- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 7 - nota bene
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
veterán
válasz
-Skylake- #90172 üzenetére
Kényelem az már nagyon egyéni téma, nekem ez a Monk V2s komfortban és anyagminőségben is felülmúlja az Apple cuccát (a régi monkok anyagminőségben valóban nem voltak túl jók), ami viszont az én fülemben konkrétan fájdalmassá váló forma fél óra után. Feleség elvan vele. Kár, ezért hagytam ki az AirPods-okat.
-
válasz
-Skylake- #89858 üzenetére
Nem mániám, a kiemelt témákban az offolás szigorúbb megítélés alá esik. Ez a Vezetékes FÜLhallgatók topik, aminek többnyire a fülhallgatókról kell szólnia, a másik meg a beszéljünk bármiről ami Hordozható audió. Tőlem aztán bárhol máshol meg lehet beszélni, de itt off. És ha sok az off, akkor szólok, hogy pls ezt máshol (főleg, ha olyan téma, amit napokon keresztül lehet anélkül taglalni, hogy konszenzus lenne és ez pont ilyen).
-
-
LilJohnny
csendes tag
válasz
-Skylake- #89324 üzenetére
Mint mondtam,totál agyhalott vagyok a témában.
...de tényleg
Én akármilyen fülest vettem,jóra tudtam hallgatni ,oszt jó napot.
Legutóbb már kicsit olvasgattam és vettem egy mifo05öt.
Kicsit halk volt,de szép fém háza volt
Most ezt a fórumot,teszteket,yt videókat bújok,dac-rol,dsd-rol olvasok...de ez egyre bonyolultabb
Azt mondod illúzió.
De emiatt a vélt vagy valós illúzió miatt akarok egy olyan megoldást ahol tényleges "fuck Yeah" érzésem lehet.
"de egy flac nem fog jo fulest csinalni egy rossz fulesbol. "
De akkor én mit hallottam???
Konkrétan a hideg kirázott a tool-pneuma flac hallgatása közben ,miközben ugyanez a füles spotifynal,yt-nal halkabb,tompább,szurkebb.
De amúgy a sz@ros skullcandymről is olvastam már dicsérő és elmarasztaló véleményeket.
Visszaolvastam itt is nem keveset,aminek 4,5%át talán meg is értettem.
ezek maradtak nyitott oldalon:
Acoustune Monitor RS One
TripoWin Mele
URBANFUN YBF-ISS014
Elvileg ezek 1ikétől egyszer mindenképp ágyba kéne vizelnem. -
-
Tulku
veterán
válasz
-Skylake- #89178 üzenetére
Bizonyára igazad van, de...
Hifiben eléggé vaskalapos ügyek létezhetnek...példának ikáért, van aki egy idejétmúlt, elég bizarr kinézetű, óvatosan kezelendő (sokszor érintésvédelmileg sem igazán 100%-os) csöves erősítővel érzi jól magát (távirányítás, csatornaválasztó és egyéb nyalánkságok természetesen alam) mert megfogtas a hangja...és persze egy hifiőrült, mindent megad egy olyan élményért, ami akkor és ott neki bejön....
Ez egy példa, de hogy a füleseknél-dap-oknál maradjak én is sokat áldoztam pl a kezelés oltárán, mikor az N8-ra szavaztam, biza hangminőség tekintetében nem bántam meg...persze ha az általad is emlegetett összképet nézzük, nyilván nem ő a nyerő választás, de létzezhet egy saját súlyozás is... -
-Skylake-
addikt
válasz
-Skylake- #89177 üzenetére
En egyszeruen nem ertem, semmit a vilagon nem egy tulajdonsag alapjan valasztunk, mindenhol az osszkepet valasztjuk. Nem ugy veszel autot hogy kizarolag a loerot nezed, nem ugy valasztasz not hogy kizarolag a hajszinet nezed, nem ugy veszel telefont hogy kizarolag a kepernyo meretet nezed, nem ugy veszel cipot hogy kizarolag a talpbetetet nezed. Akkor fulest miert ugy veszel, hogy kizarolag a hangjat veszed figyelembe ? Hogy lehet nem komplett termekkent ertekelni ? Meg a csomagolasos is szamit, az is a termek resze. Bonts ki egy 712PRO-t meg egy HD600-at. Nekem mindketto van, eg es fold a csomagolas. Ez szamit, ez igy komplettem ertekelendo. Rossz erzes egy HD600 utan egy 712prot kibontani, pedig ~azonos aron adjak oket. Csak nem ugyan azt erzed...
-
laleeee
őstag
válasz
-Skylake- #89174 üzenetére
Elárulom hogy gyengus nagyon, kapásból tudnék mondani húsz 30000 Ft alatti vezetékes fülest ami 1 klasszissal jobb mint az airpods pro. Persze ha a hangminőség nem számít csak az hogy ne legyen vezeték akkor értem. Bármit el lehet adni amúgy fehér színben almás logóval :)
-
Valkűr
addikt
válasz
-Skylake- #89165 üzenetére
Hát nem tudom, h ezek zsebre dugva egy alapbol nem kis méretű telefonnál mennyit jelent a telefon csatlakozásának kikotyogása végett, mert azért az ott csak feszül valamennyire nem? Kiáll még pluszba a telefonból, törik a kábel...DE ha azt mondod ezek jók és tudják azt amit a kulső Dapok én elhiszem neked, de ezekkel még nincs tapasztalatom sajnos, már csak azért sem mert iPhonet használok, ami más csatlakozással bir.
-
Valkűr
addikt
válasz
-Skylake- #89159 üzenetére
Ez a Dragon ha jol tudom csak egy DAC? Ha igen akkor attól még az erősitést a telefon végzi, ami azt jelenti, hogy továbbra sem fog normálisan kihajtani egy nagyobb ellenállású fülhallgatót, hacsak nincs erősitő a Dragonban. De nem ismerem. Továbbá az nse mindegy hogy otthon vagy utazás közben hallgatod, mert ami dragont itt látok az leginkább otthoni USB megoldás, nem utazó. A KA3 már erősitő is, de az se minden telefonnal kompatibilis, vagy van már IOS -re is?
-
Valkűr
addikt
válasz
-Skylake- #89159 üzenetére
Mivel azt irta h nem kell sem mikrofon semmi, igy ebből arra következtettem, h nem számit a bejövö hivás fogadása sem, mi másban kellene a telefont kiváltania egy DAP-nak ha a zenehallgatás a cél? Nekem egy pici Hiby R2 DAP van. Van benne minden amire szükséged lehet plusz még egy Sennheiser HD600-at is vigan meg lehet hajtani vele. Nem szeretném itt kitárgyalni a DAP témát mert nem ide való, de van benne wifi, bluetooth, Tidal , etc...És kb súlyban méretben tizede egy kis telefonnak is. 10 órát vigan elmegy zenehallgatás közben
-
vicze
félisten
válasz
-Skylake- #88753 üzenetére
De nyilván, de tudva hogy Mojo mit csinál és hogyan, még humorosabb már csak úgy alapból.
Végigfutottam a reviewn és az már tényleg annyira agymenés hogy őrület. Nem elrettentő példa, hanem tényleg az abszolút hülyeség, nem is tudom hova lehetne ezt még fokozni.
Mondjuk egy Dave minden BA-nak? -
-
-
-NoVa-
veterán
válasz
-Skylake- #88541 üzenetére
Én pont a kábele miatt imádtam. Súlytalan, puha, a lehető legközelebb állt a wirelesshez kényelemben. Aztán persze más, amikor országon belül van a cég, ami intézi a garanciát, és más, amikor a kipostázás is majdnem annyiba kerül, mint újat venni.
Az FH3 kábele pedig pont a legkevésbé sem puha, szinte vízszintesen meg lehet tartani a levegőben, nagyon távol áll a minőségi kábeltől. Ugyanakkor cserébe strapabíró valóban, tankkal is át lehet rajta hajtani. Pont itt illusztráltam régebben:
Mindnek megvan a maga helye persze.
-
válasz
-Skylake- #88493 üzenetére
Egyszerű a válasz: ez szakmai topik, itt on-ban az maradhat, ami a témába vág. A diskurzus egy lejátszóról nem vág a "Vezetékes FÜLhallgatók" témájába, főleg, hogy van saját topikja... Függetlenül, hogy mennyi hsz érkezik ide.
Ha valaki infót keres egy lejátszóról hol fogja ezt tenni? Szerintem a topikjában.Természetesen ha úgy érzed, hogy jobban tudnád az egész téma-csoportot managelni, reformálni, stb előtted a pálya, senki nem tart vissza, hogy jelentkezz Topikgazdának, én nem ragaszkodom ahhoz, hogy én csináljam
-
-NoVa-
veterán
válasz
-Skylake- #88157 üzenetére
Más filozófia. Az MMCX/2Pin cuccoknál a csatlakozók mennek tönkre idővel, a resin shell repedezik, vagy az egész lesz extrém drága. Mindre vigyázni kell, vagy kell tartani lestrapálható nem sajnált olcsó cuccokat melléjük.
A Periodic a vékony fix kábelével annyira könnyű és egyszerű, amennyire a többi fülesem nem. Használati "élményben" ez lényegesen könnyedebb, súlytalan, kényelmes, szóval minőségi, csak más paraméterekre optimalizált. Kis cég, USA-ban jól működő garanciával, szóval itt pusztán emiatt kockázatosabb beszerezni, erre jó lenne valami disztribútor. Leginkább abból van hiány itthon. Azért lehet egy mailt dobni nekik, hogy ha kiszáradás után sem jó, akkor postázva mennyi lenne egy felújítás, hátha véges összegből megvan.
Ágyban oldalfekvésre, meg kerti munkára és hasonlókra meg kell pár olcsó eldobható füles, azok is egészen jók már.
-
Tulku
veterán
válasz
-Skylake- #88157 üzenetére
Sajnos a víz megtámadja a tekercset, így az beragadhat...az mindenképp jót tenne neki, ha szét tudnád kapni és óvatosan messziről szárítózni (persze nem hőlégfúvó forróságra gondolok itt...
Illetve a msosó-öblítőszerekben lévő tenzidek is beragaszthatják a tekercset-membránt... -
Tulku
veterán
válasz
-Skylake- #87665 üzenetére
SE80 erre szerintem nem túl alkalmas...analógos, meleg hangzás, kissé mosottabbb magasakkal....semmi esetre nem ajánlanám ilyen fúziós zenékhez...feszesebb kell ide...
DD persze jó lehet, de vmi merevebb membrán anyag kellene erre...nyilván a csodaanyagoknak meg van a maga áruk...
-
-NoVa-
veterán
válasz
Én itt kicsit bonyolítanék. Azonos forrásról, 3.5mm-en hajtva vezet a BE, de az FH3 + BTR5 balanced már mindenben felülmúlja nálam. Aztán hozzá jön még a BE 5k emelése, azt csak akkusztikus gitárnál érzem jobbnak. Egyéni halláson meg fül kialakításon is múlhat bármi.
-
r4z
nagyúr
válasz
“Elektronikára miért kellene full BA ?” Mert nem technot meg EDM-et hallgatok, hanem psytrance-t, ahol 20-30 egyszerre szolo hangsav teljesen normalisnak szamit. Ha ott par hang nem tud ervenyesulni, az elegge hallatszik. Gondoltam a tobb driver jobban le tudja kovetni ezt a sok kulonbozo hangot egyszerre, mint egyetlen darab.
-
-NoVa-
veterán
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
-Skylake- #87468 üzenetére
nem csekkoltam, valamiért $20os szállítási díj rémlett, ezért írtam a fenti összeget. DHL jó sokat pakol rá :/ én zenei stílus miatt választottam a Be-t, de én 90%+ "modernebb" metal vonalat hallgatok. persze teszteltem mélyorientáltabb zenékkel (knife party - rage valley ep; black eyed peas - boom boom pow; young jeezy - 3 am stb), nekem bőven elegendő mély van benne, sőt talán egy csipetnyivel lehetne kevesebb is, de elektronikus, basshead cuccokra én a Carbon-t vettem volna (még mindig piszkálja a fantáziám, hogy milyen lehet
)
-
-NoVa-
veterán
válasz
-Skylake- #86646 üzenetére
Szidtam már eleget az a FiiO LC3.5B kábelt, meg a 2.5B balanced párját, hogy mennyit képesek visszafogni egy tetszőleges füles hangminőségén, de ha nagyon zavar, hogy egy fiókban fog porosodni, akkor egy BGVP DS1-et rendelhetsz rá. Az képes bármilyen kábelen szarul szólni, viszont az LC kábelek sem tudják tovább rontani!
Amúgy meg tényleg bármivel jobban szólt, mint a gyárival. A Linsoultól az LSC08 nekem nagyon bevált rá, most így kb egy egyenlőségjelet tudok húzni a DSP korrigált P1 + PDV2 és a natúr FH3 + BTR5 hangzása közé, amire eddig nem számítottam.. A P1-nél nincs akkora eltérés, vagy a PowerDAC megoldja izomból azt, amihez a BTR5-nek még kell ez a mankó, nem tudom, de határozottan kell még egy ilyen kábelt vennem 2 pines véggel az L3-nak (P2-nek?) is.
-
-NoVa-
veterán
válasz
-Skylake- #86491 üzenetére
Mély, intenzív, érezhető sub, ütős, intenzív basszus, BTR5 balancedről a zöldülős Tripowinnel, az én fülemmel, az én igényeim szerint. L3-nál kicsit erősebb. Ezzel rögtön beleraktam 2 relatív jelzőt, meg annyi infót, hogy erősítésigényes, és az alap kábele visszafogja. Ha nem lenne a pestis, mondanék helyet és időt, egyszerűbb lenne a világ.
-
lapalapa
senior tag
válasz
-Skylake- #86482 üzenetére
Milyen zenét hallgassak meg?
Ezzel a konfig.-al próbáltam, valószínű a szűrés is dobott egyet rajta (csökken a jitter, megjön a bassz), de így olyan hangja volt (cp500-al), mint mikor a filmben kiöntik a zsákból a földet a talajra és ezt a házimozi úgy közvetíti, hogy dübörög és remeg minden, teljesen valósághűen (ja nem!).De lehet, hogy az én fülemmel van baj, kíváncsi lennék egy elismerten basshead élményre.
-
-NoVa-
veterán
válasz
-Skylake- #86468 üzenetére
Egyszer repedt el Comply tip nálam, amikor -20 fokban a nyakamban lógó, pár perce kivett fülest visszatettem a fülembe, és kettétört a fagyott szivacs a hősokktól
Nagyon nem kell rá vigyáznom, csak pár év után elveszi a kezdeti rugalmassági jellemzőit, és megszűnik a memóriaeffekt. Alzheimerre gyanakszom. -
-NoVa-
veterán
válasz
-Skylake- #86403 üzenetére
Az építési minőségét kritizálta, azaz az élettartamát. Vékony könnyű kábel, vigyázni kell rá, meg persze a maga idejében kell mérni a tudását. Amikor kijött valamikor 5 éve, jóval kisebb mezőnyben brutálisan felüllőtte a 40$-os szint minőségét. Josh 2 éve kapta tesztelni, akkor már voltak hasonló áron alternatívák, mint a Meze, amit ajánlott helyette. Most pl ugyanarra az enyhe V, vagy mélycentrikus vonalra sokkal szívesebben ajánlom a Blon-t (sokkal jobb hang kb ugyanannyi pénzből kihozva), de az over-ear, és ugyan át lehet forgatni egyenes kábellel, de csak a gond lesz vele, ha egyszer kicsúszik a 2pin menet közben, és leesik valami betonra magasabbról.
A Basso még a Blonhoz képest is bőven emelt basszusú, intenzív cucc. Nagylányék le is nyúlták hamar, lelkesen dícsérve, én meg szívesen adtam, mert az a hangnyomás mindennapi használatra nekem sok. Kb egy évnyi átlag táskábagyűrős feltekerős tinilányhasználatot kibírt, aztán a szokásos kábelmegtörés.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
-Skylake- #86325 üzenetére
A "HiFi" Quad DAC sincs benn sok telefonba építve sajnos, ott az 50-600Ohm a min./max. amit használni lehet High Gain módba (legalábbis LG V széria esetén) és én a V10 széria óta ezt használom (ki) legfőképp.
/bár ott még csak HiFi DAC volt, V20 -ba már újabb "tech" és V30/V40/V50-be tartja a Quad DAC-ot és a szintet is... nekem a V10 is pont olyan jó volt, mint a V20 vagy V30+ esetén, megfelelő fülessel/
-
Tulku
veterán
válasz
-Skylake- #86325 üzenetére
Hogy a szőke user ne k@@rja szét a fülesét, miközben elkezdi a hangerőt növelni a telefonján....szerintem ez is vmilyen biztonsági korlát, mint amikor szól a telefon, hogy halláskárosodást okoz a nagy hangerő...
Úgy gondolják, 50 ohm feletti rácsatlakozott meghajtó csak fejes lehet... -
Tulku
veterán
válasz
-Skylake- #86322 üzenetére
Nálam épp a G10 55 ohm körül van a 4 db 3000-as armatúra és az előtte lévő másodrendű szűrők miatt....de tény, hogy mostanság a könnyebb (telefonos) hajthatóság kedvéért egyre inkább a kis impedanciájú fülesek vannak gyártásban...pedig...
Itt gondolom a telefon korlátának kikerülésére van megszabva az 50 ohmos határ, ekkor kapcsol be az audiofil szekció...ha valaki szétkapná és a melegpontokra rákötne 51 ohmot, biza nem is kellene tovább ügyködni vele... -
MaxxDamage
félisten
válasz
-Skylake- #86322 üzenetére
De pedig van, jelenlegim is ilyen (64Ohm +-10% gyártói spec szerint) és fontos a "High Gain" mód
Egy biztos, nagyon nehéz volt rátalálnom és a 100+ ezres Sennheiser fülesem kenterbe veri/verte és igaz még mindig jó, (2016-os vétel volt) a High Gain-es fülesem, de azért váltanék "jobbra" ha van... (ár/érték arányban) -
-
vicze
félisten
-
törölt tag
válasz
-Skylake- #85502 üzenetére
"Abba azért nagyjából legyél nyugodtan biztos, hogy egy Fourté körülbelül szarrá veri hangban a HD800s fejesed."
Élő hangverseny vs. hangdoboz = valóság vs. virtuális játékszer.
Hangdoboz vs. fejhallgató = valóság vs. virtuális játékszer.
Fejhallgató vs. fülhallgató = valóság vs. virtuális játékszer.
Fülhallgató vs. agycsip = valóság vs. virtuális játékszer.Valóság vs. játékszer annyiban összehasonlítható, hogy a játékszer mennyire tudja megközelíteni a valóságot, mennyire képes felkelteni a valóság illúzióját.
Manapság rengeteg lett a fejhallgató, és a fejhallgatósok többsége azt hiszi, hogy a fejhallgató alkalmas a hangdoboz kiváltására, helyettesítésére. Nem alkalmas.
Manapság rengeteg lett a fülhallgató, és a fülhallgatózók többsége azt hiszi, hogy a fülhallgató alkalmas a fejhallgató kiváltására, helyettesítésére. Nem alkalmas.
Hamarosan rengeteg lesz az agycsip, és az agycsipezők többsége azt fogja hinni, hogy az agycsip alkalmas a fülhallgató kiváltására, helyettesítésére. Nem lesz alkalmas.A tápláléklánc persze ott kezdődik, hogy a hangdobozozók többségének sincs fogalma élő hangversenyről. Ezért kevesen tudják, minek hol a helye.
-
Remus389
veterán
válasz
-Skylake- #85512 üzenetére
Nagyon valószínűtlennek tartom hogy egy jóféle planár vagy dinamikus otthoni fejhallgatónál jobban szólna egy állati drága fülhallgató. Ennyi pénzért kapsz egy Hifiman HE-1000-est, nézz utána. Focal Utopia-t is. Sőt még elektrosztatikust is Stax L700.
Valóban nem hallottam, de talán jobb is. A fülhallgató előnye hogy zsebrevágaható és mobil.
Olyan mint a laptop, sokkal gyengébb teljesítményű mint egy azonos árú asztali, cserébe könnyedén magaddal viszed.
Egyébként valóban kedvelem a Sennheiser márkát, ha gondosan választod meg a terméküket, mert nem mindegyik feltétlenül jó, akkor nem csalódsz. De nem vetem meg a más gyártók termékeit, van/volt jvc-m, koss-om, akg-m, sony-m egy yuin pk2-esem is van most. Maxell is
Biztos volt más is ami most nem jut az eszembe.
Szerintem befejezhetjük, tegnap trollkodtam egy kicsit, mert lepadlóztam az 1,2 millás ártól. Hajaj ha erre még rájön az ÁFA+VÁM még az unokáim is nyögni fogják a tia Fourté-t
-
Frici654
csendes tag
válasz
-Skylake- #84624 üzenetére
Nem vagyok rászorulva ha erre célzol, viszont van olyan lelkiismereti ok ami keresztezve azzal, hogy valóban segíthetek másokon, már elég ahhoz, h évi 2-3x elmenjek. Legalábbis most kezdeném el.
Még annyit, hogy sztem pont fülhallgatóban még a sm e80 az a szint ami nem egy hú de nagy élmény. 30 körül már valóban vannak jók. A titan 6 már valóban egy jó darab lehet. Szeparációban, szinpadban és tisztaságban a tin t2 felett van. Csak jó basszussal. Meggondolandó egy kis ingyen pénz fejében egy jót venni.
-
-NoVa-
veterán
válasz
-Skylake- #84564 üzenetére
Hordozható planara optimalizált balanced megoldásnak ott a pendrive méretű E1DA 9038s, ennél apróbb transzparens 2x550mW-os cucc már csak elveszne a kábel végéről. Szóval visszakanyarodva "csak" teljesen más elektronikai alapot igényel egy teljesen más technika, ami csak nagyjából kompatibilis a normál membránokkal. Ahogy pl a klasszikus elektrosztatikus fejhallgatót sem hajtja meg a Mojo, mert az feszültségre alapoz, nem áramerősségre. 200-800V meg nem jön ki semmiből, ami nem kifejezetten arra való.
Itt több az átfedés, de mégis kicsit más karakterisztika hajtja jól, nem pusztán a teljesítmény megléte. Utána kéne olvasnom jobban, pont a PowerDAC készítője egész sokat irogat a technikai alap lényegéről Discoordon. Eleve azért csinálta ezeket, mert vett anno egy planar fejhallgatót, és nem talált hozzá jó erősítőt emberi áron, ami meghajtja -
Tewe013
őstag
válasz
-Skylake- #84564 üzenetére
Sziasztok!
30ezer forint (100$) körül keresek új fülest elsősorban metalcore, alternatív metal zenékhez. Eddig egy Vsonic VSD3-at használtam amivel teljesen meg voltam elégedve az árához képest, de szeretnék valamivel feljebb lépni és a fül feletti kábelelvezetéshez ragaszkodom. Tudnátok valami ajánlani ebben az ársávban?
Előre is köszönöm!Nem válasz akart lenni.
-
fericske
addikt
válasz
-Skylake- #84559 üzenetére
Igen, úgy ahogy mondod.
Elb@szták.
Egy durva óriásölő lehetett volna, de nem is ennyibe kerülne gondolom.
Én nem tudom ajánlani miután ez a súlyos hiányossága világossá vált előttem.
Beletettem bő 200 órát. Javult valamelyest a hajthatósága a járatástól, de így is max az árában zenélget, holott akár a 20x-os árú fülesek hangminőségét, hangélményét is tudja nyújtani. Az, hogy az Ant asztalin kívül mi tudja ezt kihozni belőle nem tudom.
Fülhallgatóként ez elfogadhatatlan. -
Fall-N
veterán
-
válasz
-Skylake- #84006 üzenetére
namost nem tudom neked van-e, de nekem volt, pont most adtam el, így köszönöm, képben vagyok a tulajdonságaival.
kínai ANC nem sok van (bár vicze írja, hogy jönnek) más meg... Sony vanszerk: jön ki az új ergo ennek meg megy le az ára... egyre jobb lesz ár-érték arányban
szerk 2: sima Airpods-om volt, sorry -
fericske
addikt
válasz
-Skylake- #83958 üzenetére
Saját tapasztalatom nincs azzal, hogy mit tud a T4, de féltucat pozitív értelmű viszonyítás a P1-hez engem meggyőzött.
P1 van nekem, és azt tudom mit tud. $150 az ára.
Nyugodtan odateszem 10x, de akár 20x olyan áru iem füles mellé. Bármelyik mellé. (Amennyiben jól ki van szolgálva. Mert sajnos az nagyon gyenge pontja neki.)Xelento jó füles, csak nagyon drága. Az legfeljebb annak jó, aki mindenképp Beyert akar.
Na most ehhez a P1-hez, a véleményezések szerint majdhogynem felér a T4 hangminőség tekintetében.
Viszont könnyen hajtható, nincs az a "fejfájás" mint a P1-el, hogy mit pakolj alá.
Szóval ebben a formában a T4-et mindenkinek ajánlom, nem csak a kérdezőnek, mint olcsó high end hangminőségű fülest.Talán veszek én is, bár már nem terveztem több fülhallgató vásárlást.
Utcára felesleges jó minőség, itthon meg a P1 hozza még a fejeseim szintjét is az asztali cuccról.(#83961) Lev Abalkin
Ott van a link. Jobb oldalt az első "early bird" ablakra klikkelsz és hajrá. Ebben a hónapban kezdik a kiszállítást. -
-NoVa-
veterán
válasz
-Skylake- #83958 üzenetére
Ez az a pillanat, amikor egy marketinges exponenciális bevételnövekedést ígér, és szabad kezet kap. Eddig szép lassú iterációkban javuló hangot, és közösségi visszajelzésekre építő javuló iterációs kiadásokat csináltak, de ezzel a lépéssel általában a mérnöki munkát elengedik, helyette a továbbiakban öltönyös nyakkendős idióták pénzt próbálnak kisajtolni, a termék maga lényegtelenné válik. Ha igazam van, a T5 már egy olcsósított izé lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- OTP Bank topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest