- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
djsunstealer #93382 üzenetére
Az earbud alapból basszus-szegényebb, mint az iem, de mostanában többen vettek, olvass vissza kicsit (btraven-nél a flathead jelenti az earbud-ot)
-
válasz
pulutodurumo #93254 üzenetére
Shure magasvágott, mindegyik, egyik se csilingel. Középre hangolt mindkettő, a 215-ben több a mély (és sztem nem nagy szám), a 535 lényegesen jobb (de az is túlárazott)
Lajmund: sztem a Shure-hangzással eléggé meghatározta mit keres...
-
válasz
Mortel #93076 üzenetére
Nem ismerem az adott Fiio-t de úgy általánosságban nem mind1, hogy mivel van hajtva az adott füles, megfelelő forrásról lehet teljesen máshogy szól (és persze lehet, hogy pont úgy szar, ahogy van).
Porta-pro 10 éve is a maga nemében egyedi és zseniális voltMalfroy alias Batyulda kipontozódott, nem fog válaszolni (ezen a néven biztos nem)
-
-
válasz
exciplite #93009 üzenetére
Ilyen összeghatárral teljesen zöldfülűként az IEM világban meghallgatás nélkül SEMMIT se vegyél. Nagyon másvilág ez, mint a fejesek, az is lehet, hogy meg se szokod (főleg, ha zárt fejesből sem találtál semmi elfogadhatót...). Hallgatózz első körben minél többet (kivéve ha korlátlan anyagi források állnak a rendelkezésedre...)
-
Mindenki,
kiszedném az ajánlott modelleket az összefoglalóból, nem releváns már ami ott van. Frissíteni sem nagyon tudnánk szerintem, mert folyamatosan változik a kinálat és találkozók sincsenek, ahol a több ember általi meghallgatás megadná a koordinátarendszert ehhez.
Ha senkinek sincs ellenvetése holnap törlöm azt a részt. -
Így-így. Kicsit más, de a lényege uez: volt az egyik fejhallgatós találkozón egy nagyfelbontású zene teszt, teremben, hangfalon, előre bejelentve, hogy melyik lesz a nagyfelbontású, a többség persze bólogatott, hogy mennyivel jobb (én lehet süket vagyok, de többedmagammal semmi különbséget nem hallottunk).
-
válasz
balazon #92551 üzenetére
Pl: Linsoul
Az összefoglaló annó úgy készült, hogy az ott lévő füleseket sokan hallottuk és ajánlani valónak tartottuk őket. Ezek a meghallgatások többnyire egy találkozó keretében zajlottak, de a Covid óta ilyennem volt. Így a frissítés is elmaradt. Plusz a piac is felpörgött, az olcsó szegmensben rengeteg új szereplő van de az ittlévők többsége már feljebbről választ
-
válasz
CsigaGyilkos #92280 üzenetére
Dehogynem! Ahogy Nova is írja, simán rendelhet Kínából hamisat és eladja itthon 10-100x áron, volt már rá több példa.
-
válasz
cripio #91960 üzenetére
Az összefoglaló azokat a modelleket tartalmazza, amelyeket többen hallottak és a konszenzus alapján ajánlottak, ezek tesztelésére többnyire egy találkozón került sor. A covid óta ilyen nem volt, az alapcsapat is kicserélődött nagyrészt.
Többiek:
Változtathatunk ezen, ha a csapat szeretné (sőt, akár a tg-séget is átadom szívesen aktívabb kollégának). Ha szeretnétek változás, tegyetek ajánlást, hogy mi módon kerülhet be egy füles, illetve akár azt is, hogy mi kerüljün be-ki. -
válasz
SirRasor #91024 üzenetére
Amit több helyen is olvastam az interneten: az alap karaktere nem fog változni bejáratás után
Ez így ebben a formában nem igaz, simán változhat az első pár (vagy beryllium esetén ennél sokkal több) óra után annyit, hogy tetszeni fog a hangja. Volt már olyan fülesem, amit frissen kidobtam volna és 24 óra fiók-járatás után már tetszett a hangja. BA-k kevésbé érzékenyek a járatásra, ott jó eséllyel nem lesz nagyságrendi változás.
-
válasz
insyde5 #90570 üzenetére
Az RE600-ból a simát hallottam, nem az S-t, az egy kiegyenlített hangképű füles, az egyik legjobb DD ami a fülemben volt. Hangszeres zenére, jazz-ra való inkább, tuc-tuc és bumm-bumm nem a terepe, jah és nagyon kényelmes.
Az IE200-at nem hallottam, de általában az Senn-ek V karakerűek (és túlárazottak)
(#90569) mzso Többnyire DAC-al vannak, és találni jó hangút közöttük, én a VE párezer Ft-osát hallottam, az simán hozta egy közepes telefon színvonalát (egy telefonban sem a DAC az, amire óriási energiát fordítanak a gyártók...)
-
válasz
hadam98 #90398 üzenetére
Ezeket hallottad? Ebben a topikban az a szokás, hogy azokat ajánljuk (néhány speciális esettől eltekintve), amit hallottunk és el tudjunk helyezni a palettán. Csak azért, mert olvastál róla ne ajánl kérlek, másnak a zsebével játszol. Illetve nagyon nem mindegy, hogy a kolléga milyen hangzást szeret, attól is függ az ajánlás...
-
válasz
zsirimiri #90119 üzenetére
Azt tudni kell, hogy a kiegyenlített hangzás a többségnek mélyhiányos. De ettől még nincs visszafogva bennük a mély. A T2 plusnál sincs visszafogva a mély, sőt, de ettől egy basshead-nak kevés lesz benne. Tök viszonyítás kérdése, ezért kell tudni, hogy mit keres vki
-
válasz
zsirimiri #90117 üzenetére
Attól függ mit keresel
laleeee basshead, valszeg az ajánlott füles is mélyben igen erős (nem ismerem az adott típust).
Nekem egy T2 Plus van, sztem nagyon eltalált a hangja, jó a tere ár/értékben amikor vettem jobb ajánlat nem volt. Én a kiegyenlített hangzást szeretem, de ezt direkt úgy vettem, hogy legyen benne picit több mély (főleg edzéshez kell)
-
válasz
Lacerta #90095 üzenetére
Egyik earbud izolációja sem közelíti meg az IEM-eket, a Monkba is behallatszik a külső zaj. A TRN hátsó felén lévő nyílás szerény véleményem szerint a driver-flex miatt van, nem azért mert a nyitott fejesekhez hasonló lenne (egy hasonló kialakítású 1More earbudom van, semmivel nem nyitottabb hangzásra, mint a Monk)
Az "ismert" márkákról olvasd el az összefoglalót.
-
válasz
Azurooandrew #90071 üzenetére
Ez egy szolgáltatás, joguk van pénzt kérni érte (régen ingyen volt, valszeg sokan jártak oda hallgatózni és piaci rést láttak benne). De sztem az a 2eFt kibírható összeg, amennyibe kerül.
iJoe-ban a Fiio-k kipróbálhatók elvileg a honlapjuk szerint. -
válasz
csekorichard #90030 üzenetére
A T20 és az SE425 tök más világ, előbbi egy DD (amiben bőven van mély) utóbbi egy 2BA, amiben meg nem sok (klasszikussal, akusztikus zenével még jó is lehet, de hörgősmetálon elvérzik, sőt hörögni sem kell...)
Ha külföld is szóba jöhet, akkor -NoVa- biztosan tud vmit ajánlani, Mo-ról eléggé korlátozottak a lehetőségek. Én a fenti kettőt kihagynám, a T20-t amiatt, hogy nem fiatal darab és a kábele nem cserélhető, a 425-öt a hangzása miatt.
-
válasz
-Skylake- #89858 üzenetére
Nem mániám, a kiemelt témákban az offolás szigorúbb megítélés alá esik. Ez a Vezetékes FÜLhallgatók topik, aminek többnyire a fülhallgatókról kell szólnia, a másik meg a beszéljünk bármiről ami Hordozható audió. Tőlem aztán bárhol máshol meg lehet beszélni, de itt off. És ha sok az off, akkor szólok, hogy pls ezt máshol (főleg, ha olyan téma, amit napokon keresztül lehet anélkül taglalni, hogy konszenzus lenne és ez pont ilyen).
-
válasz
-NoVa- #89856 üzenetére
Két eltérő masterelésű felvételt nem lehet és szabad összehasonlítani. Mi annó úgy csináltuk, hogy egy nagyfelbontásúból csináltunk CD-minőséget (és 320-as MP3-at), na ezen senki, aki próbálta nem hallott különbséget ABX teszttel, mert ha tudod melyik a jobb, akkor "hallod". Ha folyatani akarjuk a témát itt tegyük: [link]
-
válasz
-NoVa- #89819 üzenetére
Ezt mondjuk évek óta: ez a grafikon csak egy szeletét mutatja meg a hangnak, még óriási tapasztalattal, rutinnal sem lehet teljes mértékben rá támaszkodni. Ha van mellé vízesés-diagram, az már jobb, de az is csak a egy ábra. Az 57. fülest simán meg lehet venni ezek alapján, de másra szerintem nem jó
-
válasz
Dr. 444Hertz #89685 üzenetére
64 Audio U18-at hallgasd meg, ha van lehetőséged, azzal töbünknek van tapasztalata és ehhez mérten lehet elhelyezni a többit a skálán. Ezen kívül bármi és minden
-
válasz
steewcv65 #89531 üzenetére
Ez a vezetékes fülhallgató topik, így a vezeték nélküli nem tartozik ide. Játékra szerintem a zenére való vezeték nélküli BT-s nem lesz jó, mert van vmennyi késleltetése. Én a gamer cuccoknál nézelődnék és ott is nagyon utánanézve, hogy ne legyen késleltetése (használnak wireless fejest esportolók is, szal létezik megoldás rá)
-
-
válasz
Greg204538 #89308 üzenetére
Zsebpiszokra a legjobb a fogköztisztító pálca műanyag hegyes vége, vmi ilyesmi:[link], vagy fa fogpiszkáló előtte megdolgozva, hogy beférjen.
-
válasz
gyenesmartin #89302 üzenetére
Összefoglaló második mondata: Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók.
-
válasz
Hunork #89203 üzenetére
A SM-nél a betűjelzések arra utalnak, hogy mikrofonos, mikrofon nélküli illetve a mikrofonos különböző variációi. Az E11 elvileg az újabb változat, nem hallottam még.
Nem ismerem azt a Skullcandy-t, de jó eséllyel az egy basszusbomba, és abból is mennyiség van nem minőség, a többi tartomány meg háttérbe szorul. Ehhez képest a E10-11 basszusban gyengébb (de ami van az minőségi, nem a mennyiségre megy). Mo-ról minőségi és mennyiségi basszust talán a Sony XB szériája ad, de azt is lényegesen drágábban, mint Kínából vmi. Vagy barátkozz meg az Ali-s rendeléssel és laleeee fog tudni ajánlani olyat, ami minőségi basszust ad mennyiséggel együtt, jó áron.
Ui: a Creative Outlier Air V3-t nem ismerem.
-
-
válasz
Valkűr #89152 üzenetére
Ühüm, sztem a SE215 olyan 10e Ft-os hang, egy SM E80 sokkal jobban szól, de teljesen más a hangolásuk. Az SE215 egy magasvágott mélyre tolt cucc az SM E80 pedig sokkal kiegyensúlyozattabb.
Sennheiserek az elmúlt 10 évben biztosan nem voltak ajánlottak, az IE40-et nem hallottam, de az IE80 is kb 10e Ft-os hang, az IE800 már talán egy GR07-el párban volt hangban de semmi izolációja nem volt...
-
válasz
Sziszifeca #89012 üzenetére
Mindkettő ajánlott, sztem nincs hangerőben különbség a kettő között az emlékeim szerint. Hangminőségben az E80 jobb, az E10-ben talán több a mély.
-
-
válasz
BigBlackDog #88861 üzenetére
Ha még kapható eredeti, akkor jó androidhoz is. De iszonyat mennyiségű hamisítvány van belőle... Mo-ról earbudhoz ötletem sincs, csak a szokásos válasz: vegyél bármit, ami tetszik
-
válasz
RocknRoller #88848 üzenetére
Rossz topik, ez a Vezetékes FÜLhallgatók. Itt kérdezd: Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest