- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
FőDudu #94722 üzenetére
Mindenkinek milyen szép, modern laptopja van.
Nekem retro laptop-om van, Linux-szal.
Jól szól amúgy szerintem, bár összehasonlítási alapom nincs egy korszerű macbook-hoz, de egy iPhone lightning-jack átalakítóhoz képest nincs lemaradva minőségben.Színben viszont jól passzol hozzá a RubyCat
-
-NoVa-
veterán
válasz
FőDudu #94728 üzenetére
Egyszerűsödünk, na. Mutass egy Total Commander vásárlót, én leszek a legjobban meglepődve. A másik platformon meg simán van Forklift licenszem, meg Adobe Lightroom előfizum, más kultúra.
Én azért nem egyszerűsítem túl a dolgokat, egy szett nyitott és egy szett zárt drótosból és wirelessből már kb lefedi a világot
Elvileg útba fogsz esni kutyasétáltatás közben, vigyek valami hallgatózós érdekesebbet?
-
-NoVa-
veterán
válasz
FőDudu #94724 üzenetére
UTM -et nézd meg, stabil és ingyenes. Van egy ARM W11 telepítésem, meg egy ARM Ubuntu, mindkettő stabil.
Az asztalon meg a Yinman megy a legtöbbet. Szintén kényelmi okból, annyira könnyű, és a hangjába sem lehet belekötni. Tudok jobb, érzelemdúsabb/átélhetőbb vokált hangolni, de jobb basszust, azt nem.
Hosszú chifi körút végén ez a kézműves kínai tákolmány maradt. Meg forrásból az iBasso DC Elite. Minden más Japán, Koreai, Német, vagy Amerikai.
-
-NoVa-
veterán
válasz
FőDudu #94722 üzenetére
Ha nem direkt napsütésben vagyok, avagy nyári déli hőhullámban, teljesen jó (azaz postprocessben kellett olvashatatlanná tenni). Nem sokminden változott az M1 MBP óta, képminőség, hangminőség kb ugyanaz, egyelőre nem érzem azt sem elavultnak. Végtelen akkuidő, és tartósság. Én nem szeretem az AirPods formáját, a Bose Ultra Open adja a zenei aláfestést jól.
-
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu #94721 üzenetére
Amugy siman lehet latni amit kell. Persze, tukrozodik, de azert itt mar eleg a fenyero.
Kerti asztalra raktam, nap eppen sutott - de amugy kisse felhos volt.
Ha ezen javit a folia, akkor megeri. De igy sem rossz.Majd elo veszem a matt Thinkpadet melle ami 500 nites kulteri kijelzos.
Aztan lehet osszehasonlitani. Persze az nem kalibralt, meg annal a szinhusegrol meg szo sem volt akkoriban. (mondjuk en se a szinhusege miatt vettem a gepet - se nem fotozok, se nem videozok.) -
dni
őstag
válasz
FőDudu #94717 üzenetére
Soundsource lesz a segítségedre, egy halom fej és fulhallgato peq profilja is benne van alapból.
-
válasz
FőDudu #94402 üzenetére
Valóban inkább csak a dB értéket érdemes nézni az én szempontomból.
Pl egyik füles:
“Resistance: 7.2Ω
Sensitivity: 120dB”Másik:
“Resistance: 46Ω
Sensitivity: 110dB”Mindkettő esetében Head-Fi vélemények közül többször is olvasni “easy to drive” szöveget, hiába, hogy a másik fülesnél az ohm érték jóval többszöröse.
Az “easy to drive” meg gondolom egyenes függvény, hogy kevésbé terheli és fogyasztja a BT DAC-t.
-
pulutodurumo
őstag
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
FőDudu #94392 üzenetére
Azt azért halkan megemlíteném, hogy az IEM világ high-end technológiai innovációs részét jelenleg a korai húszas éveik elején járó emberek szállítják jelentős részben (pl. Subtonic, Symphonium Audio, Fatfreq, Empire Ears, Thieaudio stb.) és más elég jelentős márkákat, amelyek jelentős részben formálják a high-end és mid-fi kategóriát sem aggastyánok igazgatnak R&D terén (pl. Elysian Acoustic Labs, Unique Melody, 64 Audio, Fir Audio, Vision Ears stb.).
A high-end innovációi pedig fokozatosan megérkeznek valamilyen formában a mainstream piacra is, ahol a megfizethetőbb márkák (többnyire az ismertebb chi-fi darabok) időről-időre egyre kompetitívebb ár-érték arányú megoldásokat tudnak kihozni, amelyek a hozzáférhetőségük miatt tökéletes belépő modellek a fiatalok részére, akik még tanulók vagy friss álláskeresők és bevételi oldalon van egy erős limitáció.
Az internetnek hála ez a hobbi elérhetőbb mint valaha, könnyű információhoz jutni és relatíve kis kocázattal lehet beszerezni azt ami érdekel a hatalmas választékból.
Sohasem lesz annyira mainstream nyilván, mint a gaming világa, de IEM oldalról még sohasem mentek olyan jól a dolgok a világban, mint most és elég fenntarthatónak tűnik a jelenleg struktúra.
Ennek tükrében ezek a típusú filléres cikkek pedig akár a Kiskegyed hasábjaira is felkerülhetnének, mert ez a színvonal maximum oda lesz elfogadható.
-
-NoVa-
veterán
válasz
FőDudu #94385 üzenetére
Én a legtöbb TWS-nél még a dinamika feszességét hiányolom. Elhallgatom az XM5-öt, sokszor úgy is, hogy ott az asztalon előttem a sokkal jobb is, de munka közbeni háttérzenélésre fölösleges, mosogatógép pakoláshoz végképp.
Aztán mégis akad némi hiányérzet, kicsit fájó a kompromisszum, és csak elnézegetem a Technics AZ100-at, ami pont ebben picit jobb, másban talán inkább oldallépés az XM5-ről, ahhoz meg nem olcsó, hogy instant vegyem gondolkodás nélkül.A HiFizés + mai fiatalok meg nagyrészt azért nem találkoznak, amiért én sem voltam úgy a korukban. Persze, tök jó, zsír, de amíg nincs lakás, autó, életkilátások, addig ki nem szarja le a highendet? Unokahúgnak a kezébe nyomtam a Periodic BE-t egy DAP-pal nyaraláskor, amikor stresszelt a madridi egyetemi felvételi miatt, pár óra múlva közölte, hogy ezen élvezet zenét hallgatni, teljesen kikapcsolta, és eddig nem gondolta volna, hogy a zenehallgatás önálló teljes értékű tevékenység lehet. Kapott egy Apple dongléhez reszelt Phoenix változatot, azóta is azt nyúzza.
Azon felül a klasszik hangfalas nagyrendszeres izé az tényleg szűkülő rétegigény. Dedikált, berendezett zenehallgatószoba a mai ingatlanárak mellett az már némi hibahatárt leszámítva tényleg csak oligarcháknak és sleppjüknek elérhető kb, azokat meg a népharag előbb-utóbb lemészárolja, kár rájuk piacot alapozni. A consumer cuccok minősége sokat javult, a high-end az szinte semmit (nincs hová), egy jó kompromisszum esetén a fene sem költi pár nyaralás árát szobai szettekre.
-
stellaz
veterán
válasz
FőDudu #94383 üzenetére
Értem, hogy jól szól, de összemérhetően jól szól egy normálisabb vezetékes iem + dac/ amp -hoz képest is?
Nekem a Sony és Samsung TWS-ek meg sem közelítik pl az Etymoticot. Nova csúcs Sony tws-e már meglepően jó volt, de a mélyekben az is csak az olcsóbb iem fülesek szintjét hozta, amit én nagyon nem kedvelek.
-
gianni85
veterán
válasz
FőDudu #94376 üzenetére
Úgy tűnik nekem gyárilag is hasonlít a preferenciámra, nagyjából egységes sub-midbass, közép sincs hátratolva, alacsonyabb pinna gain, és nincs 5k körül tüske
Gráf alapján feljebblépés nálam pár 700$ körüli, vagy 1000+ os fülesek lehetnének, de nehéz ilyen árak mellett kísérletezni… -
btraven
őstag
válasz
FőDudu #94375 üzenetére
Hát igen, régen a hifizés kezdete volt jó. Mert egy BRG MK27-ről fellépés egy deck-re erősítőre+hangfalakkal óriási előre ugrás volt.
Meg az RFT kerámiás bakelit lemezjátszóról is, annak ilyen kis műanyag dobozos hangszórói voltak.Bár az is igaz hogy napjainkban a Redmi Note okostelefon beépített hangszórója sokkal rosszabb mint ezek voltak. Ma se minden fenékig tejfel. Mindig akartam venni egy olcsó pécés (genius stb) hangszórót, de Youtube videók alapján borzalmas hangjuk van.
-
vicze
félisten
-
-NoVa-
veterán
-
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu #94296 üzenetére
Szerintem jol kiragoztuk - hagyjuk. Van ilyen is meg olyan is.
Teny, hogy van olyan aminel radioaktiv Gamma sugarzassal kezelve erik el azt (cross-link, nem tudom ezt mire kellene forditani (atugras vagy hasonlo remlik, de mar regen volt)) amit mas anyagnal az elektron sugarzas vagy epp az UV vagy mas radio frekvencias sugarzas is megcsinal. Anyag fuggo, de mint irjak ipari titok es nehez ra forrast talalni. A gamma sugarzas a kulcs - az radioaktiv. Ezek szerint meg mindig van ilyen gyartas is. Nyilvan bolond lenne reklamozni, hogy milyen veszelyes a gyartasi folyamat amit hasznal.
-
-
cinemazealot
addikt
válasz
FőDudu #94284 üzenetére
Ezek a linkek nekem is megvoltak, ezért nem értettem, honnan veszed a radioaktitást. Ahogy vicze is írja, az elektronsugár nem radioaktív sugárzás. Ha néztél képcsöves (CRT) tévét/monitort, na ott a képernyőn lévő fényport elektronsugár gerjeszti, amit elektromágneses térrel irányítanak. Pont bele az arcodba.
-
vicze
félisten
válasz
FőDudu #94284 üzenetére
Itt valamit nagyon félreértesz.
0 az az 0 köze van ennek a rádió aktivitáshoz. Az "elektron sugár" (ez ugye katódsugár) azért kell, hogy energiát vigyenek be a polimer struktúra átalakításához, pontosan úgy ahogy hővel energiát viszel be, hogy vissza alakítsd. Az ég világon semmilyen sugárzó anyag nincs a zsugorcsőben. És a gyártásának sincs köze semmilyen sugárzó anyaghoz. -
-NoVa-
veterán
válasz
FőDudu #94262 üzenetére
Alis cipzáras keménytok 1 dollár körülalatt teszi a dolgát, csak a roadie wrap-et gyakorold be, úgy a kábel deformálódás nélkül szépen kirúgja magát egyenesbe amikor előveszed, nem lesz benne akkora feszültség és spirálforma memóriaeffekt.
A menőbbeknek meg 10x annyiért lehet a Tin HiFi mágneses bőr tokjából rendelni, nem a P1 féle, hanem az újabb, méretesebb, nagyobb szájú doboz.
-
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu #94257 üzenetére
Az asztalomon levo HK Soundsticks II szol hasonloan a sajat beallitasaimhoz - az Apple Airpods Pro2 is hasonlo, illetve a Harman gorbere belott zajszuros fulesem (Sony WH1000MK3) is hasonloan szol. Nyilvan azt keresem amit naponta hallok - akaratlanul is ahhoz hasonlitom.
-
-NoVa-
veterán
válasz
FőDudu #94221 üzenetére
Szivacs nélkül vagy minimál szivaccsal a driver nagyon közel van a hallójárathoz. Az én módszeremmel nő a táv, kicsit ezzel az erősítőigény is, de ha a driver képes erős sub / mid basszusra, és az erősítő kiszolgálja, akkor így érhető el a leginkább hangfalas, távoli és mindent kitöltő hangzás.
-
válasz
FőDudu #94205 üzenetére
Köszi!
Annyira nem vagyok igazából az egészbe benne, hogy bevallom nekem félig kínai volt olvasni a válaszod!
De azt megértettem, hogy akkor csak úgy natúran, külön egység nélkül nem szabad használni értékesebb fülhallgatót, pedig nagyon érdekelt volna mondjuk egy Supermix 4 féle drágább füles, csak hogy képbe legyek, hogy milyen tud lenni kb egy mostani, korszerű füles.Marad akkor a mostani állapot és ha kidöglik a jelenlegi füles, nézek majd gyorsan valami 10-20ezer Ft-os, másikat.
Nova fórumtárs úgy olvasok BP-i, én meg sohasem járok BP-re kb, szóval ez is kiesik, de köszönöm szépen a részletes válaszodat!
-
gelbelex
őstag
válasz
FőDudu #94118 üzenetére
Igen, a képen outputba van dugva a kábel, mégis mutat/mér (terhelés híján csak feszültséget).
A saját mérőm leírásában (és ehhez is) azt írják, bidirectional.
De akkor minek van az input-output megjelölés.
Persze bármit írhatnak rá vagy a leírásba.
A sajátom, mikor kipróbáltam, nem működött egy iphone-on, pedig PD-t is írnak rá...
(Majd megnézem mégegyszer.) -
-
Atomizer
tag
válasz
FőDudu #94079 üzenetére
Egymás után hallgatva lehet tényleg ugyanaz az Ancestor és az Iris.... Nekem az Irisnek ez a vékony fonott kábele nem tetszik, az Ancestort sokkal jobb kézbe venni.
@Nova - nekem pl. IEMeknél nincs tér, valamiért az agyam nem dekódolja. Viszont earbudok esetén meg olyan, mintha hangfal szólna, nekem emiatt volt meglepetés. Magas tartomány +3 v 4 dB, és tök nyílt, szellős lesz. Felbontás az már más kérdés, azt EQ-val nem hozzuk elő.
-
-NoVa-
veterán
válasz
FőDudu #94079 üzenetére
Az olcsó earbud vonalat nekem a Samsung Buds 3 zárta le. Nem olcsó egyáltalán, EQ-zni kell, de mindent tud, amit egy nem felsőpolcos audiofil bigyótól elvárok, és mentes minden kényelmetlen kelléktől.
De ugyanúgy lehetne az Apple nem Pro cucca is itt, ha azon a platformon lennék.
-
stellaz
veterán
válasz
FőDudu #94065 üzenetére
egyébként ja, a Traceless + iFi GoBlu az nagyon perfekt párosítás (bár árban kissé aránytalan a 391 forintos füles a 80 ezres lejátszóval), de fejesben is egy moddolt HE400Se lett a befutó, az egyszerűen hibátlan hangban, igaz, egy többszörös árú fejes erősítő kellett alá, de úgy vagyok vele, hogy ha már a komponens egyik oldalán lehet spórolni, akkor az is spórolás
-
Atomizer
tag
válasz
FőDudu #94065 üzenetére
Én jártam tavaly Novánál, és ott annyi félét hallottam, ami tetszett minden EQ nélkül, hogy rájöttem, hogy nem baj, ha kicsit máshogyan szólnak, de tetszik amit hallok (van rendesen mély, nem bánt a magas az alap kritérium, és innen ha van jó felbontás, szellős, élénk hangszerek és vokál, akkor engem megvett).
Viszont IEM-eknél még jön egy réteg erre - az eartipek. Amíg azokat kitapasztalja az ember.... Earbud-ok (eddig) egyszerűbbnek tűnnek.
-
Atomizer
tag
válasz
FőDudu #94062 üzenetére
Nekem Qdelix 5K van, az önmagában egy csodálatos eszköz, ha van egy kis kütyü fétised, gyakorlatilag minden is beállítható rajta a mobilos appjából vagy PC-n. És csak 110 USD ha hozzá jutsz (úgy tudom idehaza nem árulják).
Szerintem azért az nagy öröm, amikor találsz egy olyan IEM-et, amin nem kell EQ-zni, csak az oda vezető út....
-
pulutodurumo
őstag
válasz
FőDudu #94043 üzenetére
Van egy TRN Rosefinch planar IEM-em. Na abból nem hiányzik a basszus. Hónapokig volt fiókban, mert nem bírtam elviselni a hangját. Aztán elkezdtem újra próbálgatni rajta az illesztékeket. Továbbra sem egy kiegyenlített hang, de ha jól áll a fülemben akkor hallgatható. Ennek is a közép a gyengéje, az ének nem az igazi.
-
btraven
őstag
válasz
FőDudu #93960 üzenetére
Ezt a kupakot driverestül csak le lehet pattintani és utána meg visszapattintani? Én is szívesen megnézném mi van benne, rendeltem megint egy olcsót, aminek még márkaneve sincs. A végén még kiderül hogy ugyanazt a Vido-t adják el pepitában. Egyébként is nagy káosz van. Árulnak Fransun feliratos MX500-at. De másik eladónál már Fransun Yuandao. A Yuandao meg a Vido másik neve bizonyos helyeken. Vido játékkonzol gyártó.
-
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu #93959 üzenetére
Faeeal Iris 2.0 magan velemeny:
A Traceless 105Hz-es EQ-jat kikapcsolva kb jo is. Az a 3,1dB emeles nem kell - van ennek eleg basszusa nelkule is.
Szerintem ugyanaz a driver van bennuk, csak az Iris 2.0 tomese mas (letakartak a driver hatan a lukakat), igy nagyobb a basszusa.
Biztosra veszem, hogy a driver azonos.
Mindezt kiforditott gyari szivaccsal - csak azert, hogy ne a pore muanyag legyen a fulemben.
-
-NoVa-
veterán
válasz
FőDudu #93952 üzenetére
Á, bonyolultabb. Nincs hordozható klasszik csöves. Az előfok egy Korg Nutube az analóg hatása miatt, aztán Class-A végfok a jobbakban, akkor még a hőtermelés + fogyasztás nem száll el.
Az élő hatású, analóg audiofil láncok -> nyóczenés kvarcóra skálán mérve ezek sokkal közelebb állnak a felső végéhez, mint pl a BTR3, ami habár jó kis kütyü, de objektíven a felezővonalig sem biztos, hogy felér.
-
-NoVa-
veterán
válasz
FőDudu #93950 üzenetére
Akadt egy komolyabb újhullámos R2R mánia, mai gyártási minőségben elképesztően jók tudnak lenni mind a multibit R2R, mind a DSD256 upscaleres 1 bites létrás cuccok. Esetemben HiBy RS2 DAP az előbbire, Cayin RU7 dongle az utóbbira rendszeres használatban van. Többet hallgatok rajtuk zenét, mint a hagyományos delta-sigma cuccokon.
Hallottam iBasso D16 Taipant is, de nekem a Cayin egy Class-A erősítővel jobb, és variálhatóbb kombó. És eddig csak a Cayin N8 -akban lévő ROHM DAC tudott ezeknél jobban szólni, egy picit. Nagyon sokkal drágábban. Emiatt fontolgatok egy iBasso DC Elitr donglét régóta, de csak el-elnézegetem, még nem vettem meg.Meg most ezek a portable csövek lettek felkapottak, de azt már tényleg kihagyom. Tök jók ezek a lapos Korg cuccok, gondolom már klónozzák is páran, de inkább oldallépés, nem előre.
-
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu #93942 üzenetére
Es ugy szol, hogy besirok rajta.... Iris 2.0.
Vegre nem szol kulonbozo hangerovel a 2 oldal. Most mikrofon nelkulit lottem.
Szivacs nelkul olyan basszusa van, hogy nem hiszem el.
Az Ancestor maskepp szol. Ott talan a kozep hangsulyosabb. Talan kicsit reszletezobb.
Annak a kabele sima muanyag, kb mint a Traceless kabele - talan puhabb.Ez kb 1-2 szam meghallgatasa utani velemeny, szoval kell meg jaratni oket. Radugom oket valami nem hasznalt mobilra es raakasztom valami web radiora....
Igy full linerban (minden EQ nelkul, Spotify-ban is kinyomtam) az Iris 2.0 jobban tetszik. Szellosebb a tere.
Ha ez a kis szar ennyit tud, akkor kivancsi vagyok Nova cucca mit szol.
Remelem lesz ra aklalmam meghallgatni. -
laleeee
őstag
válasz
FőDudu #93908 üzenetére
Eq-val csak annyi a gond, hogy amint bekapcsoltad, az lerontja, lebutítja hangot, amennyire csak lehet. utána kezdhetsz bénázni a csúszkákkal, lehet ráadni basszust meg elvenni a magasból ,de az egészben nem sok köszönet van a végére szerintem. Próbáltam már az összes eq-t, meg peq-t
-
btraven
őstag
-
-NoVa-
veterán
válasz
FőDudu #93867 üzenetére
Az MX500 shell nagyon nagy, de akad alvós méretű cucc is. Pl a fehér bal alsó Quian39 házas VE Zen Lite Vita rendkívül lapos, kényelmes, simán alkalmas párnán oldalfekvésre, és mellé még jól is szól. Mondjuk lehet pár tucat akciós budget izét venni belőle, de nem is a Faaeal ligájában zenél.
Kicsit előtúrtam az egyik régi N52 építményem, ebből kell egy modernebb újragondolás:
Az MX500 ház helyett fa, puhább, könnyebb szövet kábel, aztán kész is az ideális játszós modell. Alkatrész meg motiváció akad, időt kell találni rá. Egy igazán jó 3.5mm szuperkönnyű earbud kell a Switch mellé, minden másra 4.4 Pentaconnt használok.
-
Don't Panic
senior tag
-
-NoVa-
veterán
válasz
FőDudu #93782 üzenetére
Azért 5KHz felett az ellenállásnak, meg a kapacitív ellenállásnak van szerepe, mint ahogy a skin effectnek (azaz hogy a magas freki inkább a kábel felszínén utazik, a mély meg az egész keresztmetszeten, így nagyon el kell találni az ezüst arányát és minőségét egy jó, tényleg jó SPC (silver plated copper) drótnál. Eddig a Beyer és az Effect Audio tudott meggyőzni, a többi kínainál inkább szétesik a koherencia a tisztább rézhez képest.
Én saját earbudhoz tiszta ezüstöt, vagy nagyon vastag tiszta rezet szoktam használni, egyik sem olcsó, ellenben drága, viszont nagyon sokat hozzáad az élményhez.
-
-NoVa-
veterán
válasz
FőDudu #93774 üzenetére
300 fokkal szoktam, mert a driver vékony vezetéke könnyen olvad, 370-nel gyors legyél. TS 560 forrasztóolajjal oxigénmentes felületet tudsz csinálni, jobb minőségű kontaktot eredményez, mint a sima gyanták.
Régebbi kérdésedre visszatérve az MMCX csatlakozó, meg a házon belüli 2 centinyi vékony vezeték nem okoz számottevő eltérést a direkt kötéshez képest, fontosabb, hogy a hosszú kábelen ne essen sok minőség, ne vegyen fel zajt. A kötések inkább 50+ KHz-es régióban okoznak fejtörést, audióban kevésbé. Inkább a gagyin méretezett, lötyögős MMCX-ek kikopása szokott gond lenni.
-
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu #93775 üzenetére
Ez pedig a Traceless belseje.
Lathato, hogy az iris 2.0 a hangszoro hatan van letakarva, a Traceless pedig egy nagyobb szivacs betetet kapott a hazban.
(tippre a Traceless igy tobb basszust produkal - lehet tevedek)
Szerintem maga a hangszoro es a haz ugyanaz - maximum a hangolas valtozik. Igy aki rendel beloluk parat, az kiserletezhet. Vattaval kitomes, stb. Valahol mar linkeltem, hogy a lukak letakarasaval meg tobb basszust lehet kicsikarni.
-
FőDudu
veterán
-
patomi
őstag
válasz
FőDudu #93754 üzenetére
Nos csináltam egy gyors vaktesztet(párom segített) az olcsó vackaimmal. Nicehck gct5 (10dolcsi), Cema raven (60dolcsi), Hekugei healer (110dolcsi) kábelekkel. Füles Hifiman re2000 pro silver, dac egy ru7.
Csufosan egyet sem találtam el. Aztán Oriveti O400-ra került a két drágább kábel, mert a gct5 nem ment bele. Itt eltaláltam, de 50% esélyem volt. Gyanítom nincs akkora minőségi ugrás mint várná az ember, bár talán az ár indokolná(kábelek közt). Gyáriakhoz képest viszont hallható, de e két füles gyári kábele sem rossz.
Viszont a 7hz zero-n egyértelműen hallani a gyári és bármely fenti kábel használatával a jelentős különbséget.
Viszont van egy kakukktojás, ami már nincs meg. A letshuoer nebula, ami szokolrádiót csinált a füleseimből.
Konklúzió, jól eljátszadozom a kis pocsolyámban.. de legalább szórakoztat.
-
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu #93734 üzenetére
Siman le lehet pattintani a fulesrol a hangszorot tartalmazo reszt.
Igy mar ra is mertem. Nem tudtam kulonbseget merni.
Mast most meg nem csinalok, hatha ker fenykepet az Ali.Mindket oldal 32 ohmos, lathato defekt nincs. Jobb oldalon van driver flex - bal oldalon nincs.
A foldhoz nincs merheto ellenellasa a kabelnek, a bal es jobb csatornahoz sincs (pedig a muszerem 0,1 Ohm pontossagu 4 digites peldany).
Amit eszrevettem: a laptopomon is kurva jol szol (Razer Blade 15). Ott ki tudom korrigalni (ha peldaul a bal 14-es erteken van, a jobb meg 21-on es akkor kb egyforma lesz a hangero). Raadasul laptopon mukodik a hangero/play.pause ami a kabelen van.
Szoval ha netan akadekoskodnak, akkor is veszek meg, mert ez meg talan Tracelessnel is jobban szol. Meg bejaratos, szoval eros megallapitasok ezek igy elsore. De a balanszot kikorrigalva nagyon kellemes a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest