- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #92391 üzenetére
Asszem a basys az importőr, írnék nekik egy mailt: https://www.basys.hu/contact
-
-NoVa-
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #92241 üzenetére
Bátor :) A filléres IE600 klónok hasonlóan rettenetesek, ezeknél nem vesződnek tuninggal, a forma és a név eladja.
Én most immúnis vagyok az összes új IEM impulzusvárlásra, túlságosan elégedett vagyok a jelenlegiekkel :)
Earbudból jövő héten lesz már időm körbeadni az újdonságokat, eddig mindenkit, aki hallotta a két újat, sikerült meglepni a hangminőséggel.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #92241 üzenetére
Részemről is csak poén volt egyébként, remélhetőleg hamarabb jön meg az AKG K550 mk2. Egyébként olvastam a hozzászólásod, rákerestem. Pont ezért nem rendeltem meg a másikat, amit írtál. Utólag vettem észre, hogy a "pro" verizót kellett volna venni, mert ott már cserélhető a vezeték. (Azt hittam az "alap" verzió is az.) De az 1$-al drágább volt.
De volt talán valami "max" verzió (az már 4,49$ az akcióban LOL) is, azt már tényleg nem tudom, mivel "tud többet". Hogy más ne járjon így, be is #-elem.
#qkz ak6 -
fericske
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #92065 üzenetére
Elég jó füles és fejeseid vannak, hogy jó minőségben hallgass zenét
A forrás oldalon esetleg mókolhatsz, hogy kihozd belőlük amit lehet, ha netalán van hiányérzeted.A high endet nagyon ki kell szolgálni, hogy igazolja szükségességét, mindegy, hogy könnyen vagy nehezen hajtható. Az nem kevés pénz és próbálgatás. Ultimate megoldás meg nincs.
-
gianni85
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #92065 üzenetére
Nem csak erről szól a hordozható. Nem vagy egy fix pozícióba kényszerítve, tudod pl. otthon bármelyik szobában, a kertben hallgatni. Sokkal könnyebb egy utazásnál egy dap + ciem-et magaddal vinni. Ha meg kell a prémium hangzás, akkor kell hordozható formában is.
-
-NoVa-
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #92033 üzenetére
Puhább, kevesebb szálat tartalmazó kábelekkel váltogatva "látványos" EJ07-tel a definiáltabb, tágabb térérzet. Szélesebb is, és a mélységérzékelés is pontosabb vele. Meg persze a tiszta, ezüstmentes réz jobb elektrosztatikussal, mint a mindenféle vékonyabb hangot eredményező SPC/tiszta ezüst. Nem ég és föld, de hallható annyira, hogy megérje a nehezebb, keményebb kábellel használni pl a Kinera Leydinggel szemben. Inkább az lesz az érdekes, hogy egy Effect Audio-val összemérve mit tud.
Az earbudoknál viszont hasznos az ezüst, kiválóan kompenzálja az enyhén sötét tónusú alap hangzást. Ott most várom a holnapi akciókat egy kupac alkatrésszel a kosárban, fa earbud házak, mindenféle driver, draút, csatlakozó, minden is lesz.
-
emiki6
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #91869 üzenetére
Ja, visszakerestem, olvastam. Meglepő milyen kevés hsz említi a gyártót, miközben a hifiguides fórumon meg egy sűrűn ajánlott cucc (én is belefutottam ott a grafénba, mielőtt még említetted volna a xinhs-t, csak akkor még színes irányban keresgéltem, így figyelmen kívül hagytam).
Egy 24 eres grafénre lehet benevezek.
A custom rendelest hogy csináltad? Rendeléskor megjegyzést írtál, vagy rendelés előtt megkerested a boltot?
-
emiki6
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #91866 üzenetére
Ez a xinhs kemény, elég sok szemrevaló kábelük van. És a grafén kábeleik ereinek textúráltsága is elég jól néz ki.
Még jobban meg is tetszett, mint a színesek. (Bár a kék-réz és a kék-zöld is elég menő.)
A grafén kábeleik tényleg kifejezetten puhák? Bár gondolom függ attól hány eres.Találtam is egy ilyen beszámolót:
"For anyone considering the 24 core XINHS graphene cable, it is slightly lighter (basically the same weight ngl) than the 4 core, but much softer and rounder. But is quite prone to tangling compared to the 4 and 8 cores." [link, kép is van]Az se rossz, hogy a xinhs felvesz custom rendelést is, pl earhook nélkül stb is lehet kérni és asszem nem drágább tőle.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf #91602 üzenetére
Egy reddit posztban is 5mm irtak most olvastam, igazából ha kissebb ha nagyobb nála 1mm-el jó rá a cp145. már csak be kéne szereznem belőle egy párt.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf #91600 üzenetére
Neked akkor okosabb Google-d van
akkor jó rá pont a cp145. Esetleg ha van vkinek belőle új ,amit nem használ , jelezze privatba ,megvenném tőle esetleg.
-
BDave
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #91550 üzenetére
Van egy Xiaomi Mi Pistonom, de azzal kb annyira hallom a külső hangokat mint kb egy earbuddal. Nem tudom jól beilleszteni a fülembe. Előtte egy Soundmagic volt, az jobban beleillett. Próbáltam annak a tipjével, de azzal se az igazi, szerintem a ház túl nagy. De ahogy nézem, ennek még nagyobb. Nem tudom, mi tévő legyek.
-
stellaz
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #91545 üzenetére
Azért a csöves erősítőknèl sem nagyon dugdosgatják a csövet, mert a bling bling azért ott is megvan
-
fehér_ember
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #91543 üzenetére
Pont pár perce vettem egyet; 50k lett a vége (75+36,83+30 dolcsi) és még költhetek rca dugókra és szerelhetem is ha megjön.
-
Hestia
csendes tag
válasz
K1LLMy53Lf #91501 üzenetére
A xelento 2 gen 4.4-es kábele jó.
Nem zajos, nem gubancos. -
laleeee
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #91506 üzenetére
-
laleeee
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #91503 üzenetére
-
laleeee
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #91498 üzenetére
A lila KBEAR Enma ?
-
-NoVa-
veterán
válasz
Xelentonál én a gyári draútnál maradtam, nagyon szervesen része a hangnak, és jó minőségű. Ha upgradelni szeretném balancedre, akkor a 2. generációhoz járó 4.4-esből szerzek be majd.
Aztán érdekességnek, 3.5mm-en használva a saját pillekönnyű gyártott draút és a Black KBEar között nincs hangban különbség csőről, ami ugye 1W-al hajt 300 Ohm-on. Ellenben hordozható bigyók balanced kimeneténél már nagyon is számít a sokeres vastag sodrott, meg szép. Igaz, a minimalizmus sem csúnya:
-
stellaz
veterán
válasz
Egy ilyen lila kábelte vágyom tiszta szívemből, de annyira kényelmes a Phoneix kábele, hogy megjött a jozanabbik eszem még rendelés előtt
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #91467 üzenetére
Megkérdezni nem kerül semmibe, meghallgatni sem, aztán még mindig dönthetsz úgy, hogy a G5/G7 is lefedi az igényeket, mi történhet? "Legrosszabb" esetben boldog G10 tulaj leszel
#91463 Polllen: Nem tudom ez mennyiben segítség, de Effect Audio Eros S 1st Anniversary Edition van nálam, TermX modullal kértem, ami hasonló megoldást használ.
Az EA variánsa annyiban másabb, hogy a kábel 4 pinje felett van egy pozícionáló tüske, amelynek segítségével a választott jack csatlakozó csak egyféleképpen szerelhető fel, végül pedig erre kell a fém, hengeres borítást ráhúzni és a menetes rész használatával rögzíteni, így tökéletesen összezárja a kábel 4 pines részét a jack csatlakozóval. Az illesztések kifogástalanok.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #91457 üzenetére
Szerintem itt felesleges kerülgetni a forró kását, ha úgyis Tulku felé visz az utad fülelj meg egy G10-et, törődj bele a hobbi személyes anyagi csőddel határos költségeibe és élvezd.
-
Polllen
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #91459 üzenetére
Nálam a laid back for president!
A DAP-któl eddig távol tartottam magam. Inkább usb-s dac-t kötök mindenre IS.
-
Polllen
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #91454 üzenetére
Volt D5200-m.
Tényleg jó cucc. Fejesből zártban nem kellene jobb. Nyitottban ott a HD650 és a Grado, nem vennék drágábban. Most IEM-ben ki kell tapasztalnom, hol van a határ, hol a számomra elfogadható ár/érték arány. Meg nyilván majd egy jobb hordozható dac, de ott is megvan már az elképzelésem.
-
gianni85
veterán
válasz
Nálam ez úgy nézne ki, hogy “hallom, hogy jobb, tök jó lenne, de ennyit nem fizetek ki érte”
Na majd ha nyerek a lottón (ahhoz mondjuk lottózni is kellene…) addig maradok ~1000€ alatt (teljes rendszer) -
-NoVa-
veterán
válasz
Próbálta a cuccaim egy jó részét, másnak is adott a lehetőség. Egyszerűbb és olcsóbb, mint vakon beleugrani bármibe. Elég széles spektrum, aztán relatív le lehet vonni a következtetéseket, és venni G7-et :)
-
Tulku
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #91424 üzenetére
igen
-
Tulku
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #91408 üzenetére
No megjött a válasz: 13 440 Ft a pár, ebben benne van a mintavétel és az elkészítés.
Régen csináltattam....mióta átálltam CIEM-re nemigen volt a fülemben egyéni illeszték...
-
laleeee
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #91413 üzenetére
-
Tulku
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #91404 üzenetére
Szerintem 10 alatt megáll...nem tudom pontosan, majd megkérdezem....6-7-8 környéke...de nem kopik el
-
emiki6
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #91327 üzenetére
Olyanom nincs és úgy tűnik nem is szorulok rá, a hurok tökéletesen működik, ha kell.
Attól félek, hogy az earhook (mivel növeli az earbud kerületét-térfogatát) megtolja majd a mélyeket azzal, hogy a réseket hézagolja, amit nem akarok.
-
-NoVa-
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #91290 üzenetére
10-ből 8-9 szólni fog. Valahogy. Hiszen ezért KZ
Egy-egy típus felépítésében, alkatrészeiben, belső komponenseiben rendszeresen bejelentés nélkül változik, tulajdonképpen a házforma kapja a típusszámot, a beltartalom az "amit épp kapni a bótban ócsón" vallás szerint alakul. Néha majdnem jók is. -
laleeee
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #91290 üzenetére
Valószínűleg lutri még mindig
-
margithid
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #91285 üzenetére
Gondolom akkor a jbl is hamisítvány lehet.
aliról esetleg van valami ami megéri 2-3k-ért?
Jó mély legyen benne -
-NoVa-
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #91252 üzenetére
Az Olina SE-t is ki lehet lőni, régebbi generációs CNT van benne, mint az EA500-ban. A Simgot a cserélhető vetőcső miatt nagy közösségi kedvenc, a Moondrop Kato réz vetőcsövével pl egész finomra szelídül, de láttam már sony szivacsokkal tömve MiM Dark Magician jellegű gráfot is tőle. Na azf miért nem képes a gyártó magától...
-
boxmaci
tag
válasz
K1LLMy53Lf #91245 üzenetére
Olina SE, Magaoshi V3, Simgot EA500 és a Reecho SG03.
Ezek mind nagyon jók. Nem mondom, hogy mindenben maradéktalanul hozzák a százezres kategória szintjét, de a zenehallgatás éménye ezeken egy átlagos fülnek ugyanazt adja, azt a fullos hátbizsergetős zenei atmoszférát. Ja és nincs olyan, hogy majd egy tud mindent, mindegyiknek megvan a maga karaktere, esszenciája.
De, nagyon fontos a kellő bejáratás, a megfelelő fültipp, ami egyénenként változó és a megfelelő DAC karakter.
-
SirRasor
addikt
válasz
Második bekezdést nem vettem észre
-
gianni85
veterán
válasz
Szerintem nincs 20-30k-ért 100k tudás… esetleg a planárok tudják annak a látszatát megadni. 20-30- ba belefér esetleg egy jó DD, vagy valami egyszerűbb DD+BA hibrid, de ha túl sokat ígér, az már a minőség rovására mehet.
-
SirRasor
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #91243 üzenetére
Kb. lehetetlenség erre válaszolni.
Valami ennek jön be, valami annak. Valaki ki se hallja a különbséget.
Rengetegen istenítik a Kiwi Ears Cadenza-t. 12k-ért itt van, de a fülvetője (vagy mi annak a csonknak a neve, ami a füledbe megy) relatíve vastag. Ja de találtam olyat is, aki utálja.Eggyel feletted a FiiO FD5-öt tartják jónak.
Én a FiiO FH1-et, de már az is régi.Gugi első találat: best budget iems. Nem néztem mennyire friss a lista, de mindegyik neve ismerősen cseng: egyiknek sincs rossz hangja, ha éppen az a fajta karakterisztika bejön.
Először találd ki, hogy Neked milyen hang kell: mélykiemelt, középkiemelt vagy magaskiemelt.
Ha bántanak a magasak, akkor mindenféleképpen sötétebb hangzásút keress.
Ha bánt a sok basszus, akkor meg világosabb hangzásút.
Ha "átlagos/tucat" füled van, mint nekem, akkor keress Harman hangolásút (FH1 ilyen, de ha konkrétan így guglizol rá, könnyen találsz hasonlót). -
-Skylake-
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #87486 üzenetére
Nekem valami USPS szállítás lesz (mást nem is tudtam választani csak ezt). De felteszem hasonló lesz a vége, függetlenül attól, hogy ki hozza. Egyébként akkor ha jól veszem ki Te már rendeltél innen , nagyjából hogy érdemes számolni a szállítást ? Mármint időben.
-
-Skylake-
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #87469 üzenetére
Na , hát forgolódtam éjjel nagyon , hogy nehogy out of stock legyen vagy ilyesmi, úgyhogy Mg+Be megrendelve
35k-t vontak le egyébként szállítással együtt , szerintem 50 körül lesz a vége vám után , hibátlan a dolog.
-
-NoVa-
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #87471 üzenetére
-
-NoVa-
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #87469 üzenetére
-
-Skylake-
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #87467 üzenetére
Nem ezt beleszamoltam, latom h amerikai shop. 34re jonki egyebkent szallitassal most nekem (otp-s vagyok), arra jon meg az afa/vam, ranezesre gondoltam hogy 50k kornyeken lesz a vege. De amugy iszonyat jo akcio, igazabol az osszes (de engem eddig is kimondottan a Be erdekelt, elektronikushoz elvileg az a jo meg a Carbon, de a Carbon az mar lelektani hatar felett van meg felaron is, 80-150 ezret nem vagyok hajlando kifizetni egy nem cserelheto kabeles fulesert)
-
-Skylake-
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #87465 üzenetére
Annyiert meg mindig nagyon jonak tartom. Lenyegeben ha 2 hete vettem volna egy Mg-t annak pontosan ugyan ez az 52k lenne a vege, csak most kuldenek melle egy kozel 100.000 forintos fulest ingyen. Ocsemet meglepem az Mg-vel, Be marad nalam ^^
-
válasz
K1LLMy53Lf #87460 üzenetére
valamivel kevered
(nekem amúgy nem engedi)
-
kamikaze7
tag
válasz
K1LLMy53Lf #87429 üzenetére
Továbbá alin nézd meg a bgvp tippjeit, minőségre hasonló mint a spinfit, csak sokkal olcsóbb. A sárga olyan mint a spinfit cp 100, de a fekete is jó több basszushoz.
-
kamikaze7
tag
válasz
K1LLMy53Lf #87429 üzenetére
-
-NoVa-
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #87226 üzenetére
Sógor véleményét tudom csak továbbítani, azért rendeltem hozzá a fülesemet eredetileg, hogy próbálja ki a Carbonjával ezt is. A BE általánosságban jobban hangolt, de a C erősebb basszusa az máshogy fantasztikus. Sony WM1Z-vel próbálta, szerinte minimál EQ piszkálással azonos hang jön ki a BE-ből is. Maga az alapító, Dan Wiggins is a BE-t szereti jobban a Carbonnál, úgyhogy ízlés kérdése.
-
-NoVa-
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #87204 üzenetére
A BE nagyon jó. Meg az FH3 is, csak máshogy. Meg a P1 is, csak máshogy. Meg az L3... Na a különbség a lényeg, minden technika mást ad kicsit, de hasonlóan jó minőségben tálalva.
-
laleeee
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #87204 üzenetére
Függő
-
AggressiveGT
csendes tag
válasz
K1LLMy53Lf #87064 üzenetére
A gyári dupla harangos illesztékkel használom, számomra azzal hangzik legjobban a füles. Van pereme, de annyira lágy szilikon, hogy nem szorul rá. Ha senkinek nincs jobb ötlete, akkor úgy érzem marad a csere.
-
vicze
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #86955 üzenetére
-
-NoVa-
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #86950 üzenetére
mtmt, úgy tűnik felvásároltam A készletet. Szerintem most vagy másfél hétig nem is lesz, amíg lemegy az őszi szünetük, utána indul be az élet. Ha nagyon nem, akkor egy párat valahogy átjuttatok.
-
FőDudu
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #86804 üzenetére
Nem jaratom nap kozben, igy nehez lesz 300 orat belerakni.
Majd bedugva hagyom a laptopba, hadd dolgozzon amig nem vagyok otthon.
Elvileg a membran anyaga ugyanaz, csak a bevonat mas rajta (Be es C eseten). Legalabbis remlik valami ahol a fejleszto ezt is elmagyarazta.
-
-NoVa-
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #86804 üzenetére
Az enyém (még mindig sógornál, állandó járatásban) legalább a Carbonnan rendszeres összehasonlításban van. Közeledik a 300 órához, és teljesen jó. A Carbonnak sokkal kevesebb kellett, és sokkal kevesebbet is változott, ez inkább a BE cuccok jellemzője.
Az aktuális konklúzió az, hogy a BE referenciább, a közepe talán még jobb is, a C mélyei kicsit erősebbek, de már nincs nagy eltérés a kettő között hangban. Csodajó bigyó mindkettő.
-
FőDudu
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #86757 üzenetére
Az otlet jo, de a hasonlo eartippel nekem tovig bemegy (a kabelig) a fulembe.
Lehet kivulre is lehet rakni.Hetfon talan megjon a sajatom, akkor majd lehet probalgatni.
-
válasz
K1LLMy53Lf #84411 üzenetére
azóta is bánom, hogy eladtam az A2-met
-
szakibá...
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #84411 üzenetére
Ha valaki ilyen konstrukciót akar kipróbálni, én ezt javaslom, kevesebb anyagi kockázattal: CCA C10 4BA+1DD. Pontosabban nincs kockázat, nekem bejött, a legjobb fülhallgatóm, a kicsit sok magas ellenére. (mondjuk drága fülhallgatót elvből nem veszek)
-
kirisz
tag
válasz
K1LLMy53Lf #83875 üzenetére
Értem, köszi. Azért a közel 4 hónapos szállítási idő elég "baráti".
Eddig főleg ebay-ről rendeltem, ott 20-40 napos szállítási időt tapasztaltam.
-
Tulku
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #83861 üzenetére
Azt a lehetőséget kefelejtetted, hogy Nigér önként lemegy megmutatni
-
Tulku
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #83857 üzenetére
Passz....KC06-ot ezer éve hallottam, teljesen más forrásról...
Fuss össze Nigérrel, ha tényleg a tudása érdekel szerintem, az lenne a legjobb... -
-NoVa-
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #83315 üzenetére
Akkor te okoztad a torlódást
Csak közben a kábelem kedden esett be ugyanoda a nemzetközi kicserélőbe, szerdán már kézbesítették volna, ma reggel postán átvettem. Marad a bizonytalan körömrágás, meg a trackingen refresh gomb nyomkodásával ddos támadás intézése a posta ellen.
-
mr_kickass
tag
válasz
K1LLMy53Lf #81059 üzenetére
Koszi, ezen felbuzdulva irtam is a gyartonak egy mailt, kivancsi vagyok mit valaszolnak. Ha megteszik, megosztom itt.
-
mr_kickass
tag
válasz
K1LLMy53Lf #81049 üzenetére
Bocsi, most nemzetkozire gondoltam, amit gyorsan megtalaltam, a boven tularazott magyar oldalakat valoban nem emlitettem meg. De jogos felvetes.
Az, hogy Alin mi a neve a boltnak, semmit nem jelent, ahogy az sem, hogy mit arulnak - a hivatalos VSONIC bolt egyebkent a vsonic.aliexpress.com cimen volt elerheto, amig mukodott.
-
mr_kickass
tag
válasz
K1LLMy53Lf #81047 üzenetére
Igen, lattam, nem tudom, mennyire bizhatok benne...ahogy nezem, a gyartonak nemzetkozi hivatalos jelenlete csak a Lend me UR earsen van, tehat elkepzelhetonek tartom, hogy az Alin arult peldanyok nem eredetiek.
-
válasz
K1LLMy53Lf #80829 üzenetére
majd kiderül, head-fi rajong érte
-
cuko
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf #80787 üzenetére
Koszi, majd nezem akkor. Tartalekba terveztem venni egy KZ ZSR-t, de ha kicsit dragabban kapok meg egy VSD3S-t, akkor lehet inkabb emellett voksolok (van egyem es nagyon szeretem).
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf #80733 üzenetére
Ez nagyon jo hir. Sztem emiatt lett olcsobb most Alin a VSD3S. Sztem ugyanitt volt mult heten meg ~40$ + par $ szallitas. Most ~33$ es ingyenes szallitas.
Mivel nem sikerult beszerezni vegul a Soundmagic E30-at, sztem most rendelek egyet. Bar kinezetre ez az uj VS3 jobban tetszik. -
Bodz
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #80733 üzenetére
Ennyit a kényelemről...
-
milu
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf #80611 üzenetére
Köszönöm a linket!
Azt látom, hogy a javasolt hangok 10-20 mp hosszúak.
A kérdésem az, hogy gyakorlatban hogy történjen/het a bejáratás:
Készíteni kerll egy 10 órás zajt (mindhárom zajból), hogy a leírásban olvasható és javasolt 8-12 óra hosszan szóljon a fülesben? -
Kobe
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #80538 üzenetére
Nekem volt egyidoben mindketto, illetve most is az 5oshoz tertem vissza.
Azert mas liga a ketto, ha egymas mellett hallgatod. A 3as icipicit "maszatosabb" a kozeptartomanyban, de szerintem eroteljesebb basszussal.
Az 5-osnel fejlettebb a ter es jobban adagolja es szeparalja a kozep es magasakat (es 'nem vagja le' annyira hamar a magast mint a 3-as). Cserebe kevesebb a basszus -
Urby66
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf #80536 üzenetére
-=Libria=-: Köszi a tippet meg fogom keresni privátban.
K1LLMy53Lf: Valóban van most akció 38$ körül. Kérdés, hogy megér-e még plusz 20$-t egy VSD5??
-
válasz
K1LLMy53Lf #80384 üzenetére
a VSDS3S-el nem nagyon lehet vitába szállni
$27-ért amúgy van alin Bosshifi B3 ami egy bizonyított hibrid, szerintem a legolcsóbb hallgatható hibrid amit kapni lehet (függetlenül a BA-k számától) -
PitkyePadvan
tag
válasz
K1LLMy53Lf #79913 üzenetére
Hát én nem szoktam bejáratni.
Mármint nyilván folyamatosan járatódik be a használat során, ezért nem is szoktam foglalkozni ezzel.
Majd írhatnál egy összehasonlítást a régebbi verzióval, arra kíváncsi lennék.Egyébként a füldugók eléggé vacak minőségűek, én kicseréltem őket másikra. Meg aztán a szürke nem nagyon megy szerintem a fekete+piros-hoz, de mondjuk a fekete tökéletes
-
Adrián0419
tag
válasz
K1LLMy53Lf #79771 üzenetére
70 ropis lejátszót tudom megvenni 20-ért, ennyit azért megér mindkettő szerintem.
Csak tudnám melyik a jobb. -
Adrián0419
tag
válasz
K1LLMy53Lf #79741 üzenetére
Mindenképp ott kell levásárolnom, nem javították meg a tőlük vett fülesem, inkább adtak 40% kedvezményt minden cuccukra, kiaklkuláltam a max árat, így maradt ez a 2 opció, más használható füles ebben az árban nem nagyon van náluk sajna..
-
Adrián0419
tag
válasz
K1LLMy53Lf #79732 üzenetére
RHA mélykiemelt lenne? Én nem vettem észre, de akkor ezek szerint mégis igénylem a mélyet..
Fiio X1 II-vel használtam amúgy, de tényleg lehet nincs viszonyítási alapom, értékelem a segítő szándékod.
Volt még egy vSonic-om, az tényleg kiegenylített volt, RHA jobban bejött..
Akkor most már csak az a kérdés a 2 közül melyik közelíti meg jobban az RHA-t..fericske: nem lehet hogy csak nem járatódott még be? Ha jól tudom idővel egyre szebben kellene szólnia..
Tudom hogy az Audiofly populárisabb márka, csak azt nem értem AF100 miért van annyira lehúzva, Oriveti meg jó kritikát kapott, hallatlanban meg másra nem adhatok csak a véleményekre. -
margithid
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #79712 üzenetére
Igazából árban sokkal jobb a VSD3S mint az Ostry. Dupla árat nekem nem érne meg azért.
Igy is már a plafonnál voltam amit egy fülhallgatóért ki akartam adni -
Bodz
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #79712 üzenetére
Na igen, az aktuális VSD2S is más lett.
(#79699) sheratan: Egy igazi, nagyon meleg, vastag, puha hangú csöves kellett hozzá, aztán meglepően jól tud szólni.
-
margithid
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #79710 üzenetére
Igen, mondjuk én a 3S-t vettem, abban elvileg kevesebb a basszus, de nem baj, fejhallgatóból erősebb basszussal rendelkezőt vettem.
Csak azért kérdeztem, mert olvasgatva, ez az Ostry nagyon megy mostanság és teszteken is igen jókat írnak róla, csakúgy mint VSD3S-ről. -
margithid
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #79708 üzenetére
VSDS3 30$ alatt megvolt nekem, ez az Ostry azért drágább.
-
Bodz
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #79696 üzenetére
Bőven megér annyit, ha rajta a Comply. EDC3 is csak 75 dollár, tök jó.
(#79697) sheratan: CL1-et vagy CL750-et hallottál már? Azoktól sírva bújnál a paplan alá...
-
törölt tag
válasz
K1LLMy53Lf #79696 üzenetére
Ha szereted a köszörű hangját hallgatni, akkor az lesz a te fülesed
-
-
törölt tag
válasz
K1LLMy53Lf #79602 üzenetére
Én voltam, még nem kaptam meg!
Egy JBL T290 mellé/helyett fog érkezni. Nálam csak rock/grunge stb. megy, remélem nem nyúltam félre nagyon vele. -
margithid
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #79626 üzenetére
Ez tényleg elgondolkodtató, nem tudom ezt vegyem-e vagy egy Magnat fejhallgatót
-
hoffman_
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #79602 üzenetére
köszi a tippet!
pofás, így ismeretlenül egész meggyőző, de szerintem maradok az E10-nél, őt szeretjük, ismerjük + előny a gyári hordtok. nagy előny :d
-
benyo513
tag
válasz
K1LLMy53Lf #79446 üzenetére
Végül mégis megrendeltem arany színben, nem tudtam ennyiért otthagyni a SoundMAGIC E10c-t és szerencsére nem túlságosan kirívó.
Viszont abban tudnátok segíteni, hogy gumiharangból mit érdemes beszerezni hozzá? Ami van hozzá az vagy kicsi vagy nagy. Nemrég valaki még linkelte ezt, de ebbe nem tudnám belenyomni a SoundMAGICet.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #79453 üzenetére
későn vettem észre, így lejárt a szerkesztési idő... szóval a sima az kiegyenlítettebb (mivel az is bőven V karakter)
-
PitkyePadvan
tag
válasz
K1LLMy53Lf #79431 üzenetére
Hát csak valami keményebbre, de Sennheiser-hez adtak kemény tokot úgyhogy az jó lesz.
(Amúgy a Sennheiser úgy 3 év után lett hibás, megtört a vezeték a Jack-nél, azt megjavítottam, aztán mostanság már 2 helyen is látom hogy a vezeték nem bírja sokáig, illetve a vezeték borítása a füldugóknál már szétment.)Akkor szerintem jó lesz az Ostry, talán hónap végére megérkezik.
-
Horvi
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #79414 üzenetére
A méreteket próbálgattam de valahogy egyik sem volt az igazi. Másik típusú haranggal még nem próbáltam mert nincsen otthon meg ahogy néztem ehhez tök más kell mint az eddigi füleseimnél.
-
MPeter87
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #78142 üzenetére
Legalább szól.
-
vicze
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #78142 üzenetére
Kínaiak mindig jól fordítanak, angolra.
Lehet hogy nem ezt akarták írni, de legalább igazat írtak. -
Tulku
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #76062 üzenetére
Pont így vagyogatok mostanság én is...
Eddig a túl sima beleköthetetlen hangot kerestem....megvan...most meg el bírnám az élénkséget...lehet...
Mindig más kell...Ahogy Karinthy írta:
Minden másképp van... -
vicze
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #75717 üzenetére
Volt ami eredeti volt. Amit én vettem, az pont olyan mint, amilyennek az eredetit leírja a linked kommentje, szintén 20$ környékén. És ott Vivo is szerepelt a termék nevében, ezeknél már szó sincs erről.
Kíváncsiságból megnéztem a Vivo oldalán az tuti eredeti épp 8$...(#75718) sheratan: Még van egy JBL amit HTC-hez csináltak, sajnos ezeknek a kompatibilitása kérdéses, Xiaomi hivatalosan csak pár saját termékét támogatja, de sokan írták, hogy megy mással is. Ha lesz valami jobb akció rá, valószínű kipróbálom, bár kicsit félek, hogy Pro HD hangja lesz...
-
pulutodurumo
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #75712 üzenetére
És a legutóbbi visszajelzés szerint ordas hamisítvány.
-
törölt tag
válasz
K1LLMy53Lf #75712 üzenetére
A rendkívül népszerű Fityma Audió terméke
-
Brandynew
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #75659 üzenetére
Köszi, és ugye te sem látod jelét, hogy hamisítványt árulna ez az eladó?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #75410 üzenetére
40 körül talán még az is érdekelt volna, de nem akciós.
A T10 meg 32 volt akciósan 3 pár ajándék 400-as Comply tippel, ami magában egy 10 rongy körüli tétel saccra. Ergo majdnem 2.5-szer ennyi lett volna a T20, annyit meg akkor sem adnék érte, ha azt a karaktert keresem. Kifejezetten mélykiemelt fülest kerestem most, mert elég sok djent-et, instrumentális metált hallgatok mostanában, és a jelenlegi cuccaim közül még az E80-ban van talán a legtöbb mély, ami beszédes. Ez meg tökre az.@Bodz
Jaja, ez a probléma. Lehet beruházok majd akkor egy kis erőlködőre.
-
GML
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #75359 üzenetére
Jó lenne, de most DAP/DAC keresés van folyamatban...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest