- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laleeee
őstag
-
laleeee
őstag
Utcán jól izolál ?
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #94437 üzenetére
Mondjuk hogy a legjobb amit eddig hallottam ; ka17 szteroidokon, kicsit jobb technikai jellemzőkkel, a fiio forrásokra időnként jellemző idétlen upper mids szipogás nélkül. A midfi Kiwi Punch képes vele bizonyos zenékkel high end performanszra
Tiszta erő, az általam ismert szar dapok nyers erejével ellentétben. Dinamikus, részletes.. persze ha már unod a dc elitet ,majd kölcsön adhatod egy pár napra
-
-
laleeee
őstag
Köszi srácok, nem egyszerű de tényleg meg kell terhelni valamivel és akkor méreget
-
laleeee
őstag
Nuncsakuban milyen dac van és hány darab ?
-
laleeee
őstag
Furcsa ez a donglék powerbankról táplálása dolog ,ki akartam próbálni, de enyhe csalódás volt. Az Onix Alpha vékonyabban és világosabban szól tőle és elveszti f@sza analóg jellegét. A Shanling UA4 lett jobb egyedül. Talán majd az Ibasso Nunchaku..
-
laleeee
őstag
válasz
FőDudu #93908 üzenetére
Eq-val csak annyi a gond, hogy amint bekapcsoltad, az lerontja, lebutítja hangot, amennyire csak lehet. utána kezdhetsz bénázni a csúszkákkal, lehet ráadni basszust meg elvenni a magasból ,de az egészben nem sok köszönet van a végére szerintem. Próbáltam már az összes eq-t, meg peq-t
-
laleeee
őstag
Meghökkentem hogy mekkorát üt ez a Traceless egy dollárért
nyilván a jó nem ilyen, de azért nehéz lenne rajta fogást találni
-
laleeee
őstag
Csak vettem egy Traceless-t egy dollárért, nagyon izgulok, nagyon várom..
-
laleeee
őstag
-
laleeee
őstag
Semmi donglim nincs
-
laleeee
őstag
-
laleeee
őstag
[link] ha akartok jót olcsón, a legjobb budget kábelem eddig. Telt meleg hang, meglepően jó felbontás ,részletek ,ahogy Nova mondaná : "hagyja zenélni a fülest"..
-
laleeee
őstag
Van két egyforma grafén kábelem, az egyik 2,5mm, a másik 4,4 mm jack .
A 2.5mm-est csak egy Dunu 2.5 to 4.4 átalakítóval tudom használni. Elképzelhető hogy ez az átalakító impedancia adapterként is működik ? Az adapterrel hallhatóan kövérebb a szubbasszus 🤔
-
laleeee
őstag
-
laleeee
őstag
válasz
Bjørgersson #93206 üzenetére
technical death metalt mutathatsz
-
laleeee
őstag
XDuoo
Megtaláltam életem dongliját -
laleeee
őstag
Xm5 is ment vissza, az Alpha sajnos veri mindenben
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #93085 üzenetére
Négy napot járattam, mennyit kellett volna. Komolyan mondom, akármelyik dongle jobb volt az m23-nál. Biciklizős dongle guy vagyok, de szeretnék dap guy is lenni egy szép napon
Fiio Crinacle is 💩, sőt a két fiio dongli is ,amit próbáltam
Fa19 subbass-talandága is biztos az idegeimre menne, akkor már sokkal inkább egy Tulku G10, amit küldözgetsz vissza neki, amíg dzét nem pukkad a feje, meg amíg el nem találja az ízlésed
-
laleeee
őstag
2DD 🤔 [link]
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #92953 üzenetére
Aszongyák középbasszus vékonyka, a dinamika sem százas, de csak nézek hogy emberek milyen basszusoktól tudnak elalélni. Sonion-tól Knowles-tól már annyira nem vagyok elesve, most a Shanling me600 noname armatúrái a kedvenceim : ) Iszonyú smooth, minimális BA timbre és kifigyel a vetőcsőből is 1-1, ami általában semmi jót nem jelent, itt nagyon jó teret csinál, anélkül hogy átszúrná a dobhártyádat.
Ha el vagy látva pentaconn kábelekkel, akkor igazán vehetnél egy sima Pilgrimet, hogy el tudd mesélni nekünk hogy milyen. Én még mindig keresem a megfelelő forrást a G6-hoz, esetleg egy Onix XM5 🤔 Mi a véleményed róla ? -
laleeee
őstag
Felbontás , színpad , részletek a legjobb, nekem csak annyi bajom van vele- de ez csak az én bajom- hogy mivel analóg hangja van, a basszus egy kicsit puha, ami nem azt jelenti hogy ne tolná rendesen a mélyeket. Visszavonom hogy allrounder, nekem csak egy fülesemmel szól igazán jól ,de azzal nagyon. Planárral nem próbáltam,de van benne erő .Dc04pro pont ma ment el, ahhoz képest az onix next level, pedig az ibasso sem volt rossz. Szerencsére működik a telefonommal, a fogyasztása átlagos, kb 10% óránként, a Shanling már dolgozik valami firmware update-en [link]
-
laleeee
őstag
Onix Alpha + Shanling ME600 + Xinhs graphene kábel = Analóg mennyország 👌
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #92869 üzenetére
Ua4 nálam a legjobb eddig, imádom. Ez is olyasmi csak technikásabb, mikrorészlet főleg, de színpad is 👌Végülis érthető a hype, m23-al kitörli a popóját, az biztos. 110$-ért lopásnak minősül
Lehet hogy legjobb dongle ever, még azért járatnom kell, egy órája használom. Ráadásul allroundernek tűnik, jó mindennel, ami ritkaság. Jó a kis amoled kijelző, meg az egész -
laleeee
őstag
Shanling Onix XI1 , komolyan mondom, egyre kutyábbak ezek az új donglik 👍🙃
-
laleeee
őstag
ROSESELSA RS9039 , jó kis dongle, szinte ingyen
-
laleeee
őstag
Nekem is tegnap jött meg a xelastec2, sajna sem hangra, sem illeszkedésre nem jött be
-
laleeee
őstag
válasz
-NoVa- #92726 üzenetére
Visszaküldtem, midbass tolvaj, sáros subok, lassú, lapos az árához képest, 7hz Legato tudott vékonyan szólni vele, azért az nem kis teljesítmény. tansio mirai x ugyanez
,ment vissza , súlytalan középbasszus, fáradt 3k tüske, reménytelenül rövid fúvóka. G6-hoz nem találtam még jobb forrást mint az ibasso dc04pro, lehet hogy majd nézek egy dx180-at ,ugyanaz a chip set, csak duplán, hátha..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- 4 lemezes NAS eladó, 8 magos ryzen7 proci, 16GB DDR4 ram, 2X 2.5G lan, 2x nvme ssd, alu ház
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest