- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
Westone MACH sorozatra 70% kedvezményt ad a hifiheadphones: [link] Egyiket sem hallottam még, de a korábbi Westone tapasztalatból kiindulva 3BA-tól fölfelé ezek elég jók lehetnek. Rendelés esetén EU-n kívülről érkezik a cucc, áfa jön rá elvileg.
-
s4tch
veterán
válasz
zoltanz #93260 üzenetére
Van erre is példa, hirtelen a Final Sonorous VI és egy 1More jut eszembe. A Final jó, a másikat nem hallottam. Mindenesetre nincs feltétlenül szükség több driverre, a hallható tartományt szépen le tudja fedni 1 driver, amit rengeteg módon lehet hangolni. A több driverhez viazont kell külön keresztváltó, és gondolom, szükségtelen módon megdobja a költségeket is.
-
s4tch
veterán
válasz
Bjørgersson #93210 üzenetére
A Cattle Decapitation egy atom banda. Amúgy nehéz egy csomó zenekart skatulyázni. Nekem a Carcass is elég technikás, Decapitated, Fallujah, régi BTBAM, Sylosis, Decapitated, Born of Osiris, Faceless szintén, aztán lehet, hogy más ezeket máshová sorolja.
-
s4tch
veterán
válasz
Mortel #93076 üzenetére
Miután nem hallottam a Fiio FH11-et, általános megjegyzés: fülesnél rendkívül sokat számít az illeszték. Ha nem zár rendesen a hallójáratban, akkor eltűnik a mélytartomány. Ilyenkor kipróbálnék több harangot, akár több anyagból is. Nálam pl. a Tinhifi P1 csak Comply-jal működik, de azzal nagyon.
A Porta Pro tényleg klassz.
-
s4tch
veterán
válasz
K1LLMy53Lf #92391 üzenetére
Asszem a basys az importőr, írnék nekik egy mailt: https://www.basys.hu/contact
-
s4tch
veterán
Hónapok óta gyakorlatilag csak a P1 (+Lotoo S1) van kéznél elalváshoz. El is felejtettem, milyen klassz tud lenni az AKG N40 (+AK XB10). És milyen kényelmes. Ezek a kis bogyók azért finomabban simulnak a fülbe, mint a P1.
-
s4tch
veterán
válasz
pulutodurumo #92284 üzenetére
Köszi, már nézem is.
Egyébként megfelelő tipekkel és ezekkel a világos forrásokkal (különösen a Benjie-vel) a Zircon sem mélybomba. Egész kulturált hang jön belőle. Az egyiket sikerült életre kelteni: csajszi azt mondta, meghalt a füles, de jobban megnézve csak el voltak dugulva a szűrők. Azért jó lenne neki egy tartalék.
-
s4tch
veterán
Páromnak vettem még vagy 8-10 éve két Rock Zircont, amikor az volt a 10 dolláros kategória királya. Eddig tartott a második, kontaktos a jack. Még lehet, hogy megcsinálom, mindenesetre egyelőre béke poraira.
Mi ajánlott most kb. ennyiért, ami a Zirconhoz hasonlóan kis méretű, és elmegy egy VE dongle-ről vagy Benjie S5-ről? A Zircon hangzása megfelel, de nincsenek nagy igények, inkább legyen tartós, mint audiofil. Nyugodtan lehet kicsit mélykiemelt.
-
s4tch
veterán
válasz
Red Bull fan #92237 üzenetére
Ha global shipping programban veszed, akkor az ebayen fizetsz mindent. Ha nem, akkor jó eséllyel a posta fogja vámolni, a közterheket is ők szedik majd be. Gondolom, van itt valahol egy ebay topik, ott nézz szét további infóért.
-
s4tch
veterán
válasz
Red Bull fan #92183 üzenetére
Lotoo PAW S2 is a jobb delta sigma dacok között van, azt se hagyd ki. Hangban AK szint, viszont több feature (pl. vonal kimenet, ami nem sok hasonló dacban van, gyári dsp profilok, hi/low gain, kijelző).
-
s4tch
veterán
válasz
Red Bull fan #92179 üzenetére
Nekem az elődje (PEE51) volt, minőségi, tipikus AK hang volt. Kicsit nehéz, más bajom nem volt vele, amíg működött. Ezer eszköz van ezen a piacon, rosszat már régen hallottam...
-
s4tch
veterán
válasz
fericske #92165 üzenetére
Comply csak azért van, mert kaptam a tavalyi hifi show-n néhány párat a muzix standon. Az első kitartott egy évig.
A Final egyébként annyira V, mint ahogy az egyik head-fi review alapján lehet sejteni? Vagy illesztékkel ezt is lehet hangolni, és bőven jók az adottságai?
-
s4tch
veterán
válasz
fericske #92161 üzenetére
Köszi az ajánlást! Egy jó tws-t már szeretnék egy ideje, ez a Final ígéretesnek tűnik. A Lypertek se lehet rossz ennyiért. Amúgy tényleg brutál akciók vannak náluk, nem csak bontott vagy refurb termékekre.
Szállítás elég kemény, forward2me olcsóbb lett volna...
Blackbird szivacs illesztékeket ismered? Ha végül a Final mellett döntök, kipróbálnám a SecureFit S30-at a P1-re, mint Comply alternatíva.
-
s4tch
veterán
válasz
Litván Zongora #92029 üzenetére
Itt a fórumon keresd darvinya kollégát, hátha vállalja.
-
s4tch
veterán
válasz
stellaz #91919 üzenetére
Én is belefutottam hasonlóba, annyi különbséggel, hogy nekem valamelyik szolgáltatótól nyúlták le a kártyaszámom. A bank ügyfélszolgálata tájékoztatott, hogy az online vásárlás engedélyezése csak az uniós banki rendszerben működik, pl. ázsiai vagy amerikai online boltokban nyugodtan garázdálkodhatnak a csalók európai kártyákkal. Megoldás: online vásárlási limit beállítása 1 forintra, aztán amikor vásárolsz, akkor limit átállítása a megfelelő értékre, majd limit visszaállítása 1 forintra. Körülményes, de működik.
Nekem egyébként valami 54 ezret nyúltak le a kártyáról, és visszakaptam, miután nem én engedélyeztem a fizetést. Nálad ennek kevesebb az esélye, miután te magad fizettél.
(Szerintem az OTP-t hosszú távon felejtsd el, alacsony színvonalú szolgáltatás drágán...)
-
s4tch
veterán
válasz
RetepNyaraB #91490 üzenetére
Hangszínt ért alatta a zsargon, nem a francia bélyegzőt. Igazából a hangszerek, vokálok, zajok "szövetét" takarja. Ha jó a timbre, akkor elhiszed a tapsról, hogy taps, hitelesen csattan a cin, a lantot nem kevered össze a gitárral, érthető a szöveg, és a többi. Persze ehhez alapfeltétel, hogy egy jó felvételt hallgass. Itt a timbre értelmezhetetlen, itt meg elengedhetetlen ahhoz, hogy élvezd a produkciót.
-
s4tch
veterán
válasz
Dißnäëß #91435 üzenetére
Ne add ezt se fel, uapp, hiby vagy neutron hátha ki tudja belőle hozni a maximumot.
Olcsón az alma dongle a jó azok közül, amit itthon megkapsz, úgyhogy nem nyúltál mellé. Kintről van tucatnyi jó típus, pl. az ajánlott Moondrop. Nekem a Meizu Hifi Pro is bevált, de ez már kifutott, csak használtan lehet néha találni belőle. A head-fi topikot futnám át, ha olcsó tuti tippet keresnék: [link]
-
s4tch
veterán
válasz
Dißnäëß #91432 üzenetére
Valóban az Apple dongle a halk. Nálunk is van egy a családban, budget hangfalas rendszerben szerepel, és megszenvedtem vele, mire rávettem a volumiót, hogy korrekt jel jöjjön ki belőle. Egyébként jó a hangja, nincs rá panasz, szóval megéri szórakozni vele ég, kicsit. [link] - próbáld ki az itt javasolt módszert.
-
s4tch
veterán
válasz
stellaz #91380 üzenetére
LINSOUL TIN HiFi T2/T2 Pro Original Memory Foam Eartips, 3 Pairs https://www.amazon.de/dp/B085WLKLJC?ref_=cm_sw_r_apann_dp_DX6NMD23SM5RZENJS3C1
Ebből rendelek, ha legközelebb összeáll egy amazonos csomag. Biztos elérhető közvetlenül a Linsoulról is, lehet, hogy olcsóbb is, nem néztem utána.
-
s4tch
veterán
válasz
SirRasor #91109 üzenetére
Azért ajánlottam az eredeti P1-et, mert azt hallottam. Minden igaz róla, amit írnak a többiek: nehezen hajtható, nagyon érzékeny az illesztékre (nálam kizárólag szivaccsal működik, mással mélyhiányos), nem túl kényelmes, és még egyszer, erős forrás kell hozzá. Egy hisztis ribanc. Nálam a Lotoo PAW S1-gyel, balanced módban határeset. Asztali erősítőmről sokkal jobb, de S1-ről is bőven eléggé tetszik ahhoz, hogy mást ne nagyon legyen kedvem hallgatni.
-
s4tch
veterán
Az N40 sokkal inkább L karakter, Harmanra hangolva, enyhén emelt méllyel. A RE400 világosabb, élénkebb hang. Az van, hogy az AK XB10 mellé az N40 nagyon jól passzol, a Lotoo meg inkább a másik kettővel jön ki jól. De nekem meg pont a bluetooth nem hiányzik, nincs kedvem figyelni a töltögetésre.
A telefonom (Nord 2) elég jól bírja szuflával, mindegy neki, hogy pár órát lóg rajta a Lotoo, így az XB10-et letettem egy ideje.
Köszi a véleményed!
Olvasgatok egyet, érdekel a RE800 akkor is, ha nem pont egy jobb RE400-nak megfelelő hang.
-
-
s4tch
veterán
válasz
Janika(1982) #90495 üzenetére
Inkább az eredeti ára az érdekes, ha ennyiért is megéri eladni.
Két kivitel van belőle, a balanced és a hifi. Állítólag a balanced a mélybe húzó, a hifi tipikusabb planár hangolás. Egy próbát megérhet.
-
s4tch
veterán
Vettem a P1 és a Lotoo PAW S1 közé egy ilyet a 4.4mm, mmcx kivitelben: [link] Hangjáról semmit nem tudok írni, csak meglepődtem a szállítás sebességén: 27-én fizettem, most jött meg, express one futár hozta. Egyelőre szorosan illeszkedik a P1-re, nem forog el.
-
s4tch
veterán
válasz
funkmester #90154 üzenetére
EU-s amazonról rendelve nem lesz további költség. Drop, illetve nem EU amazon esetében áfa, esetleges vám, és vámkezelési költség, amivel számolni kell. A drop nem jelzi, a posta fog levelet küldeni. Az amazonnak van valami vámügynöki szolgáltatása, úgy rémlik, ők kalkulálnak valamit checkout során.
-
s4tch
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #90034 üzenetére
Klassz, használd egészséggel! És persze mesélj, milyen.
-
s4tch
veterán
Úgy emlékszem, fericske baromi sokáig járatta az övét, mire elégedett lett vele. A head-fi topikban rengetegen írnak a bejáratásról. Az enyém használtan érkezett, szerintem ugyanúgy szól most is, mint amikor megvettem. A pillanatnyi gerjedést nem tudom hová tenni, ilyet az enyém nem produkált, bármire is kötöttem - és rákötöttem mindenre, amire lehetett.
-
s4tch
veterán
Ott már úgysem hallasz... A plust elvileg kevésbé nehéz kihajtani, én azt venném.
Mondom ezt úgy, hogy nekem sima P1 van. Tegnap a hifi shown meghallgattam sok láncról, a Musician dac+amp volt a legjobb, szorosan utána a Lotoo PAW S2 és 6000 (nagyon hasonló a kettő). Klassz volt még a Fiio K9 Pro is, a többi vagy elment, vagy elvérzett. Nem egyszerű feladat vasat tenni alá.
-
s4tch
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #89688 üzenetére
Nyilván azt ajánljunk, ami drága, itthon nem kapható, és amit még senki nem hallott.
És ha lesz füles tali, feltétlenül hozd el.
-
s4tch
veterán
válasz
BanjoZoltán #89680 üzenetére
Milyen zenekar ez? Mondjuk nehéz elképzelni olyan felállást, amelyben egy egyszerű iem megfelelően izolál. Vagy ciem kell, ahogy Tulku írja, vagy - hasonlóan az ebben a videóban is látható helyzethez - nincs a környéken túl hangos hangszer, ami túl tudná harsogni a fejhallgatóból jövő jelet. Egy jól izoláló zárt fejes megfelelő erősítéssel inkább használható lenne, mint egy random, kétes minőségű KZ... Nyilván a ciem nem olcsó, de nincs jobb.
PS: Cory Henry egy vadállat
-
s4tch
veterán
válasz
V Prime #89644 üzenetére
Crinacle-nek alapvetően jó füle van, de az összehasonlíthatóság kedvéért mindent ugyanarról a hordozható iFi forrásról tesztel, aminek alapvetően van értelme, viszont sok fülesnél más forrással lehet jobb a szinergia, mint az övével. Ökölszabály nincs, van, aminek elég a telefon (amik persze nem egységesek), van, amihez erőmű kell. Válassz könnyen hajtható (alacsony érzékenységű) fülest, ahhoz nagyobb eséllyel elég lesz a telefon. Ezzel együtt a legtöbb füles skálázódik, jobb forrásról jobban szól.
Az ajánlásokkal kapcsolatban nem vagyok naprakész, ezer éve nem hallottam új fülest ebben az árkategóriában. Olvasás alapján nekem a Tin Hifi T3 Plus tűnik egy univerzális ajánlatnak, de majd jön -NoVa- és eligazít.
-
s4tch
veterán
válasz
mekker #89612 üzenetére
[Apple adapter] - meglepően korrekt ár-érték arány a gyártótól.
-
s4tch
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #88995 üzenetére
Gondoltam, hogy Japánból van, ha így adtad meg az árát; a pontos beszerzési hely érdekelt volna, hátha mondjuk a buyee-n vagy más proxyn keresztül is be lehet hozni hozzánk. Köszi az infót a kábellel kapcsolatban. Olvastam korábban erről a fülesről, és ellentmondásosak voltak az infók, volt, aki azt írta, csak a gyári drót jó hozzá.
-
s4tch
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #88993 üzenetére
Köszi a leírást, használd egészséggel. Honnan szerezted be? A kábel cserélhető?
-
s4tch
veterán
Urak, ajánljatok nekem valamit. Van egy AKG N40 és fél kupacnyi olcsó chi-fi. Szeretnék valamit, ami feszesebb, karcosabb, mint a kicsit lusta N40, de hasonlóan L profil, enyhén emelt mélyekkel, és nem egy vagyon. A Massdrop EDC3 tonálisan, felbontásban, sebességben, mindenben tök jó volt az N40 mellé, gyönyörű hangja volt XB10-ről hajtva, imádtam volna, csak nem volt elég kényelmes hosszabb távon, így fájó szívvel eladtam. Hangra valami hasonlót keresek, amiben lehet oldalt feküdni; igen, ilyen remek kritériumaim vannak.
Árat nem tudok, legyen mondjuk 50 és 250 dollár között...? Lehet ba, dd, hibrid, planár, tökmindegy. Forrást nem fogok venni alá; a meglévő AK XB10 vagy Meizu Pro dongle legyen elég hozzá. Köszi előre is a tippeket.
-
-
s4tch
veterán
Urak, valaki beszáll közös rendelésbe? Onkelzzel rendelnénk JVC Spiral Dotot, Penonék egész olcsón adják a szokásos árakhoz képest: [link] Lehet variálni is a méreteket. Ha jól számolom, kb. 1800-1900 Ft köré jönne ki egy pár ára áfával és vámkezelési díjjal együtt. Viszont 3 párat kell rendelni. Ha valakit érdekel a harmadik pár illeszték, írjon.
-
s4tch
veterán
Már futottunk bele olyanba, hogy hallássérült embernek keresett a kolléga valamit, majd a lehető legjobb szándék ellenére is túl halk lett a fülhallgató. Azt sem tudjuk, akinek te keresel fülest, milyen mértékben halláskárosult. Így én tartózkodnék a konkrét ajánlástól. Az "önmagában hangos füles" csak forrással együtt értelmezhető: ha gyenge a telefonban lévő erősítő, akkor gyenge lesz a hangerő is. Ha valami esetleg bevált, akkor abból kell venni. Általánosságban a füles érzékenysége határozza meg a potenciális hangerőt; minél nagyobb ez a szám, annál hangosabb lesz ugyanarról a forrásról egy fülhallgató. De ismétlem, ez függ a forrástól, és a mobilok esetében a kimenő teljesítményt meg sem szokták adni a gyártók. Tehát túl sok az ismeretlen, és marad a próba.
A bolttal kapcsolatban: a honlap alapján van hagyományos üzletük, ott a bolt címe is. Fel is lehet őket hívni, illetve ha megoldható, menjen be egy pesti ismerős vásárolni, ha te épp messze vagy a fővárostól.
-
s4tch
veterán
válasz
Lulu123rányo #88097 üzenetére
Mutass valamit, amiről ez az oldal nem ír szépeket...
-
s4tch
veterán
válasz
bizi990 #87953 üzenetére
IEM ilyen célra szerintem borzalmas. Hosszú távon kényelmetlen, nekem volt, hogy begyulladt tőle a fülem. Én full-size fejhallgatót vennék.
Ha mégis ragaszkodsz az iemhez, akkor kb bármi jó, pl. EZaudio D4-nek jó a mikrofonja, és relatíve kényelmes is. Ezekben passzív zajszűrés van csak, az aktív egy árkategóriával feljebb fordul elő.
-
s4tch
veterán
válasz
Kacsasült #87894 üzenetére
Massdrop EDC3 nekem nagyon tetszett, amíg megvolt. Nem írtál keretet, nem tudom, belefér-e a lehetőségeidbe, mindenesetre szerintem megéri az árát. Írtunk róla többször a topikban, head-fi és superbestaudiofriends.org is számon tartja.
Ezeket a kínai csodákat nem vágom. Biztos azok között is van megfelelő választás, pl. Tin Hifi T2 látatlanban jó lehet. Ennek is végtelen az irodalma.
-
s4tch
veterán
válasz
weres78 #87846 üzenetére
DAC: átalakítja a digitális jelet analóggá. Erősítő: felerősíti a DAC által előállított jelet. Neked mindkettő kell, ha jobb minőséget szeretnél, mint az az analóg jel, ami kijön a Samsungból (és ami egyébként annyira nem is rossz, ha jól rémlik, az S9 Plus egész kulturáltan szólt).
BTR5 jó lehet, de fogod hallani, hogy az eszköz többet tud, mint a fülhallgató. Ott már az E50 lesz a szűk keresztmetszet.
-
s4tch
veterán
A használati útmutató (pdf) alapján a tévének van optikai kimenete. Ez alapján egy olyan dac/amp (digitális/analóg átalakító + fejhallgató erősítő) kell nektek, aminek van optikai bemenete. A hardveraprón épp nem találok ilyet, aliról ilyesmit meg lehetne próbálni: [link] [link] A lényeg, hogy legyen rajta optikai bemenet, hangerőszabályozó, és 3,5mm jack, amibe a fülest tudod dugni.
Ha elakadsz, itt folytassuk: [link]
-
s4tch
veterán
válasz
tomazin #87738 üzenetére
Bass mod D4-en: leveszed az illesztéket, alatta a vetőcső tövében lesz egy pici lyuk, azt egy kis darab szigetelőszalaggal leragasztod.
Itt írt róla f4lcon:
https://mobilarena.hu/tema/fulhallgatot_de_milyet/hsz_84547-84547.html -
s4tch
veterán
válasz
kemcso #87550 üzenetére
https://store.hifiman.com/index.php/sundara-openbox.html
Rákérdeztem erre, jött is a válasz gyorsan:
Hi there,
Thanks for contacting us. We have some SUNDARA at Poland Warehouse so we can ship it from Poland after we receive your order.
Thank you for your understanding.
Best Regard
Judy
-
s4tch
veterán
válasz
fericske #87437 üzenetére
+1
Egy ideig iem-et használtam munka mellé, mert napi max. 1-2 órára teljesen jó volt. Aztán egyszer véletlenül a fülemben volt ~9 órán keresztül, és elég durván begyulladt tőle a fülem. Akkor vettem a Pio MS5T-t: irodába, online hívásokhoz tökéletes, nem dől össze a világ, ha egy takarító véletlenül lerántja az asztalról, ráadásul bőven vállalható a hangja is.
-
s4tch
veterán
válasz
#50001664 #87385 üzenetére
Csatlakozva kemcso ajánlásához, én is vagy a RE400/RE600 párost nézném, de az ugye dinamikus. A Carbo Tenore nekem inkább V-nek rémlik, emlékeim szerint más karakter. 2BA/3BA közül egy akciós EDC3 lehetne az alternatíva, de az most épp készlethiányos. Nekem van belőle, és ahogy visszaemlékszem az Aurvana 3-ra az egyik füles taliról, hasonló karakterek, csak az EDC3 mélyebbre megy, és kicsit kevésbé csilingel. A középtartomány viszont emlékeim szerint hasonlóan tiszta, részletes mindkettővel. Esetleg a Tin Hifi T2-nek olvass utána, a head-fi közmegegyezéses favoritja volt még tavaly az olcsó kiegyenlített fülesek között; nyilván ez is dinamikus.
-
s4tch
veterán
válasz
jegenye77 #87329 üzenetére
Én nem hallottam egyiket sem, nem tudom megmondani, melyik lenne a jobb. Ha kamikaze7 kolléga hallotta őket, az is egy viszonylag kicsi merítés. A netes szakirodalom alapján klassz lehet a Qudelix, meg merném én is venni, de hogy ez lenne épp a "legjobb", az hifiben általában erős kijelentés.
-
s4tch
veterán
válasz
jegenye77 #87327 üzenetére
Vagy a gyártótól, vagy inkább a lengyelektől: https://www.ebay.co.uk/itm/114271123339
Megbízható, régi eladó, én is rendeltem már tőle.
-
s4tch
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #87303 üzenetére
Massdrop Nuforce EDC3:
https://drop.com/buy/massdrop-x-nuforce-edc3-in-ear-monitorsÁltalában van készleten, biztos lesz belőle hamarosan. 100 dollár a normál ára, mostanában kapható néha olcsóbban is. Írtam róla többször a topikban, montinak is van belőle, illetve tele a net véleményekkel.
Nem hallottam, de a különböző vélemények alapján igen jó lehet: Tin Hifi T2.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest