írtam, hogy Samsung A40-hez kell, tehát apple-only kilőve.
Amúgy, peugeotmate, te AirPods-ra gondoltál szerintem, ami elég drága, mert az Earpods viszont vezetékes, nem? -
Spíler
őstag
válasz
kemcso #89205 üzenetére
"Nem ismerem azt a Skullcandy-t, de jó eséllyel az egy basszusbomba, és abból is mennyiség van nem minőség, a többi tartomány meg háttérbe szorul."
Jó kis füles az a Scullcandy,mondom úgy,hogy nekem inkább kiegyenlített hangú fejeseim vannak.HD600,DT250 stb.Jó közepei és magasai vannak,persze azért akad a mélyből is,de nem "ráülős". (szvsz).Szigorúan ár/érték arányban tessék érteni. -
Hunork
veterán
válasz
kemcso #89205 üzenetére
Értem, köszönöm. Ali-s rendeléssel nem fogok megbarátkozni az extra költség és szállítási idő miatt(meg van már onnan elég rossz tapasztalatom). A minőséget határozottan a mennyiség felé helyezem, úgyhogy lehet, hogy akkor az E11 lesz a kiválasztott, bár azért még lesek értékeléseket a Logitech G333-hoz, mert annak van külön Quest 2-re szabott változata(kábelezés), azért hajlandó "brand adót" fizetni.
Árban viszont maximum 16k/45€, ami kifizetnék.
-
Hunork
veterán
válasz
kemcso #89202 üzenetére
Reméltem, hogy korábbi hszben válaszoltam minden fontosabb kérdésre, de akkor erre is adok választ
Extra költségtől és szállítási időtől függően külföldi rendelés is jöhet maximum 45€-ig, gondolok itt Amazon DE-re és Goboo-ra, de mondjuk Ali és egyéb kínából indított helyet inkább kerülnék.
E10-E11-nél pontosan mit értesz a "nem egy basszus-bomba" alatt? Pl. régebben használtam olcsó Skullcandy JIB-et, az eléggé basszusra volt tolva, ahhoz képest pl. gyenge lenne a basszus? Valamint ide tartozna: mi a különbség a sima E10/E11 és az E10C/E11C között? E10C-nél tudom, hogy ott már L-alaku a Jack dugó, a sima E10 pedig egyenes, de E11-nél mindkét esetben L alakú.
Még találtam a 1More-tól a Dual Driver in-eart is, arról mik a vélemények?
-
Valkűr
addikt
válasz
kemcso #89157 üzenetére
Persze ezt én is vallom, de az hogy 10 ezres hang a mai 10 ezres fülesek mellett akkor is tulzásnak gondolom
Az hogy nem ér meg annyit amennyi teljesen egyet értek veled. Mint irtam SM E10 volt nekem is, de számomra minden csak nem jó hang volt...Független attól, h olcsó. ÉN sosem az árat néztem, hanem hogy mit ad a termék, ha számomra kellemes minden zenei műfajban egységes akkor nem szokott érdekelni, h most többet fizettem érte a neve miatt, mint egy noname kinai fülesért.
-
Valkűr
addikt
válasz
kemcso #89155 üzenetére
Ha számodra IE80 10 ezer ft-os hang akkor hogy lehet jó a SM E80
Nehogy azt akard már nekem mondani, h a SM80 jobb mint a Sennheiser IE80-as fülese, mert rögtön hanyatt dobom magam. Mint irtam volt a kisebb teso az SM -től és a 80-as annak az ujrahangolt fejlesztett tipusa, ha a teszteknek hinni lehet annyi a difi, h valamivel részletesebb finomabb hangú. Szóval akkor olyan hu de jo az se lehet. Igen a Shure valóban egy picit mélybe huzós füles, lekerekitett magasakkal, de azért nem nevezném 10 ezres hangnak,...De hát izlések és pofonok. Nyilván zenei és izlés kérdése ki mit keres a hangot illetően, ami tetszik neked az nem biztos, h másnak is fog...Sőt
-
kispx
addikt
válasz
kemcso #88959 üzenetére
Köszönöm a választ.
Az alábbi earbuds füleseknél van olyan, ami szebben szól mint a többi, vagy nagyon nem ajánlott:
Apple EarPods
JVC HA-F17MWE
JBL T205
Philips SHE2305BK
SoundMAGIC EP30
JVC HA-F160 -
z123456z
őstag
válasz
kemcso #88927 üzenetére
Tehát egy nagymúltú, vagyont érő cégnek valótlan marketingadatokra van szüksége az eladásokhoz? Azért a Sony nem egy feltörekvő kínai brand. Te mi alapján vásárolsz olyan terméket, amit nincs lehetőség kipróbálni, visszaküldeni? De mindegy is, tulajdonképpen igazad van, mit várok így utólag, azt sem tudom, miért kérdeztem, semmin nem változtat. A bejáratás hozhat drámai javulást, vagy inkább a vájtfülüek érzékelik?
-
z123456z
őstag
válasz
kemcso #88925 üzenetére
Mondjuk azt, hogy papírforma szerint jobb készülék, mint amit ajánlottál, ez miért van? Előre tájékozódtam, nem gondolom, hogy a Sony valótlan adatokat közöl, akkor mégis mi alapján válasszon az ember, miután kipróbálni nem lehet? Az, hogy ki mit ajánl, nem garancia, hogy tetszeni fog.
-
emiki6
veterán
válasz
kemcso #88880 üzenetére
Ha vitatkozzak:
Miért pont a VE Monk Plus az ajánlott budget earbud? Nekem nagyon nem jött be. Persze, jobb, mint az átlag bolti earbud és olcsóbb is, de akkor már inkább Yincrow X6, ami szerintem ízlestől függetlenül, összességében jobb. Még ha drágabb is, akkor sem számottevően, viszont hangra lényegesen jobb. -
-NoVa-
veterán
válasz
kemcso #88884 üzenetére
De legalább megtudtam, hogy a 300$-os IEM-ek és fejhallgatók hangját simán hozó earbudjaim senkinek nem ajánlható szarok
Relatív olcsóbbakból a WillSound Dewa-t szeretik még nagyon 50$ körül, meg a Penon oldalán az Earbuds Anonymus -t, de a VE a legbiztonságosabb univerzális választás. Jövő karácsonyra maradó ötletek
Az Indonéz manufaktúrák tolják a felső kategóriás earbud vonalat, Blur Buds, és hasonlók, egyéni megrendelésekre facebookon lebeszélt igényekkel bármit is, de azt nem annyira telefonról hajtva szokták hallgatni.
-
-NoVa-
veterán
válasz
kemcso #88839 üzenetére
Amíg az olcsóbb bigyók között is akad egész kellemes hangú, jó. Ahogy a Tanya/E3000 jellegű IEM-ek. Ez a többlet inkább azért kellett nekem, mert nem szeretem a fejhallgatók zártságát és fülledtségét hosszú távon, és ebben az earbud még a legnyitottabb Grado jellegű formátumnál is jobb. Azt a dinamikát, teret, és testesebb hangot meg egyelőre ennyiből lehet megúszni.
-
-NoVa-
veterán
válasz
kemcso #88837 üzenetére
A jó LCP driverek nem olcsók. Jelenlegi nem akciós áron 95$-os anyagköltségből jönne ki egy saját féle 130 Ohm LCP build, kb a fele a driver, harmada a rendesebb, nagyon puha és kényelmes, de nem teljesen kispórolt minőségű kábel, a maradék a ház/szűrőanyagok/szivacs. 11.11 jellegű akciókban érdemesebb beszerezni az ilyesmiket, ha épp valóban 20-40%-ot esik az áruk, addig elvannak wishlisten.
A VE jobb kábelt használ, és valami hasznot is realizálni akarnak azért, azon felül, hogy ők nem 1 pár drivert vesznek, és nem hazai áfával. Szóval nem olcsó, de nem irreálisan túlárazott izé.
-
-NoVa-
veterán
válasz
kemcso #88835 üzenetére
Az a VE Odyssey HD? Valamikor egy hónappal ezelőtt fejezték be a forgalmazását, helyette már csak az AbigailCX31993 HD és AVANIALC5686 HD dongle-ket adják, mindkettő NOT-By-VE előjellel
Ugyanúgy a Runabout Plus 5 is kifutóban, teljesen a Megatron-ra koncentrálnak. 5.5V 600 Ohm-on, 4.2V 540mW 32 Ohm-on a mérések szerint, az PDV2 szint, nem átlagos dongle. Igaz, méretben sem.Az Asura 3.0fe-t már többen megkapták, a legtürelmetlenebbek kettébontották a szállítást dupla költséggel, és később majd megkapják a Megatront. Egyelőre pozitív a fogadtatás, az Etymotic ER2XR/ER4SR vonalhoz hasonlítás nekem szimpatikus. Szerintem január környékén kapom meg, addigra talán még az Oxygenemet is visszakapom. Lesz mit hallgatni az aktuális hullám lecsengése után.
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
kemcso #88612 üzenetére
Lejátszó már megvan (Fiio M11 Pro), majd írok róla a megfelelő helyen hamarosan.
Fiio-ból pont az újak érdekelnek, mint az FH5, FH5s, FH7, AK-ból meg pl. Diana.
Nem tudom, hogy pl. egy Diana megér-e háromszoros árat egy FH5-höz képest.
Szerk.: NoVa: idáig csak dinamikusom volt, a többit még nem hallottam, de gondolom a hibrid nem lenne rossz látatlanban se.
Akkor a Fiio sem nyújt többet adott ár szinten, mint más.
Hogy őszinte legyek, ilyen neve nincs kínai IEM-ek nem érdekelnek, pont amiatt, amit írsz. Igaz a Soundmagic pár éve még ismeretlen volt itthon, mégis megvettem és bevált, semmi gond nincs vele.
-
-Skylake-
addikt
válasz
kemcso #88492 üzenetére
tényleg, tényleg nem fért itt el ez a kérdés ? tényleg nem ?
Akkor, figyi -NoVa- mit tudnál elmondani a Periodic Be-ről különböző forrásokról hallgatva ? Mondjuk teszem azt, miben és mennyit változik a hangja, ha mondjuk valami gyengébb lejátszó van mögötte, teszem azt netalántán egy A55 ?
Így jó ? Így már kérdezhetek egy olyan termékről aminek ide lett linkelve a képe (és CSAK azért lett a kérdés feltéve) , illetve báááár nem túl szorosan, de azért valamennyire mégiscsak kapcsolódik a fülhallgatókhoz ? Nem annyira, csak konkrétan a képen lévő fülhallgatóról van szó, hogy mennyire fogja vissza a képen látható lejátszó.
Ha esetleg így sem fér bele, nyitok neki egy saját topikot majd " Periodic Be FÜLhallgatók Sony NW-A55-ről hajtva" az jó lesz , ott feltehetek egy ilyen kérdést ?
Azért elég lol, nem arról volt szó, hogy milyen lejátszót vegyek hanem arról, hogy ami a képen van füles annak elég e a dap ami a képen alatta van. Az én hibám....
Am az utolsó ~90 hsz ~1hét híján 1 hónap alatt jött itt össze, a linkelt topikban az utolsó 120 hsz meg 2/3 ÉV alatt , szerintem elfér itt. Bőven elférne egyben a két topik is, még úgy is gyakorlatilag kihalt lenne mindkettő. -
dethroner
veterán
válasz
kemcso #88465 üzenetére
Palackos sűrített levegővel már fújattam, valamivel jobb lett. A rácsot nagyítóval megnézve nem látok rajta szennyeződést. Majd kipróbálom az alkoholt is, de perpillanat csak házipálesz van itthon
Balanszot picit balra húzva egyensúlyba hozható a két oldal, de ami fura, hogy ha bármelyik oldalra fullra elhúzom, van áthallás a lehúzott oldalon. Nem tudom hogy ez eddig is volt-e, nem vizsgáltam, csak most a nagy kísérletezésben tűnt fel. -
-NoVa-
veterán
válasz
kemcso #88384 üzenetére
Illetve forrásfüggően a Faaeal Rosemary 150 Ohm, teljesítményigényes, de minőségi darab, szokatlanul jó, félig szövetborítású kábellel. A Fengru Vido-ról is jókat mondanak, az Monk után az volt a következő olcsó standard.
Szerencsére az earbud piac nem ugrott úgy meg, mint az IEM, így viszonylag kicsi a választék, és olcsón akadnak egész jók. Nálam még wishlisten egy Hakugei Classic MX500, a kábele miatt erősen tetszik, de most kicsit felsőbb polcról próbálgatok.
Illetve olcsón akad még aluházas MMCX csatlakozós cucc, nagyon jó tuningalap, de karbantartásmentes élettartamra a fix kábelesekből többet nézek ki. Ehhez otthon vár egy pár 130 ohmos berillium drivet:
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- OTP Bank topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest