- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
!Overdose! #49711 üzenetére
Tudtam, hogy azt kellett volna írnom - de legalább közel jártam...
-
attisx
addikt
válasz
!Overdose! #48516 üzenetére
Azért érdekes dolog az emberi természet, nyomtatott sajtóban is a Blikk és társai vezetik az eladási listákat...
-
Mezcal
addikt
válasz
!Overdose! #47174 üzenetére
A szakértők szerint IS. 2006 és 2009 között a legjobbak közt volt, ha nem, cáfold.
-
JColee
őstag
válasz
!Overdose! #47174 üzenetére
Azért jól ment Massa.
-
MPowerPH
félisten
válasz
!Overdose! #46993 üzenetére
Jaja. Meg ugye az RBR alapból elég gyors volt ezen a pályán, IM-en is vitték a prímet.
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #45517 üzenetére
"The regulations are aimed at reducing fuel consumption, with savings of 35% on the current fuel usage, which will save around 55kg of fuel per car per race."
-
Zso2
őstag
válasz
!Overdose! #45485 üzenetére
Miféle szakmaiság? Ez egy 2012-es f1-es topik, gondolom belefér,ha az F1-ről egy nem szaki,hanem sima F1 rajongó beszél....
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
!Overdose! #44067 üzenetére
Segáz. 20 év múlva majd te választhatod ki a kamerát, a helyszínről meg csak egy ajánlott jelzés megy ki, amit majd lock-olni lehet.
Istenem a sok marha... 5 rajt-visszajátszás, és azok fedélzeti kameráját mutogatják, akiket állva hagynak... Schumi rajtol, előz 4-et, és és visszajátsszák 3 leelőzött felvételét, de az övét nem...
Vagy pl legutóbb már.már rimánkodtam, hogy tegyék be Rosberg-et, ha már akkorát rajtolt, de nem...
-
shteer
titán
válasz
!Overdose! #43936 üzenetére
maga a készülék miatt nem rosszabb a kép mint az elődön. de nekilátok az átállásnak
-
callmeakos
veterán
válasz
!Overdose! #42458 üzenetére
Pár éve volt hogy Shanghaiban pont az Alonso meg a Kubica elmentek gokartozni. És nyilatkozott az Alonso és ott említette meg hogy rövid távon a gokart az kimerítőbb tud lenni mint egy F1es autó. De lehet hogy csak kamukázott a srác.
De ahhoz képest hogy 1 hete az Algersuari azt nyilatkozta hogy a Kubica egy poharat sem tud felemelni, és most már látjuk gokartozni az már egész szép haladás. Persze akkor már sántított számomra az a nyilatkozat mert előtte meg már azt mondtak hogy egy automata váltós Megannal tesztel....
-
giigz
veterán
válasz
!Overdose! #42458 üzenetére
Akik túl okosak szoktak lenni...
-
Xirtam
veterán
válasz
!Overdose! #42048 üzenetére
Van de nem attól álnak meg. Ajánlom figyelmedbe Montoya-t. Elmondja 2 tonnás dögöket ami 900 lóerős nem állítja meg azok a fékek amiket használnak. Ezért vannak féklapok.
Szerinted unalmamba írok ilyeneket?
-
proof88
addikt
válasz
!Overdose! #41773 üzenetére
háh már csak kevesebb mint 1 óra
-
eXodus
őstag
válasz
!Overdose! #41759 üzenetére
Korábban volt már erről szó itt a topikban.
Röviden kisebb felbontású a kép amit szétnyújt a tv full hd méretre, ami bár gagyi megoldás, de még mindig sokkal jobb mint néhány fos csatorna. (pl korábbi rtlklub)
Így hát örülünk annak ami van. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
1440x1080 anamorf. A 1920x1080-as kép van összenyomva a TV pedig kiteszi 16:9-re, így olyan mintha 1920x1080-ba jönne. Vagyis nem lesznek tojásfejek.
-
rocket
nagyúr
válasz
Nem 1080p lesz, kamu az egesz full hd tortenet.
-
eXodus
őstag
válasz
!Overdose! #41757 üzenetére
Nem
-
proof88
addikt
válasz
!Overdose! #41450 üzenetére
Mi nem felejtsük!!!! (a formázás még várat magára)
-
TGaben
tag
válasz
!Overdose! #41044 üzenetére
A bal oldali az ki?
-
proof88
addikt
válasz
volt de jó
-
Thom!
veterán
válasz
adja
-
JColee
őstag
válasz
!Overdose! #40300 üzenetére
Nekem pont az tetszik.
Remélem igen. -
JColee
őstag
válasz
!Overdose! #40172 üzenetére
Ha valaki látja a fától az erdőt az nem feltétlenül baromság.
Ha az ilyen olyan összeesküvés elméletek állandó irogatása annak számít, akkor igazad van. Én tőle állandóan csak fröcsögést láttam az utóbbi időben. -
prmcsk
addikt
válasz
!Overdose! #40172 üzenetére
+1
-
Avicularia
veterán
válasz
!Overdose! #39862 üzenetére
Tilos parabolaantennákat aggatni a házakra.Egy dolgot tehetsz,ha van erkélyed és fel tudod az erkélyre úgy szerelni,hogy nem lóg ki belőle semmi ,akkor használhatod.Persze ez a családi házakra nem vonatkozik,de itt az emberek nagyobb része sosem vesz lakást vagy házat.
Van erkélyünk,de nem tudom rálátni-e onnan a műholdra.Inkább maradok a későbbi megnézésnél,végül is nem halok bele -
Apika
addikt
válasz
!Overdose! #39602 üzenetére
Szerintem is a Gold 4 az egyik legjobb hely. Nagy sebességgel érkeznek az első kanyarba, ott mindig történik valami.
-
werszomjas
addikt
válasz
!Overdose! #39602 üzenetére
otthonról.
Sztem ha maga a futam érdekel, tényleg otthonról a legjobb.
Én egyszer voltam kint futamon, a feeling, a buli miatt jó, az autók hangja gyönyörű, még a lelátón is megsüketülsz, de összességben sztem nem éri meg árát, nagyon drága a jegy, a kaja, a pia, minden amit ott veszel, és a futamból kb csak annyit látsz, ami előtted zajlik, hiába a kivetítő.
Persze ha a pénz nem számítana, lehet minden évben kimennék én is a haverokkal, egész 7végére egy lakóautóval, jó buli
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
!Overdose! #37270 üzenetére
Azért én is nyomtam egy szavazatot!
Gondolom nem is volt feltűnő a pindúrka előnyünk! -
hoffman_
nagyúr
válasz
!Overdose! #35286 üzenetére
Az S4-et halasztották, de tervben van, azt hiszem 2015.
-
proof88
addikt
válasz
!Overdose! #31436 üzenetére
az volt
-
Integra
titán
válasz
!Overdose! #31367 üzenetére
ebben nem vagyok biztos, mert az acura alapvetően mai napig csak usa piac, acura európában kvázi ismeretlen fogalom, japánban is csak most kezd el történni valami, usa-ban meg alms-ben mennek. motorbeszállitó lehet, saját csapatot én se hiszem reálisnak, de a h marad, nem hinném hogy a lesz. egyszerűen nem lenne mögötte valós tartalom.
-
Weetjoue
csendes tag
válasz
!Overdose! #30903 üzenetére
Jól emlékszel, de a Massás esetnél teljesen egyértelmű volt hogy Hamilton a hibás, nyilván ilyenkor nem tehetik meg hogy máshogy ítéljenek. Én a kétes esetekre gondolok, mint például ez a Button-os ügy.
De ez csak egy elmélet, nem látunk be a sport mögé, így nem tudhatjuk valójában mi történt, de attól még van valóságalapja, és elképzelhető hogy így történt.
Szerintem pedig befolyásolja, gondolj 2002-re vagy 2004-re, a kutya se nézte a futamokat mert már a szezon közepétől világos volt, hogy csak Schumacher nyerhet ( ezt megcáfolhatjátok, mert nincs rá bizonyítékom). A másik pedig a nézőszám a nagydíjakon, biztos vagyok benne hogy az is visszaesett. Gondolj arra hogy amikor Schumacher 2009-ben bejelentette hogy visszatér a Ferrarihoz Massát helyettesíteni, hetek alatt több jegyet adtak el, mint az egész hónapban. Ha ez tudta befolyásolni a jegyeladásokat, a pontverseny állása is biztos hogy befolyásolja.
-
Weetjoue
csendes tag
válasz
!Overdose! #30892 üzenetére
Nem értem mit vagy így kiakadva. Tényként természetesen nem kell kezelni, de egyértelmű, hogy az ilyen dolgok is benne vannak az ilyen döntésekben. Ahogy hunnylander is említette: " De ez is felvet egy kérdést, hogy ez mióta indok, hogy nem láttam? ". - Ott volt a pont.
Hamilton Monacó-i büntetése pedig nem mond ellent neki mert ott Hamilton pozíciót nem vesztett utólagos büntetésével.
Persze, de a nézettség legnagyobb részét nem a rajongók adják. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
!Overdose! #30886 üzenetére
Ennyire hihetetlen, hogy a sport szellemiségét alárendelik a profitnak?
-
Weetjoue
csendes tag
válasz
!Overdose! #30870 üzenetére
Neki semmit, meg kellett volna büntetni. Azzal hogy nem tették direkt a Red Bull és Vettel ellen dolgoznak, hogy ne lógjanak meg a pontversenyben, mert különben elmenne a nézettség.
-
.bableWes
őstag
válasz
!Overdose! #30870 üzenetére
pontosan. ezek benne vannak a versenybe. tudni kell velük élni
-
AMD Power
titán
válasz
!Overdose! #25810 üzenetére
Igazad van!
-
Patrick
addikt
válasz
!Overdose! #25810 üzenetére
Hála az égnek!!!
Remélem holnap nagy győzelmet aratnak.
-
AMD Power
titán
válasz
!Overdose! #24761 üzenetére
Hála Istennek!
-
shteer
titán
válasz
!Overdose! #24316 üzenetére
jó, h benéztem ide, lemaradtam volna
-
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose! #23841 üzenetére
Hozzá kell tenni hogy Vettel itt volt vagy 18 éves... ebben a korban Hamiltonnak sokat jelentett még a +2 éve. Ennek ellenére nagyon profin tartotta maga mögött Hamit körökön át. Nagyon szép csata volt
Aztán Vettel felnőtt és egy félnedves interlagosi pályán csúnyán megverte egy kb. 2mp-el lassabb autóval
-
D.Orion
veterán
válasz
!Overdose! #23824 üzenetére
Tisztán látszik, hogy egész futam alatt gyorsabb volt Hamilton. Jobb volt az autó tapadása és az összes kigyorsításnál jobban betapadt Hamilton gépe. Úgyhogy tényleg nagyon ügyes volt Hamilton, hogy ennyi idő után meg tudta előzni Vettel-t.
Bírom az ilyen elvakult kommenteket, nézd már meg egy kicsit nem FAN szemszögből, hanem technikai oldalról...
-
shteer
titán
válasz
!Overdose! #22466 üzenetére
ehhh, átsiklott felette a szemem
-
Honey Bátyó
csendes tag
válasz
!Overdose! #22184 üzenetére
Óriási gratula Norbinak! Így tovább jövőre is!
-
cyberkind
félisten
válasz
!Overdose! #22091 üzenetére
Hát igen, ez Webber szintje !
-
SzalaiG
addikt
válasz
!Overdose! #21294 üzenetére
Én mondtam. Nem? Vagy írjam oda mindenhova, h szerintem?
-
SzalaiG
addikt
válasz
!Overdose! #21291 üzenetére
Szerintem.
Ülj le egyes!
-
brownus
veterán
válasz
!Overdose! #20853 üzenetére
miért?
-
Nowhereman
őstag
válasz
!Overdose! #17039 üzenetére
ez a Stuck se figyeli a dolgokat? Tostot szeretném utoljára a RB portáján látni! Az a patkány SMS-ben mondana fel Webbernek, ha még egyszer Vettel előtt merne bejönni a célba.
Abban valszeg igaza van, hogy Horner csak szenvedő báb a mókában. Azt se tartom kizártnak, hogy Webbo békülékeny nyilatkozataira is ő vette rá zárt ajtók mögött, hogy kissé lenyugodjanak a labancok.És ahhoz mit szólnál, ha Webber a világbajnok, viszont a csapatot a Meki zsebeli be = Vettel még dobogóra se jut!- az tuti gyilkos lenne a BR fejeseknél...
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #16953 üzenetére
-
SzalaiG
addikt
válasz
!Overdose! #15635 üzenetére
Inkább lenne minden csapatnak 3 autója, mint itt kínlódni.
-
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #15080 üzenetére
Vicces annak sem lehet. Teljesen közönséges. Hányat.
-
Pá
addikt
válasz
!Overdose! #14448 üzenetére
Nálam bejön, de ott hogy lehet megnézni annak a körnek a szektoridejét?
-
TOM-202
senior tag
válasz
!Overdose! #14278 üzenetére
Jó lenne a PIP, de én az én TVm csak a nagy képnek a hangját adja le a kicsinek csak a képe látszik.
Na mindegy, lehet egymás mellé teszek 2 TV-t és egymást túlordító hangerőn hallgatva. Csak nehogy átjöjjön aszomszéd amikor valami előzés van a pályán és erre Palik ordít torkaszakadtából amikor éppen lőnek 1 gólt is a másik csatornán. -
madstunt
addikt
válasz
!Overdose! #14278 üzenetére
nemmindenkinek elérhető
-
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose! #13127 üzenetére
"Akkor inkább ne is próbálkozott volna? Mit kellett volna csinálnia szerinted? "
[link] ha megnézed a video elejét, látszik hogy a boxból kijövet mekkora előnye van Buttonnak, szerintem túlságosan is óvatosra vette a féktávot, nagyobb rizikót kellett volna vállalnia és nem hagyni, hogy Schumi körbeautózza. Persze az csak utólagos okoskodás, de nem hiszem hogy Hamilton vagy Alonso ilyen egyszerűen hagyta volna magát. Az utolsó sikán kijáratánál meg minden alkalommal sokkal jobban tudott eljönni Schumi a célegyenesre. Későn kapott szélárnyékot Button, annyira volt elég hogy melléérjen, de külső íven ezzel nem ment semmire. Azért szép csata volt
-
MPowerPH
félisten
válasz
!Overdose! #13127 üzenetére
Kicsit túloztam. Hamilton azért erőszakosabb lett volna, jobban megtudta volna szorongatni. De az tény, nehéz előzni. És nem a pálya volt a hibás, mert elég hosszú volt az egyenes, a kigyorsítás az egyenesre se túl bonyolult, lassú sikánból könnyebb szélárnyékban maradni. Ilyen az F1...
Egyébként azért durva, nem kis sebességkülönbség volt MSC és Gombos között. -
venember83
nagyúr
válasz
!Overdose! #13067 üzenetére
Nem mentek a kijelzői, ezért nem tudott olyan tempót menni, hogy előzhessen. Most ezt kíváncsiságból próbáld összehasonlítani azzal, amikor nem megy a kuplungod, és minden kanyarban gázfröccsel kell vacakolni, hogy váltsál, és egyeseknek még így is megy az előzés. Szóval igen, Button ma megmutatta mennyire nagy versenyző, elektronika nélkül fabatkát sem ér a kifinomult überlágy vezetési technikája.
-
Viktor77
titán
válasz
!Overdose! #13067 üzenetére
Hát, valamire fogni kell.
"Ez frusztráló volt, mivel kiváló tempót diktált az autóm, ami azonban mit sem ér, ha nem tudok előzni."
-
törölt tag
válasz
!Overdose! #12445 üzenetére
Sztem a mérnökök vágynak egy tökéletesen semleges viselkedésű autóra.
Azt a legkönnyebb számolni.
A versenyző az az erőssége alapján választ, de vannak alapok pl. mindenki semleges autót szeret féktávon.
Jól lehetett látni Kovalainen megcsúszásánál is időmérőn, illetve Liuzzi megcsúszásánál is ugyanott, hogy amikor vizes a pálya és lejtős fékre érkeznek akkor egy kicsi beállításbeli (fékegyensúly, autó egyensúly), illetve vezetéstechnikai hiba (kései irányváltás, ill. fék), és egyből elindul a hátulja.
Ez elég kiszámíthatatlan, tehát a féktávon a legkiegyensúlyozottabb, legsemlegesebb autó a legjobb autó.
Viszont nagy sebességű kanyarokban már eltérnek a versenyzők kívánalmai, és szűk kanyarokban szintén...ezt meghatározza hogy ki milyen mélyen fékez, és ki az aki inkább korábban fékez de szebben választ ívet.De az biztosnak mondható hogy esős körülmények között a semleges autó a legjobb, mivel hamarabb van tapadásvesztés, ezért vékonyabb a határ ahol 'játszhatnak' a versenyzők.
-
proof88
addikt
válasz
!Overdose! #12448 üzenetére
nem tudom, ehhez gondolkodnom kéne most... és kipróbálni élesben
-
proof88
addikt
válasz
!Overdose! #12445 üzenetére
De ha egy adott pályán a kanyarok többségében gyorsabban tud menni a pilóta, ha túlkormányzottabb az autó, és a pilóta érzi, hogy egyébként ez nem semleges viselkedés, hanem túlkormányzottabb, de mégis kényelmes és kordában tartja és időt is nyer vele, akkor szeretheti, nem? A még egészséges túlkormányzottságról beszélek... tudod... mint amikor doggyban húzzák a csaj haját, de nem tépik, csak finoman húzzák...
-
törölt tag
válasz
!Overdose! #12344 üzenetére
Én egy onboard-ból nézném meg, az ziher hogy Vettel már támadta Hamilton-t, és ezért Hamilton Webber felé kényszerült....de hogy meglökte, vagy nem...azt nem tudnám megmondani így emlékezetből.
Mindenesetre Webber-től még nem olvastam erről panaszt,...azt én is hallottam hogy azt véleményezte hogy Hamilton még SC alatt támadta, de ez sem folytatódott, márpedig ha óvni lehetne akkor óvnának is hisz pontokat vennének el a vetélytársaktól (meg ettől függetlenül is az óvás nem 'csúnya' dolog, ezzel csak segítik a bírák munkáját). -
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #12341 üzenetére
Mintha valamelyik versenyen gyula azt gagyogta volna hogy az idei évtől változtattak a safety car szabályon is. Korábban el lehet kezdeni nyomni de nem találtam erről pontos leírást arra meg ne nem emlékszek hogy mi brekegett "gyuszó".
-
törölt tag
válasz
!Overdose! #12309 üzenetére
Igen, Button, ha ezen a versenyen is saját döntéseket hozott...pl. mint Melbourne-ben akkor erősebb taktikus.
Itt is az volt az érzésem, hogy akit el kell látni tanácsokkal az Hamilton, mármint egy ilyen döntési szituban, hogy:
- figy erősödik az eső, de nem fog hosszú ideig tartani...mit gondolsz mit csináljunk?
kérdésre Button az aki nagyobb magabiztossággal dönt.
..ha valami gyengesége van Hamilton-nak akkor ezt amúgy is annak tartom: Kína ahol a címet bukta el mert nem hozott döntést, Interlagos ahol majdnem elbukta mert a csapat által választott biztonsági menetet csinálta, a Melbourne Trulli azaz 'hazugság' botrány..
Szal az inkább taktikai döntésekben a csapatra hagyatkozik...illetve másokra (mint most amikor mögüle kiállt Alonso és így ő is kirántotta az autót a sóderágyon keresztül).
Hoz döntéseket bőven...rosszakat is mint Alonso-val szemben a HunRing-n, vagy Monza-ban tavaly amikor az utcsó körben is repesztett, de jókat is ez látszik az előzési szitukból amiből bőven mutat.
Most pl. sztem MS-t még túlságosan megtisztelte ezeknél az előzési játékoknál.Szal Button-t ezen a területen jobbnak látom és erősebbnek..Hamilton tanulhat tőle.
Pályán nyers tempóban sztem erősebb Hamilton, de érdekes lesz látni hogy ez a hiányosság hogyan egyenlítődik ki és ki javára dől el.
Hamilton lop el Button-tól profizmust, illetve Button lop el Hamilton-tól sebességet a pályán. -
kozmi55
tag
válasz
!Overdose! #11209 üzenetére
Ezen nem is vagyok meglepve
-
Male
nagyúr
válasz
!Overdose! #11209 üzenetére
Ezen én is csak lestem, amikor "Gyulám" benyögte... elképzelhetetlennek tartom, hogy ilyen szabály lenne.
(Bár az viccesebb volt, amikor a feliratot nem bírta lefordítani az időmérő megszakításnál... mit szerencsétlenkedett azzal a mondattal, míg valaki meg nem súgta neki
)
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #10906 üzenetére
Az biztos csak egy április elsejei tréfa volt.
-
Xirtam
veterán
válasz
!Overdose! #10846 üzenetére
Nézni néztem, de nekem tökre így rémlett, hogy nem sok megmozdulása volt. Akkor viszont én kérek elnézést!
-
törölt tag
válasz
!Overdose! #10320 üzenetére
bezony..az ott kicsit sok volt
Ez van. hétvégén jobban kell figyelni, Melbourne első S kicsit szűkebb lesz. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
!Overdose! #10319 üzenetére
Véletlenül sincs. Amióta megújult a Freemail, azóta egy darab Spam nem jött...
sz: Vicces... Megváltoztattam a jelszavam, és így beengedett.
-
laci666
senior tag
válasz
!Overdose! #9575 üzenetére
miért mentek volna verseny beállításokkal,tudtommal azt utána is be lehet állítani.
Itt most mindenki gyors kört akart menni a q3-ban, de csak 2 ember tudta össze rakni a körét rendesen.A többiek hibázgattak itt ott amott vagy egyszerűen elszúrtak valamit a beállításokkal.
Főleg a Merci hibázott hogy nem tudta behozni egyik autóját se az első 3-ba pedig bennük volt.
A Mclaren-nek szerintem esélytelen volt ez az idő mérő az 1,3 szektorba jól mentek úgy ahogy de a 2 szektorba csúnyán elvéreztek,ennek függvényébe elég szép amit kitudtak hozni az időmérőből. -
madstunt
addikt
válasz
!Overdose! #9575 üzenetére
nepróbáld picit is védeni buttont az itt nemszokás mert tavaly elcsalta a favoritok elöl a vb-t
-
aesir
veterán
válasz
!Overdose! #9074 üzenetére
Erre kérlek a Codemasters a garancia. Biztos csinos lesz, de egy határ szart fog érni. Vérpistikék elnyomják két ujjal, aztán tele lesz az internet mindenféle hülyeséggel.
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #9074 üzenetére
A semminél több. Mellesleg ha nem lesz hozzá köze akkor majd lesznek hozzá modok.
-
kerjani
aktív tag
válasz
!Overdose! #8996 üzenetére
Áhhá, szóval te voltál az
Nekem nem volt problémám a nyereményekkel. Tavaly az egyik fordulót megnyertem, kaptam valami F1 relikvia vásárlási utalványt.
Anno még akkor lettem dobogós, amikor még nem voltak nyeremények, csak egy oklevelet kaptam. -
proof88
addikt
válasz
!Overdose! #8996 üzenetére
-
P00By
nagyúr
válasz
!Overdose! #8686 üzenetére
Meg az alkalmazottak!
-
P00By
nagyúr
válasz
!Overdose! #8353 üzenetére
Williamsé a meleg csap
-
ronaldo
őstag
válasz
!Overdose! #7208 üzenetére
Nyilván régebbi telemetriai adatok. Azért mert már nem ott versenyzik, elégetniük csak nem kell
-
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #5905 üzenetére
Én megértem szőröst. Inkább megy jó csapathoz harmadiknak, mint gyenge csapathoz másodiknak. Saubernél Kamui elverné. Rönyónál meg Kubica verné meg.
-
JJános
addikt
válasz
!Overdose! #5677 üzenetére
Nekem az! Innentől viszont szálljatok le rólam. Kis taknyosok.
Nem érdekel, hogy mit gondoltok rólam. Oliverdával az élen, még karácsonykor is csak szemétkedtek.
Kevesebb hajszálam van, mint nektek fogatok, és engem akartok zrikálni?
Leszállni rólam! Büdös kölykök! -
Pá
addikt
válasz
!Overdose! #5492 üzenetére
Nem megy a link nekem.
Valaki belinkelné direktben? -
Motion_Blur
félisten
válasz
!Overdose! #5492 üzenetére
Elég komoly video! szegény Badoer kapja az ívet
-
Csabee.
nagyúr
válasz
!Overdose! #5271 üzenetére
Én is megmondom! Visszatér az öreg
-
SzalaiG
addikt
válasz
!Overdose! #5161 üzenetére
Szerintem is.
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #5163 üzenetére
Remélem nem fogadják el. Elértéktelenednének a pontok.
94-ben még csak az első 6 kapott pontot 10-6-4-3-2-1 arányban és akkor is 26 autó volt.
-
DopeBob
addikt
válasz
!Overdose! #5163 üzenetére
Szerintem jó lesz, nagyobb értéke lesz a dobogós helyezésnek. Remélem megvalósítják
-
Obi-1
őstag
válasz
!Overdose! #4702 üzenetére
Az aláírásod mikor változtatod meg?
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #4705 üzenetére
Már akkor biztos volt amikor bejelentette hogy 2010-ben nem lesz a Williams versenyzője... sőt szerintem már előtte hetekkel...
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #4702 üzenetére
Ezt el is hiszem.
Meglátta 40 év történelmét az előcsarnokban.
Elég megnézni hogy idén honnan jött fel a McLaren. Szerintem a 2010-es autóval már nem fog "elaludni" a Ferrari és a McLaren sem. Nem lesz KERS és diffúzor b@szakodás sem valamint a Brawn/Mercedes sem egy 2 évig fejlesztett autóval fog rajthoz állni úgyhogy könnyen lehet hogy fordulni fog a kocka.
Ergo ilyen szempontból Button jól döntött mert szerintem a McLaren jövőre versenyképesebb lesz mint a Brawn/Mercedes csak hát már nem egy Barrichello fog mellette ülni.
-
Vtwo
senior tag
válasz
!Overdose! #4701 üzenetére
"A német sofőr erről pénteki, budapesti látogatásakor beszélt az autómenedzser.hu-nak."
Jó neked.Időgépet hol vettél? -
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #4694 üzenetére
Na meg azért alapból van némi különbség a McLaren és a (BAR->Honda->Brawn->) Mercedes GP csapat között. Gondolom leesett az álla a Paragon túra után.
-
Nowhereman
őstag
válasz
!Overdose! #4661 üzenetére
Érdekes lista, de innen kezdve teljesen tiszta, hogy miért nincs előzés a pályán. A csapatfőnököknek a legfőbb szempont, hogy a pilóta képtelen legyen egy 2 másodperccel lassabb vetélytárs megelőzésére. Legalábbis Vettel semmi egyébben nem emelkedik ki a mezőnyből.
Kobayashi pedig bebizonyította, hogy semmi baj az autókkal előzés szempontjából. Különben érdekes, hogy ő nem került a top 10-be, holott a legfrusztráltabb fórumokon is kizárólag csak vastag dicséreteket olvasni róla. Pedig az egész-fórumos egyetértő elismerés elég képtelen dolognak tűnt korábban... -
hejesírásó
senior tag
válasz
!Overdose! #4661 üzenetére
alonso hogy a francba jött be negyediknek?
-
hejesírásó
senior tag
válasz
!Overdose! #4660 üzenetére
azt meg tudjuk h sokkal jobb mint Kovalainen szval nem kell félteni.
-
Vtwo
senior tag
válasz
!Overdose! #4660 üzenetére
-
Oliverda
titán
válasz
!Overdose! #4356 üzenetére
Az hogy mit nyilatkozik az egy dolog. Nyilván nem fogja szapulni nyilvánosan bármit is gondoljon valójában.
-
Ice!?
őstag
válasz
!Overdose! #4217 üzenetére
Letölthető formában?
-
7Heads Drago
veterán
válasz
!Overdose! #4167 üzenetére
És a végeredmény: Ekström legyőzte Schumit a Bajnokok Tornáján
Aktív témák
Hirdetés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mini PC
- Vírusirtó topic
- gerner1
- Revolut
- Steam Deck
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest