- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
Az szuper. Na az se volt kényelmetlen ami most novánál van, csak kicsit hülyén állt a fülemben. Meg azért írtam a venting-et, mert pár óra után be kellett iktatnom kis szüneteket.
Mondjuk most kiestem… tök jól elvoltam egy airpods-szal, de jött a hifibogár, kipróbáltam majd egy tucat újabb cuccot és kiszálltam negyed misi mínusszal és egy custom art go one-nalEnnyi erővel lehetett volna G7 is… az nyilván egy másik szint
-
gianni85
veterán
válasz
aprokaroka87 #94658 üzenetére
Hello,
ez már egy iszonyat régi konstrukció. Igaz, mikor kijött, akkor általánosságban jó véleményekkel találkoztam még róla. De az idő elszállt felette, ebben az ársávban a többi kínai gyártó leuralta a piacot. A kábele meg annyira tartós amennyire vigyázni tudsz rá. Manapság ilyen ársávban is alap a cserélhető kábel.
Ajánlani nem tudok jó szívvel, mert nekem kiesik ez a sáv, de többiek majd biztos fognak. (Ja meg kapod majd az earbud javaslatokat lol). -
gianni85
veterán
válasz
Remus389 #94635 üzenetére
Hát nem tudom… mikor aránylag olcsón látok ilyen egzotikus mix kábeleket amiben van minden, réz, ezüst, arany, palládium, vibránium stb. Akkor megszólal a fejemben a vészcsengő. Ez már olyan árban van, hogy inkább kipótolnám pár tízezressel egy EA ares-re, az tuti jó.
-
gianni85
veterán
Annyi hogy hifigo-nál van valami minimum összeg hogy ingyenes legyen a posta. Linsoulnál nincs, ezt mindig elfelejtem
-
gianni85
veterán
PWQAMQF9AJH5
linsoul 10$ kupon (60$ minimum rendelésnél). Még márc 26-ig érvényes elvileg. -
gianni85
veterán
válasz
Wolfskin #94572 üzenetére
Nem tudom, szerencsére nem kellett még paypal kárrendezést igénybe vennem. De megérné szenvedni?? bizonyítani az igazadat, visszaküldeni, esetleg árfolyamveszteséget szenvedni, plusz pénz energia stb…
80.000 huf elég kamu.
Ha meg ennyire tartasz az átveréstől, akkor maradj a hivatalos forrásnál, vagy bizonyosodj meg róla hogy az eladó tudja bizonyítani az eredetiséget. -
gianni85
veterán
válasz
Wolfskin #94568 üzenetére
A visszaküldés lehetősége miatt érdekes. Én is kb. megjelenés óta szemezek az ie600-zal, de most se férne be ennyiért bepróbálni. Kényelemmel tuti nem lenne gond. Mmcx csati viszont a mumusom, azt kerülöm. A magas tartománytól tartok én is, bár állítólag erősen tip függő.
-
gianni85
veterán
válasz
stellaz #94559 üzenetére
“Pedig az 1 dolláros Traceless bőven árán felül zenél.”
Az lehet. 1$-nál semmi elvárásom nem lenne.
“Szerintem az sem jogos elvárás, hogy pár dolláros meghajtásról fussa ki magát teljesen.”
Szerintem meg pont az a jogos elvárás, hogy egy füles olcsóbb forráson is megfelelően szóljon. (manapság - igaz kényszerből - de 20$-os forráson hallgatok 200$-os fülest csekély hiányérzettel)
“Nálam háttérzenére vagy elalváshoz bőven jó cucc egy abszolút skálán is. Munkához, olvasáshoz zenét hallgatni gyakran ehhez nyúlok.”
Nálam ilyen nincs, ha zenét hallgatok, akkor zenét hallgatok, egy szint felett meg már nem megyek egy bizonyos szint alá. És ezt nem nagyképűségnek szántam, jó ideje 300$ alatt mozgok, az talán alsó középkategória szint…
“A 20 dolláros Monk is tök jó, illetve az máshogy jó, de nem jobb és az pontosan hússzor ennyibe került.”
Volt régen egy monk-om, meg pár hónapja kaptam kölcsön egy újabb verziót. Hallgatható, ha nincs jobb… de egy 50$-os VE Master után már vonakodva dugnám a fülembe. -
gianni85
veterán
Csodák márpedig nincsenek. A piacon nagyjából minden jól van beárazva, ezek a pár dolláros cuccok is. Ha már hallottál jobb füleseket, akkor nyugodtan hanyagolhatod ezeket. 25-50$ között lehetnek már érdekes cuccok, régen pl. -Nova- mutatott nekem egy Tripowin Mele-t, na ha megszorulnék, akkor azzal el tudtam volna lenni bőven. 100-200$ sávban manapság már nagyon jó technikát kapsz, egy 10$-os meg dobozhangú lesz különösebb részletező képességek nélkül…
-
gianni85
veterán
válasz
fery02 #94510 üzenetére
Fyi, egyelőre még csak kedvezménykártyákat lehet venni a linsoul spring sale-hez, illetve a bundle deal-ek élesedtek (amelyekre úgyse lehet a kedvezménykártyát használni)
Bármilyen extra akció majd csak 2 nap múlva kezdődik (10-50% között)
valószínűleg semmi nem kap akciót ami érdekelne, de azért 50 és 25$ kedvezménykártyákat vettem 2 és 1$-ért -
gianni85
veterán
Én anno es100-zal úgy csináltam, hogy ment a póló nyakára csiptetve, így közel volt a mikrofon is telefonálásnál. Csak kellett hozzá egy custom rövid kábel.
-
-
gianni85
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #94465 üzenetére
Jézusom, eddig nem is néztem hogy a go pod 400€??? Ott vannak még a Plussound bt kábelei, de azok is drágák.
-
gianni85
veterán
válasz
-NoVa- #94453 üzenetére
Én réz párti vagyok. A100-200-300$-os fülesekhez csomagolt SPC kàbelekkel nincs jó tapasztalatom, és eddig nagyjából egyik fülesemhez se passzoltak úgy, mint a sima réz. Egy EA Cadmus már lehet más tészta
Szóval sokat nem lehet hozzátenni, réz, vékony, könnyű, teszi a dolgát. Egyenes jack, plusz pont. Nincs earhook ami könnyedsége miatt nem gond. Egy nagy negatívum részemről, nincs chin-slider.
Emiatt még húzódok, hogy ezt vagy a korábbi Letshuoer M3-at rendeljem-e be. Lehet utóbbi lesz, már csak azért is, hogy legyen a topikbanAz se tökéletes, mert L plug-ja van, de szintén jó kényelmes.
-
gianni85
veterán
válasz
AdamTaylor #94397 üzenetére
bar most nekem kicsit zavaros lett hogy 100k korul beszelunk G7 hangrol?
igen zavaros, én csak annyit írtam h saját preferenciám alapján nem találtam 100k körül jobb kábeles fülest, mint az APPRo2. G7 nyilván felülmúlja minden téren, kivétel kényelem -
gianni85
veterán
válasz
gianni85 #94386 üzenetére
Meg ugye teljesen félre tud menni a diskurzus, ha nem tudjuk egymás preferenciáit, hallgatott zenéket, vagy nincs egy közös referencia.
Mondjuk egy G7 lassan lehet referencia, azt sokan hallottuk. Ott megvan amit korábban írtam, egy koherens sub-midbass, nincsenek háttérben a közepek és semmi bántó a magasakban. Egyedül annyi, hogy én jobban szeretem a dd basszus textúráját a ba-nál, meg nekem ezek a sok driveres füleseknek kényelmetlenül nagy a háza… -
gianni85
veterán
válasz
stellaz #94384 üzenetére
Sok összetevős, egyéni preferencia, zenei könyvtárad függvénye is. Nekem pont egyezik a preferenciámmal, de nem tökéletes, ezért is kezdtem megint nézelődni. 100k körül manapság nem hallottam olyan vezetékes fülest, amiben nem találtam volna valami bántót.
Most pl. nálam van a G7, na az még mindig zsír. Kár, hogy kényelmetlen és nagy a shell az én fülembe -
gianni85
veterán
válasz
FőDudu #94376 üzenetére
Úgy tűnik nekem gyárilag is hasonlít a preferenciámra, nagyjából egységes sub-midbass, közép sincs hátratolva, alacsonyabb pinna gain, és nincs 5k körül tüske
Gráf alapján feljebblépés nálam pár 700$ körüli, vagy 1000+ os fülesek lehetnének, de nehéz ilyen árak mellett kísérletezni… -
gianni85
veterán
De hogy on is legyek, ha már felhoztam a piacra ömlő cuccok mennyiségét… hát úgy látszik ezzel sem vagyok kisegítve, mert az az érzésem manapság 10-ből 9 új cucc ezt a neutral with bass boost hangolást követi. Kipróbáltam most párat a 150-350$ sávban, és mind lélektelen, steril, csillogó cucc
Végül kuncsoroghattam lengyel barátainknál egy 2 éve nem gyártásban lévő iem iránt, szerencsére volt még nekik elfekvőben… vagy Dudu-ra reflektálva, maradhattam volna a seggemen az airpods pro 2-vel, és spóroltam volna megint egy kis pénzt -
gianni85
veterán
válasz
pulutodurumo #94371 üzenetére
Felületesen átolvastam, de itt egy youtube csatorna statisztikájára akar következtetést vonni, ráadásul hangfalas rendszerek kapcsán? Hát az mindig is a középkorú és idős férfiak hóbortja volt
Fiatalok régen is pörögtek (mint én), mai felgyorsult világban meg pláne. Leülni egy dedikált hangfalas rendszer elé? Ne vicceljmeg pénze, helye sincs a fiataloknak, meg a legtöbb embernek se rá.
Na a fejes/füles audiofil közösség viszont pörög ezerrel. Különben nem nőtt volna a gyártók száma (nem csak kína) meg nem ömlene a rengeteg cucc a piacra amit az ezzel foglalkozó 10+ évemben látok. -
gianni85
veterán
válasz
pulutodurumo #94341 üzenetére
Ezt már kitárgyaltuk párszor. Nem tudom hogyan oldják meg, de hifigo és linsoul (talán shenzenaudio is, tőlük nem rendeltem még) áfa/vám mentesen küldi. Most rendeltem 70ezer forintért, biztos hogy nem kell fizetnem, és express one, vagy dpd fogja kiszállítani. De felőlem a biztonság kedvéért veheti külön-külön is.
-
gianni85
veterán
válasz
fery02 #94339 üzenetére
Menü, aztán alul tudod átállítani hungary (huf)-ról bármi másra pl. Usa (usd)-re. Én most legutóbb huf nézetben vittem végig a vásárlást, apple pay- jel fizettem, és forintban vont le. Nem néztem a váltást usd/huf között, lehet picit jobban jártam volna ha usd-ben fizetek…
Vedd egybe nyugodtan, yun express (tax incl.) szállítással küldik, nem akad fent a vámon. -
gianni85
veterán
válasz
fery02 #94243 üzenetére
A gyári tok csipeszének a tetején van egy lyuk, az nem elég nagy olyan vékony zsinóros végű nyakpántot befűzni rajta? Nem jut eszembe az angol neve annak a típusú pántnak..
ilyenre gondolok -
gianni85
veterán
válasz
btraven #93961 üzenetére
Azért nyugtass meg, hogy Kínában, a koppintás és ócska tömeggyártás hazájában, nem vársz el komolyan a pár dolláros cuccoknál bejáratott márkaneveket egységes termékekkel. Még az is lehet, hogy rendelsz ugyanonnan ugyanabból az 1$-os fülesből 3 darabot, és mindháromban más driver van
Nem is igazán érdemes ezeket nagyon elemezni meg kibeszélni, még a KZ-nál, ami egy mondhatjuk kiforrott márka, sincs egységes minőség. -
gianni85
veterán
válasz
-NoVa- #93936 üzenetére
Nem kicsi árelőny
Rohm-ot nem hallottam még (dc elite-et majdnem vettem anno), de a class a-t adom. Sajnos 1000$/€ alatt nincs épkézláb amp manapság, én meg mindig is az 500-1000-nél húztam meg a határt. Régen még befigyelt egy Burson Soloist, azt nagyon szerettem. De a class-A belépőszinten is sok a kompromisszum, legtöbbször csak SE, ha nem, akkor is bumszli 4pin XLR, gain állítási lehetőség hiánya stb. Azért ha van valami tuti tipped, azt ne tartsd magadban -
gianni85
veterán
válasz
-NoVa- #93869 üzenetére
Tudom múltkor azt írtam, hogy “meggyógyultam”, de ezeket az earbud-okat még azért meg kellene hallgatnom
Neked van berillium driveres is? Meg amit írtál múltkor biocell az ugyanolyan ami bio-cellulose meg biodyna néven fut(ott) Fostex és Denon-nál nagyban? Az is érdekes lehet, Fostex mahagóni zárt fejesemet néha-néha visszasírom… -
gianni85
veterán
válasz
stellaz #93364 üzenetére
Ami nekem volt Oxygen, abban már kevesebb volt a mély. Elektronikus zenére már kicsit karcsú, de amúgy jó nagyon.
Moondrop Kato is jó, már kijött az utód Kadenz, arról nem tudok nyilatkozni, de szerintem nem ronthatták el,
Ami nagyon baba “olcsó” single dd, az a dunu falcon ultra, de végül azt is eladtam, mert az airpods pro 2 mellett alig hallgattam -
gianni85
veterán
válasz
-NoVa- #92903 üzenetére
Mondjuk driver flex-szel már vagy 5-10 éve nem találkoztam. Manapság gyárilag már majdnem minden DD-s iem-en van valamilyen fajta nyomáskiegyenlítés akár csak valami fél mm-nyi nyílással megoldva.
vezeti a mechanikus zörejeket, kábelzajt
Ezt csak részben tapasztaltam, de inkább betudtam a problémát magának az iem kedvezőtlen formájának. Amikor a füles jól belefekszik a hallójáratomba, ott a gagyibb gyári illesztékekkel se volt ilyen gond. Aztán lehet csak szerencsés vagyok a fülemmel. -
gianni85
veterán
válasz
Malfroy #92893 üzenetére
Na nem tudom minek írtam előbb, most van félidő így időm reagálni. Nézd el nekem, megjelenéskor volt az a fiio tipem, vékony volt és nem az a hagyományos szilikon, nekem kissé ragadósnak maradt meg. Jól illeszkedett és stabil volt a fülemben, de valahol lehetett egy kis hézag, vagy a vékonyságának tudtam be, hogy szökik a basszus. Nekem nem volt soha gondom a fülformámmal, gyári cuccoknál is találtam jót mindig, de az a fiio kuka volt. Egyébként akkor bele se merek gondolni milyen lehet egy ténylegesen “ragadós” tip
-
gianni85
veterán
válasz
Malfroy #92891 üzenetére
Túlárazott, mint a gyártó összes terméke
egyébként egy dollárral drágább, mint az xelastec. Nekem meg a vékony ragadósok nem jönnek be, hasonló volt a fiio hs18, vagy a dunu ss tipek, tök jó az illeszkedés, de elvesz a basszusból.
Ma reggel hozta a postás, csak röviden próbáltam, de a gyárinál jobb. Ér-e ennyit? Majd kiderül, ha lesz időm és energiám egy kicsit A/B-zni, de más opcióm nem nagyon volt. Szivacsot gyűlölöm, így comply/dekoni kiesett. Még symbio hibridet vehettem volna, lehet majd csinálok egy impulzusvásárlást, ez is az volt mikor megláttam headfi posztban
Holnap kap még egy ugrálós edzős tesztet, de szinte biztos hogy nem fog mozogni a fülemben. -
-
gianni85
veterán
válasz
Malfroy #92820 üzenetére
Jövő héten megjön, már megvolt a vámkezelés. Kb 3,5 dollárra saccolták, 350ft áfa és 650 vámkezelési díj
nem fogom tudni csak az eredetivel összehasonlítani, gondolom annál jobb lesz, de hogy megéri-e az árát az kétséges.
más…
Közben hetek óta csak az airpods-ot hallgattam, már gondolkoztam, hogy felteszem a vezetékest apróra, de ma volt pár nyugis órám rázendíteni. Azért ez a dunu falcon ultra a kis ddhifi dac-kal nagyon egyben van így ~300 dollárért. A dunu veri az összes hasonló árú korábbi füleseimet (oxygen, kato többek között). Egyes aspektusaiban felveszi a versenyt az fd7-tel is. Újra konstatálnom kell, hogy egy jó kis single DD-nél nincs jobb koherencia tekintetében. Azért az FD7 hiányzikFD5 utód most jött ki, fiio-ék hozhatnának ki egy berillium flagship-et is újra.
-
gianni85
veterán
válasz
Malfroy #92838 üzenetére
Persze, csak legtöbb esetben eu-ból usd=eur árképzéssel vásárolsz és tartalmaz áfát (szerencsés esetben a német 19%-ot és nem a magyar 27-et). Az említett boltokból meg usd nettó áron vásárolsz és azt úszod meg vám nélkül. Igaz jóformán csak ázsiai termékek vannak, de azért vásárolunk onnan mert megéri, ha nem vagyunk saját pénztárcánk ellenségei.
-
gianni85
veterán
válasz
Malfroy #92832 üzenetére
Nekem sima postacsomagként adták fel. Singapore post. Majd szenvedhetek a magyar postával
Hozzászoktam a jóhoz a linsoul/hifigo rendelésekkel…
Egyébként ha már totl kábel, én is ezt venném. Párszáz dolláros kategóriából csemegéztem eddig, de a sima réz jött be mindig a legjobban -
-
gianni85
veterán
válasz
FőDudu #92781 üzenetére
Én is m-est használok, de azért berendeltem egy eletech illesztéket hozzá. Egyébként mindenben egyetértek, nem éri el az ugyanannyiba kerülő dac/iem párosom minőségét, de a kényelem kárpótol. Út közben már zavar a kábel, ezt meg beteszem és elfelejtem h a fülemben van. Ha kell átkapcsolom áteresztésre…
Sőt, otthon is azon kapom magam, hogy az esetek többségében hozzá nyúlok és nem az iem-hez. -
gianni85
veterán
válasz
Malfroy #92733 üzenetére
Én earpods pro 2-höz egy eletech baroque-kal szemezek
Ami nekem még bejött az olcsóbbak közül az a moondrop spring tips. Egy időben Spinfitre esküdtem, aztán elég sok füles fordult meg nálam amikkel nem volt jó, így hanyagoltam. Az az igazság h nekem elég hagyományos fülem/hallójáratom van a szó jó értelmében, és legtöbbször megfelel valamelyik gyári csomagolt cumó minden fülesnél. Fiio fd7-nél pl spinfit kuka volt, a filléresnek kinéző balanced tip volt az igazi. Tulku G7 fülesénél meg konkrétan valami régi kínai tip jött be, mert annak volt csak kellően széles az eleje, hogy ne blokkolja egyáltalán a vetőcsövön a lyukakat. Plusz olyan szigetelést adott, hogy cuppant mikor kivettem
Szerencsére nekem nem érzékeny a bőröm a gyengébb minőségű szilikonra se, ha neked se akkor a sok márkás cucc mellé bepróbálhatsz pár dolláros kínai cuccokat aliról is. -
gianni85
veterán
Én nem tartom ördögtől valónak a bejáratást, főleg a berilliumos fd7 óta, de ha valami alapból nem tetszik, azon semmi bejáratás nem fog segíteni.
-
gianni85
veterán
válasz
-NoVa- #92616 üzenetére
Nekem valamelyik későbbi oxygen revízióm volt, olvastam is, hogy az első volt az igazi, enyém meg elvérzett modern zenéken a kissé lapos basszusával. Ez a Falcon árához képest nagyon egyben van, alul testesebb, felül is erőteljesebb, mint az oxygen, de még nem bántó, elég természetesnek hat. Driver is elég gyors, bár nem FD7 szint, de ugye harmadannyiba kerül.
-
gianni85
veterán
válasz
-NoVa- #92473 üzenetére
Persze, ha van Pentaconn, akkor én is használnám. De ha mondjuk megdobnának egy Pass HPA1 vassal, vagy akár csak egy Ádi dac-val, akkor nem bánkódnék a balanced hiánya miatt
Hordozhatóban ezen a kis hiby donglén kívül nem is jut eszembe semmi… már minden 4,4-gyel is jön -
gianni85
veterán
-
gianni85
veterán
Hifigo-n elindult spring sale. Egy elég jó deal-t nem tudtam otthagyni… hiby fc6 r2r dongle 299$ helyett 189$
-
gianni85
veterán
válasz
fehér_ember #92367 üzenetére
Átlátszó zsugorcső. A drága kábeleken is az van, bár csati forrasztás előtt kell(ett volna) feltenni.
edit. Jah látom átszereled… akkor zsugorcső
edit2. mondjuk páran magát a kábelt hajlítják, gondolom azoknak megfelelő a szigetelésük erre a mutatványra -
gianni85
veterán
válasz
Red Bull fan #92129 üzenetére
Pedig én pont javasolni akartam egy airpods pro 2-t , ha már iphone és tws
-
gianni85
veterán
válasz
-NoVa- #92096 üzenetére
Már nem vagyok kísérletező kedvemben, illetve már máshova kell a lóvé, ezért se vagyok aktív többek között itt se
Van egyetlen egy setup-om, azt se hallgatom eleget
Az S12 azért hiányzik. Egy filterrel és réz dróttal az árához képest nagyon jó hang, főleg elektronikus zenével. Ha a magasokon finomítanak az S15-tel és hasonló áron jön ki, akkor lehet elcsábulok. -
gianni85
veterán
válasz
-NoVa- #92093 üzenetére
Nálam marad az EJ07M gyári drót, az bitang kényelmes kialakítás. Súly, méret, L-alakú pin connector
más. rákukkantottam a letshuoer oldalra, hogy ne rossz referenciát adjak meg, erre megütötte a szemem az érkező új planár: S15. Valaki vegyen majd, hogy ne nekem kelljen kipróbálni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest