- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
H2o-pok
senior tag
válasz
capulet75 #82207 üzenetére
Most mondjam, és leszóljátok? Mert pár napja valaki irta itt, hogy neki is megjött, de szörnyű a hangja. Szóval nem tudom ez hogy van, de valakinek szuper van akinek szörnyű. És nem csak ez a márka.
De Jó mondom.
KZ ZSN pro, CCA CA4. +2db BLUETOOTH kábel.
(csak megemlitem. Tegnap kollégáim meghallgatták,(EGYIK SEM SIKET, VAGY HALLÁSSÉRÜLT!!!!!! ) azonnal elvitték CCA t, a KZ t nem adtam. + még rendeltem 4db ot
este akinek kellett. 14$) Attól hogy vakami olcsó, még nem jelenti azt hogy szar. -
SirRasor
addikt
válasz
capulet75 #82182 üzenetére
Ahogy nézem a C4 jön ki a ~11k-ból.
Milyen füleshez lehetne hasonlítani hangminőségben? Persze mindjárt ráguglizok, de fő a szubjektivitás
"the ZSN in comparison feels more confined and personal" ...ööö...akkor talán inkább ne
-
SirRasor
addikt
-
szentkuti11
addikt
válasz
capulet75 #45774 üzenetére
Életemben egyszer voltam egy B&O márkaboltban, elég letaglózó élmény volt. A belépő erősítőiken (ami gondolom 2-300k-nál kezdődik) nem is volt semmi állítási lehetőség, csak egy hangerő, az eladó annyit mondott, hogy ez úgy van beállítva, ahogy kell, egyszerű hallgató ezen csak rontani tudna. Mikor az árat kérdeztem, akkor azt mondta, hogy nem szoktak árakról beszélni, aki itt vásárol, az ilyet már csak illemből sem kérdez.
-
törölt tag
válasz
capulet75 #45754 üzenetére
A konkrét típus hangjának ismerete nélkül, csak általánosságban jegyzem meg, hogy a B&O évtizedek óta elsősorban mint dizájncég szerepel a hifiben, adott hangminőséget kétszeres-háromszoros-négyszeres... áron adva a konkurencia többségéhez képest - bár ezt nyilván te is tudod. Ritka a kivétel, amikor a hang szempontjából is jó ár-érték arányúnak minősül valamilyen készülékük - illetve egyáltalán jó hangúnak.
-
-
válasz
capulet75 #45533 üzenetére
Hihi
Ezt te se gondolod komolyan ugye?
Simán eladja a szart is drágán, hisz megveszi a sok hozzá nem értő. A legjobb példa erre a Beats...
(#45534) dekrer VSD1
Sztem.
(#45531) raven12 igen, a Moxpad pl, amire írta, hogy már lötyög a csatlakozónál pár hét után: klikk
(#45536) kammerer +1
De itt akit elküldesz összefoglalót olvasni, az ritkán tér vissza kérdéssel, valszeg a Xears-os emberke megtalálja, ő meg boldogan azt hiszi, hogy óriási üzletet csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest