- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
-
Nowhereman
őstag
válasz
brownus #29111 üzenetére
Svédeknél? A Samik(Lappok)-ról kellet volna megkérdezned őket.
A jenkiknél mi a szitu?
Hát ha jól le van barnulva a latin ugyebár!?...Szerintem náluk szeptember 11 óta a terrorista hithű fundamentalista muszlim arabok állnak az élen, de majd a válság továbbmélyülésével a pénzsóvár kiuzsorázó zsidó sztereotipusa feltör az élre...
A rasszistáknál engem a rasszistázók sokkalta jobban idegesítenek, akiktől már nem lehet antropológiai elmélkedéseket se végezni...
-
Nowhereman
őstag
válasz
brownus #29107 üzenetére
El ne hidd, hogy nyugaton nincs rasszizmus, meg nincs korrupció, meg minden! Többségükben még a magyar átlagnál is rasszistábbak! Szimplán tele vannak bevándorlókkal, és a legtöbb politikus a igényt tart a szavazataikra, emiatt játsszák a marha nagy toleránst, de ha valamelyik nyíltan felvállalja, hogy utálom az idegeneket, hirtelen több szavazatot kap mint nálunk a jobbik...
Jenkiknél volt is felmérés, hogy a zsaruk mennyire kapnak a bőrszínre, és kiderült, hogy még a fekete (elnézést azoktól, akik szerint ez rasszista - kiszaladt a billentyűzetemen) zsernyákok is többet buzerálják az afroamerikaiakat(és a felmérés nem ment a gettóba, hanem szép nyugis vegyes lakosságú kertes külvárosokban végezték!), mint a fehéreket!
A "Nevem Earl"-ben volt is erre egy olyan durva poén, hogy a rendőrt kiküldték egy színmintás papírral, hogy aki ennél sötétebb bőrű azt igazoltatni kell! Mikor meg belebotlott egy latin furkóba akinél nem tudott dönteni odaszólt neki: "Ne menj ki a napra, mert már a határon vagy!"
Vannak emberi marhaságok, amik ordítanak a kihumorizálásukért. És aztán vannak akik veszik a humort, és vannak akik nem! -
hunnylander
őstag
válasz
brownus #27148 üzenetére
A dolog gyökere, hogy Colin Chapman nem csak egy Lotus nevű céget alapított, hanem többet. Egymástól jogilag független versenycsapatot és autógyártót.
Ezek tulajdonosai pedig idővel változtak.
Jelen pillanatban az autógyártó szponzorál egy F1-es csapatot és emellett az F1-es Lotus márka, a Team Lotus is visszatért a Forma 1-be másfél évtized kihagyás után.
-
Neoteric
addikt
válasz
brownus #23415 üzenetére
Kötve hiszem, hogy HD-ba menne, mert még sehol nem adják HD-ba.
Tavaly nyilatkozott erről pont Eclesstone asszem, hogy még a pálya menti kamerákat meg-megoldanák, de a kocsikra nem tudnának rendes miniatűr HD kamerákat rakni. Vagyis nem érné még meg anyagilag a dolog.
Én egyébként egy 16:9-es képaránnyal is kiegyeznék elsőkörben.. -
hunnylander
őstag
válasz
brownus #22109 üzenetére
Leleményes vendéglátós,
Ha tesznek mellé savanyúságot, az üdítőt kicserélik gyümölcsöt is látott alma- vagy szőlőlére, akkor azt mondom, hogy normális áron (8 euró nem az) egy szimpla de guszta és tápláló kertvendéglős menü, amit szívesen elfogyasztanék.
Az első és hátsó szárny sajt? A menü árából ítélve inkább annak kellene lennie, mint sárgarépának.
-
quby
őstag
válasz
brownus #21410 üzenetére
Baszki! Az elmúlt 20 évben 3 futamot nem láttam élőben! aBBól 2 a 2007-es és a 2008-as brazil versenyvolt
(ahol ugye mint tudjuk semmi lényeges, semmi igalmas nem történt
) Ezt most ha minden igaz látni fogom. Legalább olyan unalmas veresenyt szeretnék mint a fent emlitett két brazil GP volt. Ha ehhez sivatagi eső kell, akkor legyen...
(#21398) Motion_Blur
0:34-nél el is száll valami a hátulülő zsebéből...
-
Petya25
őstag
válasz
brownus #18312 üzenetére
Pillanókat nem láttam, de volt rúdtánc több helyen az erdő szélén rendesen. Csak úgy dugdosták a bugyiba a pízt a lelkes érdeklődők. Épített lelátók és komoly hangosítás a kerítésen kívül szintén megvolt, egész ipar épült már a kerítésen kívüli életre.
Amúgy egymást érték a zsaruk, osztrák Polizei is volt dögivel, még magyar lovasrendőröket is láttam. -
-
Iron Funeral
őstag
válasz
brownus #8731 üzenetére
Most még mosolyogsz, de majd amikor meglátod a lövegtornyot Petrov autóján nem fogsz.
Ha nem elég gyors az autó akkor kilőjük a többieket, Orosz fejlesztés. Meg az autó alján lévő hernyótalp is, kevésbé kopjon a gumi
(#8732) Oliverda: Tudom én, meg elhiszem. De ennek az autónak akkor is egy egyedi, felpaprikázott változatnak kéne lennie, amolyan SLS DTM
vagy inkább SLS F1
(#8734) Oliverda: Versenypályára versenyautó való. Azért.
Annak is egyedinek, versenypályára átalakítottnak kellett volna lennie. Nem csak az SLS-re értettem amikor azt mondtam.
-
Oliverda
titán
válasz
brownus #8715 üzenetére
Ebben egyetértek csak azt is meg kellene szabni hogy meddig kell lefutni azt a pár kilométert. Amennyiben normális lenne a szabályzat akkor a USF1 már rég kiesett volna a játékból és nem csak most a rajt előtt bő 1 héttel.
Amúgy olyat is olvastam hogy Todt direkt keresztbe akar tenni a a Pista GP-nek mert a kémügy egyik főszereplője Coughlan is ott tevékenykedik. Igaz hogy már lejárt az eltiltása de azért még Todt gondoskodik róla hogy biztosan emlékezzen rá. Na ezért nem lett volna szabad egy 2,5 éve még aktívan csapatfőnökösködő személyt az elnöki székbe rakni. Na de lesznek itt még vitás ügyek is emiatt szezon közben szerintem...
hunnylander: A Surda mekkora alap!
Szerintem a Szerb himnusz helyett inkább ezt kellene nyomasság majd ha oda jutnak és nyernek netán.
-
hunnylander
őstag
válasz
brownus #8715 üzenetére
Attól függ ki mit vár tőle.
A Stefan tesztelni akart, de még GP2-es abroncsot sem kaptak, hiába kérték. A Bridgestone maszlagot nem veszem be (hogy nem tudták időben legyártani és leszállítani; nem is akarták, mert valaki szólhatott is nekik, hogy nem is lehet).
A Stefan autó a 2010-es Toyota, kisebb veszélyforrás a pályára engedni, mint egy HRT-t vagy Virgint, és gyorsabb is lehet, mint az a zöld teknősbéka (lekörözni is veszélyes lesz, olyan lassú). Ha Todt versenyképes újoncot akar a pályára egy-két futam csúszási engedéllyel indulni engedi a Stefan GP-t. Abroncsokat nekik és a HRT-vel együtt tessék egy tesztre zavarni őket!
Ezt kéne csinálni. Persze ez csak józan paraszti ész, és 'a parasztok büdösek', magasabb szinten 'jobban tuggyák, mit hogy kő'.
-
törölt tag
válasz
brownus #4820 üzenetére
szóval szerintem ha kimi lelép, akkor jövőre a mezőny legjobbja alonso lesz, ezzel azt hiszem, válaszoltam a kérdésedre
a további sorrend szvsz:
2. vettel
3. hamilton
4. stb...mod: annyit még hozzátennék, hogy régebben eléggé utáltam alonsót a nagy arca miatt, csak mostanra rájöttem, hogy van mire felvágnia
-
hunnylander
őstag
válasz
brownus #3775 üzenetére
Hogy jön ez ide? Totál félreérted, miért jegyeztem meg Massa és Heikki pontjait. Lewis csapattársa eddig 22 pontot gyűjött, Kimi csapattársai eddig 22 pontot gyűjtöttek, vagyis mindet Massa. Én erre reagáltam azzal: Gyakorlatilag egyedül tartja életben a konstruktőri 3. hely reményeit a két Mclarenes pilótával szemben.
Két mclarenes pilóta? Ugyanannyira van két pilótája a McLarennek, mint a Ferrarinak.
Hű csatlós? Miért, mert még pontot sem szerez? Akkor Fisico meg Kimi hű csatlósa.
-
Pompi
nagyúr
-
hunnylander
őstag
válasz
brownus #1669 üzenetére
Meghallgattam a WMSC tárgyalás nagyrészét, és azt kell mondanom a felvétel alapján, hogy Max azért érti ám a dolgát, nem tűnik sem hülyének, sem szenilisnek, sem gonosznak. Persze dörzsölt és nem mindig arra használja az eszét, amire a csapatok szeretnék, de ő nagyban gondolkodik, és ha azt nézzük, manapság, hogy hullanak a gyártói csapatok, jól érezte már évekkel ezelőtt, hogy a jelenlegi/korábbi költekezési szokásokkal az F1 maga alatt vágja a fát. Még ha csalétek is lett az ötletéből (talán annak is szánta), de egyelőre 14 csapat szeretne/fog indulni jövőre és plusz még van 3 toporzékoló a kapuban (Lola, Epsilon, ProDrive) tartaléknak.
Hogy őszinte legyek, Todt-ot nem érzem ennyire pengeelméjűnek a feladatra. Vatanen jobb választásnak tűnik és végre elfelejthetnék az ilyen részrehajlási elméleteket, ami Todt-tal esélytelen. Vatanen nem volt se ferraris, se mclarenes, se forma-1-es, ez a lényeg, az elmúlt évek cirkuszai miatt.
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest