- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamikaze7
tag
válasz
btraven #93267 üzenetére
Szia. Igen, a tc200 MX985. Nekem az x6 sokkal jobban tetszik. Van régi és új tc200 is, mindkettőnél jobban szól az x6. És igen, sokkal több és minőségibb a mély. De ha nem félsz egy kis forrasztástól, 7-8e Ft ki lehet hozni totl hangzású earbudot, sőt még olcsóbban is. Ha esetleg jársz Érden, meg tudod nálam hallgatni az említetteket és még vagy saját 30diy earbudot.
-
kamikaze7
tag
Az utóbbi időben nagyon rá kattantam az earbud készítésre. Iszonyatosan jó hangzást lehet el érni pár ezer forintból, csak egy kis kísérletező kedv kell hozzá, meg türelem.
-
kamikaze7
tag
Imádom ezeknek a kinézetét, na meg a hangjukat. 300 ohm Blue pet, 130 ohm Berrylium.
-
kamikaze7
tag
válasz
-NoVa- #92398 üzenetére
Szivacsbol nagyon sok fajtám van, ezen egy nagyon alacsony sűrűségűt használok. Az általad említett is van, de nagyon kényelmetlen, kemény, szúrós, nem szeretem. Most inkább a driverrel tuningal akarok játszani, meg a házzal. Ki akarom tapasztalni, hogy pontosan mi hogy változtatja meg a hangot. Aztán fém házban is ki akarom próbálni, aztán meg látjuk.
-
kamikaze7
tag
válasz
-NoVa- #92394 üzenetére
Szia! Tőled ihletet merítve én is csináltam egy earbudot fa házban. Igaz nem ugyanazt használtam, amit te, hanem az olcsóbbat. De sokkal jobb az akusztikája mint a sima mx500 háznak, és kölcsönöz a hangnak egy kis melegséget és nagyobb lesz a tere. Íme a 300ohm blue pet driver olcsó fa házban😀
-
kamikaze7
tag
Elkészült a 300 ohm Blue pet és a magnesium lithium aloy earbud is, mindkettő ment is a gyűjteménybe. És ezzel késznek is titulálom
a Gyűjteményem. Egyenlőre!
-
kamikaze7
tag
válasz
Remus389 #92335 üzenetére
Szia. Maga a driver kb 9500, a ház az egy earbudhoz, qkz mdr tartozik, ami kb 1500ft, mmcx connector kb 2000 Ft, kell némi tunning szivacs, azt ennyi. Meg forrasztani. Gyártásban annyira nem vagyok profi, de ha jársz Érden, simán meg hallgathatod, meg egy tucat másikat is. Van egy pár.
-
kamikaze7
tag
válasz
-NoVa- #92336 üzenetére
Nekem alapjáraton kicsit túl sok a basszusa, főleg ebben a házban a lyuk miatt, ezért olyan tuning szivacsot tettem driver re, ami kicsit tompítja és a lyukra is ragasztottam tuning fóliát, így feszesebb utosebb a basszus, a közép szebb lett és a magasok is szépen, szellőssen szólnak. Van 300 ohmos is, azt még csak beleraktam egy mx500 házba és mmcx connector tettem hozzá, de még nem tuningoltam. Előbb a magnesium meg a berylium driver lesz soron. Majd ha mindene kész van, írok egy részletes beszámolót😉.
-
kamikaze7
tag
Megcsináltam az első Diy earbud-om. 30 Ohm blue pet driver.
-
kamikaze7
tag
válasz
GreenRose76 #91125 üzenetére
Szia! Én rock, metalra yincrow x6 javasolnám, van bőven basszusa, kozepei jók, magasak nem bántóak. Ha esetleg többet is rá szánnál, Fiio ff3, brutál jól szól rajta a metal-de kell neki egy kis erő, csak telorol nem lesz a legjobb.
-
kamikaze7
tag
válasz
-NoVa- #90056 üzenetére
Igen, az x6 V, de a magasai nem visitanak, szépen szól a cin. Metalra meg kell az a basszus, főleg a régi, rosszul masterelt zenéknél. Én nagyon nem vagyok bass head, és inkább a gyorsabb, részletes basszust szeretem(inkább ütős mid bass legyen, mint boooomy sub, főleg thrash és death metalra,-ezeket nem is hallgatom x6al) de ezt az x6ot nagyon szeretem régi hard rockra, metalra. És a közepei és jól szólnak. Nekem earbudból nem is kell jobb, úgyis csak séta vagy biciklizés közben használom, vagy ha akarom hallani, ha a gyerekeim ölik egymást 🤣.
-
kamikaze7
tag
válasz
milkabrams #87812 üzenetére
HUF 6,104.38 | Venture ElectronicsVE Bonus IE in ear Earphones BIE HIFI
https://a.aliexpress.com/_mOJ9BQ3Ezt tudom javasolni
-
kamikaze7
tag
válasz
pulutodurumo #87770 üzenetére
Ha gyorsan kell, vágj le egy illesztekbol amit nem használsz 2-2mm, és húzd rá a csőre és utána az illesztéket ezzel meg tudod kicsit hosszabbítani.
-
kamikaze7
tag
válasz
pulutodurumo #87768 üzenetére
Dupla, vagy tripla spirált próbáld ki, a foam is jó bent marad, de ha hosszú kell, akkor spirál.
-
kamikaze7
tag
-
kamikaze7
tag
válasz
Kallor #87489 üzenetére
Szia! Ehhez a zenéhez javasolnám neked a cca c10 pro. Esetleg ha nem zavar a színe, akkor blon bl 05s. Mind2 nek elég gyors és kontrollált a basszusa ebben az ár kategóriában, hogy jó legyen metal/dethcorera. Esetleg még kbear lark ról írnak jókat ebben a kategóriában.
-
kamikaze7
tag
válasz
K1LLMy53Lf #87429 üzenetére
Továbbá alin nézd meg a bgvp tippjeit, minőségre hasonló mint a spinfit, csak sokkal olcsóbb. A sárga olyan mint a spinfit cp 100, de a fekete is jó több basszushoz.
-
kamikaze7
tag
válasz
K1LLMy53Lf #87429 üzenetére
-
kamikaze7
tag
Jah, bocs, kicsit összekevertem, a dn2 az bgvp és nem kbear, ezt kicsit osszekvertem, csak ma kezdtek róla írogatni, hogy szét esik, meg nem beryllium bevonatos, akkor a bgvp körül áll a bál.
-
kamikaze7
tag
válasz
laleeee #87340 üzenetére
Ez a believenek a graphja, többen fórumokon kritizálják, erre is kábel és illesztek cserét javasolnak, csak plus erősítővel szól jó , állítólag telorol, dongelrol gyatra, egy L30 ami már jól meghajtja.Nem hallottam, csak többen kritizálták, még Larry Fulton is, aki segített a tuningolásában a kbearnek, meg most amúgy is áll körülöttük a bál a dn2 miatt, meg ugye a Larkban is volt az a 4k peak, amit re tuningoltak.
-
kamikaze7
tag
Helló, ha valakit érdekel mmcx leszedő eszköz, hogy könnyebb legyen HUF 1,122.92
https://a.aliexpress.com/_mr8LfDx -
kamikaze7
tag
Helló, most alin van megint fenguru TC200, 1500huf körül ingyenes szállítással
Aki szereti az earbudot, nem fogja meg bánni. -
kamikaze7
tag
Most rendeltem
https://a.aliexpress.com/_mLFz9lB -
kamikaze7
tag
[kép] némi infó az új Blon 01ről
-
kamikaze7
tag
Sziasztok! Ha valakit érdekel, ilyen leárazások lesznek 11.11 Alin, plusz erre még jöhet coin és követéses kedvezmény.
IEMS:
Audiosense AQ7 - $448.2
Audiosense T180 - $34.85
Audiosense T260 - $53
Audiosense T300 - $98
Audiosense T800 - $268.2
Audiosense TX15 - $14.50
BGVP DM8 - $372
BGVP DN2 - $53
BGVP Zero - $62.40
BLON BL-03 - $22
BLON BL-05S - $34
BQEYZ Spring 2 - $130
CCA C10 Pro - $31
CCA C12 - $28
CCA CA16 - $47 (CCA CA16 is a hybrid)
CCA C16 - $66 (CCA C16 without the A is an older model 8 BA hybrid, not to be confused with the above)
CVJ CS8 - $26
CVJ CSA - $16
CVJ CSN - $44
FAAEAL Hibiscus - $32
Fiio FD1 - $76
Fiio FH3 - $130
HZSound Heart Mirror - $42
iBasso IT00 - $69
Jade Audio EA1 - $30
ISN D10 - $157
KBEAR Diamond - $65
KBEAR Lark - $25
KZ ASF - $54
KZ ASX - $84
KZ ZSN Pro X - $17
KZ ZS10 Pro - $26
KZ ZSX - $34
LZ A6 - $197
LZ A6 Mini - $47
LZ A7 - $287
Moondrop Blessing 2 - $304
Moondrop SSR - $34
NF Audio NM2+ - $148
NICEHCK NX7 MK 3- $109
Shozy Form 1.1 - $71
Shozy Form 1.4 - $166
Shuoer Tape - $100
SMABAT Black Bat - $45
SMABAT NCO - $48
Tanchjim Cora - $45
Tanchjim Hana - $150
Tanchjim Oxygen - $256
Tin P1 - $137
Tin P2 - $342
Tin T2 - $30
Tin T2 Plus - $44
Tin T4 - $75
TFZ No. 3 - $89
TFZ No. 3 19th edition - $70
TFZ Live 1 - $35
TFZ Live 3 - $57
Toneking Lucifer - $135
TRI I3 - $140
TRI Starsea - 90
TRN BA5 - $37
TRN BA8 - $110
TRN STM - $17
TRN V90S - $39
TRN VX - $54
Urbanfun YBF-ISS014 - $54 -
kamikaze7
tag
Sziasztok! Meg jött a blon bl 05s, így egy nap hallgatás után, el mondhatom hogy jobban tetszik mint a bl 03. A basszusa sokkal gyorsabb, pontosabb, nem olvad egybe. Közép és magas tartomány szinte majdnem ugyanolyan mint a bl 03 nal, de nem annyira harsány, fülbántó néhány számnál mint a bl 03 on. Összegségében a basszusban van nagyobb eltérés, számomra a bl 05s szebben szól, jobban is illeszkedik, az eredeti kábel hasonló mint a bl 03 nál, de puhább, jobban lehet használni, de ez is csere javasolt. Én yinyoo 16 Core silver plated kábellel használom, azla xelastec illeszték. Forrás teló + hiby w3. Hátha valakit érdekel.
-
kamikaze7
tag
Hi! Meg jött a fenguru tingo tc 200, hát b**ki, az 5$ árához így bejáratás nélkül is nagyot szól, iszonyat jó a hang képe, a színpadot nagyon jól át adja, basszus is van, szal egy szó, nagyon jó. Utoljára a monk plus tol voltam ennyire el ájulva, de ez még annál is jobban át adja az összképet. Aki szereti az earbudot és nem sajnálja az 5$, bátran ajánlom, és még táska is jár hozzá. 10/10. [kép]
-
kamikaze7
tag
Sziasztok! Egyre több rewiev jön ki, ahol a bl 05s sokkal jobbnak mondják a 03 tól. Remélem tényleg így lesz, én már rendeltem is magamnak egyett. Csak az szín, feketében jobb lenne arannyal!
-
kamikaze7
tag
válasz
laskr99 #86852 üzenetére
Avax szerintem elég jó, ha kína, akkor blon bl 03. Avax nal kevesebb, vagyis inkább nem olyan mély a basszusa, jól illeszkedik, a microfonja jó, nem kell plusz kábel, az illesztékei jól, kB 9e Ft. Ha több basszus kell, akkor blon, de ahhoz kell másik illeszték, meg a kábelt sem ér cserélni. Esetleg tin hifi T2 plusz még.
-
kamikaze7
tag
Sziasztok! Nicehck dt300 pro, esetleg van valakinek, vagy hallotta már? Milyen lehet, nem igazán találok róla a neten infót, most eléggé jó árban van. Szerintetek? Blon hoz képest?
-
kamikaze7
tag
Köszi szépen. Na megyek fel adom a lottót, azt hátha többet nem kell néznem ezeket az olcsó füleseket
-
kamikaze7
tag
De most 15k huf a mini, és sok helyen jónak mondják, főleg a fekete szárral, csak ha nem jobb mint a bl 03, akkor nincs értelme
-
kamikaze7
tag
Igen, ha nyerek a lottón, veszek egy andromedat és mesélek 😁
-
kamikaze7
tag
Hi. Szerintetek egy Lz A6 mini upgrade egy blon bl 03 képest, és az új bl 05s mennyire éri meg? Köszi
-
kamikaze7
tag
https://crinacle.com/2020/09/18/ief-headphone-graph-database-public-release/
Ha valakit érdekel -
kamikaze7
tag
Simán fel ment, többször le is vettem, igaz az első felrakásnál kicsit csavargattam, de nem volt nehézz. [kép]
-
kamikaze7
tag
válasz
-NoVa- #86599 üzenetére
Nekem spinfit 800van rajta, nem esik le róla. Az alap kábel sem olyan rossz, másik kabeltol nem lesz jobb hangja, (én nem hallom), csak nem fog annyira tekeregni, meg ugye az alap szarul illeszkedik. De én levagtam róla a műanyag görbét, és úgy teljesen jó volt, míg meg nem jött a trn kábel.
-
kamikaze7
tag
Sziasztok! Egy kis saját vélemény következik a fülesemiről, esetleg segítség aki jó és olcsó fulest akar. Az első a "magyar" avax 330. 6700ft vettem. Egész jó ki füles ennyi pénzért, inkább meleg karaktere van, minden tartomány szépen szól, a magasak nem túlzóak, van basszus szépen, de el marad a blon bl 03, vagy az általam favorizált beyerdynamic DX160 IE től. Nem durvul el. Ennyi pénzért ajándék, és bőven többet tud. A blonrol nem írok sokat, az úgyis ki van már vesézve. A beyerdynamic DX160 pedig nekem nagyon be jön,főleg hogy 8e vettem hiányosan , de a rendes ára sem hú de sok, 20e körül mozog. A basszusa nagyon jó, szerintem jobb mint a blon 03 - é, és az én fülemnek szebben is szól. A basszus k*jó, a közép nagyon szépen szól, szépek az ének hangok, jó a dinamika, élvezet rajta thrast metált hallgatni. Kényelmes, a kábele igaz vékony, de nem tekeredik nagyon, és könnyű. Drágább fülhallgatókhoz nem tudom viszonyítani, mert nincs, de ezzel most nagyon meg vagyok elégedve. Egyszer, ha vége a pestisnek, szívesen meghallgatnék egy jobb fulest, hogy egyáltalán hallok e különbséget és kell e nekem jobb. Ja és még mindig csak egy átlagos hallású bot fülő vagyok, szal úgy olvassátok. Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest