- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonor
tag
válasz
stellaz #94667 üzenetére
Köszi a tippet! Annyira sztem nem kell a brutál izoláció, most próbálok fejesről fülesre váltani, eddig a Sony 1AM2 talán túl jól is izolált. Nyilván használtam eddig is in-ear fülest, heti 1-2 alkalommal most is használok pl. Soundmagic E80-t, szóval nem ez a probléma. Inkább minőségbeli feljebb lepés lenne a kérdés.
-
válasz
stellaz #94625 üzenetére
Én csak azt írom, hogy mégis lehetséges valahogy, hogy a kábelesen csatlakoztatott eszköz akkujáról üzemeljen és ne a sajátját használja.
Ez annyira bizonyos is, hogy éjszakára úgy hagytam és most már folyamatosan 16 órája üzemel a táblagéphez kötve és annak rendje-módja szerint, folyamatosan a táblagép akkuját csipkedte az egész és a GO blu meg azóta is zölden villog (teljesen nem tudja kizárni az akkut, tartaléknak képes ilyen módban használni).
Hozzáteszem, hogy ez normális állapotú akkus GO blu esetében valójában folyamatosan zölden világítana, nálam csak azért villog folyamatosan, mert ez az agyon púposodott cucc nem képes megtartani a teljes töltöttséget, de nagyon ritka esetekben ennél is látom, hogy folyamatosan világít zölden, igaz csak pár másodpercekre.
-
válasz
stellaz #94607 üzenetére
Makacs vagyok és mégis erőltetem ezt a bejáratást, mert úgy vagyok vele, hogy végülis egyszer kell megcsinálni, aztán ha van értelme ha nem, megteszem és ártani legalább biztos nem ártok vele…
… és közben a mai nap jövök rá olyanra, hogy a GO blu is tud mégis ilyen módot, hogy akksiról leválasztva tud működni, mert délután óta lassan 6 órája folyamatosan sisteregtetem a táblagéphez kötve és még mindig zölden villog és ilyet egyébként még vadiúj akkuról se tudna szerintem.Most azon vagyok, hogy így hagyom éjszakára, legalábbis nem nagyon szívesen nyúlok hozzá, mert fogalmam sincs mit csináltam, hogy ilyen módon tud működni jelenleg, pedig sok variálási lehetőség nincsen, mert ugyanúgy csináltam pedig mindent, mint eddig asszem, összekötöttem kábellel, bekapcsoltam, majd táblagépen sistergés elindít.
-
válasz
stellaz #94607 üzenetére
Köszi szépen az infót, akkor nem is bajlódok vele, hogy másik kábellel és mobillal próbálgassam!
pulutodurumo: Én is egyre inkább azon vagyok és a vélemények alapján valóban ilyen “két féle ember létezik” dolognak tűnik ez a bejáratás téma.Olyat is olvasok, hogy fejhallgatóknál jobban érzékelni lehet a különbséget, füleseknél kevésbé és ebben a magam részéről látok logikát, ott pl nagyobb alkatrészek tudnak besimulni.
-
válasz
stellaz #94592 üzenetére
A Koss füleseket néztem én is. Meghallgatni még nem tudtam. A vékony kábel szerintem nem gáz, az AudioTechnika füleseim is kb 3-4 évet kibírnak és akkor sem a kábellel van gond.
Youtubra, telefonhoz meg tökéletes ez a kivitel.Sajnos ezek a fülbe helyezhetők nekem nem jók. Sokféle illesztéket kipróbátam de mind kiesett a fülemből az első fejfordítás után. (Asus, Samsung, Jabra fülesekhez kaptam őket, 3-4 méretben, egyik sem volt jó. Illetve 20+ éve próbáltam Sony, Panasonic, Pioneer fülhallgatókat.)
-
gianni85
veterán
válasz
stellaz #94559 üzenetére
“Pedig az 1 dolláros Traceless bőven árán felül zenél.”
Az lehet. 1$-nál semmi elvárásom nem lenne.
“Szerintem az sem jogos elvárás, hogy pár dolláros meghajtásról fussa ki magát teljesen.”
Szerintem meg pont az a jogos elvárás, hogy egy füles olcsóbb forráson is megfelelően szóljon. (manapság - igaz kényszerből - de 20$-os forráson hallgatok 200$-os fülest csekély hiányérzettel)
“Nálam háttérzenére vagy elalváshoz bőven jó cucc egy abszolút skálán is. Munkához, olvasáshoz zenét hallgatni gyakran ehhez nyúlok.”
Nálam ilyen nincs, ha zenét hallgatok, akkor zenét hallgatok, egy szint felett meg már nem megyek egy bizonyos szint alá. És ezt nem nagyképűségnek szántam, jó ideje 300$ alatt mozgok, az talán alsó középkategória szint…
“A 20 dolláros Monk is tök jó, illetve az máshogy jó, de nem jobb és az pontosan hússzor ennyibe került.”
Volt régen egy monk-om, meg pár hónapja kaptam kölcsön egy újabb verziót. Hallgatható, ha nincs jobb… de egy 50$-os VE Master után már vonakodva dugnám a fülembe. -
válasz
stellaz #94513 üzenetére
Bevallom ezt a kifejtést most nem esett a legkellemesebben olvasnom, de túlvagyok rajta, lezártam a témát, döntöttem a kiszemelt füles mellett, vállalok minden ezzel járót, nincs több varia, meg kétely, úgyis bőségesen el leszek vele.
gianni85: Igen, nekem ugyanúgy váltotta, akkor okés.
Más:
Ha egy vadiúj fülest egyből rendesen kezdek el használni, bejáratás nélkül, azzal ártok vele?
Úgy vagyok vele, hogy bejáratom én azt napi használattal is, de ha ártok neki vele, akkor persze rászánom azt az 50 órát.
Négy féle driver van a fülesben: DD, BA, planar, PZT -
-NoVa-
veterán
válasz
stellaz #94513 üzenetére
Speaking of fingreszelés, pont jó példa az "olcsó" planar. Itt zenélget a fülemben tegnap óta egy kölcsön Shuoer S15, és elővettem a P1-et is akkor már.
Az S15 házza sokkal jobban tetszik, mint az elődöké. egy picit kisebb, kényelmesebb, organikusabb forma, nagyon jól illik a fülembe. Szoktam eleget kritizálni a kínai gyártókat mostanában a túl nagy, túl széles, túl órmótlan házaikért, és példálózok a Westone / Etymotic / Sennheiser / Beyer cuccaival, na itt most a relatív hatalmas planar driver körül a lehető legminimálisabb a fölösleges anyag, kényelmes és apró.
A gyári kábelét réz Forzára cserélve már zenél is, sokkal szebben, mint az alappal, így azért ez is egy 400$-os keretösszegből építkező hang. De milyen jól.
Először is mentes így a korábbi planarok szúrós magastartományától. Ez már önmagában is nagy érték, igazából semmi mást nem csináltak, mint amit én ne tettem volna meg a P1-emmel, azaz ők szivaccsal, én vattával csillapítottam a vetőcsőben. Egyszerű, működik, jól.
A basszusa ennek is nagyon jó, még jobb, mint az S12-nek volt. Mid-bass orientáltabb, nem fárasztó, nem sok, egyáltalán nem kevés.Mindezt hatalmas, tágas, planarhoz méltón szellősen előadva, áh, imádom. Ügyesen hazudja magát highendnek. Persze ha átrakom a G7-et a fülembe, sok apró finomság kerül a helyére, nagyon nagyon egyértelművé válik, hogy hiányzik a vokál alapja. az S15-ből. Ahol az emberi hang testet, tömeget kap, és sokkal inkább egy érzelmekkel alátámasztott, átélhető előadást kapok tőle, az aránytalan a közép-felsőközéptartománnyal. Itt csak egy jó felvételt hallgatok valakinek az énekével.
Na itt ugrok egy nagyot vissza az időben, 6 éve jött ki a Tin HiFi P1. Microplanar, agyonerősítve sem tud akkora hangnyomást, csak elegendő basszust, de ott, ahol az S15 alulteljesít, a P1 hibátlan. Mindezt egy akkora házban, ami tényleg vetekszik a Beyer kényelmével, ez egy átkozottul jó füles vokálközpontú zenékre, ha rendesen ki van szolgálva.
Szóval ugyanaz a helyzet a jól sikerült olcsó planarokkal.azóta is, nem mindenre, nem mindenkinek, de amivel működik, jóval az árkategóriáján felül zenél. És pár fokkal kevésbé kényes, mint a P1, simán elmegy 120mW-os TWS adapterről is.
-
válasz
stellaz #94503 üzenetére
Nem bunkóságból nem válaszoltam eddig, csak nem akartam, hogy egy ilyen nívós topikban az átlagánál jobban legyek a porondon a hülyeségeimmel.
Valószínűleg a póló alatti kábel elvezetés lesz majd a tuti valóban, nyár közepén meg majd olykor nedves szivaccsal végigmegyek majd a kábelen, ha érzem, hogy ragadós kezd lenni.
Más:
Kb 1 hónapja vadászom a számomra megfelelő fülest, minden nap néztem az aprót, hogy milyen aktuális lehetőségek vannak.
Ezekről aztán Head-Fi-n olvasgattam és újonnan már az AI-t is faggattam, az utóbbi héten már kimondottan zenei stílust is írtam neki, hogy mire szeretnék fülest (eleve ezzel is kezdhettem volna).Az itteni ajánlásoknak is utánanéztem természetesen, de sajnos szinte mindegyik olyan füles volt, amik már kifutottak és közben Aprón sem találkoztam velük.
Mostantól kezdődve Linsoul-on elindult egy 14 napos Spring Sale leárazás és végül ezt használtam ki és vettem egy Simgot Supermix 4-et… már megint.
Ez így ugyanolyan áron szinte, mint amin a legutóbbi két alkalommal volt fent ugyanilyen füles itt Aprón.De megpróbálok mégis írni valamit erről a fülesről, bár ezen infók legnagyobb részt AI-n alapulnak, mert egyáltalán nem vagyok szakértő.
Hangzásilag a Harman 2019 referencia célgörbét követi (jelentsen ez bármit is), ami erőteljes basszust és kiemelt magasakat jelent, de itt a középtartomány sem szorul háttérbe.
A Supermix 4-ben a 4-es szám nem azt jelenti, hogy hanyadik modell, hanem a különböző meghajtóknak a számát jelenti, akit érdekel úgyis utána néz a részletes technikai adatoknak.Nem mertem drágább fülhallgatót venni végül, mert ugyanúgy vannak azoknál is kompromisszumok, plusz sok esetben hangzásilag azok természetesebbek, neutrálisabbak, amit nem mertem megkockáztatni, mert ha csalódok, akkor a nyakamon marad egy drága füles.
Ez a Simgot füles fun jellegű, hétköznapi általános használatú és sokoldalú füles, nem csak zenére.
Plusz már eleve egy előny, hogy hallottam már, hogy milyen és nagyon tetszett.
A kiegészítőkben sem enged elveszni, mert csupán csak egy hordtok, egy 3,5mm kábel és 3 féle méretű szilikon gumi jár hozzá és ennyi, nekem ez furán hangzik, de pozitívum.Csak folyamatosan volt egy kíváncsiság, hogy miben tudna engem jobban lenyűgözni egy komolyabb darab, de a folyamatos utánanézések azt hozták ki, hogy nem éreznék túlzott előrelépést.
Ehhez rendeltem még ugyanakkor egy Camo Raven 4,4mm kábelt is, ami lehet overpower ehhez a füleshez, de legalább a kábelen így már biztosan nem fog múlni semmi sem és remélem, hogy ez a kombináció évekig fog majd szolgálni.
A legközelebbi esemény az a Go blu akksi cseréje lesz, mert már nem enged 2 sorozatot egymás után megnézni fülhallgatóval anélkül, hogy ne kérjen delejt.
-
válasz
stellaz #94498 üzenetére
Zsebben ugyebár bőségesen elfér. Annyira bőségesen, hogy nem is érezném, hogy benne van és pedig szeretem érezni a zsebemben lévő dolgaimat, plusz akkor már teljesen szabadon lóbálozhatna a kábel (póló alatt sem akarom vezetni, nem akarom szétizzadni a kábelt).
Hogy fokozzam az elmebajt, szerintem egy tenisz fejpántot fogok hordani és arra lesz a fejem mögött felcsiptetve, a kábel meg nyakláncszerűen tekerve nyak körül 1x vagy 2x.
Tehát mindenképpen idiótának akarok kinézni.
-
válasz
stellaz #94486 üzenetére
Az a baj érdemben én sem tudok, mint ahogy ő sem.
Egyáltalán nem vagyok szakértő, egy 7-8 éve vásárolt, olcsóbb IEM-et használtam előtte (amiről küldtem is a napokban képet, hogy kezd kiszakadni belőle a kábel) és jelenleg is, amíg nem dől el, hogy mi lesz végül.
Pedig nagyon szívesen osztanék meg részletes véleményt róla, de az nyílván nem mérvadó, ha csak annyit írok, hogy “jobb, mint a régi fülesem”, mert nincs összehasonlítási alapom több, korszerűbb füleshez.
Az is lehet, hogy semmi extra sincs a hangjában, csak nekünk tűnik jónak. -
-NoVa-
veterán
válasz
stellaz #94421 üzenetére
Semmi gond nincs a kijelzővel azt leszámítva, hogy azt csak a FiiO Control App-ban lehet beállítani, hogy ne kapcsoljon be hangerőszabályzásra, meg számléptetésre, csak a power gombra. A menüjén meg a kapcsolódáson túl semmi szükség rá, és képes is eltakarodni offba hamar, innentől csak holt teher.
-
gianni85
veterán
válasz
stellaz #94384 üzenetére
Sok összetevős, egyéni preferencia, zenei könyvtárad függvénye is. Nekem pont egyezik a preferenciámmal, de nem tökéletes, ezért is kezdtem megint nézelődni. 100k körül manapság nem hallottam olyan vezetékes fülest, amiben nem találtam volna valami bántót.
Most pl. nálam van a G7, na az még mindig zsír. Kár, hogy kényelmetlen és nagy a shell az én fülembe -
FőDudu
veterán
válasz
stellaz #94384 üzenetére
Elvezhetoen szol.
En nem mennek bele a reszletekbe - elvezni lehet vele a zenet.Aki analitikussagot szeret, az nem ezt keresi. Ez egy hordozhato, zajszuros, Almas cucchoz passzolo kiegeszito.
Hangero fuggo EQ van benne, igy kb hangerotol fuggetlenul ott a basszus es a magas ahol annak lennie kell az atlag emberi ful szamara. Azaz atveri a fulet, de nagyon jol csinalja. Nem loudness, annal sokkal komolyabb algoritmusok vannak mogotte.
Meg kell hallgatni egyet, hogy elhidd. Es fontos, hogy a megfelelo szilikon harangot megtalald - onnantol mar jo a hangkep es nem faraszto (mert nem erovel tomit, ahogy egy hallo jaratba beeroszakolt szivacs vagy szilikon illesztek). Ez alakkal zar - a szilikon formaja olyan, amilyen a hallo jarat - kisse ovalis. Es nem nyom. Sosem kenyelmetlen.
Van tere, van melye, van magasa - elvezhetoen szol. Out of the box.
Bele tettek a mernoki munkat - nem csak egy kiskinai probalgatott kulonbozo meglevo shellekbe bepasszintani kulonbozo hangkeltoket. -
FőDudu
veterán
válasz
stellaz #94382 üzenetére
Kurva jol szol. Ennyi.
Minden EQ nelkul.Kenyelmes is, mert nem egy agyba dugos cucc, hanem egy puha szilikon parnaval zarja le a hallo jaratot. Mellette van zajszures vagy epp Transparancy mod (amivel hallod mit beszelnek korulotted. A szivas: csak almas cuccal mukodik rendesen es nincs magas bitrataju kodek benne. Igy aki LDAC meg egyeb kvazi lossless minosegu atvitelhez szokott, az talan kihallja a kulonbseget. De szerintem a felhasznalok 99%-a boldogan hasznalja, mert kenyelmes, egyszeru es jol szol.
ES amit emlitettem, a hearing aid modositasaval testre szabhato. Mert IOS-re nincs AutoEq vagy barmilyen mas (normalis) EQ lehetoseg.
-
-NoVa-
veterán
válasz
stellaz #94311 üzenetére
Akad egészen jó hangú balanced Ety kábelem, de olyan merev és kemény, hogy azt senkinek nem ajánlom. Ellenben akad Ety-MMCX L alakú adapterem, amivel bármilyen MMCX draúttal jó, na gondolhatod, hogy mennyit skálázódik egy Effect Audio Ares S8W drótról 2x3W-al hajtva (sokat, de eszetlen overkill
).
-
válasz
stellaz #94305 üzenetére
Akkor tehát GoBlu-nál 4.4mm kimenet a balanced, szóval megérheti a 4.4-et használni (már azért is lehet balanced, mert az a csatlakozó helyezkedik el a készülékház tetejének a közepén
).
pulutodurumo: “Szimmetrikus” alatt “balanced”-re gondolsz?
Fogalmam sincs, eddig mindig is a 3.5mm csatlakozók világában éltem. -
fehér_ember
addikt
válasz
stellaz #94179 üzenetére
Nekem is valamelyik fülesemhez volt olyan hosszú többlépcsős gumiharang. Már ránézésre is viszolyogtam tőle amikor megláttam a tartozékok közt (hogy juthat valakinek ilyen eszébe
). És nem csak kinézetre, de kipróbálva is kínzóeszköz volt számomra.
A fülem bejáratánál még elviselek illesztékeket de beljebb már fáj. Nem tudom ezzel mennyire vagyok egyedül, de én ezek után már ránézésre sem vennék ilyesmi hosszúkás fülhallgatót se.
-
TIT
veterán
válasz
stellaz #94051 üzenetére
Én friss vagyok,de mindegy így is megéri,de 1250.- lett a vége a kék fülessel meg 100-as szivaccsal,mert a 10-es csomagot nem szállítják ide,jófejek a 100-ast meg igen?
Lehet más a forgalmazó.
Itt meg jól lehúzzák az embert 2000.- 2 db.szivacs.
Az emailbe meg fontot ír.
Tesóm mondja ausztriába ilyen szutyok füleseket dobálnak ki a kukába
Mondom ennyi ember nem kamuzik. -
TIT
veterán
válasz
stellaz #94034 üzenetére
Köszi megvan a szivacs,10-es csomag az jó is lehet,de egyforma kb.az összes.
Igen találtam kéket,max.nem usb-c de nembaj,esetleg más a forrás a kéknél.
Ha tényleg 80ropi az ára akkor kemény,hogy csak 400.-
Olvasom,hogy jobb mint a drágábbak,csak hihetetlen,de legalább nem agybamenős.
Ahogy néztem ha a régit javíttatnám az is 7000.- lenne minimum. -
TIT
veterán
válasz
stellaz #94032 üzenetére
Végülis ennyiért biztos jobb mint a 13 ropis pana Rzb-120 ami egy sokolrádió és azt hírdetik milyen jó a mélye,mondjuk elég meredek ilyet állítani amikor nem igaz.
Kár,hogy nincs kék.
Az iriveremhez is volt több szivacs aztán pár év után szétmált,azért nem merek sokat venni,de azért legyen.
Mekkora szivacsot vegyek hozzá?
Welcome deal mennyivel jobb?
Jó lesz ez,hamár úgy szól mint az iriver akkor már jó. -
TIT
veterán
válasz
stellaz #94020 üzenetére
Köszi.
Ez akkora márka?Ha jól látom kínai csoda,nem is hallottam róla,mondjuk az nem jelent semmit.
A 20-20Khz elég sovány,pana ebben jobb,viszont ez dinamikában jobb picit és kényelmesebb,mert nem megy bele az agyamba.
Szivacstól jobb lesz a mély ill.stabilabb gondolom,mert az enyémnek sincs szivacsa már,de úgy rémlik jobb volt azzal a hangzás. -
-
nLali
őstag
válasz
stellaz #94017 üzenetére
Tudom, hogy ez fülhallgatós topic és így inkább a hordozható eszközök kerülnek szóba, de valakit hátha érdekel.
Bertalan féle MicroFluentAmp 2. és 3. generációjával az a tapasztalatom, hogy sem fej-, sem fülhallgatóval nincs alapzaj. Semmi. Igaz, alig 2-3 féle fülhallgatóval próbáltam. -
stellaz
veterán
válasz
stellaz #93981 üzenetére
Még egy lelkendezés a Phoneixről. Most valahogy nagyon elkapott vele a flow,
Ha összehasonlítom az 1 dollárért vett Tracelessel, akkor azt mondom, hogy vannak is csodák és nincsenek is. Egyrészt így is megdöbbentő, hogy mennyire jó a Traceless és hogy mennyire élvezhető az előadása. Másrészt pedig csodák nincsenek, a Phoneix egyértelműbben jobb mindenben, jelenlét érzetben, hangszer hűségben, mélyekben, felbontásban, energikusságban. Összességében sokkal jobban közvetíti a zene érzelmi vetületeit és jobban belehelyez az előadásba. Most éppen nagyzenekari művet hallgatok és olyan energiával szól, hogy na. Érdekesség, hogy az egyik ezerszer hallgatott dalban most vettem csak észre, hogy szól benne a háttérben a harmonika, pedig eddig is jó cuccokon hallgattam.
Érdekesség, hogy ha jól tudom a Phoneix 300 ohmos, aztán mégsem kell olyan magasra tekerni a hangerőt a K9-en, mint a Tracelessnél, amit egyébként a telefonom is teljesen jól kihajt. -
Don't Panic
senior tag
válasz
stellaz #93847 üzenetére
Nekem úgy érzem meg , igyekeztem a jövőre gondolni , nagyon szemezek egy Kiwi Ears x HBB Punch-al. A BT része nagyon korrekt alig szól rosszabbul mint kábellel (legalábbis az én érzékelésemmel) ez a része szerintem parádés lett. Tegnap este hatalmas élmény volt nagyon szórakoztató a tudása vagyis , hogy mennyire szépen szól vezetékkel. Az asztali módot is próbálgattam az is eléggé meggyőző bár ott nagyon "gagyi" Superlux 668B-vel hallgattam.
Az EQ része is jópofa az app ban.
Nagyon élvezem az biztos!
Baromi finom kényezteti a fülemet minden hang olyan...azta k.mindenit hatalmas rácsodálkozások vannak pedig a kis iBasso DC05-öt is nagyon szerettem és azt is baromira élveztem de ez hallhatóan egy egészen másik liga. Pure a motyo
Mondjuk a kis tok kedves kiegészítő de nagyon papa rádiós táska fleshem van tőle. Bár a telomat se hordom tokba csak ha úton vagyok (olyan ez mint gumival , jó jó de nélküle a legjobb) borzalmasan veszít az élvezeti értékéből minden ami tokban van...
Szerintem egy teljesen vállalható terméket tettek le az asztalra. Ebben az árban ebben a kategóriában. Áfa nélkül még jobb az ár érték aránya.
De úgy voltam vele , hogy annyira nem lehet rossz...
Valóban egy szerethető DACvárom a holnap estét egy laza cigi csak emelni fogja az élményt
-
btraven
őstag
válasz
stellaz #93817 üzenetére
Hd6xx az 1.8m, minimum annyi. Láttam Kbear 2 méterest Alin.
És ez az Odo valódi balanced?
Nekem csak Loxjie P20-am van balanced erősítőm, de rossz nyelvek azt mondják hogy közös a föld benne, csak balanced XLR csatija van. Bár kezdésnek azt is ki lehetne próbálni valami XLR->4.4 átalakítóval.
Nem tudom, egy dongle milyen gyorsan eszi meg a telefon akksiját? -
-NoVa-
veterán
válasz
stellaz #93798 üzenetére
Az ifi elektronikai designere (avagy ortani BKercso) elment onnan már egy ideje, szóval ha lesz is, az már más keze munkája. A finálé volt a Go Pod, és hangban talán a csúcspont. Funkcionalitásban nem, az a gigantikus tok szörnyű, de hangban minden ifi bigyó közül az a kedvencem.
-
-NoVa-
veterán
válasz
stellaz #93741 üzenetére
Előástam az archivált doksimból az érdekesebb releváns kontentot, aztán nem kell mindenkinek mindet megrendelni :)
Persze akad a listában kifutott cucc is, de az Irissel nehéz mellényúlni. Meg ez ugye a budget lista, akad a másik véglet is:
Esetleg innen érdemes szemezgetni:
És bizony érdemes is, de ezeknél a forrás már kritikusabb. Pl a Yinmannel, meg a saját Infaustusommal is simán kihasználom a 2x3W-os erősítőm teljes hangerőtartományát, elképesztően gyönyörűen tudnak szólni úgy, és egészen sokat skálázódnak lefelé gyengébb forrásokkal. Nem rosszak töredék teljesítménnyel hajtva sem, de más az, amikor rendes erősítéssel megszólal rajtuk egy kórus orgonakísérettel, és elfelejesz egy percre levegőt venni a döbbenettől.
-
FőDudu
veterán
válasz
stellaz #93741 üzenetére
Raadasul ehhez (Faaeal Iris 2.0) meg DAC se kell, hogy jol szoljon. Meglepo.
Azt mondjuk nem tudom milyen erosito van a laptopomban - Razer szokott adni a minosegre. Nem lepne meg, ha valami potensebb cucc lenne benne. Raadasul itt most EQ belenyulas nelkul nyomom. Es tetszik.
Szoval megyek utan rendelni.
Most mar tudom mit neztem be: egyenes jack csatival akartam, csak az a mikrofonos verzio volt. -
btraven
őstag
válasz
stellaz #93684 üzenetére
Nekem az Iris 2.0 ilyen. Egyformának tűnik a többi MX500-zal, mégis jobban megül az én fülemben.
A modern EDM után előszedtem a hírhedt szintetizátor válogatás cédéimet. Jarre, Vangelis, Kraftwerk stb. Azért hírhedt mert ezeket még életemben nem hallottam semmivel jól szólni. Se hangfalon, se semmilyen fejhallgatóval. És most a QKZ MDR-rel tök jó. Kérem ezt a flathead-et elektronikus zenére hangolták.
Jó élénk hangja van. Nagyon jól áll ehhez a zenéhez.
-
FőDudu
veterán
válasz
stellaz #93684 üzenetére
Egyszeruen egy kenyelmes es szeretheto hangu kis gyosz.
Nem tudom, hogyan sikerult ezt kihozni ennyibol - de nem erdemes ennel tovabb keresnem.Ez az, amit csak beteszek es elvezem. Eszre sem veszem, hogy bent van, nem fesziti szet a fulemet belulrol, nem fulled be, stb.
-
chubii
senior tag
válasz
stellaz #93677 üzenetére
Ugyanez a program
Gyorsan váltogatva lehet azt mondanám a Monk nyer... viszont ha csak hagyom a zenét és relaxálok, hosszabb távon a Traceless sokkal kellemesebb élmény. A Monk mindig igazodni akarna valahova, a Traceless pedig betonfixen ül a helyén. Nem tudom mi a különbség, tök egyformák
Hozzád képest én majdnem tízszeres áron vettem, de még így se bántam meg -
FőDudu
veterán
válasz
stellaz #93640 üzenetére
(Viccet felre teve, itt kulfoldon van olyan program, hogy elo szures. A program ingyenes, kuldenek egy levelet, amire valaszolva belephetsz. Ezert ingyenes rak szures jar - na annal kuldenek ki egy olyan szettet postan, aminek 2 ilyen picike tartalya van amibe mintat kell rakni a szekletbol. Kb olyan palcika van benne, mint a covid mintavevo. Azt vissza teve egy folyadekban van a levett minta. Majd ezt a 2 tartalyt (ami 2 kulonbozo napon levett mintat tartalmaz) vissza lehet POSTAN kuldeni a mellekelt valasz boritekban. Ha nem velem tortenik en sem hiszem el.)
-
-NoVa-
veterán
válasz
stellaz #93564 üzenetére
Az a nehéz, hogy nem lehet lineárisan upgradelgetni. Vagy nem úgy. Egy fokig szépen javulnak a cuccok, aztán látszólag nem ad sokkal többet egy 150 Ohmos Asura, mint egy könnyen hajtható, dongléről is élvezhetően elzenélő Master. Ok, sokkal jobban néz ki, de sok forrásról nem mutat többet.
Aztán ha megkapja azt a meghajtást, amit igényel, máris érthető, miért kerül 3x annyiba. És nem a Q15, de még az SR35 sem hozza ki belőle, amit tud, ennek is kell a 2x3W körüli nyers erő. Ahogy a Zen 3.0-nak is, ami megint nem véletlenül duplaannyi, mint az Asura. De senki ne vegyen, ha nincs alá meghajtása. Ha van, akkor meg ne VE-t :P, ott a RikoBuds, Yinman 600 V2.0LE,.
Avagy igen, K9 a Phoenixből is tud többet kihozni, az is skálázódik rendesen.
-
btraven
őstag
válasz
stellaz #93556 üzenetére
Én még a $11.50 Monk Plus-ig se jutottam el. Sajnos VE nem vesz részt ebben a pick3 meg $10 feletti ingyenes szállítás akciókban. Így meg +5 USD csak a szállítás. Majd ha megvettem az összes 3-6 dolláros flathead-et Ali-ról akkor jöhetnek a 10 dollárosak.
Az majd kialakul melyik a kedvencem. Most mindig új érkezik amit be kell járatni meg kell hallgatni. Ravasz kínaiak mindig akcióznak. Ma is 11.11 sale van. -
-NoVa-
veterán
válasz
stellaz #93556 üzenetére
Jah, a VE anyaghasználta több esetben problémás, de ez csak hosszú távon derül/derült ki. A Monk V2s és a Master kábel burkolat anyaga átengedi az oxigént, és zöldül, az Asura 3.0FE kábele reagál a bőrrel, és extrémen megkeményedik, pedig mindhárom hangját a maga árkategóriájában jóra tartom.
Az Asurától kezdve viszont már igazán komoly erősítőigényük van az earbudoknak, ami végtelenül rétegtermékké teszi. -
FőDudu
veterán
válasz
stellaz #93551 üzenetére
Annyira melyen fulbe nyomos fulesem csak egy van. Klipsh image X10. Az mar jo 15 eves cucc, de akkor nagyon ott volt.
Szerencsere van par igen jol megcsinalt video a YT-on is.
Neha csak nezek, hogy mi van. Par enekes tehetseg kutato tud meglepot produkalni.Ez peldaul full ugy, ahogy a YT lenyomja valami egeszen durvan szol az 1 EUros fulesen...
Nem az enekhang, hanem a dinamika amit ala tettek. Meg a keveres. Jo hangmernokuk volt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest