- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pulutodurumo #93989 üzenetére
Már csak azt nem értem akkor, ezt nekem miért írtad: Gondolom te sem PC-ről, vagy mobilról írsz...
El kéne már felejteni a hülyeségeket. -
válasz
pulutodurumo #93987 üzenetére
Mi volt hülyeség abban, amit írtam?
-
válasz
btraven #93885 üzenetére
Köszönöm az észrevételt, ezt nem is figyeltem!
A kialakítás sem tűnik egyformának valóban, aztán lehet csak a képeken látszik úgy. Gondolkodtam, hogy rendelek mindkettőből, végül maradtam ennél. Nekem csak arra kell, hogy néha meló közben szóljon valami a fülemben, ha ezt értékelhető szinten produkálja, akkor bőven megfelel.
-
Sziasztok!
Samsung s23 telóhoz szeretnék vásárolni olyan fülhallgatót, amit nem kell a hallójáratba dugni. Első körben az apple earpods tetszett meg, három dolgot szeretnék kérdezni. Fog-e minden gond nélkül működni androidos telefonon? Jó minőségű (hang és anyag) a kinézett eszköz? Van-e esetleg ennél jobb minőségű, ár-érték arányú, ajánlottabb típus?
Köszönöm szépen!
-
válasz
Slownz #30037 üzenetére
Ha origi, elkuldheted nekem, egy ezrest kuldok erte.
Ez nem az igenyek kerdese. Igenyes vagyok a jo hangzasra, itthon. Utkozben 99% angolt hallgatok, arra meg hot mindegy mit hasznalsz, legalabb nem egy huszezres fulest tepsz szet a kocsiban, akad be ide-oda stb.
A lenyeg, hogy halljam es tanuljak es az eredmeny nem a fulestol fog fuggeni.
-
válasz
PR0JECTNR56 #30027 üzenetére
Koszonom!
-
Hali!
Ugye vettem ezt a maxell fullhallgatot, de megbolondulok, annyira nem viseli el a fulem ezeket a fullbedugos micsodakat. Az eredeti sandisknek meg megtort a kabele es hol szol hol nem. Szoval szeretnek egy olyant, mint az. Ezek meretre egyformak amugy, tehat az a resz, ami a fuledben lesz. Melyiket erdemes azokbol venni? Nem kell akkora minoseg, legtobbet ugyis angolt hallgatok rajt.
Koszonom!
-
A maxell metallic chrome es gunmetal kozott csak a szine a kulonbseg?
-
válasz
Fitzgerald #29617 üzenetére
Koszi szepen!
Most mar csak az a kerdes, melyiket a ketto kozul?
-
válasz
Fitzgerald #29615 üzenetére
A sony vagy a maxell?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest