- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don't Panic
senior tag
-
chubii
senior tag
válasz
btraven #94768 üzenetére
Az én Kbear Stellarom egyenesen szörnyű... már kezdem azt hinni hibás darabot kaphattam, ilyen gagyi dobozhangot nem nagyon hallottam. Mondjuk megérkezése óta kontaktos kicsit a kábele, szóval félig igaz is
Adtam neki több esélyt is, járattam órákat hátha javul valamit, de nem hozott változást.
Én most nagyot álmodtam és megvettem a korábban említett Rikubuds GAS3-at. Egyelőre ismerkedek vele, hallgatom.... határozott vélemény még nem alakult ki róla.
-
btraven
őstag
válasz
btraven #94640 üzenetére
Ez a két flathead [link] [link] ugyanaz lenne? Találtam olyan helyet ahol Yuandao Second Generation Pro néven hirdetik. De leírás szerint az egyik PEEK+PU membrános a másik meg PET. Az érzékenység leírás meg vicc, egyik helyen 113dB a másikon 118dB, a csomagon meg 115 + - 3dB. Hát végülis mindegyik belefér a tűrésbe
-
Tulku
veterán
válasz
btraven #94748 üzenetére
Rendkívül kevéssé tér el...kissé kevesebb mély lesz a zárt faceplate-tel.
Gianni85: Ventnek vannak egyéb hibái is, azon kívül hogy rendkívül egyedien kell hangolni....tehát mélyben és küzépmélyben rengeteget kienged a nyílás....nyilván lehet hangolni damperrel, de egy Apex modul lenne jó, ami annyira megdrágítja, hogy nem venné meg senki...
Nézzetek meg egy 64 audio 6-8 armatúrás fülest...nem olcsó... -
FőDudu
veterán
válasz
btraven #94715 üzenetére
Beujitottam egy uj M4 Macbook Pro-t.
Azota semmi mast nem hallgatok. Mar maga a gep beepitett hangszoroi is szenzaciosak, siman elmennek atlagos celra, de az Airpods Pro2 integracioval a tobbi fules oka fogyott lett. Ez kicsi, megy amirol epp szol a zene (legyen az iPhone vagy laptop), keznel van, rohadt kenyelmes, van zajszures vagy epp transzparencia az adott helyzethez illoen.
Szol, ahogy nekem tetszik. Pedig elvileg ez meg tudna hajtani nagyobb impedancias fuleseket is. De nincs szivem bele dugni semelyiket.
Konzumidiota lettem... es meg elvezem is.
(Ezen nehezebb ugy az EQ-zas, meg nem mentem utana. Majd ha lesz idom.)
(ha meg tudom vele etetni a Traceless es a tobbi fulesem parametrikus eq adatait, akkor majd hasznalom azokat is) -
-NoVa-
veterán
válasz
btraven #94489 üzenetére
Jaja, nagyon kényelmes, hogy sötétben ki tudod tapintani a mikrofont, rá se kell nézni, és tudod, melyik melyik oldal
A saját készítésű kábeleknél egy rövid, de jól tapintható heatshrink darabbal szoktam jelezni a jobb oldalt, ne kelljen ránézni a fülesre, hogy tudjam.
-
stellaz
veterán
válasz
btraven #94379 üzenetére
Munkahelyemen egy Gernius fadobozos cucc van, elég méretes darab. Közelről, halkan teljesen vállalható hangja van munkához. Nem fáraszt, nem bánt. Annyi bajom van vele egyedül, hogy az elektronikája nincs árnyékolva és a mobil működése hallatszik rajta, meg kicsit sípol is a pc mellett, de már jópár éves cucc, kezdetben mintha nem is lett volna rá ez jellemző.
-
gelbelex
őstag
válasz
btraven #94347 üzenetére
3 * 24 órára !
(Az EB2S (LCP) papírján: "Please burn for at least 100 hours...")Az előtte és utána összevetés a TC200-zal mutatta meg, mekkorát alakult a három nap alatt. Sokat..
Az elején kb. a TC szintjét mutatta, a végére egy másik szintre emelkedett. Jó pár paraméterben.
Később részletezem... sok összetevős. -
gelbelex
őstag
válasz
btraven #94345 üzenetére
Hi, kapcsolódik,
most csak röviden, a Fengru Diy Tingo TC200 után bátorságot gyűjtöttem és nekifutottam egy JZ32-nek (beryllium :-)).
Először éreztem az olcsó earbud-ok után (értékelve azok erényeit - volt egy pár: Traceless, EB2S, Iris 2.0, Rosemary, X6), hogy nincs hiányérzetem (néha van, de ez diszkutálandó), és gyakran leesik az állam és keresgélem.
Részletesen majd később írok, még rétegződik az álláspont.
De kellett jó 3*24 óra járatás, hogy kb. a mostani szintjére jusson, az elején csak kicsit volt jobb a TC-nél, most már sokkal... -
-NoVa-
veterán
válasz
btraven #94219 üzenetére
Kombinálni is érdemes. Én a nagyon ritkás, durvább anyagú Trig Rain szivacsot szoktam alaprétegnek tenni, arra egy fánkot, és az egészre fánkká alakítva a 23mm-est. Kitölti a teljes fülkagylót, jobban szigetel, és kényelmes. Nekem. Más fülformával más kombináció válhat be, érdemes eljátszani vele.
Aztán a kábelekkel, forrásokkal, mindennel. Van az a pont, amikor egy többszáz dolláros kábelnek is lesz értelme, és tényleg fájó veszteséggel jár innen egy 100$ alatti drót (lélegzetelállító lúdbőrözős szintről csak egész jóra visszalépés), de ez azért ritka. Az olcsó régióban pár dollárnyi szivaccsal csodát lehet tenni.
-
btraven
őstag
válasz
btraven #94195 üzenetére
Soian flathead [link]
Mikrofonja elég gyengus, használható, de van alapzaj a háttérben. Okostelóm Redmo Note5 azon nincs zaj.
Átalakítóba jó a 3.5 jackje, én azzal használom. De az okostelóba valahogy nem érintkezik jól és keveredik a jobb meg bal csatorna. Ezzel el vagyok átkozva.NoVa által ajánlott 23 mm-es szivacsokkal használom. Nagyon jó hangja van már úgy is hogy csak berakom a fülembe, nem kell piszkálni. Ez is bevált. Komolyan mondom kéne venni egy Sony E9LP-t hogy is állunk, meg Apple earpodot. Bár annyi pénzt úgyse adok ki.
Lehet azok is jók. Csak fejhallgatóknál van hogy az alsó szegmens gyenge hangminőségű.
-
cinemazealot
addikt
válasz
btraven #94175 üzenetére
Akrilnitril-butadién-sztirol, ebből készül a Lego is.
-
Atomizer
tag
-
-NoVa-
veterán
válasz
btraven #94072 üzenetére
Revolut egyalkalmas webkártya mire való, ha nem ilyenekre?
A Faaeal Iris 2.0 meg tudott lepni, de máshogy. A hangja kellemes, V karakter enyhén visszafogott közepekkel, hangsúlyos középbasszussal. Amit az olcsó driverből ki lehetett hozni, azt kihozták. Nincs átható sub basszusa, nincs (de nagyon nincs) kiterjedt, szellős magastartománya, és ennek egyenes következményeképp annyira szűk volt a tere, mint egy tipikus 100$ alatti in-earnek. Ami így egyben, fillérekért még mindig elismerésre méltó, teljesen szerethető, csak nem ezt olvastam a 2-3 évvel ezelőtti reviewkből, ahol a tágas, széles terét dícsérték.
Összevetve a Faaeal Rosemaryvel teljesen más világ. A Rosemary klasszikus, akkusztikus zenével szárnyal, középhangsúlyos, kiterjedtebb hangtartományú, és jóval tágabb dimenziókban alkot színpadot. De annyira más karakter, hogy aki az Iris-t szereti, a Rosemary-t nem feltétlenül fogja, és viszont.
Én szerencsémre pártatlan vagyok, nem szeretem az MX500 házakat, így a Rosemary-t is feleség használta filmnézésre amíg nem nyúlta le a Phoenixem. -
FőDudu
veterán
-
stellaz
veterán
válasz
btraven #94013 üzenetére
Még a K9-nek is van alapzaja, igaz, a hallgatható hangerőn nem sok és az is csak a Mangird Tea-val hallatszik, ami a legkönnyebben hajtható füles, ami valaha is járt nálam. Low gainan is 10 óra állásnál már rendesen hangos, 11 óra a fájdalomküszöb, 12 óra szerintem már halláskárosodás.
-
-NoVa-
veterán
-
cinemazealot
addikt
válasz
btraven #93983 üzenetére
Én 2 dolog miatt preferálom inkább a vezetékes fülest a Bluetooth-szal szemben:
1. Előbb-utóbb az összes akkumulátor megmurdal, az meg általában nem cserélhető, tehát kuka az egész füles. Szerencsére már vannak BT adapterek, és TWS jellegű ear hook-ok, amikkel a leszerelhető kábeles fülesek továbbvihetők. De attól még ugyanúgy kuka min. 1 db (tokos TWS esetén 3 db) akkumulátor. Ami meg nem ződ.
2. A BT tudtommal adatvesztéses tömörítési eljárásokat használ, ami ront a minőségén. Bár ez az egyre jobb kodekek eljövetelével egyre kisebb probléma.
De azért nekem is van BT fülesem/adapterem.
A "fries your brain"-re: csaknem 150 éve folyamatosan gyűjtjük magunk köré a különösebbnél különösebb elektromos vezetékeket (eleinte csak közvilágítás az utcán, aztán erős áram a lakásunk falában, villamos gépek a munkahelyen, telefonok és számítógépek az asztalunkon, okostelefonok az alsó testtájunk körül, villanyautó a seggünk alatt...) és furcsamód az átlag életkor folyamatosan nő.
-
-NoVa-
veterán
válasz
btraven #93978 üzenetére
Roadie wrap, akkor nem csomósodik, és egyenesebbre rúgják ki magukat a merevebb, alaktartóbb kábelek is.
Ha felkapom a fülest, és kinyújtom a kábelt, pontosan tekeredésmentesen egyenesre nyúlik ki, a saját tömege összetartja, egyszer kell begyakorolni és rutinná tenni.
-
-NoVa-
veterán
válasz
btraven #93974 üzenetére
Sokféleképpen mehet tönkre a burkolat anyaga. Vagy nagyon lassan átereszti a burkolat az oxigént, akkor zöldülni fog, vagy a bőrrel, izzadtsággal érintkezve keményedni fog, vagy eleve túl rideg és merev, vagy nagyon puha és sérülékeny, esetleg az olajat tolja ki magából az anyag, ragacsos lesz, és törik idővel. Az a csoda, hogy arányaiban sok használható, tartós kábel van. Régen pl a Sony fülesem kábele mállott le a tiszta rézig a nyakamnál, ezek a fehér VE drótok zöldülnek idővel (de pl a fehér Tanchjim Oxygen kábelek is), az Asuráé meg keményedett, amíg szét nem szedtem az egészet a fém házért.
Aztán pont tegnap mutattam Stellaznak, mennyit fog vissza egy jó középkategóriás (300$-os) fülesen egy jó 70$-os kábel egy kétszer annyiba kerülő Forzához képest, az is tanulságos.
-
Remus389
veterán
válasz
btraven #93974 üzenetére
Szerintem bevonják színtelen lakkal, ezért nemigen korrolódálódnak hosszú ideig, pluszba a műanyag szigetelés is védi. Ha nagyon-nagyon régi elkezdhet korródálóni, de addigra már megtörik úgyis és kidobod.
A NiceHCK RubyCat-ed így készülhetett [link]
Amúgy a korrózió nézhet ki jól is:
-
Remus389
veterán
válasz
btraven #93969 üzenetére
Amúgy az ilyen műanyagborítást jobbnak tartom, mint a jelenlegi kedvenc kábelem világos szövetborítását.
Már egy hónap elteltével kezd egy picit elszíneződni, koszolódni.
Hogy fog kinézni 6-12 hónap után? Lehet-e tisztítani valahogy?Vagy legyen műanyag, vagy ha szövet akkor fekete.
Amúgy jól néz ki a NiceHCK RubyCat, nekem is tetszik, de most telítődtem a ilyenfajta kábelekkel.
Túl könnyű megnyomni a gombot és vásárolni egy hasonlófajta mutatós darabot, önmérsékletet érdemes tanúsítani, főleg ha már van egy pár darab. -
gianni85
veterán
válasz
btraven #93961 üzenetére
Azért nyugtass meg, hogy Kínában, a koppintás és ócska tömeggyártás hazájában, nem vársz el komolyan a pár dolláros cuccoknál bejáratott márkaneveket egységes termékekkel. Még az is lehet, hogy rendelsz ugyanonnan ugyanabból az 1$-os fülesből 3 darabot, és mindháromban más driver van
Nem is igazán érdemes ezeket nagyon elemezni meg kibeszélni, még a KZ-nál, ami egy mondhatjuk kiforrott márka, sincs egységes minőség. -
válasz
btraven #93885 üzenetére
Köszönöm az észrevételt, ezt nem is figyeltem!
A kialakítás sem tűnik egyformának valóban, aztán lehet csak a képeken látszik úgy. Gondolkodtam, hogy rendelek mindkettőből, végül maradtam ennél. Nekem csak arra kell, hogy néha meló közben szóljon valami a fülemben, ha ezt értékelhető szinten produkálja, akkor bőven megfelel.
-
FőDudu
veterán
válasz
btraven #93862 üzenetére
Agyba ezek nem jok. Nejemnek valami alvos fulest rendeltem anno az amerikaiaktol - az direkt erre van kitalalva. Nem olcso, de az valamiert tenyleg nem nyomja a fulet.
Mondjuk nem audiofil magassag - kb Walkman fejhallgato minoseg.
Nekem max az agyba dugos Klipsch X10 ami olyan kicsi, hogy a fulben elferjen.
-
FőDudu
veterán
válasz
btraven #93864 üzenetére
En meg varom az Iris 2.0 masodik darabjat - az elso ugye balansz hibas. Ki lehet korrigalni, de inkabb hallgatom a Tracelesst.
Mindig meglepodok, hogy szolhat ilyen kurva jol annyiert. (ugye Equalizer Apo-ban kihuztam Harman gorbere, siman USB DAC-nak hasznalt Fiio BTR3 hajtja).
Es ezekkel kb tokeletes lett. Szoval maha a hangszoroja tudja amit kell - csak a hangolasa nem volt tokeletes.Siman a web radio is jol szol - meg az olyan szamok is amit eddig utaltam (pl U2 - Vertigo-ban szenzaciosan szol a gitar) . Helyi web radio, bar ez ha jol tudom nem szol majd nalatok a geo fencing miatt (legalabbis VPN-en beszol, hogy ne akard kulfoldrol hallgatni). Nem is tudom milyen a stream - arra meg most semmi kedvem, hogy megnezzem a parametereit.
Majd ha rendelek meg valamit - mert ugye mindig van mit rendelni, legutobb gyerek motorjara rendeltem gyertya kabelrol jelet kapo fordulatszam merot - bedobok egy olyat is a kosarba. De a Traceless-t egyelore tokeletesenek tartom.
-
Atomizer
tag
válasz
btraven #93855 üzenetére
Nekem eddig kb 3 fülest sikerült találni az évek alatt, amit EQ nélkül is szeretek, mind IEM. A többitől megválok. Ez az olcsó flathead kategória most új nekem, ezen az árszinten nem is várom, hogy EQ nélkül tessen. Az Iris-en nekem sok a mély-közép, egy kis sub basszus elkél rá, magasai nekem jók. Mivel nem zár mint egy IEM, így arra tippelek ez normális, hogy kompenzálni kell a melyeket. De még csak most ismerkedek ezzel a műfajjal.
-
FőDudu
veterán
válasz
btraven #93855 üzenetére
Mert egyik fules sem olyan, mint a Harman gorbe. Meg egyebkent sem vagyunk egyformak, igy van aki meg arra is rahuz egy kis basszust, a masik meg egy kis kozepet/magasat.
De a Harman gorbe az valami nagyobb szamu hallgato eseten mert eredmenyen alapul - az a frekvencia menet ami az atlag embernek 'tetszik'. Ha arra belonek egy fulest, akkor a nagy atlag jonak talalja.
Nekem is kb jo, ha egy fulest ilyenre lovok be. Amikor pl vagy 5 eve kellett egy zajszuros fejhallgato, akkor vettem egy Sony WH1000XM3 fulhallgatot. Annak mar a boltban van demo rendszere, megghallgatva tok jol szolt. De erre meg a hozza valo EqualizerAPO profilt rahuzva jelentos javulast lehetett elerni. Nalam peldaul ezert alap a Harman gorbere kihozas minden fulesnel. Van amit nem lehet - Tin Hifi P1 basszusaval nincs mit csinalni, ami nincs azt nem lehet megfelelore erositeni.
Traceless es Iris hasonloan szol - de eleg messze vannak a Harman gorbetol (nekem pl keves a magas). Viszont a bennuk levo pici hangszoro eleg jo ahhoz, hogy elvezheto legyen, mert a teljes spektrumot jol tudja. Igy az EQ segitsegevel meg elvezhetobbe lehet tenni oket.
Elkepzelheto, hogy lenne olyan fules ami EQ nelkul is tetszik, de sokkal egyszerubb egy majdnem jot Harmanra kihozni, mint keresgelni amig meg nem talalom.
-
-NoVa-
veterán
válasz
btraven #93815 üzenetére
A VE ODO az single ended, on-chip vacak csak 4.4 csatlakozó van rajta. Annál azért kicsit mélyebben kell zsebbe nyúlni egy rendes balanced cuccért. BTR15 (vagy a BT nélküli olcsóbbjaik), vagy az Onyx Alpha Xi1, meg még végtelen sok izé. VE-től a Megatron, asztalra az is elmegy. Ezekben rendesen párhuzamosított erősítő van, a VE pici dongléin ezek még fizikailag nem férnek el. Arra jó, hogy ha később upgradelnél, rendes pentaconn jackkel veheted a fülest és majd később a jobb forrást.
-
stellaz
veterán
válasz
btraven #93819 üzenetére
Akkor az 1 méteres hosszabbító + a kb 1,2 méteres kábel az elég lehet. Mondjuk súlya már van a kis füleshez mérten, én egy székkel támasztom alá és akkor úgy sem húzza a fülem, ha végig a levegőben lógna a kábel. 2 méteres hosszabbító nekem is jobb lenne, talán rendelek még egy egy méterest én is.
-
Remus389
veterán
válasz
btraven #93804 üzenetére
Szerintem nem csak a basszus mennyisége (mennyire van kiemelve) hanem a minősége is számít (mennyire feszes, más szóval részletes).
Részemről én azt szeretem, ha kiegyensúlyozott (semleges), nincs semmi külön kihangsúlyozva, túltolva.
Továbbá minden tartományban részletes egy füles.Ha valami ki van hangsúlyozva, az valami más rovására megy, elnyom mást.
-
-NoVa-
veterán
válasz
btraven #93786 üzenetére
Fene tudja, a 32 Ohmos BE nekem nem tetszett anno, de akad 2-3 drivergyártó nagyobb cét, kínában, meg sokféle cuccot gyártottak, olcsón lehet próbálkozni.
Olcsó driverek közül a 130 Ohmos LCP szerintem a legjobb, meg a 120 Ohmos biocell, kimagaslóan jó képességű, természetes hangú driverek. Aztán drágábban az N52 mágneses blue PET tud csodákat ha rendesen hangolják, de kényes, a középszerűtől a nagyon jóig sokféle hangra képes különböző összeállításokban. A 620 Ohmos Beryllium meg csodás, ha ki van szolgálva, de ott már a driver maga sem olcsó.Meg aztán a jobbaknál a forrasztásnál rögzíteni kell, mert egy N52 vagy még erősebb mágnes már egész messziről felugrik a pákahegyre :)
-
FőDudu
veterán
válasz
btraven #93784 üzenetére
Nem a teljesitmeny sok, hanem ez szabalyozatlanul fut.
Nem lehet tudni milyen meleg a hegye - igy ezzel nehez ugy forrasztani, hogy ne egesd el a forrasztasi pontot vagy a kabelt.Az egyszerubb fulhallgato kabelekben meg valami muanyag szal is van bele szove - az valoszinuleg erositi a kabelt es nem szakad el olyan konnyen. Na az tutira eleg az ilyen forrasztassal.
Mivel nekem mar regi es bevalt cuccom van, igy nem tudok tanacsot adni - nekem ugye a Weller TCPS sorozatu paka van aminek a hegye cserelheto es a hegy vegen levo magneses pogacsa szabalyozza a hegy hofokat. Ha eleri a hofokot, megszunik a magnesessege, elenged a futesert felelos magneses kapcsolo. Ha visszahul, ujra magneses lesz, behuz a futes es ujra fut.
Leteznek mar USB-C portra dughato picike forraszto pakak is (Pinecil peldaul) - azok mar kozel sem ilyen dragak, es nem is kell 50W ilyesmi forrasztasahoz. Szerintem egy olyat erdemes beszerezni, ha csak fuleseket vagy kisebb dolgokat forrasztanal.
De ez is kb nyul urege - mert a forrasztashoz nem csak paka kell, hanem jo forraszanyag (amit fentebb irtam Multicore is tobb tizezer Ft lehet 100g/250g kiszerelesben, Kester is ilyen arban van), folyaszto szer, tisztito, stb..
Lehet alirol vasarolni mindenfele SMD forraszto pasztakat - de azokat is meg kell tanulni hasznalni. Ha van par orad valami szirszaron gyakorloni, akkor vagj bele. Elso forrasztashoz ne hangszoro kabelt valassz. Azokat szinte lehetetlen jol beonozni a tanulatlan embernek. Vagy eleg, vagy hideg forrasztas lesz a vege. Ezeket nem lehet mechanikusan tisztiani - kisolloval vagy csiszolo papirral kapargatva.
A maratason alapulo dolgokat en kerulnem. A sav tartalmu folyaszto szereket is le kell mosni - arra kell egy 400ml-es Kontakt WL lemoso.
-
-NoVa-
veterán
-
FőDudu
veterán
válasz
btraven #93732 üzenetére
Ugy tunik mikrofonost rendeltem. ;(
Majd megszurom a kabelt, hogy kimerjem van-e a fulesbe meno kabel es a csati kozott barmi.
Ha van, akkor lehet a kabel csere segit, ha nincs akkor szar a jobb oldali hangszoroja.De meg igy betegen is szebben szol a regi cuccaimnal. Airpods Pro2 included.
Kurva kinaiak ( vagy az mx500 tervezoje) nagyon eltalaltak valamit.
-
Remus389
veterán
-
FőDudu
veterán
válasz
btraven #93716 üzenetére
Nem, en direkt bele szagoltam a csomagba, mert valaki mar irta, hogy dohosat kapott.
Ma megjott a tobbi szirszar. Faaeal Iris 2.0, kabelek, caatlakozok.
Itt tok jo az ExpressOne. Weben lathato merre jar a futar, amikor a munkahelyem kornyeken jart rairtam, hogy ide dobja be es ne a hazhoz vigye. 2 perc mulva hivott, hogy akkor hozza.
-
stellaz
veterán
válasz
btraven #93679 üzenetére
Már nem tudom mi hozta, de teljesen ingyenes volt.
Most rákötöttem a Goblura Illetve a K9-re. Fasza, bár telefonnal is teljesen jó. A 20 dolláros Monk V2S-el összehasonlítva ennek simább a hangja, szebbek a mélyei, valahogy egységesebben szól, pedig az is jó tud lenni. Munkahelyre is tökéletes az ilyen cucc, kifelé nem halladszódik, de azért hallom, ha szólnak hozzám.
Marha jó kis cucc, veszek majd tartalékba egy-két darabot, meg fateromnak is egyet zenét hallgatni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest