- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
Ezt ki kell huzni Harman gorbere. Ugy mar teljesen mas dimenzio.
PC-n erre jo az Equalizer Apo. Vagy ugyanezt a konfigot bele kell tolteni egy parameterezheto BT DAC-ba. Onnantol mar teljesen mas dimenzio.
Fiam meg a PS kontrollerrel is ilyet hasznal. Elsore sajnos mikorofonos jott - nekem meg nem kellett. Gyerek szerint tok jo a mikrofonja - jol halljak a jatszo tarsai.
-
AdamTaylor
csendes tag
Iris résszel teljesen egyetértek. Múltkori earbud szivacsok mellé (utólag is köszi a linket Nova) behúztam én is egyet. Ugyan fele annyiért sikerült, dehát ez pénztől függetlenül nem zenél. Nálam táskába fix fülesnek lett rendelve és arra tényleg jó lesz ha bármi mást elfelejtek magammal vinni még mindig van mihez nyúlni.
-
-NoVa-
veterán
Jómúltkor Gianni kezébe nyomtam egy doboznyi earbudot, a 20$-os Monkok még nem tettek nagy benyomást, az 50$-os VE Master már majdnem valami, de azért a 150$-os Asurától indul be a zenélés.
-
gianni85
veterán
Csodák márpedig nincsenek. A piacon nagyjából minden jól van beárazva, ezek a pár dolláros cuccok is. Ha már hallottál jobb füleseket, akkor nyugodtan hanyagolhatod ezeket. 25-50$ között lehetnek már érdekes cuccok, régen pl. -Nova- mutatott nekem egy Tripowin Mele-t, na ha megszorulnék, akkor azzal el tudtam volna lenni bőven. 100-200$ sávban manapság már nagyon jó technikát kapsz, egy 10$-os meg dobozhangú lesz különösebb részletező képességek nélkül…
-
Elvileg már valaki lemérte, csak a tapasztalatok érdekelnének, hogy pontosan honnan rendelhetett és mit és hogy mennyire vált be hosszútávon, mert sajnos nem tudok kontaktba lépni az illetővel (hátha pont itt véletlenül a fórumon az egyébként magyar illető).
Ahogy olvasgatok, elég sok mindenkit érint a világban ez a probléma, hogy a Go blu-ban kezd duzzadni az akksi (már akár egy éven belül is) és alulról elkezdi szép lassan feszíteni a házat.
Engem is érint a probléma és az üzemidőt is nem véletlenül érzem gyérnek, kézikönyv szerint ~10 órát kéne mennie, de nálam ennek a fele sincsen meg, miközben fejhallgatót nem is használok róla, csakis egy régi fülest, AAC és SBC kodekkel.
-
-
FőDudu
veterán
Koszi, ezt nem tudtam. Kiprobalom.
(iPhone-ra hasonlo? Elobb/utobb atkoltozok - csak a Viber/Whatsapp history elvesztese fajna... (Mert hiaba van hivatalos importalo tool az apple boszorkany konyhajabol, nalam valamiert ezek nem importalodnak. Van egy 15 pro es egy 12 pro, egyikre sem mennek at.)
-
-NoVa-
veterán
Bonyolult. Alapvetően maga a formátum nagyon kellemesen megengedő. 1-2$-os (1 (/pár, gondolom 1000-esével rendelve olcsóbb) driverek is tudnak kellemesen szólni. Filléres MX500 ház, 1$-os kábel, és jellemzően egy középcentrikus, mélyekben nem értékelhetetlen, visszafogott magastartományú füles lesz, nem részlettelen, semmi tragikus gyengeség, semmi kiemelkedő. De a terük már ezeknek is kellemes, tág, a nyitottság előnyei.
Aztán lehet játszani a ház anyagával, formával, folytottsággal, jobb driverekkel.
Esetemben a filléres VE Monk Plus black coffee edition simán teszi a dolgát, hozza a jó beugró fülest. De egy Monk V2s mellett feltűnő, mennyire hiányzik alul-felül pár réteg. A V2s már teljesebb spektrumot ad, de közel sem olyan tartós, mint az ős. Az enyém még nem zöldül, de...
Az 50$-os VE Master már igen, a kábelét eszi a levegő. Most is kiemelkedően szól a Monkok mellett, dinamikusab, részletesebb, ez egy jó earbud lenne egy értelmesebb dróttal.
Aztán az Asura 3.0fe már Etymotic jellegű tisztább, természetesebb, részletes és feszes hangú cucc. Ennek nem zöldült a kábele, hanem keményedett, most már nem kábele, pálcikája van. Vízszintesen elbírja a fülest.
A Zen 3.0 a legdrágább VE fülesem, azzal pont nincs bajom. Lehetne kicsit több sub bass, kiterjedtebb magas, kicsit még tágabb tér, de nekem ez meg az Asura a beugró jó earbud, amit lehet komolyabb fülesekhez, fejhallgatókhoz mérni. Aztán minden, amit ezeknél még kifogásoltam, oda vezetett, hogy inkább csináltam magamnak jobbat. Nem 2$-os driverrel, nem filléres házba, nem olcsó kábellel, anyagárban is több, mint pár prémiun earbud kiskerára, de zenél. Nagyot. -
Így-így. Kicsit más, de a lényege uez: volt az egyik fejhallgatós találkozón egy nagyfelbontású zene teszt, teremben, hangfalon, előre bejelentve, hogy melyik lesz a nagyfelbontású, a többség persze bólogatott, hogy mennyivel jobb (én lehet süket vagyok, de többedmagammal semmi különbséget nem hallottunk).
-
Atomizer
tag
Azt reméltem, hogy ehhez már nem kell majd EQ, de sajnos ennél is szúr nekem a magas hasonlóan az S12-höz, csak itt jóval magasabb frekvencián 14kHz körül. Azt gondoltam azt már nem is hallom, de mégis zavaró. Egy kis EQ-val viszont nagyon természetes tud lenni, mély is van rendesen.
Laleeee-tól vettem, őt is kérdezd meg.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest