- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
Rég nem jártam errefelé, de hamarosan visszatérek.
-
Remus389
veterán
válasz
FőDudu #94722 üzenetére
Mindenkinek milyen szép, modern laptopja van.
Nekem retro laptop-om van, Linux-szal.
Jól szól amúgy szerintem, bár összehasonlítási alapom nincs egy korszerű macbook-hoz, de egy iPhone lightning-jack átalakítóhoz képest nincs lemaradva minőségben.Színben viszont jól passzol hozzá a RubyCat
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #94639 üzenetére
Van jóféle mixelt kábel kevesebbért is.
-
Remus389
veterán
válasz
Don't Panic #94638 üzenetére
Rossznak biztos nem lehet rossz, hisz dicsérik akik megvették.
Inkább az a kérdés, hogy mennyivel jobb vagy egyáltalán jobb-e mint egy sima OCC réz vagy sima ezüst, és ha igen akkor miben?
Lehet ez csak ilyen lehúzás és hangban hasonló mint az egységes anyagúak.
Mondom ezt úgy hogy nekem is van mix kábelem és jól szól.
Persze olcsófajta: [link]
Valóban valahol a réz és ezüst közé tehető.De ezek a csoda mix kábelek, pláne ennyiért.
Igazából tetszik a NICEHCK 5Asakura, csak az ára nem. -
Remus389
veterán
válasz
gianni85 #94636 üzenetére
Én sem megerősíteni sem megcáfolni nem tudom mennyire lehet jó egy ilyen alis mix kábel. Kiváncsi lennék egy vaktesztre.
Az elméletet sem értem, hogy miért jobb a kevert anyag, miért nem jobb az egységes.
A magam részéről kihallom a full ezüst és full réz közti különbséget, illetve hogy fonott-e. De az ilyen csoda mix kábeleket nem értem.
-
Remus389
veterán
válasz
Don't Panic #94634 üzenetére
Nézem a NICEHCK 5Asakura árát, most ez annyival jobb mint a NICEHCK RubyCat? Ránézésre ugyanaz.
Szerk: ja látom, előbbi 5 féle anyagból épül fel, akkor biztos jobb...
-
Remus389
veterán
Sziasztok, megjött Aliexpress-ről a NICEHCK RubyCat
Nem volt rá igazán szükségem, csak jól néz ki, meg akkor épp le volt értékelve 7500Ft-ra. A többi kábel még jól bírja, de mint tudjuk semmi se tart örökké, így nem baj ha ilyen is van. Természetesen úgy szól ahogy elvártam egy ilyen rézkábeltől (hasonlóan mint a barna), kicsit basszusosan de részletesen.
Többi kép -
Remus389
veterán
válasz
btraven #93974 üzenetére
Szerintem bevonják színtelen lakkal, ezért nemigen korrolódálódnak hosszú ideig, pluszba a műanyag szigetelés is védi. Ha nagyon-nagyon régi elkezdhet korródálóni, de addigra már megtörik úgyis és kidobod.
A NiceHCK RubyCat-ed így készülhetett [link]
Amúgy a korrózió nézhet ki jól is:
-
Remus389
veterán
válasz
btraven #93969 üzenetére
Amúgy az ilyen műanyagborítást jobbnak tartom, mint a jelenlegi kedvenc kábelem világos szövetborítását.
Már egy hónap elteltével kezd egy picit elszíneződni, koszolódni.
Hogy fog kinézni 6-12 hónap után? Lehet-e tisztítani valahogy?Vagy legyen műanyag, vagy ha szövet akkor fekete.
Amúgy jól néz ki a NiceHCK RubyCat, nekem is tetszik, de most telítődtem a ilyenfajta kábelekkel.
Túl könnyű megnyomni a gombot és vásárolni egy hasonlófajta mutatós darabot, önmérsékletet érdemes tanúsítani, főleg ha már van egy pár darab. -
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #93895 üzenetére
Készültek felvételek az új szerzeményekről.
A kedvencem továbbra is az RY4S plus az ezüst kábellel.
Összes kép
-
Remus389
veterán
Nekem tegnap érkezett meg egyszerre két alis kábel.
Nov 30-án rendeltem: [link]
Dec 2-án rendeltem: [link]Nagyon tetszenek, nagyon szépek.
A fehér kábel ezüst, nagyon jól passzol a kék RY4S plus-omhoz, több teret és részletet ad, illetve kicsit visszafogja basszusban, ami jó, mert egy kicsit ott túltengett az előző kábellal érzésem szerint. Pontosan azt hozta, amit vártam. Most ez a legjobb fülesem, fantasztikusan jól szól szerintem. Ez kábel a RY4S plus-szal.A sötétbarnát pedig a gunmetál színű Fengru TC200-hoz társítottam, így elsőre remekül passzol hozzá, de még olyan sokat nem hallgattam. Kicsit eltérő karakter feszes basszussal, inkább rockzenére jó.
Ami még tetszik, hogy ezeknek nem olyan feleslegesen nehéz a jack dugójuk.
-
Remus389
veterán
Ezt az alis Black Friday-t sem kell annyira komolyan venni. [link]
Black Friday akcióban volt 9801Ft és kb 41000Ft volt áthúzva.
Most hogy véget ért a híres Black Friday most 11951Ft és ugyanaz van áthúzva.Jó egy kicsit nyertem, de kamu volt az áthúzott ár. Jó ezt valahol sejtettem, de nagyobb áremelkedést vártam, mondjuk legyen 16-17 ezer, na mindegy.
Viszont azt írja nekem hogy Dec 17-én már itt lesz. -
Remus389
veterán
A minap láttam ezt a video-t, újfajta futurisztikus fülesekkel.
[link]Egyiket se venném meg, mert lehetnek bármilyen dizájnosak és 21. századiak, a hangminőségük szerintem nem lehet valami nagy szám. Ráadásul nem is olyan olcsók.
Engem sose zavart a vezeték, megértem hogy modernebb a vezetékmentes, de a vezetéknek is van előnye: ha kiesik a füledből, nem a betonon koppan, hanem megfogja.
Illetve nem kell tölteni a füles tokját, illetve nem kell magadnál tartanod a tokot.Szerintem előrébb leszek az RY4S plus + ezüst kábellel, mint ezekkel.
-
Remus389
veterán
válasz
-NoVa- #93789 üzenetére
Olcsó driverek közül a 130 Ohmos LCP szerintem a legjobb, meg a 120 Ohmos biocell, kimagaslóan jó képességű, természetes hangú driverek. Aztán drágábban az N52 mágneses blue PET tud csodákat ha rendesen hangolják, de kényes, a középszerűtől a nagyon jóig sokféle hangra képes különböző összeállításokban.
Magad készíted a füleseket, de kíváncsiságból kérdem, mely fülhallgatók kaphatók készen ilyen driverekkel?
Illetve a szerintem szépen szóló RY4S-be milyen driver van? -
Remus389
veterán
válasz
btraven #93804 üzenetére
Szerintem nem csak a basszus mennyisége (mennyire van kiemelve) hanem a minősége is számít (mennyire feszes, más szóval részletes).
Részemről én azt szeretem, ha kiegyensúlyozott (semleges), nincs semmi külön kihangsúlyozva, túltolva.
Továbbá minden tartományban részletes egy füles.Ha valami ki van hangsúlyozva, az valami más rovására megy, elnyom mást.
-
Remus389
veterán
Egy kicsit talán megszaladt a ló, de ezt még megrendeltem.
(Ilyenkor kell behúzni a kéziféket)
Arra gondoltam, ha vége Black Friday-nak már csak sokkal drágábban tudom majd megvenni és előbb-utóbb úgyis elcsábulok.
Ezt az RY4S plus-nak számom, hátha az ezzel a kábellel lesz jó.
Azt gondolom elvileg lejjebb vesz a basszus mennyiségéből az ezüst és picit feszesebbé teszi azt.
Talán ez a kombó lesz a legjobb, azok közül ami nekem van.
Ez az elmélet, a gyakorlatban majd kiderül. Kiváncsi is vagyok, meg tapasztalatot gyűjteni is szeretnék.Mondjuk felmerül az emberben ez-az, hogy a fölé írt árat mennyire lehet komolyan venni, ha vége a Black Friday-nak vajon tényleg 40 ezer lesz-e a jelenleg kb 10 ezer. Majd csekkolom.
A másik kérdés hogy tényleg ezüst-e és nem-e kamu. Hát egyrészt márkás darab (NiceHCK-et szerintem már lehet márkásnak nevezni), a másik hogy 1 gram ezüst ára nem olyan sok, kábé annyi lehet a vezetékben.
Kínában, nagykeráron gondolom még ennél is olcsóbb.
Ennek alapján simán lehet valódi ezüst vezeték. -
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #93767 üzenetére
Látom ez réz, biztos melegebb hangot ad.
Erről jut eszembe, hogy az RY4S plus-ra, amire írtam hogy emelt basszusa van (amit ízlésem szerint jó lenne egy kicsit lejjebb venni), lehet jó lenne nézni egy tiszta ezüst kábelt (ami ugye elvesz a basszusból, cserébe több részletet ad) és akkor pont jó lesz az is, az is hasznosul. Lehet az lesz a tuti mégis, mert mintha lennének egyéb jó tulajdonságai a sima RY4S-hez képest, mintha teresebben szólt volna. Lehet csak egy teljesen ezüst vezeték kell neki és akkor az lesz mégis a favorit.
-
Remus389
veterán
válasz
insyde5 #93766 üzenetére
Látom ez réz, biztos melegebb hangot ad.
Én alapvetően elégedett vagyok a jelenlegiekkel, kiegyensúlyozott hangjuk van, gondoltam egy olcsó tartaléknak, vagy összehasonlítási alapnak jó lesz amit patomi linkelt. Az sem kizárt, jobban fog tetszeni (amit kétlek, de ez csak akkor derül ki ha itt lesz), az is lehet egyenértékűnek ítélem majd, vagy rosszabbnak.
Ugye ami nekem van az kevert réz-ezüst, amit rendelek, az réz ezüst-tel bevonva. A full-réz nekem kevésbé ... meg olyan rózsaszínes
-
Remus389
veterán
válasz
patomi #93735 üzenetére
A kábel adja a különbséget.
Saját tapasztalaton szerint a Fengru TC200-zast visszafogja a beforrasztott gagyi vezeték, míg fonott kábellal szárnyakat kap.
De ezt írtam is:
"Megjegyzem mindez ezzel a lecsatlakoztatható kábellel jön elő, megvettem a beépített kábellel szerelt verziót is, úgy azért sokkal
visszafogottabban, mondhatni tompábban szól, a beépített gyári kábel igencsak visszafogja." -
Remus389
veterán
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #93672 üzenetére
Kiegészítés
Az elmúlt órákban zenét hallgattam a laptopon ezekkel a fülesekkel, gyakran váltogatva őket, hogy megbizonyosodjak abban amit leírtam.Úgy találtam hogy a TC200 jobb és részletesebb a mélyhangokban, de a közepei és a magasai ugyan korrektek, de valahogy nem annyira jók mint az RY4S-nél. Valahogy olyan távoliabbak, kevésbé szépen énekel az előadó. Ezért rock vagy metál zenére való.
Az RY4S mélyei kevésbé részletesek, cserébe a közepek és magasok szebbek. Tehát mindenféle populáris zenére jobb szerintem.
Az RY4S plus azért nem szerencsés, mert az eladás érdekében pont a mélyhangok mennyiségét (de nem a minőségét!) növelték, ami pont nem az eredeti RY4S erőssége volt. Tehát ez így nem szerencsés. Pont a legkevésbé jó tulajdonságát hangsúlyozták ki.
-
Remus389
veterán
Aliexpress fülhallgatók beszámolója Képek
Forrás: MSI GX740 Linux laptop, iPhoneNiceHCK C16-5 16 Core Copper Silver Mixed Cable 3.5mm Plug MMCX: Igazából sok fogalmam nem volt a fülhallgató kábelekkel kapcsolatban. Fejhallgatós tapasztalatom az, hogy a réz mély orientáltabb, teltebb de kissé kevésbé részletes hangzást ad, míg az ezüst vékonyabb, világosabb részletezőbb hangzást. Akkor most réz vagy ezüst legyen?
Hát nem tudom, akkor legyen réz is meg ezüst is egyszerre. Nekem bevált, jó minőségű mutatós kábel szerintem részletező, tiszta, kiegyensúlyozott hangzással. Az MMCX csatlakozás pedig megbízható. Átvétel dátuma: Jan 30, 2024FENGRU DIY Tingo TC200: Technikailag ez a legjobb, ütős basszus, feszes közepek és tiszta magasak jellemzik.
Valamennyi térérzet is társul hozzá.
Részletező hangzása a felsőkategóriás earbud-okra emlékeztetnek, sőt még talán jobb is ez (volt nekem Sennheiser OMX 980-asom). Ugyanakkor kissé hidegen, távolságtartóan zenél valahogy.
Megjegyzem mindez ezzel a lecsatlakoztatható kábellel jön elő, megvettem a beépített kábellel szerelt verziót is, úgy azért sokkal
visszafogottabban, mondhatni tompábban szól, a beépített gyári kábel igencsak visszafogja. Átvétel dátuma: Jan 30, 2024RY4S Blue mmcx: Bár lehet technikailag a TC200 jobb, de ez szól a legszebben. Ez az abszolút kedvencem, nem tudom megmagyarázni miért.
Lehet hogy egy picit kevésbé részletező, de pont megtalálta az egyensúlyt, részletes is de nem fárasztó módon.
A vokálok valahogy ezen szólnak a legszebben.
Picit illedelmesebb, mondhatni kifinomultabb hangja van mint a durvább, nyersebb TC200-nak. Bár a kettő közti különbség nem olyan jelentős, de mégis inkább az RY4S Blue mmcx-t szeretem hallgatni a legkeményebb metált leszámítva.
Átvétel dátuma: Sep 6, 2024RY4S Blue mmcx plus: Az eredetihez képest annyit csináltak hogy megemelték a basszusát, hogy populárisabb legyen.
De nem lett valami jó a basszusa és kissé elnyomja a vokálokat, így magasabb ára ellenére, nekem kevésbé tetszik. (amúgy külsőre teljesen megegyezik a simával, így karcoltam bele egy "+" jelet) Átvétel dátuma: Sep 15, 2024QianYun Qian39: visszafogottabban, kissé "tompábban" szól mint a korábbiak, de ez nem feltétlenül baj, pihentetőbb.
Podcast hallgatására jó, kellemes hangja van és rendkívűl kicsi mérete révén nem zavar ha oldalt fekszünk a párnán.
Zenehallgatásra átlagos, de inkább híreket érdemes nézni vele a tableten, arra való. Átvétel dátuma: Sep 15, 2024Összegzés: Ha csak egy fülhallgatót rendelnénk a fentiek közül, akkor a RY4S mmcx-t ajánlom, az szól a legszebben, de megértem ha valaki ízlésének jobban megfelel a kissé "férfiasabban" szóló FENGRU DIY Tingo TC200.
-
Remus389
veterán
Ha valaki olcsón akar egy jót akár másodlagosnak is, FENGRU DIY Tingo TC200 Aliról: [link]
-
Remus389
veterán
válasz
lapalapa #92344 üzenetére
Ezt olyan magasbiztossággal jelentetted ki, mint ha te magad próbáltad volna.
Képzeld, ugyanazzal a meghajtással a HD800S torzított és miután rögtön átváltottam ugyanazzal a meghajtással az Audio-Technicára és akkor az ADX5000 bírta a heavy metal basszusát. Nem nehéz ebből rájönni, hogy egyáltalán nem a meghajtással, hanem a fejessel volt a gond, legalábbis ebből a szempontból.
Ezt csak akkor fogod elismerni, ha te magad is kipróbálod.
Nekem erre akkor volt lehetőségem.Amúgy meg unalmas már egy kicsit ez a forrás-fanatizmusod
-
Remus389
veterán
válasz
fehér_ember #92342 üzenetére
Jó dolog amúgy a füles, előnye hogy jóval könnyebb a membránja és kisebb utat tesz meg így könnyebben le tudja követni a gyors basszus-t torzításmentesen, pl heavy metal esetén. Ha fejhallgatónál akarod ezt elérni, komoly erősítés és egy igen drága fejhallgató szükséges, persze akkor más szempontból is jobb lesz.
Amikor HD800S-em volt, volt olyan heavy metal (mondjuk így, finoman), ami jobb volt a fülessel, mert a fejes nem bírta a sebességet, torzított (magyarul egy katyvasz volt a basszus). Az Audio-Technica már elég gyors ehhez, de milyen áron? Sokba került
Mindenesetre számomra csupán kiegészítő a füles, pont úgy ahogy nálad, ha kicsit unom magam valahol, berakom a fülest amit a mobilom hajt meg. De mondom, elég jó ami van, elég szépen szól, sokszor be sem kapcsolom a gépet, hanem csak mobilról hallgatok zenét otthon is, kényelemből. Jó talán kicsit alulmarad a fejeshez képest, de kényelmes.
-
Remus389
veterán
válasz
fehér_ember #92337 üzenetére
Nekem a fülhallgató amolyan kiegészítő, elég jól szól az az aliexpress-es is, nincs okom panaszra.
Nálam az elv az az, hogy ha nagyon audiofil akarok lenni akkor ott az Audio-Technica, a füles pedig arra jó hogy ha útközben unatkozok, kicsit tudjak zenét hallgatni, de gyakran csak podcast-eket hallgatok a mobilon.
Nem hiszem hogy mostanság beruháznék egy drága fülesbe, illetve ahhoz kéne egy profi hordozható lejátszó is, olyat sincs kedvem cipelni meg sok pénzt kiadni, csak azért hogy picit jobban szóljon, nekem nem éri meg. Van amúgy OMX980 csak javításra szorul, az high-end-nek mondható, ha nem is mai darab. De emlékezetből nem olyan orbitálisan jobb mint az Ali-s, hiába fejlődnek a kínaiak is.
Nem igazán szeretem az in-ear-eket, kellemetlen érzés számomra bedugni a hallójáratomba.
-
Remus389
veterán
Sziasztok,
gondolom megosztom a legújabb earbud-om, jól szól az Apple telefonnal szerintem.
Aliexpress-es: [link]
Én nem szeretem a hallójáratba bedugós fajtát, így ezt használom szerintem jól szól és jól is néz ki. Azért választottam a kevert réz és ezüst kábelt hozzá, hogy ne legyen se túl élénk\harsány (ezüst), de se ne túl mély-basszusos (réz).
Mindenki azt kezd ezzel az információval, amit akar, Apple telefonhoz elég jó szerintem.
Részletes és kiegyensúlyozott, elég feszes basszussal.
Üdv Rémusz
-
Remus389
veterán
válasz
#71562240 #85516 üzenetére
Azért a hangdobozzal (gondolom hangszórókra gondolsz) óvatosan, a hanghullámok össze-vissza verődnek a szobádban, tévedés azt hinni, hogy az az igazi audiofil, a sok hangfalos embernek fogalma sincs az akusztikáról (nekem sincs, de én meg se próbálom)
Ráadásul a driver a fizikai mérete miatt lassabb, képtelen felvenni a verseny a kisebb méretű fej/fülhallgatókkal, elvesznek a részletek
Szóval felejtős az audiofil szempontból, kivéve ha milliomos vagy és be tudsz rendezni egy hallgatószobát milliós rendszerrel. Ja meg a szomszéd néni panaszkodik, arról ne is beszéljünk
Nem éppen privát zenehallgatási élmény
A fülhallgatókkal szerintem az a baj, hogy túl aprók, a hangmérnökök nem tudnak annyi akusztikai technológiát belepasszírozni, ergo a fejhallgató a legjobb
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #85514 üzenetére
Aki a vásárláson töri a fejét: [link]
Különben az AKG K3003-ashoz volt szerencsém egy kicsit, aminek ezek után szinte barátságos 300 ezres az árcédulája.
Nem tudom hogyan viszonyul a tia Fourté-hoz, olyan sokkal nem lehet rosszabb, sőt még talán jobb is, ki tudja, a lényeg az, hogy csupán egy fülhallgató az is, nem csordult ki egy könnycsepp a szemem sarkából mennyire szépen szól.
-
Remus389
veterán
válasz
-Skylake- #85512 üzenetére
Nagyon valószínűtlennek tartom hogy egy jóféle planár vagy dinamikus otthoni fejhallgatónál jobban szólna egy állati drága fülhallgató. Ennyi pénzért kapsz egy Hifiman HE-1000-est, nézz utána. Focal Utopia-t is. Sőt még elektrosztatikust is Stax L700.
Valóban nem hallottam, de talán jobb is. A fülhallgató előnye hogy zsebrevágaható és mobil.
Olyan mint a laptop, sokkal gyengébb teljesítményű mint egy azonos árú asztali, cserébe könnyedén magaddal viszed.
Egyébként valóban kedvelem a Sennheiser márkát, ha gondosan választod meg a terméküket, mert nem mindegyik feltétlenül jó, akkor nem csalódsz. De nem vetem meg a más gyártók termékeit, van/volt jvc-m, koss-om, akg-m, sony-m egy yuin pk2-esem is van most. Maxell is
Biztos volt más is ami most nem jut az eszembe.
Szerintem befejezhetjük, tegnap trollkodtam egy kicsit, mert lepadlóztam az 1,2 millás ártól. Hajaj ha erre még rájön az ÁFA+VÁM még az unokáim is nyögni fogják a tia Fourté-t
-
Remus389
veterán
Képzeld egy negyedannyiba kerülő hangszóróból megkapod ugyanazt a hangot mind a 4x annyiba kerülő planárból.
A hangszórók nem kicsit lassabbak mint egy planár fejes, de ne menjünk ebbe bele.
----------------------------------------------------------------------------------
Nyílván mindenből megvan a csúcs (nem biztos hogy ez az, a Head-Fi-n lehet röhögnek ezen, de majd utánanézek), ÉN erre nyílván nem fogok gyűjteni.Különben az is jó trükk, hogy franciásan csengő nevet adtak neki: "Fourté"
Ezzel is a luxus mivoltát próbálják hangsúlyozni.Tudom savanyú a szőllő, nincs rá pénzem ezért fikázom. Lehet, majd ha 3 Aston Martin lesz a garázsomban, utána lehet elgondolkodok a tia Fourté-n is.
-
Remus389
veterán
válasz
kemcso #85490 üzenetére
Jól látom ez a legdrágább?
Haha, ha meglátnék egy ilyet valakinek a fülében a hasam fognám a röhögéstől.
oké, biztos nem szól rosszul, amit elvárok, de:
"three-dimensional sound" - jaja úgy hogy zárt, hiszi a piszi, bár sose lehet tudni
"machined from a solid piece of aluminum" sima préselt lemez lesz ami 2 fillér, nem pedig gyémántvágóval 2 napig egy tömb alumíniumból faragott, svájci mesteremberek által, persze ezt kell mondani
"finished with elegant, copper patina faceplates" 2 forintos tesco-s festék az
márványberakásos = matrica amit lefújtak lakkal
Egyébként nagyon távol keleti, ízléstelen a dizájn. Ingyen persze kéne, rögtön menne az Ebay-re bontatlanul.
De ha tévednék és nem kamu, egy harmadennyibe kerülő fejhallgatót úgysem ver. Egy jó planárt mondjuk.
-
Remus389
veterán
válasz
darvinya #85488 üzenetére
Azért a fél év szerintem szerintem túlzás. Persze ha valaki üti vágja akkor lehet.
Na mindegy, nekem sokkal jobban fáj az hogy 9-10 éve egy csúcs fülest megkaptál 30.000-32.000-ért, annyi volt egy MX 980 vagy OMX 980, emlékszem. Oké-oké drága, de még talán elmegy, luxus de kinyöghető. Szép dobozt kaptál, bőr tokot, acélból megmunkált darab az is.
Manapság meg ennyit kell perkálni a "legjobb"-ért: [link]
Most tekintsünk el hogy melyik hogy szól, akkor is.
Na ez nekem jobban fáj.
Mindjárt belinkel valaki egy 600.000 Ft-ost, tudom.
Rájöttek a gyártók, hogy ennyiért is megveszik, akkor miért is ne? Igazuk van a saját szempontjukból.
-
Remus389
veterán
válasz
darvinya #85480 üzenetére
Nemrég earbud verzió járt nálam, aminek szintúgy kábel foszlás gondja volt.
Nem bosszantani akarlak, de gondolom erre gondolsz amit elvittem hozzád: [link]
Ez tíz éves. 2010-es, tehát felmentést kap.
Gyűjtői darab volt, sokat nem nyúzta az előző tulaja az is igaz.
Egyébként elhiszem hogy tervezett elavultatás benne van, át kell kábeleztetni és kész, ha egyébként jól szól.
-
Remus389
veterán
válasz
pulutodurumo #85262 üzenetére
Mukodik, csak a bal oldali kicsit kontaktos ha mozgatom a fejem, de ha beallitom akkor van kontakt rendesen, tehat tesztelni otthon lehet, setalni vele nem.
Hat igazabol tobb ido kene velemenyhez, alaposan meghallgatni, de ime a gyors velemeny:
nagyon jo, reszletes, van basszus is, szerintem kellemes mennyisegu es minosegu
a kozepek kicsit eloretoltak, eloterbe helyezi az enekest, akar no akar ferfi, a hangszerek kicsit hatrebb kerulnek, olyan mintha 5 meterre toled produkalna magat az eloado. Ez nagyon elethu hatast kelt videoklippek nezesenel. A magas hangoknal pedig azert ugyeltek arra hogy meg veletlenul se legyen harsany, az is jo.Meglepo, de van nemi tere is, kis levegoje a zenenek, ugy latom felnyitott kialakitasu.
Fejhallgato minoseget nyujt, sot, meglepoen jo kis cucc.
Van egy apple earbudom is amit adtak a telefonhoz, nem olyan rossz az, de a PK2 utan olyan erzesed van, hogy raktak nemi vattat kozted es a zene koze. Minden tompabb, elettelenebb. Nem olyan csengo bongoan elethu.
Van meg egy OMX 980-asom, azzal egyenerteku, enszerintem a Sennheiser nem hangsulyozza a vokalt ki annyira. Tehat ananlitikusabb, kevesbe emocionalis mint a PK2.
Ja meg egy: poen hogy a kabel az zold, az nem festek, hanem oxidreteg
eredetileg ezust volt
-
Remus389
veterán
válasz
laleeee #85242 üzenetére
Szerintem nincs olyan hogy legjobb lejátszó, az is lehet hogy ha majd veszel új telefon-t, lehet az pont a másikkal fog tetszeni, annyiféle DAC van, Android verzió, meg ott az iOS is. Talán a fülhallgató karakterisztikája is belejátszik (melyik melyikhez passzol), no meg az egyéni ízlésed is.
Nálam a poweramp a nyerő a 6S-sel és Sennheiser-rel. Tisztán, telten szól elég élethűen szerintem, a basszus pont annyi amennyi kell. A GUI-ja nagyon szép, ha benne vagy már az albumban, egyébként középszerű, viszont elég buta a kezelése (mindig be kell importálni az albumot). Teljesen másmilyen az iPhone-os poweramp mint a droidos, megjegyzem.
A gyári lejátszó tisztán szól, de kicsit vékonyan. A foobar2000 karaktermentes, túl semleges, olyan semmilyen. A neutron tetszik, de túl bonyolult, hangmérnök azért nem vagyok. Különben az is állati jó.
Az én ízlésemet tükrözi ez a vélemény
-
Remus389
veterán
válasz
laleeee #85210 üzenetére
Tegnap óta használom a neutron zenelejátszót, Azt hiszem soha többet nem térek vissza poweramp ra. Szerintetek melyik a legjobb Music Player ?
iPhone vagy Android? Nekem a Poweramp volt a kedvencem Androidon (SGS6) és iPhone-on is. A Neutron-t is ismerem, de azt csak iPhone-on, zavarbaejtően sok az opció, de szerintem teltebben szól a Poweramp az iPhone-on. (Adatlapomon a cuccok)Lehet rájössz majd, ha egy-két hónap után újra kipróbálod a poweramp-ot.
-
Remus389
veterán
Sziasztok,
egy ilyenfajta kábelhiba javítására (hosszanti hasadás elöregedés miatt), van megfelelő minőségű javítás? kb 4 cm-es a hasadás közvetlenül a fülhallgatótól indul
Valamiféle speciális zsugorfólia? [link]
-
Remus389
veterán
válasz
atti29 #81201 üzenetére
Már megtalált, tárgyalunk. Egész jó ajánlatot tett, és egy további ajánlatot egy (keveset) használt Sony earbud-ra, így lesz egy jól szóló Sennheiserem (javított), tartalékba meg egy old school Sony Earbud, tudjátok, az olcsó fajta de még az ami kellemesen szólt. Biztos mindenkinek volt olyan. Nem a maiakra gondolok, azok nem szólnak túl jól. Olyant használok most, legalább össze tudom vetni.
Különben earbud front az katasztrófa, aki az earbud-ot szereti valamilyen okból, és jobbfélét venne, nincsen jó ajánlat egyszerűen.
Talán az Apple féle, de abbahagyom mert kiröhögtök.
Ott a Yuin még, azok jól szólnak, de hónapok alatt széthullanak.
Szóval nincs normális earbud már, ez van.
A Sennheiser, a régi nagymester ebben (szerintem), se gyárt már earbud-ot, a honlapjukon néztem, leszámítva egyet de az felejtős és olcsó darab. Őket a hangzásukon kívül azért is szeretem, mert nálam egy átlagos füles pár hónapot ha kibír, 3-5 hónapot, a Sony-kkal is ez volt, meg kábé mindennel. A Sennheisereim nem elég hogy jobban szóltak sokkal, de mindkettő (MX880, MX475) közel két évet bírt nálam. Impresszív. Pedig ugyanúgy bántam velük.
-
Remus389
veterán
Sziasztok, elvinném javíttatni az MX 475-ösömet, lejárt a garanciája már, de nagyon tetszett a hangja, meg a füles kialakítása is.
Most egy kis Sony alsókategóriás bud-ot találtam itthon, azt használom, hát olyan is.
Az MX 475 hibája az, hogy az egyik oldala nem szól, ezt gondolom jack cserével javítható.
Kérdésem melyik céget ajánljátok és kb mennyibe kerül? Ezt találtam, ők jók? Tartós a javítás?
2000Ft rendben van és a helyszín is egyébként. [link] -
Remus389
veterán
hmm a Melody Miracle lenne a csúcs?
és ha megnézzük alul a táblázatot a Hifiman 262 ami olcsó és jó
lehet inkább ezek közül kéne választani ebay-ről, már kezdek megbarátkozni az IEM gondolatával
-
Remus389
veterán
válasz
lugosi #26714 üzenetére
nem fogok venni, minek?
megvan a 880-asom, ami majdnem olyan jó [link]
jah lehet írok nekik, hátha küldenek ingyen egy 980-ast
szerintem majd akkor ha tönkremegy a 880-as, nálam kapja rendesen a kiképzést(nálam kb 3 hónapot bír egy olcsó fajta), tavaly Decemberben vettem ha jól emlékszem
amúgy, itt van egy IE8-cal való összehasonlítás is [link]
különben szerintem nem különleges hogy kibírnak ezek egy kis vizecskét, sőt, mitől mennének tönkre?
-
Remus389
veterán
na megtaláltam az MX 880-asom úgyhogy mégse veszek 980-ast
alaposan megazott (kint volt a kertben 2 napig ), kiraztam belőle, egy darabig gyengébben szólt, aztán atmelegedett és kikopte magából a maradék vizet, és újra faxan szól
német munka, német minőség.
-
Remus389
veterán
válasz
Alan[HUN] #26674 üzenetére
nincs nagy tapasztalatom, azért olvastam utána...
miért ha több "audiophil " ember is leírja hogy X füles az egyik legjobb amit hallott akkor elfogadom
nem vagyok Bill Gates fia hogy megvegyem mindet és kivalasszam, nyilván
egyébként don't feed the troll, ha valaki nekem ír arra válaszolok, ha nem irnatok már rég nem írtam volna ide (már megtudtam amit akartam )
-
Remus389
veterán
válasz
Darko_addict #26653 üzenetére
nem tudom én annyit tudok hogy a SGS1-el nagyon ütősen szólt az Mx880(ezért feltételezem be fog jönni az Mx980)
tényleg le a kalappal, voodoo sound meg minden
ebből is látszik hogy a párosítás is fontos, tehát X zenelejátszóhoz nem biztos passzol
a Galaxy S1 és S3-ban jó minőségű audio chip van, az S2-ben viszont gyenge Yamaha(azzal is próbáltam az MX880-ast, de nem ... gyengusz volt)
a gyári samsung füles elég gagyesz, ha az jobb mint a Canyon, pfff akkor milyen lehet
SHiZUOKA egyetértek, most ez van, a semminél jobb, majd jövő héten jön a megváltás az MX 980 -nal, áhhh alig várom
-
Remus389
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #26650 üzenetére
tudom, nagyon gyenge
miért Samsung telefonnal próbáltad? mert úgy még használható, de állítólag ipoddal vagy mással kuka
-
Remus389
veterán
válasz
Dicker #26648 üzenetére
jó a legolcsóbb Sennheiser az Mx 170, 2070 Ft(ebben benne van a legyártási kts, a vámok, adók, profit, szállítás)
van jack, vezeték, hangszóró ugyanúgy
tehát 2070 Ft-ért a tiéd! [link]
szerintem: legyártani dobozzal és a tervezés kts-et lebontva 300Ft lehet, ráraknak 700Ft profitot sennheiser+adók+vám+szállítás+nagyker árrés+kisker árrés(a bolt haszna, ami kb 400Ft lehet)
az MX 980-as előállítása ettől mondjuk 2-3* annyi(mert nagyobb a doboz, van rajta hangerőszabályzó, csipeszt is kapsz, biztos letesztelik, van benne fém alkatrész), de még az is lehet csak másfélszer annyi legyártani
de nem 6000Ft, nem is 8000Ft, hanem 23000Ft[link]
ezért lehúzás, persze ez a csúcstermékük a kategóriában, meg is kell élniük szegényeknek
a fejlesztési költség pedig minimális, hiszen nagyon sokat adnak el, tehát nagyon eloszlik
-
Remus389
veterán
válasz
szakibá... #26646 üzenetére
tudom hogy van fejlesztési költség is, de higgyétek el az anyagköltség minimális
Vaterom volt kint kínába és átszámítva 200Ft-ért kaptál egy fülhallgatót és ebbe benne van a profit is(igaz gyatra minőség, csak szemléltetni akartam az anyag és munka költséget)alapvetően egy vezeték(pár fillér), egy jack(10 Ft) és van maga a fülhallgató rész(néhány 100 Ft)
ja meg a doboz(a kínaihoz nem adtak, de kell a fenének)
a fejlesztési költség se lehet olyan nagy, van egy mérnökgárda azt kell fizetni(néhány fő)
ez azért nem űrtechnika, csak fülhallgató
ebből kiindulva egy ilyen Sennheisert legyártani, ha elosztjuk a mérnökgárda fizetését, anyagköltséget és egy darabra vetített munkaköltséget és hozzáadjuk hogy adnak pár kiegészítőt, meg igaz szállítani meg profit is kell
szóval ha egy gyengébb minőségű sony-t/sennheisert (régebben) 3000-ért meg lehetett venni(közel azonos anyagköltség és szállítási kts), akkor ez a 23K rablás szvsz
picit tényleg drágább legyártani(mondjuk +50%) de nem ennyivel
-
Remus389
veterán
pedig kicsit az vagyok, wolfson hangchip és drága füles
anyámnak egy Sony Mp3-asa van gyári fülessel
ég és föld
így már merem annak nevezni, az nem az aki 3000Ft-os fülest vesz kínai mp3 lejátszóval
az aláhúzott rész: miért? legyártani egy ilyen fülest mennyi lehet? 1000-2000Ft? + 500 a szállítás, legyen 2-4000Ft a profitjuk, legyen 6-8000Ft. akkor nem rablás a 23 000 Ft?
a 3000Ft-os füleseket kb 100 Ft legyártani, ez talán 1000Ft, gondolom itt tesztelik is meg fémből készült alkatrészei is vannak, azért, meg a doboza is nagyobb és igényesebb, max 1-2000Ft
dehogynem, tehát nem lehúzás ha adnak egy újat... bár kockázatos, mert lehet nem adnak és a füles jó lenne még 1-2 évig(de Sennheisernél nem szoktak szórakozni, korábban is visszaadták a pénzem asszem MX 300 vagy mim volt), tehát ez csak egy kis igazságtétel nem több, mert az a szívás ha 2 év 1 hónaposan romlik el
-
Remus389
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #26636 üzenetére
na ma reggel voltam az edigitalba, és megrendeltem az MX 980-ast(jövő héten jön)
rászántam magam, 22700 Ft vagy mennyi lesz
tudtam volna MX 880-ast is venni(10.000 Ft az Aqua-ba) ami nálam nagyon bevált, csak bennem lenne mindig hogy milyen lehet a 980-as...
így rászántam magam a csúcs earbud Sennheiserre(tudom van ettől is drágább, de az IEM)
hú, addig csak kibírom, remélem sokáig jó lesz, 2 év gari lesz rá(és talán benne lesz egy csere is, úgy értem 23 hónaposan kontaktos lesz és kapok egy újat
)
biztos durva lesz
most már merem magam audiophil-nak nevezni
jah tényleg kérdés: hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a gari lejárta előtt szándékosan kontaktossá tenni hogy adjanak újat(és ne jöjjenek rá a turpisságra)
-
Remus389
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #26605 üzenetére
köszi az intelligens, minden részletre kiterjedő válaszod (meg a többiek kiegészítéseit)
igazából ilyet vártam (nem olyat hogy "fejezd már be", igaz, elismerem kicsit belelendültem)
most már én is okosabb vagyok, de akkoris maradok a kagylósnál, mert szeretek biciklizés közben is hallgatni plusz, hajlamos vagyok felnyomni a hangerőt(és valóban, vonaton tényleg semmit se hallani, 2 hete jártam így
)
és félek hogy egy agybadugós nem válna be, mert zavarna, kipottyanna, fájna a fülem, és végülis kidobott pénz lenne(van nekem a Galaxy S-emhez adott Samsung agybadugós, tudom nem minőség tartaléknak van)
viszont kagylóba helyezhetőből a Sennheiser MX 980 tűnik a (reális) csúcsnak, azért reális mert legolcsóbban 22-23 ezer Ft, az MX 880 pedig legolcsóbban egy tizes
(plusz a két év cseregari, plusz a design)
szóval vagy MX 980 vagy MX 880 lesz
meg hát elég jó párost alkotott az MX 880 az SGS voodoo wolfi hangchippel, megdöbbentő ahogy szólt, gondolom azért van az hogy valakinek ugyanaz a füles kevésbé, másnak nagyon, mert rossz "párt" talált neki, magyarul lehet X füleshez Y típusú lejátszó passzol, de Z típusúval nem szól szépen...
-
Remus389
veterán
válasz
kk831228 #26600 üzenetére
nem divatos... már
a gyártók meg tojnak arra hogy ki süketül meg, nekik a lényeg hogy eladják
szerintem a fő előnye hogy, mint egy dugó, kizárja a kinti zajokat
hátránya pedig egészségügyi, meg szerintem fele-harmad akkora membránnal nem lehet olyan zenei hangminőséget elérni mint a fülkagylóssal(nem azt mondtam hogy 2* olyan rossz csak valamivel)
-
Remus389
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #26598 üzenetére
én az egyik német adón láttam egy ilyen műsort, hogy milyen típusú(Fej, Earbud, IEM) hordozható fülhallgatót válasszunk(előnyökkel, hátrányokkal)
az agybadugósnál mondta egy orvos hogy ne azt, mert nagyon károsítja a hallószerveket(nyílván nagy hangerőn), illetve további veszélye hogy nagyon kizárja a kinti zajokat(persze nálatok ez előny), ergo nem hallod meg ha pl egy kamion robog feléd
én olyan pici izét nem dugnék be a fülembe, ki tudja milyen légnyomás keletkezik a hallójáratban, milyen pusztítást visz végbe
sebaj meg lesz a böjtje, még ha nem is érzitek most, majd 50 éves korotokban(persze akkor már úgyis mindegy mi? )
de tessék: [link] ilyenformán ha valaki ilyet ajánl valakinek akár itt a fórumon hozzájárul az ő (korábbi vagy későbbi) hallásvesztéshez, halláskárosodásához
persze nyílván az Earbud sem egészséges, de az kívülről jön legalább, jóval kisebb pusztítást végez
-
Remus389
veterán
válasz
Dicker #26595 üzenetére
ezen mindig is gondolkodtam hogy hogyan szólhat jobban egy kis prüntyi agybadugós
azzal mindenki egyetért hogy a minőségi Fejhallgatók jobban szólnak a minőségi füleseknél is
azért mert nagyobb a ház, a membrán
akkor a füleseknél értelemszerűen ugyanígy az Earbud-ok, mivel nagyobb membránnal rendelkeznek csak jobban szólhatnak(azonos árkategóriát nézve)
azt tudom hogy rendkívűl károsítja a hallást az agybadugós, orvosok szerint(gyakorlatilag telibelövi a dobhártyát, míg a fülkagylós legalább kívűlről jön, egy fokkal természetesebb), sebaj, majd a kamut is hamunak hallod
szerintem ez a agybadugós egy múló divat, hypeegyébként ez a fórum elég audiofil érdemes beleolvasni #107-es post
I personally prefer the MX980, actually over IEM's like the Triple Fi, IE8, MTG, Ety ER 4P that I have all sold, but I know it's not on even terms to compare IEM's with earbuds.
magyarul az összes agybadugóst eladta, de nem is egy kategória az Earbud az agybadugóssal
ennek fényében nem is értem miért mindenki azokat ajánlja? divat? marketing?
ugyebár a fejhallgató hátránya hogy nagy, kényelmetlen, de az agybadugósnak mi előnye van a earbudtól, azonkívűl hogy gyengébben szól és fényévekkel hamarabb süketülsz meg?
most is kénytelen vagyok egy agybadugóst hallgatni, de már fáj a fülem
-
Remus389
veterán
válasz
Dicker #26583 üzenetére
egy kis olvasmány MX 980 témában, megeszi reggelire a PK1/2/3-at
az agybadugósakat meg pláne(ott pici a membrán, tehát nem is szólhatnak túl jól, azonkívűl erősen fülkárosítók)
tehát az ultimate füles az MX 980
after using the PK3 and PK2 for a few years, I'm completely blown away by the MX980
let's say I can't listen to my PK2 anymore after using the MX980 for a week
de lejjebb olvasva is dicsérik
az MX 880 is nagyon jó, de ezek szerint azt a magas mércét is feljebb tolta Sennheiser
és a külseje... mindent ver
szerintem veszek egyet(ha nem találom meg a műanyag MX 880-asom )
mondjuk az se árt ha hozzá méltó kütyüt dugnak rá (pl.: Cowon Mp3 lejátszó, vagy egyéb wolfson chipes), és akkor lehet ámulni milyen a hangzás
-
Remus389
veterán
válasz
Dicker #26583 üzenetére
a Sennheiser MX 980-ast is beírhatod, az még jobb valamivel, csak majdnem 2* drágább
nálam az a Non Plus Ultra [link] de sajnálom rá a pénzt, bár lehet rászánom magam
ettől jobbat nem hiszem hogy el tudnék képzelni, persze kell alá a Wolfson Hangchip is és olyan a hangzás hogy magad alá csinálsz komolyan (MX 880-asból kiindulva)
-
Remus389
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #26581 üzenetére
szerintem az lesz hogy tűvé teszem a lakást, hátha csak otthon valahova elkeveredett(van 1-2 tippem), utánanézek ezeknek a Yuin-oknak
meglássuk...
A pk1-nek olyan tere volt, hogy elmehetett volna fejhallgatónak is, semmilyen iem nem tud ilyet.
Viszont szinte csak csendben lehet rendesen hallgatni, mivel nyitott és minden behallatszik. Utcán legalább nem ütnek el vele, de zenét sem lehet vele hallgatni zajosabb környezetben.Tehát a hangzás különbség 680 és 880 között egyértelmű. Továbbá egy tesztben írják, hogy a Yuin PK2-nél is szebb hangzása van az MX 880-nak. Egyetlen gyenge pontja a mély tartomány.
Gondoltam, ezt leírom azoknak, akik hasonló problémával jönnek ide.Ez esetben le tudnám vásárolni, 22000 FT-omba került anno, ezért csak 10k-t kéne rádobnom, hogy vegyek egy MX980-at, ami sokak szerint az egyik, ha nem a legjobb Earbud a piacon.
Sok ember a Yuin PK1-nél is jobban szereti, mert állítólag sokkal jobb a felbontása, és a részletessége, viszont sebességben rosszabb valamivel.Yuin PK2/3 kerülendő, gyengén szólnak
szemezgettem a vélemények közül, azt hiszem jobb vétel az MX880, sőt az a best buy, a gyenge basszus szerintem nem igaz, ha nem is brutális, de elég jó a basszusa és hangereje(kell tekerni a EQ-n), legalább nem szakad ki a dobhártyád, max megfájdul
-
Remus389
veterán
válasz
Dicker #26571 üzenetére
utánanéztem az Earbud kategóriának, amiket ajánlasz
a YUIN az valami méregdrága és nehezen beszerezhető (YUIN PK1 pl [link] ), nem tudom mert sok helyen nem találtam, de itt 32000 Ft-ot ír, akkor mennyi lehet a PK2/PK3?
elhiszem hogy valami japán High Tech cucc, de ennyit nem sokan adnak ki érte, biztos jól szól
sem az aprókban, sem az árgépen nem találkoztam Yuin termékkel
tényleg ezt ajánlod?
A Marshall Minor, az reális 15K ára van és az árgépen találtam is, tesztet elolvasva jól szól, de kényelmetlen[link]
miért nincs ott az MX880? kiválóan szól és minden sarkon kapható, és legalább kényelmes
szóval az Earbud rész kritizálható, a Yuin-okat kivenném(vagy odaírnám hogy méregdrága), a Marshall Minor okés(de kényelmetlen), a kis Sony-val egyetértek, olcsó és jó
, volt olyanom is
és odaraknám még az MX880-ast azért, imádnivaló és elérhető (reális)
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #26576 üzenetére
tovább hadd dicsérjem, említettem a kiváló hangzást a SGS wolfson hangchipjével
elég meghallgatni egy Tankcsapdát, brutális
de jól szól rajta bármi, akár klasszikus zene is, techno zene is
univerzális darab
a neten mások is dicsérik [link]
DE, a másodlagos tényezők is kiválóak
szép dizájn, ergonomikus, puha gumi a vezetéken
jó minőség(nekem 1 év alatt semmi baja nem lett, pedig ütöttem vágtam, nálam eddig 2-3 hónapig bírják az olcsók)
2 év gari(ha kontaktos, levásárolhatod az árát, azt terveztem mielőtt lejár a gari, direkt fogóval kontaktossá teszem és veszek egy ugyanilyet
, korábban olcsóbb Sennheiserem is volt, ugyanúgy visszaadták az árát, vagyis levásárolhattam), tehát ha ezt eljátszod kétszer akár 6 évig is van egy zsír fülesed
elviselhető ár (11-15 ezer Ft)
negatívuma az a hangerőszabályzó, nem kell az oda és nem is működik tökéletesen, bár néha jól jött, illetve az ezüst részek picit meg tudnak kopni(ezek elhanyagolhatók)
Német munka, német minőség ennyi
tehát a jó kis MX880-as nyugodtan mehet az ajánlottak közé, lehet egy 45 ezer Ft-os még ennél is szebben szól (bár nehéz elképzelni), de ez tutira megéri az árát
-
Remus389
veterán
válasz
Dicker #26571 üzenetére
Én eddig a Galaxy S+Voodoo Sound+Poweramp(Rock Equalizer)+Sennheiser MX 880-ast használtam
brutális hangzása volt, erős basszus, részletes és tiszta hang(hozzáteszem nem vagyok nagy audiophil, de nagyon jól szólt)
most újra keresek egy jó fülest, mert úgy tűnik elhagytam
lehet újra MX880 lesz mert bevált
ha van valakinek esetleg egy hibás MX880-asa, nekem van garipapírom és lehet szerezni újat(megbeszéljük)
tudtok ajánlani hagyományost, ami jó olyan 12 ezerig, de jöhet 5000Ft-os is ha van jó
miket hallgatok, mindent, főleg rock-ot azért, de nem árt ha más is jól szól
a hiba a hsz-edben, hogy sokan nem szeretik az agybadugós füleseket, hanem ezt a fajtát:
és ilyeneket nem látok az ajánlottaid közt, csakis az agybadugósakat
egyébként a jó kis MX 880 nyugodtan mehet az ajánlottak közé, nagyon szépen szól, más is így látja és ugye hagyományos [link]
-
Remus389
veterán
sziasztok4
4-6000Ft árkategóriában mit érdemes venni ami nem agybadugós?
rock-hoz főleg
legyen hangos
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest