- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fericske
addikt
válasz
btraven #93460 üzenetére
Hangszóró bejáratásnál azt figyeltem meg, hogy változóak az eredmények, mennyire szignifikáns az eltérés hangzásban az új állapothoz képest.
Viszont ahol hallani, ott számított, hogy mozgassa a hangszórót dinamikusan a hangerő.
Nagy amplitudóval mozogjon a hangszóró, de azért ne feszegesse a határait.
Ezután kis hangerőn is tud teljes hangzású élményt nyújtani, nem kell feljebb tekerni ahhoz pl. hogy megjelenjen a textúrázottság a mélyeknél, legyen teste a közepeknek és lehessen hallani a magasok kiterjedését, lecsengéseit. -
fericske
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #93089 üzenetére
No igen.
A professional HIFI az odab@sz -
fericske
addikt
Hali,
Füles illesztékek tisztításához honnan érdemes beszerezni alkoholos kendőt?
Ami működik, de nem marja szét az illesztéket. -
fericske
addikt
V, de egyáltalán nem vészes, ott vannak a közepek is, meg nem túlzó sehol sem.
Hajaz az akg n40-re, amennyire emlékszem rá, meg a denon d7200-re.
Lypertek z7 nem izgat?
Már bánom, hogy nem tettem azt is a kosárba.
Az kevésbé V olvasat alapján.
A tetszési indexe, hangminősége forma-forma a két fülesnek, az eltérő hangolás dönt köztük a felhasználóknál.
Metálhoz egyik sem való szerintem.
A ze3000 nyugisabb hang, és a z7 tuningja is nyugis.
Habár az n40 sem egy metálos füles végülis. -
fericske
addikt
Nincs személyes tapasztalatom a blackbirddel, csak mások után.
Állítólag tartósabb, és semmivel sem rosszabb.
Complym volt és az a helyzet, hogy több füles mellé adnak jobb minőségű szivacsokat..
Pl. a Bevi2-é is, vagy a Westoné, Sennheiseré, Acoustune szivacsa.
Szóval nem nehéz jobb alternatívát találni a complynál.Még nem használtam a forwardot. Eszembe sem jutott ilyesmi.
Jól van ez. Kevesebb mint 48 óra alatt kézhez kaptam a fülest. Vasárnap délután 4-kor rendeltem meg és kedd du 2-kor kézbesítette a dhl. -
fericske
addikt
válasz
laleeee #92162 üzenetére
Néhány igen. Azokra úgy tekintek, hogy biztosan működnek, hiszen tesztelve lettek.
Sok cuccot vettem így. Egyikkel sem volt baj.
Ez angol bolt, adnak a reputációra. Nem próbálnak átverni, ne asszociálj magyar üzletekre, ahol használtat is újként adnak el, vagy szinte új árban a kibontott, használtat.
Vannak csak kipróbált és demódarabok is köztük.
A Bevi2 egyik sem. Az simán csak akciós. Új, bontatlan. -
fericske
addikt
Az úgy volt, hogy gondoltam beszerzek valami olcsó (de nem xar) fülest mászkálósnak telóhoz, tartalékba.
Jártamban, keltemben a jó öreg Hifiheadphones-nál kötöttem ki.
Ott aztán jól megvettem egy Final ze3000 tws-t, meg egy Lypertek Bevi2 vezetékest.
Mert jó áron adták/adják őket.
A magas szállítási költség mellett is jó vásárlás volt - ami miatt érdemes több mindent rendelni egyszerre, és ezért morfondíroztam egyet a Lypertek z7-en is.
Érdemes rálesni az akciós cuccaikra, még így karácsony előtt[link]
A Final tws tudtam, hogy jó lesz, a Lyperteket csak sejtettem, hogy szintén jó cucc, egy korábbi termékükkel való tapasztalatom alapján (Tevi tws).
Mivel kb. 7-8 óra használat után úgy gondolom, hogy a teljes árát is megéri, ezért gondoltam írok egy kis kedvcsinálót róla ameddig bagóért vehető.
Lypertek Bevi2 [link]
A linken ott van a specifkációja. 1 BA Knowles, stb.Egy kis cipzáros keménytokban van az egész cucc.
A fülhallgató, felcsattintva a nyomógombos 4 pólusú jack-es kábelére, és 7 pár illesztékkel.
4 pár szilikon és 3 pár szivacs. Jó minőségű illesztékek.
Kell is, hogy jók legyenek, mert 3 mm-es vetőcső miatt a tipp rolling bukta, mint a Weston füleseknél (2 mm).
A kábel is jó minőségű. Egy Effect audio Maestro-val (legolcsóbb, most már más neve van) vetettem össze.
Az Effecttel kicsit világosabb lett a hangja és talán az alján is javított kicsit és talán kicsit tisztább is volt vele, de maradtam a gyári kábelnél, azzal járattam be (asszem már kész, nincs sok BA tapasztalatom).
Majd még kipróbálom újra az Effecttel, de nem zörget igazán, jó a gyári kábellel is.
Azzal pehelykönnyű viselet a füles, kábelzaj sincs.A füles jól megépített darab (aluminium tokozás).
Az mmcx is a jobbak közül való, tartja a kábelt, nem lifeg-lötyög az aljzatban.Hang.
Nem rossz.
Könnyen hajtható. Telefonról is jól hangzó füles.
Nem igazán forráseszköz függő, de nem is skálázódik az egekbe.
Kicsit jobban tetszik az asztali szettről, de abszolút tudom élvezni telefonról is (most is arról megy, egy kis durrbele Faithless 2.0-val - Neutron player).
Megmutatja a felvétel hibáit, de akkor sem rossz hallgatni.
Megbocsájtó, de nem abban az értelemben, hogy elfedi a hibákat, csak nem bünteti a hallgatót.
Ezt alapvetően úgy éri el, hogy nincs semmi fület bántó a hangjában, nincsenek rusnya kiemelései.
Visszafogott, lekerekített, mondhatni az a Sennheiseres laid back tuningja van.
Flat, kiegyenlített, leköveti a felvétel jellegét, enyhén meleg a karaktere, ami jót tesz az életrevalóbb közepeknek.
Vannak öblös, lüktető mélyek, ha olyan a felvétel. Ilyenkor már-már bass head-nek is tűnhet.
Vokálos zenénél a közepek dominálnak.
Kellőképp testes a közepek megszólalása - ének, hangszer - minden stílusnál.
Egész jó teres a megszólalása, amihez még a felvétel hozzáadja a magáét.
Ezért egy kicsi légiesség is van benne.
Hosszan hallgatható, és Zenél.
Nem a részletek bajnoka, a teszt zenéimen nem teljesített jól igazán, de a kritikus részekre vissza-vissza kellet térjek, hogy is volt ez, mert belevitt a zenébe, nem is vettem észre a hibákat.
Ez az ami lényeg, véleményem szerint, nem az, hogy minden pisszenést ki lehessen hallani.
Nem is valós.
Az ember nem azért megy koncertre, hogy hallgassa a fúvósok nyálszörcsögését.Fülön járattam be.
Kell a BA-nak is. Volt már erről szó.
Én konkrétan most először tapasztaltam ennek a menetét.
Közel sem kell annyi mint a DD-nak vagy planárnak, de néhány óra kell.
Pontosan nem tudom megmondani, de bő 1 óra volt, hogy a kissé grízes, érdes hangja kisimuljon. Ez egyik pillanatról a másikra történt, mint mikor a kontaktos kábel megmozgatva rendes jelet kap.
Azután még 2-3 óra telt el mire feltűnt, hogy könnyedebben zenél, kicsit dinamikusabban.No ennyi.
20 angol pénzért no brainer at all. -
fericske
addikt
válasz
gaben22 #92116 üzenetére
Nekem nem jött be egy Lavricables kábel.
500 dodós Grand silver. A D8000-el jött.
3 fejesemen tudtam kipróbálni. Egységes eredményeket produkált.
Boostolta a mélyeket meg a magasokat, de mindkét oldalon eltüntette a textúrákat.
A Forza reze simán leszkanderezte, meg a D8000 gyári kábele is.
A D8000-et a saját kábelével használom, illetve nekem az hangzik a legjobbnak azon a 3 fejesen, a 2 Final-en, meg a Quad-on.Szerintem kábellel egyelőre ne verd költségbe magad.
A 64audio korrekt csapat, nem ad szemetet a füleseik mellé. -
fericske
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #92065 üzenetére
Elég jó füles és fejeseid vannak, hogy jó minőségben hallgass zenét
A forrás oldalon esetleg mókolhatsz, hogy kihozd belőlük amit lehet, ha netalán van hiányérzeted.A high endet nagyon ki kell szolgálni, hogy igazolja szükségességét, mindegy, hogy könnyen vagy nehezen hajtható. Az nem kevés pénz és próbálgatás. Ultimate megoldás meg nincs.
-
fericske
addikt
válasz
Malfroy #91776 üzenetére
Ezt egyszerűen csak hallanod kell.
Mikor sweet spotra sikerül bedugaszolni a füleseket, akkor a hangot, zenét nem úgy érzékeled hogy a füledből jön, hanem megjelenik a fejedben.
Ameddig úgy érzékeled, hogy a füleden át érkezik a muzsika, akár csak egy-egy ütősebb effekt is, addig nincs jól beigazítva a füles. -
fericske
addikt
válasz
SirRasor #91109 üzenetére
A P1-et én nem ajánlom, ha szereted a több mélyet.
Erő és illesztés is kell neki, hogy ne legyen hiányérzet.
Telefon, hordozható lejátszók nem viszik (tisztelet az 1-2 kivételnek), meg még az itt sűrűn emlegetett asztali szerkók közül is kevéssel jó.
Accessoryjack oldalról alapvetően bármelyik Acoustune fülest ajánlom viszont.
Bejáratás igényesek. Elrettentő magast tudnak produkálni friss állapotban. 50+ óra legalább. Aztán besimul a magasuk. -
fericske
addikt
válasz
DeFranco #90887 üzenetére
[link]
Ez lenne az, de most nincs már itt a helyi üzletben.
Ideen Welt téma.
A magyar weboldalon sokminden nincs fenn, amiket látni itt a boltban egyébként most is ezekből a cuccokból.
Pl. 2 féle vezetékes IEM meg egy on-ear fejes is van itt, amiből csak az egyik IEM van a weben náluk.
Azt mondta a itt hölgy, hogy random kapják ezeket a cuccokat. -
fericske
addikt
válasz
-NoVa- #90470 üzenetére
A tied az minden forrásról ilyen kiemelős?
Illetve a tiedbe már nem ugyanaz a membrán van.
Az enyém még az első szériás. A másodikban könnyebb lett a membrán. Aztán, hogy jobb-e?
A rengeteg pozitívság vele kapcsolatban a megjelenése után történt, ezt érdemes tudni.
A második gent nem is hallottam.
Majd alkalom adtán összejövünk ezekkel.
Ott van a P1 pl.
Írtad, hogy vattáztad, a belső rácsra lehet ültetni.
Az enyémben nincs belső rács.
Nem tudom mit jelent hangzásban, lehet semmit. -
fericske
addikt
Dehogy volt
Egy nagyobb varrótűvel szórakoztam addig, hogy ne húzódjon vissza a furmány.
Annyira nem rugalmas mint a gumi, nem volt nehéz.
Csak a vetőcsőn lévő driver flex nyíláshoz kellett légrést nyitni.
Az adott fülesnél az akusztikai nyílás a kábel bemenet ellenkező oldalán van, ami nem érinti a moldolást.
Az feltehetően sz..pósabb lett volna, vagy nem is sikerül.
Dinamikusoknál az utólagos házi moldolást ez ki is zárhatja.
Az Acoustune megcsinálja kérésre a füleseit, jó pénzért.
Azt magamnak nem tudnám megcsinálni pl.Egyébként vigyázni kell erre a Radianra, körömmel is könnyen felsérthető.
-
fericske
addikt
Én nem akarok győzködni senkit semmiről, csak leírtam egy opciót, ami saját tapasztalattal bír.
Az elmúlt bő 4 évben kb. 200x volt a fülemben és nincs elhasználódva, elkoszolódva, ennyi a története.
Tartós használatra már semmit nem terveznek - pláne nem illesztéket -, mert az nem biznisz. -
-
fericske
addikt
Jah, azt nem néztem meg pontosan mi a cucc.
Amit én használtam az orvosilag jóváhagyott zajszűrésre készült füldugó.Az lett volna a lényeg, hogy magunknak is meg tudjuk csinálni.
Meg lehet úgy is ahogy Sheratannak sikerült, hogy oda-vissza küldözgette a fülmintázó cégnek, aztán végül feladta, mert sokba került, de legalább nem sikerült.
Legalábbis én így tudom az ő szágáját. -
fericske
addikt
válasz
Polarstar #90451 üzenetére
Én csináltam magamnak ilyet.
Lehet itt is mutattam.
A head-fi Periodic audio BE valamelyik topikjában biztosan.
Elsőre sikerült, nem nagy kaland.
A füles ventillációjára kell figyelni, hogy ha a fül felé eső oldalán (is) van, akkor annak légrést kell fúrni a gyurmába majd. -
fericske
addikt
válasz
MortalMilka #90049 üzenetére
A mikrofonos jack dugó nem szokott gond lenni a sztereó jack aljzattal, vagyis kompatibilisen működik a sztereó hang, a mikrofon nem.
Gyártási szórásból adódóan a dugóknál lehetnek érintkezési problémák, de az a sima 3 pólus vs 3 pólus csatlakoztatásnál is előfordulhat.
Hosszabbítót nem tudok mondani amire biztosan nem jellemző az előző mondatban foglaltak, és nem is rontja a hangminőséget. -
fericske
addikt
válasz
gianni85 #90040 üzenetére
A Myrinx elnevezésnek a dobhártyához van köze. Itt fantázianév lesz amiben a Mylinx anyag neve is közrejátszott, amit a hangszóróikhoz használnak, és ami egyébként a gyógyászatban, plasztikai sebészetben használatos mesterséges bőr. Nagyon vékonyra el lehet készíteni, rugalmas, magas szakítószilárdságú és persze könnyű.
[link]Ez az alapja a membránjuknak, illetve többnyire az egész hangszóró felület, és erre készítettek ők is titánium és berillium bevonatot néhány modellhez.
-
-
fericske
addikt
válasz
Greg204538 #89308 üzenetére
Nem árt, azzal kell. Nem fém csipesszel, fogpiszkálóval, valamivel meg alkoholba áztatott valamivel kell alaposan, és többször átdörzsölni az érintkező felületet, miután a zsebpiszok el lett távoltva.
-
fericske
addikt
válasz
-NoVa- #89227 üzenetére
Azon egy alapos takarítás segít. Csak bepiszkolódott, nem laza.
Műanyag csipesszel, kerámiával, fogpiszkálóval takarítsd ki a nagyját (fém csipesz nem jó, zárlat).
Ezután már belemegy rendesen a helyére, de a kontakt még nem lesz jó.
Alkoholba áztatott papírzsepit tömj bele a csipesszel és takarítsd jól át. Ezt párszor meg kell ismételni, aztán lesz jó.
Csak az aljzatnál kell megcsinálni (telefonon pl.), a dugóval nem szokott gond lenni. -
fericske
addikt
válasz
Visormail #89105 üzenetére
Könnyen lehet, hogy csak elkoszolódott a porvédője.
Finoman megdolgozod valami kefével pl.
Mindegy hogyan tisztogatod, arra ügyelj, hogy befelé ne menjen "sorja".
Kefével csinálod akkor vetőcsővel lefelé tartod, ha valami párolgós folyadékkal, akkor oldalt kissé lefelé, hogy minél kevesebb gőz érje a hangszórót. -
fericske
addikt
Ízlések és pofonok, persze. Belekötök simán ennek a hangjába is, hiába tetszik végül amit csinál.
Ajánlott részemről ez és az ilyen tokozású füleseik nem lesznek.
Így birtokolva épp határeset, hogy megmarad a fülemben, minimális igazgatási mozgástérrel, szóval nem egy univerzális kialakítás, mint a bullet formák.
A gyári kábele nem egy átgondolt kivitelezés.
Nehéz, vaskos, kényelmetlen és magas a kábelzaj.
Cseréltem Effect belépő rézre, Conx csatlakozó opcióval az Ear konnektorhoz.
Ezzel kényelmes és csendes. -
fericske
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #89008 üzenetére
AET02-06-07-08 --> Ezeket adják a füleseikhez.
AET07a-08a amiket külön lehet megvenni. Ezek kicsit módosítanak - én azt mondom javítanak - a releváns típusokhoz képest a hangélményen. Pontosabb mélyek - magasok, gyorsabb lecsengés, illetve a 07a-al energikusabb.
Ezzel mikor hallgattam, teljes számokat, éreztem, hogy jobban esik hallgatni az apró változásokon túl is, csak nem tudtam, hogy miért is.
Aztán Jarre - Cities In Concert Houston-Lyon albumán a Rendez Vous 2 (11:54 perc hosszú) számnál 6:25-nél a lábdobnál sikerült tetten érni és megérteni. A 07-el kicsit befullad a lábdob, a 07a-val meg úgy jön át rajta az érzés, energia mint lengődózer a papírfalon.
Szóval ezért b@sz, hogy kitaláljak valamit arra az illesztékre, hogy a fülemben maradjon. -
fericske
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #89005 üzenetére
Meglehetősen egyezik a helyzet a 1657-es modellel.
A magasok lehetnének finomabbak. Van amikor teljesen jó és van amikor rossz, ameddig a közepekkel és mélyekkel sosincs gondom.
A magas "probléma" ellenére élmény hallgatni vele zenét. Új életet visz a zeneszámokba, mintha jobb minőségűek lennének a kollekciómban lévő alkotások mint mikor mással hallgatom őket.
Az akusztikus hangszeres zene áll neki a legjobban (nincs magas bibi sem), illetve Jarre-t is nagyon jól adja.
Nálam legalább közepes hangerő kell hozzá, hogy kijöjjön belőle a dög, illetve ekkor lesz egységesebb az összkép.
Piszok gyors ez a 4. gen Myrinx Diaphragm driver ami ebben a modellben van, planáros gyorsaságú. (Metál rajongó fórumtársak majd véleményezik ezt a képességét tavasszal Pesten).
Amit sikerült felfedeznem, a legoptimálisabb hangminőséget az AET07a illesztékkel adná (a gyári mellékelt referencia az AET07), de istennek sem akar a fülemben maradni. Porózusabb az anyaga mint a többinek és egyszerűen nem marad meg a fülemben. Majd kitalálom, hogy valami tapadósabb bevonatot találok rá valahonnan, mert b@sz a dolog..... -
fericske
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #88907 üzenetére
Kíváncsi vagyok meddig megy ezen az áron, illetve hol lesz elérhető.
-
fericske
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #88903 üzenetére
"....Nem tudom egyébként, hogy telefonhoz mennyire érdemes drágább fülest venni....."
Ezt sosem lehessen tudni.
A jelenlegi kedvenc fülesem ára 600-1000 dollár között mozog, ország és forgalmazó függően, és ugyanolyan élvezetet okoz telefonról ( Mate 10 pro) youtube-ot hallgatni vele (Brave böngésző), mint a dapomról veszteségmentes zenéket, vagy az asztali rendszeremről.
Illetve nem érzem kevesebbnek a produkciót telefonról, mint a többi forrásomról vele.
Ettől függetlenül nem ez a tendencia, főleg a hagyományos, dinamikus hangszórótól eltérő technológiájú hangkeltőkkel szerelt füleseknél. -
fericske
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #88901 üzenetére
Örülök, hogy bevált a kis Final füles
Finomodik még valamelyest az összkép a hangzásában idővel (a gyártó 200 órát adott meg járatási időnek).
A hátulsó, lyukacsos oldalát tartsd tisztán. Nem dizájn elem, hanem nyitott füles. A térhatást annak köszönheti. -
-
fericske
addikt
válasz
peugeotmate #88720 üzenetére
De lehet, hogy kipróbált és visszaküldött. Az illesztékeket cserélik, vagy fertőtlenítik az audió szaküzletek (mindegyik szaküzlet), ezért nem keresnek higiéniás kifogásokat. Az biztos, hogy újként nem árulnak bontott dobozost, akkor sem, ha el sem hagyta az üzletet.
Az Amazon teljesen más cég. Nem is szaküzlet, és alapvetően bárki árulhat a platformjukon, amiért nem szoktak annál nagyobb felelősséget vállalni, hogy letiltják a kereskedőt. -
fericske
addikt
válasz
peugeotmate #88715 üzenetére
Teljes, gyári pakkban érkeznek a refurbished-ek is. A hiányzó tartozékokat pótolják. Ha mégis van ettől eltérés, a leírásba beleteszik.
Ezek tesztelve vannak, jól működnek, mindegy miért lettek refurbished besorolásúak, tehát futószalagról lejött, gyári hibás ezek között már nincs. Biztosabb vétel mint egy vadiúj -
fericske
addikt
válasz
peugeotmate #88710 üzenetére
E10-ből az első, basszusosabb verzió volt meg, az E11-et csak hallottam egyszer.
Az E11 is jó füles, tisztábban szólal meg, kevesebb bugi-val a mélyeknél, mint a Final E3000, illetve ez utóbbinak a holografikus tere az sokat dob az összképen, nekem legalábbis.
Nem tűnik részletesnek a mélye, magasa a bejáratott E3000-nek, de inkább csak amit írtam, hogy nem tolja az ember arcába a dolgokat. Kimondottan bírom a nem harsány, selymes magasait.
Csak EDM számokat hallgatva, ugyanúgy tudom élvezni mint a drágább Periodic meg Acoustune füleseimet.
Akusztikus hangszeres zenéken már más a helyzet. -
fericske
addikt
válasz
emiki6 #88706 üzenetére
Honnan vedd, passz
.
Ha meg egy árban van, akkor inkább a 3000-et.
Első blikkre a 2000 tisztábbnak tűnik, fátyolosabbnak a 3000, de igazából csak nem tolja a dolgokat az ember arcába. Jóval teresebb a megszólalása a 3000-nek. Illetve ő a kiegyenlítettebb, kicsit emelt mélyekkel, a 2000 szolíd V.
Járatás igényes, de csak kicsit tisztul.
A sweet spot-ot könnyen elérem vele, amiben gondolom nagy szerepe van a driver match-nek, korrekt QC-nek.
Fül mögött, vagy egyenesen lógatva is hordhatod, adnak hozzá kampót. Zajmentes a kábelezésük.
EDM-hez nagyon jó a 3000, rockhoz inkább a 2000 talán (nem vagyok rocker).
A komolyabb füleseim mellett is szívesen hallgatom a 3000-et akár telóval is. Mikor milyen kedvem van.
Abszolút tájékozatlan vagyok a chifi fülesekkel kapcsolatban, ebben az árban, de elég jó biztonsági vételnek tartom ezt a két fülest árában. -
fericske
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #88676 üzenetére
A Final fülesek kipróbálását akánlom, ha már úgyis Japán, és hagyományos kábelvezetést szeretnél.
Az A szériához nem volt szerencsém, de pl. az E 3-4-5000 ajánlható telefonhoz is már.
Illetve a szintén Japán Acoustune füleseit is ajánlom próbára. Van nekik is hagyományos kábelvezetésű fülesük. -
fericske
addikt
válasz
HUNNIA1920 #88603 üzenetére
Én csak a Fiio-t hallottam ezek közül. Szerintem jó füles és határozott feljebblépés az E80-tól.
Elég sok opció van ebben az árban, csak ki kellene próbálni őket ugye...... -
fericske
addikt
Kellemetlen. Mindenesetre engem annyira nem izgat a vezetéknélküliség, ameddig a BT-nél valami jobb technológia nem jön létre.
A kábelezés nem zavar annyira mint a nem stabil, akadozó BT kapcsolat, a párosítási, kodek kompatibilitási mizéria. A hangminőség a vezetékes javára csak egy plusz ezekhez. -
fericske
addikt
-
-
fericske
addikt
válasz
laleeee #88439 üzenetére
Kényelemre nem a legtutibb nekem, pont a nem kicsi háza miatt.
Szerencsére be tudom úgy fordítani, hogy ne nyomja a fülem porcos részeit.
Szóval nem kicsi.
A kábelnek is van súlya, van benne anyag, meg nem is vékony, de legalább nem merev.
Átlagos méretű fülem van, szóval a kényelem kérdéses lehet vele kapcsolatban, bár hosszú órák óta hallgatom. -
fericske
addikt
válasz
laleeee #88432 üzenetére
Ez változó.
Az alapkaraktere nem fog változni, de a magasok kisimulhatnak, a mélyek zöngéje előbújhat, simábbá és tisztábbá, könnyedebbé válhat a hangzás. Ezek sokat tudnak jelenteni, főleg egyre magasabb kategóriáknál, ahol szinte egy-egy nüansz tudja eladni a cuccot egy másik versenyzővel szemben. Ezért van az a "szabály", hogy bejáratott terméket demózunk. -
fericske
addikt
válasz
laleeee #88430 üzenetére
Hallgatom épp.
2 óra van benne, de már teljesen jó.
Dobozból kivéve kissé nyers, érces volt a hangja, de ezt szinte percek alatt lerúgta magáról.
Gondolom még alakul idővel.
Mindenesetre komoly hangzás már most is.
Kíváncsiságból átküldtem rajta néhány tesztzenémet, hogy milyen így frissen, de nem tudtam belekötni.
Kicsit referenciaközelibb karakterű, mint amibe beleszerettem korábbi CU modellek, de még mindig elég meleg orgánuma van ami nagyon tetszik bennük.
A csúcs TI(tánium) kapott referencia karaktert. Technikásabb, légiesebb, de számomra nem olyan magával ragadó mint a CU tagjai, ami érzésemet több Acoustune kedvelő is oszt, aki a 695-697Ti-t is birtokolja.
Az új, olcsóbb HS1300SS is a CU család hangzását követi, mondhatni, hogy az Acoustune house sound-ot.
Remélem alakul úgy még, hogy füles talikra el tudom vinni, aztán lehet majd "fikázni"
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest