- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
-NoVa- #92348 üzenetére
Igazából bármikor tovább tudom adni ő(ke)t, csak ülök rajta, mert jó.
Nekem a főnix annyira nem feltétlenül jött be, de utódja, a főnix SE(..?) már jóval inkább.
Az Infaustus és a Phoenix két meglehetősen különböző karakter, az előbbiben valszeg több a potenciál (kb végtelennek tűnik), az utóbbi pedig jóval "funabb" karakter, ennek minden előnyével és hátrányával.
Az illesztékekkel való bohóckodást nem lehet megúszni és szerintem elég nagy maga a ház, tehát nem feltétlenül passzol mindenki fülébe, még variálva sem - ennyi a negatívum. Ha jól ül, egészen meglepő hangminőségre képes mindkettő. A 600 Ohmos viszont nem telefonra való, hiába 100dB az érzékenysége. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Malfroy #91782 üzenetére
Nézz meg egy anatómiai ábrát a füljáratról. Utána muszáj érzésből eltalálni, de menni fog.
Amúgy és kissé hátrahúzom a fülcimpám és a szám is kitátom betoláshoz. Buszon nem jó, mert röhögnek.
Nova azaz, amelyiknek olyan vetőcsöve van, mintha az Alien nyomná a dupla állkapcsát az agyamba? Na azt tényleg koppig kell feltolni és akkor jó. De kínoz. Akinek hét anyja van, az. -
RetepNyaraB
veterán
Érdekes tapasztalatom volt ma:
a kölök keresett valami fülest, hogy az anyja magzathang figyelőjét kipróbálja. Na és megtaláltam a fiókban a bgvp ds1 Prot. Anno impulzusvásárlás volt, aztán annyira fosul szólt kb 200 óra járatás után is, hogy borzadva elraktam mélyre, sose lássam többet, mire szórtam ki 50 dolcsit.
Most rádugtam a feltuningolt bkercso microfluent stackra (a drágább verziók, lineár tápok, Opa blue a dacban). Meglepően remekül szól!! Régebben kibírhatatlan csörömpölős magasai voltak, sehogy nem lehetett eltüntetni, mint egy bádogfazék zenekar (mint minden második random kínai fülesnek amúgy). Szóval az ötven dolcsinak alápakoltam kb. 700-at és hirtelen jó lett
-
RetepNyaraB
veterán
Ezektől az alienállkapocs illesztékektől a hideg ráz. Odáig sem jutok el, hogy bekapcsoljam a fülest, annyira borzasztó egy intubáló felszerelést tudni az agyamban. Márpedig egy illeszték alapvetően befolyásolja a hangot, ugye. Ahhoz meg kicsit sok ellocsolni 14k-t.
Ja de bocs a belevau miatt, csak kicsúszott -
RetepNyaraB
veterán
1 Tetoválószalon, fültágító ékszerek.
2 Orvosi segédeszközök, bele sem gondolok milyen célra -
RetepNyaraB
veterán
válasz
laleeee #88048 üzenetére
Az uapp szerintem is a legjobb szoft a mobilpiacon. Utólag én csak az mqa (ha már muszáj jelenleg) és a bitperfekt licenszt venném hozzá, a többi csak játékszer.
Bár egyébként a poweramp is ugyanilyen jó (eszközön lévő albumok esetében meg kezelhetőbb is), csak a stream integrációban nyer az uapp. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
pulutodurumo #88007 üzenetére
A típus egy dolog, de a kz mintapéldánya a nulla kínai minőségbiztosításnak; egy típuson belül akkora szórás van, ami teljesen elfogadhatatlan.
-
RetepNyaraB
veterán
Ha valaki felizgulna a penon globe iem neve hallatán márc 31-ig, van egy 50 dolcsis kuponom rá, privátban.
-
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
kemcso #87850 üzenetére
Ez nyilván így van. De én is csak az előző kérdező farvizén evezek.
kutyek@ "Az konkrétan marhaság, hogy a "Quad DAC" csak nagy impedanciájú fejesekkel kapcsolható be (tudom, hogy létezik ilyen tévhit)."
De én nem is ezt írtam, hanem az erősítést. A dacot kapcsolhatod ahová akarod, van is rá gomb. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
kutyek #87848 üzenetére
csak halkan: "quad DAC-os LG-vel " ott a dedikált erőlködő az érdekesebb, nem a dac. Ugye kell neki 50Ohm, hogy beinduljon, ezt mókolással el lehet érni, ha a füles kisebb impedanciájú. Mindjárt érezni a difit (mármint a sima vs. erősített módhoz képest. Nekem nem volt szerencsém S9-cel összehallgatni)...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
weres78 #87842 üzenetére
Még kleinlaut hozzáteszem, mert nem bocsátkoznék semmilyen vitába NoVával, hogy nekem driverflex nem volt a Zeroban és a madzagja bár gagyinak tűnik, 3 évig elég jelentős strapának volt kitéve (fülből kitépés, elalvás utáni gyötrelmek, tekergetés) és meg se nyikkant (over ear használtam, mint minden fülesemet). Valóban blokkolódhat a hangja ha ráfekszel és ilyen szempontból egy earbud jobbnak tűnik, de az meg kieshet az első mozdulatnál. Nem beszéllek rá és biztos van jobb megoldás.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
weres78 #87837 üzenetére
Zero carbo tenore? Óccsóé... Többit eliszod.
-
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
B3ny00 #87772 üzenetére
Kialakítás miatt az AT feltehetőleg kényelmesebb és akár jobban ülhet a fülben. Viszont nem ismerem. Az SM jó cucc, főleg Angoloktól érte meg a Brexit előtt fél áron, de vastag, bumszli. Kisfülűeket zavarni fog. Mindkettő viszonylag magas impedanciás, füleshez képest legalább is. Gyenge telón halkabbak lehetnek.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
-NoVa- #87673 üzenetére
Up a tenorra, az mindenre is jó. BA-t nem érdemes venni ennyi pénzért. Régen volt egy svéd Nocs ns800-am, mielőtt megszűnt a g@cibe az egész divízió. Egy BA, ehhez képest príma hang, 100EUR. Nadema ezek az 50dodós kínaiak patkányirtásra jók legfeljebb.
Tenorhoz képest aztán a jelenlegi SM E80 megint egyértelműen és minden tekintetben jobb. Stb. Mindig van eggyel feljebb...Ja, a tenor szűrőrácsa nem fém, hanem szövet. Hajlamos bezsírozódni és akkor alkoholban ki kell picit főzni.
-
RetepNyaraB
veterán
Úgy alakult, hogy múltkor kaptam NoVától egy olcsó kis headsetet, teljes megelégedésre. Viszont közben előrántott a zsebéből mutatóba egy kisméretű hibridet (BGVP DS1 Pro - ezúton gratulálok a névválasztáshoz is - csak a mérete miatt volt érdekes) és pechemre bevásároltam belőle (mentségemre másnap visszamondtam a rendelést, de a buzgó kínaiak közben már elküldték
). Életemben nem jött meg ilyen hamar csomag ilyen messziről, dec 17-én adták fel, ma dobta be a posta, no vám.
Igazi pocsék, kínai óccó armatúrás hang alsó középtől felfele. Persze tudomén, nem lehet elsőre ítélni, tehát járatom pár napot, de nincsenek nagy reményeim. HiRes audio, a kisf@szom...
Nb.: az egészben az lett volna az érdekes, hogy passzol-e a párom kicsi fülébe. Nem passzol. Mintha egy rosszindulatú külső hallójárati daganat ülne a fülkagylóján. Teljes siker.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #87361 üzenetére
Erre, kedves népek, plíz. Itta karátschony a kanyarban. Kína most kicsit off, csak ha muszáj
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
#71562240 #87401 üzenetére
vicze1@
nyilván teljesen igazad van részben ugye.
Még az is valószínű, hogy vakteszten egy nagyfülű is bebukná, nemhogy én, a félig süket.
Meg, hogy füleseken ennek semmi értelme (erről végképp se tapasztalatom, se hozzáértésem, én fix nem adnék egy centet sem a hi-res matricáért egy fülhallgatón), azt is készséggel elfogadom.
Nincs vita abban sem, hogy az adott fájl minősége alapvetően befolyásolja, mit lehetne objektíve (nincs olyan, mert nem egy gép hallgat, hanem én) hallani és mi az, ami több, mint valószínű placebó. Mármint, megmagyarázhatom magamnak, a 44/16 CD forma mit tartalmaz egy eredetileg nagyfelbontáson rögzített anyagból, csak feltehetően bizonyíthatatlan a szubjektum pro és kontra.
Kérdés nekem csak annyi marad; ha a felvétel megfelelő, a lánc megfelelő, akkor vajon mennyit ad a szupertvíter? Ad-e (és itt leszarom a vaktesztet) valamit, vagy bekamuzom hosszú távon, az árcetlire gondolva? Nyilván szerintem ad, úgy értem ez a szubjektív véleményem, de ezen tuti nem veszünk össze <3 -
RetepNyaraB
veterán
válasz
stellaz #87396 üzenetére
De frankón. Én először meghallgatom, ha bajom van bármi, ráakasztok egy playlistet a cuccra és felé se nézek napokig. Volt, hogy egy hétig (na annak speciel mindegy volt sajnos). Nagyon kellemes meglepetések szoktak érni, erősítő, dac téren is. Így elkerülöd, hogy idő közben "jóra hallgasd". Egy hét, utána szűz füllel lehet hasonlítgatni a régit, meg az új, de bejáratottat.
-
RetepNyaraB
veterán
Ááájj nehogy Kammerer olvassa az eretnek elképzeléseid
Elvileg ugye a felharmonikusok tisztasága, transzparencia és egyéb bullshit múlik a denevérhangokon; különben nem b@szakodnának supertweeterek kifejlesztésével sem, amit aztán eladnak évente 200 elmebetegnek (de valójában sokkal többnek).
Én 15khz felett már bajosan hallok bármit, mégis észlelni vélem ha jó cucc kerül a fülem elé (vagy akár vacak). S ki lenne akárki, hogy megmongya mit vélek észlelni?
stellaz@ a tegnapi vásárlást járasd még vagy 100, de inkább 200 órát, aztán beszélünk. Van, ami utána is szar marad; na annak mindegy. -
RetepNyaraB
veterán
Sztiasztok, a nejem már megint elvesztette a fülesét. Meg az enyémeket, rendszeresen, de ez nem ide tartozik
Nagyon kicsi füle van, vékonyka cucc kell ( a zero tenore pl jó), ámde mikrofonnal. Ne legyen drága, úgyis elveszti. Akár Kína, bár onnan az olcsó cuccokkal csak rossz tapasztalataim vannak, a 2 hónapos szállításon felül...
Pl. Finalaudio E1000 van vélemény? Ez belövi a max keretet isKöszi
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
funkmester #87275 üzenetére
Igen, de a bolt nem szarakodik azzal, hogy csekkolja vírusszámlálóval
, kipucoltad-e. Egyszerűbb nekik aszondani ha megveszed, tied.
-
RetepNyaraB
veterán
Megvan a flare audio valakinek?
Tapasztalatok esetleg? A fülcsengést is csökkenthető calmer érdekel, de ahhoz drágállom, hogy csak úgy beleugorjak. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB #86989 üzenetére
Csak röviden, volt már eleget:
SM E80
futott kb 48 órát tisztán eddig. Kellett neki határozottan (és kell is még). Egyértelműen jobb mindenben, mint elődje, a tenore (aki amúgy kellemes mindenes és semmit nem tol túl). Utóbbi kicsit fáradt, fád és bádog magasai vannak az E80 mellett. Ez viszont kicsit feldúsított basszussal bír, ami hiba és a magasai enyhén beszorultak, nem szabadok, egyelőre nem tudom máshogy leírni. Cserében élénk, közvetlen, "fun".
A tenore eszelősen kényelmes, bármeddig (nagy szó egy in earnél), az E80 vastag dömper, ami legalább is véleményes. Nem ül olyan stabilan a fülben, mint a japán és a zajizoláció is rosszabb.
Az illesztékekkel nyilván sokat lehet játszani (pl a szűk lyukú nagyon rossz hangképet ad, a teljes vetőcső szélességű sokkal szabadabb, a comply-t nem próbáltam egyelőre), de most a gyári állapot volt a cél.
Jelenlegi akciós ~35 font körüli ára erősen bestbuy szerintem. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
darvinya #86983 üzenetére
Valami letölthető app, vagy a telefon sajátja?
Mondjuk az én két fülem döbbenetesen egyforma, a hallásvizsgáló doktornő aszongya nem is látott még ilyet. Szépséghibája, hogy cseng 3 éve és 6-8khz között elhaltak a hallósejtek azon a bizonyos Hobó 25. jubileumi koncertenOn: megjött a SM E80. 64 Ohm, végre nem kell mókolni az lg erősítőjét, hogy felkapcsoljon. Csak bedugtam próbaképp, be se kapcsolva és lehet, hogy kövér lesz ez a fülembe
Mindegy, egyelőre megy rajta egy 16 órás playlist végtelenítve, pár napot.Ha kényelmetlen, valakinek lesz egy bejáratott nullkilóméteres E80-a az aprón... -
RetepNyaraB
veterán
válasz
_Dumber_ #86923 üzenetére
lásd Tulku. Van az a pénz, amiért már mindegy. Részemről sokkal egyszerűbb a döntés (mivel nincs az a pénz
); fülesre rá lehet feküdni filmezés közben, a másikra igen kényelmetlen, viszont fülesben két óránál többet nem bírom, mert viszket és nyom. Szóval kell mindkettő
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
FőDudu #86764 üzenetére
Még a viper4android és utódai időszakban gyártottam bombasztikus hangzásképeket, melyek tényleg tetszettek, nagyjából mindenfajta zenére, minimál módosítással. Aztán ezek elmúltak ilyen-olyan okokból, ma meg már aszondom ha telefon, akkor UAPP bitperfekt módban. Mindig visszatérek rá, bármennyit baszakodom különféle eq-val. Próbaidő sajna nincs,ki kell csengetni az árát...
-
RetepNyaraB
veterán
Mindent sajnálok, minden jóindulatú ajánlást nagyon köszönök, de
végül akcijósan vettem az angol soppból egy SM E80-at. Annyira elvette a kedvem az utóbbi év rémes kínai szállítási tendenciája (plusz a mindig fenyegető rémként megjelenő vám baszakodás), hogy nem vágtam bele se Blonba, se final audioba, se más sárgába. Egyelőre. Ha szopó a soundmagic (nem hallgattam meg sehol persze), eladom és tovább kergetőzöm.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
tudos4 #86616 üzenetére
Telement retekkel a vetőcső szűrője. Piszkáld ki egy vékony tűvel és próbáld meg úgy.
A füled is lehet dugult, azt fülész kimossa.Ha egyáltalán nem szól, megtorhetett a vezeték. Az pech, főleg, ha közvetlen a fülhallgató testnél. Arra nem szoktak garanciát adni, csak ha jófejek...
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok, a Zero Carbo tenore kezdi megadni magát (három év után
), halkul a bal fele. Nem a mocsok miatt; kipucoltam.
Mi most a tuti vétel 30k forintig, lehetőleg mikrofonos verzióban? SM E80C-t ajánlgattátok régebben, de az régebben volt.
Szeretem a lehetőleg kiegyenlített hangzást, ami akusztikustól sem fossa össze magát. Magasabb impedancia külön előny volna (Lg V széria), de nem kizáró. Használt, Kína, Gyíkemberek játszhatnak. -
RetepNyaraB
veterán
És ez megvan?
kz 5 armatura plusz dinamikus iem, massdropAlkatrész ár több. Viszont ezek a kz dögök szarok is, meg kényelmetlenek is. Látatlanban
-
-
RetepNyaraB
veterán
Min hallgatod és milyen formában (pl telefon, spotify)?
Mennyit szánsz rá?
Fülhallgató ráadásul alapvetően zártabb érzés, mint egy fejes. Pláne egy nyitott fejes. Sok lejátszónak de akár systemwide telefonos eq-nak van sztereó tér szélesítő funkciója, ami, ha ésszel használod nem cseszi el a hangot (nagyon), de érezhetően lazítja a teret. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
kalanchoe #83537 üzenetére
Ennyi pénzért nagyjából 12 egy tucat lesz bármit választasz és a Sáomi feltehetőleg nem a rosszabbak közül való. A kicsi büdzsébe egyszerűen nem fér bele semmi komolyabb belső, hiszen kell egy digitál-analóg konverter, plusz erősítés, nameg az összes kékfog elektronika is. Ha még ráadásnak tws is, tovább nő a zűrzvavar.
Vannak az olcsó kínaiak, amelyekt azért nem tudsz biztonsággal ajánlani, mert akkora a minőségi szórás egyes darabok között, hogy a hallgathatatlantól a meglepően jóig bármi lehet.(#83538)@ teljesen irreleváns, hogy melyik gyártó terméke a telefon és a füles. Sőt, a márkahűség egy inkább káros becsípődés, mint hasznos. A JBL ár/érték arányban aztán különösen nem ajánlott vétel. Végül pedig mennyi zsét szánsz rá valójában?
-
RetepNyaraB
veterán
A soundguys oldalt mennyire tekintitek használható forrásnak a totyikban?
Ugyanitt érdekelne, hogy 20k Ft alatt akad-e értelmezhető kékfog agybadugós headset? Aptx persze előny volna, de a lényeg úgyis a dekóder/erősítő részben van.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
monti0222w #82885 üzenetére
Ha már teszt, a füles által használt kékfog kodekeket odaírhatták volna, két szép körmondat között félúton.
-
RetepNyaraB
veterán
s4tch-tól kaptam szivacs illesztéket, örök hála neki ezért.
Így, plusz kb 250 óra burn in (!!) meghozta a gyümölcsét: a kz zsr megszelidült.
Elég rendes tere van, a magasak erősek, de már nem fúrják ki az agyam izzó vasrúddal, a mélyek egyáltalán nem túlzóak.
Ami maradt:
-Nagy dög, tehát csak elefántoknak ajanlott. Kb 6mm-es vetőcsöve van, ez biza kényelmetlen.
-Nagyon meghálálja a tisztességes erősítést->telefon nem az (esetleg a V sorozatos lg, vagy hasonló; többieknek arise, viper4android modul kötelező) Annyit meg az egész füles nem ér, hogy komoly erősítéssel vacakoljunk.
-mindez kb. 21 dollár és az nagyon kevés pénz -
RetepNyaraB
veterán
válasz
darvinya #75886 üzenetére
Gearbesten nagyjából 5 dolcsi a kínai szutyok szállítva. Csak egy hónap. Füldugóba gondolom valami forró dologgal lukat kell égetni; macerásnak hangzik...
-
RetepNyaraB
veterán
Hogy mondják a vetőcsövet angolul?
A KZ ZSR túl van kb 100 óra burn in-en. Most még kíméletlen dark-synthwave-et tolok rajta, hogy megijedjen, hátha.
A magasak sokat szelídültek, tényleg.
De még így is inkvizíció.
A mélyek relatíve puhák, nem túl gyorsak sajna, viszont nem tolakodóak és nem ülnek rá a többire. Középfrekikből nagyon kevés van, akusztikus és énekelt zenékre vagy EQ, vagy felejtés.
A kibírhatatlan magasak miatt az EQ amúgy is must have sajnos. Ez biztos, tekintve a ratyvatag füleimet.
Egy jó fülű ember inkább bármit bevall, ha itt megtekerik a volumét.
Nehéz fülbe rakni, viszont aztán könnyen kicsúszik. Idétlen egy formája van. Marha nagydarab és ez tény. Nem szigetel túlságosan, de talán cserében elég jó tere van.
A vetőcső bazi vastag és a gyári illesztékeket 20 perc őrület rápaszírozni. Oldalanként 20 perc, úgy értem. Egy csomag Comply biztos jót tenne a hangjának, de drágább, mint az egész vacak.
Jól működik a telefonommal a headset része, ez is valami. Majd füles talin elrettentek vele szívesenTanulság: ne higgy a fizetett review-knak. Ez a füles olcsó, de nem is ér semmit, 2BA+dinamikus ide, avagy oda. Halláskárosodás garantált.
Esetleg elektronikus zúzásra oké, ott üt a teteje, aki erre izgul. -
RetepNyaraB
veterán
Megjött a kz zsr. Illesztékek vetőcsőre huzigálása 1 agyrém. Magasak nagyon zúznak, pedig ugye elég rossz fülem van. Megy két-három nap burn-in-re aztán meglássuk.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
soetigabor #75535 üzenetére
1. Bejáratás
1a. Forrás (alap samsung, mondjuk google play muzikkal a fedélzeten=sucks. Ugyanez vonatkozik valami szutyok alaplapi hangkártyára is.)
2. A jót (jobbat) nem első hallásra érzed jobbnak, hanem pl. két hét hallgatózás után, mikor visszarakod a régi eszközt próbából.
3. Senki nem állítja hogy a T10 a te zenéiddel, számodra, vagy az S7 számára jobban szól, mint az es18. Ilyen a popszakma. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
#16820480 #75438 üzenetére
Ne ezt tök jól összefoglaltad, kösz.
Tehát a hifi módban mégsem hoax, hogy jobban szól (mint ahogy érzem). Hangerőben meg nyilván nem érzek különbséget, csak a 600ohmos Beyer esetében.Darvinya@ olvastam a posztodat, nem is neked címeztem, hanem megosztottam egy a teló topikjában elterjedt nézetet. Bocs.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Fitzgerald #75430 üzenetére
Na ezt még csekkolom; lehet, hogy a placebó áldozata vagyok.
Azt is írták, egy üres kábel bedugása átveri a gépet és azt hiszi valami komolyat akasztottál rá. Ezt se próbáltam, pedig van itthon egy headset zsinór. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Fitzgerald #75420 üzenetére
Nem nagyon értem. Az én v20-am az összes fülberakósra bekapcsolhatós hifi üzemre. A zero tenore, gyári agybarakós, a néhai armatúrás. Egyik se megy 30 ohm fölé.
Egyébként (bár ez full off), keress rá a download mode root xda szavakra. Új firmware-rel is lehet rootolni már, csak kicsit még komplikáltabb lett az egész 🤣)
-
RetepNyaraB
veterán
5k és felette. Vacakok a füleim, ráadásul hozzászoktam az armatúra magasaihoz, meg a Beyerben is van magas rendesen
előtte az AT900x is elég középmagas emelős volt.
Nincs kifogásom némi EQ ellen; a tenoréban az ezzel járó érezhető hangzáskeményedés zavar egyelőre.
Komolyabb beruházásra meg mostanság nem lesz keretemFiiO-ból nekem elég a fejes erősítőm, a füleseiktől inkább távol tartanám magam
-
RetepNyaraB
veterán
Itt zizeg a bejáratós Zero Audio Tenore az asztalon. Persze nem figyeltem, hogy ez NEM headset, de legfeljebb feltszem apróra, ha nem tudunk együtt élni. Tényleg elég kiegyenlített hang, nekem kell rá egy pici emelés (legalább is sok zenéhez) az 5khz feletti tartományokban. Ettől viszont enyhén csattogós lesz a hangja sajna. Nyilván próbálkozom még. Kényelmes, jól szigetel. Köszi az ajánlatokat!
Talán még berendelem a SM E80-at, ha lesz felesleges pénzem, próbából. Jó volna egy füles tali, ne kelljen potyára vásárolgatni -
RetepNyaraB
veterán
válasz
kemcso #75136 üzenetére
Köszi mindenkinek továbbra is, igazán hálás vagyok!
T10 van hardveraprón is, de minden teszt kiemeli a heavy bass-t; így már korábban letettem róla. Meg ormótlan is.
A zero tenore tökjó tipp, nem emlékeztem a nevére. Valaki esküdött asszem egy Tenmak fajtára is, de kiesett már a demencia szűrőjén sajna. Az 1more dualt még meglesem, ha használt lenne valahol.
Illetve körbejárom a kocsmákat, ahol kieshetett az átkozott fülesem. Ráadásul archív darab, rég nem kapható 😭Ja, nem SOK magas kell, hanem SZÉP
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
fericske #75132 üzenetére
Aha. Ali-n van száz dolcsiért.
1More triple driver?
] Amazon használt 72 dolcsi körül. Ez nem tűnik mondjuk kicsinek, de anno a kis Xiaomi piston 3 is hasonlóan nézett ki és kényelmes is volt (ellentétben a kettessel).Plusz felmerült, hogy ilyen 70-100 dolláros dolgokat megfog-e a vám várhatólag? Úgy már nem rózsás a helyzet...
-
RetepNyaraB
veterán
Köszönöm szépen az ajánlásokat!
Viszont a 400-as hifiman nem nagyon kapható, a 600-as asszem potom 70 ezer forint.
A Soundmagic e80-nal mellé lövök? Az a muzikernél pl. baráti áron szerepel.
Persze, tudom, szubjektív, hallgassam meg, stb.
Budapesti vagyok, 19-i héttől itthon
Csak folyvást! -
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest