- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
werszomjas #50259 üzenetére
Sajnos en sem hiszem, de szeretnem. Akar egy Meki, Ferka vagy RB is jo lenne. Amugy az RB talan kicsit kevesbe eselytelen.
-
JColee
őstag
válasz
werszomjas #49967 üzenetére
Nagyon nem ment jól? 1 tizedet kapott Grosjeantól. Persze azt várjuk tőle, hogy megverje a csapattársát, de azért ne essünk túlzásokba.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas #49962 üzenetére
Én is ugyanezt az eredményt várom.
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #49839 üzenetére
igen műszaki
az mekkora Vetel 1.14.711 Hami 1.14.712 -
giigz
veterán
válasz
werszomjas #48942 üzenetére
Nem csak hitelkártyát fogad el. Bankkártyával is lehet fizetni, de mint fentebb írtam, bizonyos bank tiltja a szerencsejátékos fizetést.
-
Sundesz
addikt
válasz
werszomjas #48942 üzenetére
Akkor ez lehet a gond, sima bankkártya. Köszi.
-
Sundesz
addikt
válasz
werszomjas #48939 üzenetére
Én sajnos nem tudok fogadni sehol sem a kártyámmal, pedig K&H-s dombornyomott MasterCard.
-
jpm
senior tag
válasz
werszomjas #48886 üzenetére
Massát pakolgatom hogy megveri Kimit.
Ha Webber túléli az első 3 kört akkor sztem nyeri, de keveset fizet... -
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas #48647 üzenetére
Tavaly szerintem simán tudták volna nyitni, RB-ok biztosan. Idén fújt difi nélkül már neccesebb lenne..
-
Csabee.
nagyúr
válasz
werszomjas #48647 üzenetére
Nem tudom , de sajnálom... Ezután majd minden négyzetcentimétert megadnak hogy hol előzhetsz??
-
Oliverda
titán
válasz
werszomjas #48455 üzenetére
-
Csabee.
nagyúr
válasz
werszomjas #48421 üzenetére
Nekem is Stallone jut rola eszembe mindig!
csak cingarabb kivitelben.
-
PazsitZ
addikt
válasz
werszomjas #47878 üzenetére
Én nem hiszem, hogy önmagában Maldonado könnyen adná magát, legfeljebb hibázik egy idő után.
A nagy kérdés, hogy fejben összeállt-e már, ha ott tud lenni és nem rontja el a versenyét hozhat simán jó eredményt, én legalább is ezt várom. -
Sundesz
addikt
válasz
werszomjas #47579 üzenetére
Ez sem rossz.
-
Xirtam
veterán
válasz
werszomjas #47577 üzenetére
Az a nyomógomb a gázpedál kivezetése. A szerelők ezzel szokták 3-4 ezerig pörgetni a motort.
A régi videókon látható Alonso mindig elkápráztat. Nem hiába Magico az egyik beceneve. Hihetetlen pilótává nőtte ki magát. Megfontolt, gyors, iszonyat.
-
callmeakos
veterán
válasz
werszomjas #47545 üzenetére
csak ezt a vinnyogást hagynák már el
-
törölt tag
válasz
werszomjas #47189 üzenetére
az mellett hogy Kimi tökéletes profi munkát végzett, és Grosjean-nak az elsődleges feladata a pontgyűjtés, Kimi új puha gumin rajtolt, és utána szintén új puhát kapott, míg Grosjean használt puhán rajtolt, és utána használt közepest kapott...Kimi felhozó stratégián volt, míg Grosjean feladata más.
Kimi gyorsasága, mert tényleg gyorsabb volt mint Grosjean, a verseny középső és befejező szakaszán volt tényleges.
De a helyzet nagyon hasonló mint Hamilton és Alonso esetében volt anno, csak ott a VB sanszos autó volt alattuk, míg a Lotus-nál nagyobb a túlélés kényszere...valamint Grosjean nem Hamilton.
A két bukott futama után nála életbevágó hogy megalapozza a helyét az F1-ben, Kimi-nek viszont nincs bizonyítási kényszere, egyértelműen húzóember a csapatban. -
Mezcal
addikt
válasz
Mondjuk ez nem az a téma, de ha már...
Mielőtt óriás klasszist csinálnák Grosjeanból, jó előre tisztázzuk, ő gyakorlatilag egy tapasztalatlan újonc, mert a néhány évvel ezelőtti szerencsétlenkedése nem mérvadó. Ennek ellenére jobb időmérőt futott a csapattársnál és a versenyen is sokáig előtte volt, majd hót lazán felért a dobogóra. Joggal merül fel a kérdés, hogy ebből mennyi volt az autó. Elárulom: kegyetlen módon sok!
-
IreN!CuS
addikt
válasz
Szerintem Massa elszívta Gro erejét és csak ezért volt képes Kimi lenyomni....ha ez nem történt volna meg Gro a leggyorsabb autóval simán megverte volna az egész mezőnyt....kivétel Massát
-
sekli
addikt
válasz
werszomjas #47001 üzenetére
Annyit kellett volna mindössze megoldani, hogy amíg rajta van a cső a kocsin, hiába ad gázt a pilóta, ne induljon el az autó, vagy ne tudja sebességbe tenni. Persze betiltani egyszerűbb.
-
Sirpi
senior tag
válasz
werszomjas #46998 üzenetére
Azért ha lenne tankolás, akkor nagyságrendekkel kevesebb olyan kerékcsere lenne, amit elrontanak, mert akkor 10 sec alatt próbálnák meg lecserélni a kerekeket és nem 3 alatt (amiből aztán időnként lesz 5 vagy 8). Az ilyeneket észre se vennénk.
-
littlelion21
addikt
válasz
werszomjas #47001 üzenetére
Elsősorban a költségcsökkentés volt a fő érv a tankolás betiltása mellett.
-
McCartman
őstag
válasz
werszomjas #46998 üzenetére
ja , beragad a tankoló cső, nem jön belőle a benzin , lelocsolják és felgyújtják Kimit a boxból kijövet , persze ilyenek megtörténnek.
akkoriban még a Ferrarisok is gyorsabban futották a 100at.
-
JJános
addikt
válasz
werszomjas #46911 üzenetére
"annyira nem volt sima" Hát szted.
Kimi egyszer szorította meg, de más egyszer sem. Na jó nem utcahossznyi előnye lett, de végig az élen volt.A behúzta nálam a start-cél győzelmet jelenti.
-
JColee
őstag
válasz
werszomjas #46911 üzenetére
Csapattárshoz képest kell nézni, mivel vele versenyeznek (körülbelül) azonos feltételek mellett.
-
kukinyo
addikt
válasz
werszomjas #46624 üzenetére
Nem vagyok elájulva.De már ideje volt hogy elő vegyék a jobbik énjüket.
"Kár hogy holnap az első kanyar után már sehol sem lesz"
Ilyen rövid időn belül annyira azért csak nem húz el? -
PazsitZ
addikt
válasz
Hami-vel kiütik egymást és minden rendben lesz
Webber úgy nézem nem túl boldog, nem ezt az eredményt várta, de majd holnap.
-
callmeakos
veterán
válasz
szervezek majd egy mesterlövészt a toronyba hogy történjen egy kis baleset Vettel gumijával
De persze nm vok köcsög
Győzzön a jobbik.... -
Pitterix
őstag
válasz
Nem akarok köcsög lenni, de úgy legyen!
-
callmeakos
veterán
válasz
werszomjas #45864 üzenetére
Én az izgalom végett tennék egy 10est Kobára
De valszeg ilyen stratégiával gyorsan csődbe mennék -
helkis
veterán
válasz
werszomjas #44887 üzenetére
szvsz azért nem engedték ki Hami-t, mert jött Massa kerékért..
szerk: ja és valszeg speedmetál-t hallgattatott vele a mérnöke
-
Qorthral
őstag
válasz
werszomjas #44881 üzenetére
Nem értek egyet. A Sauber szerintem jobb autó most, mint a Ferrari. Perez is nagyot ment, de előzni is tudni kell, ha nyerni akarsz. A győzelem a hibán ment el és valóban, a tapasztalattal majd higgadtabb lesz és meg fogja tudni oldani a hasonló helyzeteket. De addig érje be a 2. hellyel. Fernando pedig megvédte a helyét a lassabb autóval, így megérdemli a győzelmet. Támadni és védekezni is tudni kell, mindkettő skill.
Btw volt pillanat, amikor Perez még Alonso előtt volt, de már az interekre csere után. De Alonso kb azonnal megelőzte. Erről valakinek linkje? Ha előtte tudott volna maradni, akkor valószínűleg nyer. De Fernando résen volt. Nagyot mentek mindketten!
giigz: Igen, a gumikezelés terén gyengék, úgy teljességében... Ma lenyilatkozták, hogy gyors megoldás nem is lesz erre...
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #44832 üzenetére
-
rocket
nagyúr
válasz
werszomjas #44308 üzenetére
Elore kell allitani az orat, ha elfelejtenek 1 oraval korabban ott ulnenek a TV elott
-
Apika
addikt
válasz
werszomjas #44285 üzenetére
Gyulay az egész műsor alatt nagyon unott volt. Remélem nem tervezik több alkalommal meghívni. Számomra nagyon demoralizáló volt a jelenléte...
-
JColee
őstag
válasz
Mi az, hogy érdemben nem tudott hozzászólni? Szerintem értelmes válaszokat adott a kérdésekre. Teljesen rendben volt.
-
giigz
veterán
válasz
Nem csak téged idegesít, egyetértek veled!
-
-Mike-
addikt
válasz
werszomjas #43959 üzenetére
-
proof88
addikt
válasz
werszomjas #43959 üzenetére
az eső gumiknak kicsit nagyobb átmérőjük van mint a száraz pályás gumiknak, pont azért hogy így nagyobb legyen a hasmagasság. Egyébként nem tudom, hogy beállításügyileg mennyire lehet megemelni egy F1-autót. Arra gondoltam, hogy az extrém eső gumi esetleg lehetne még nagyobb sugarú mint a normál eső gumi. Az tény, hogy leszorítóerőt vesztenek ha emelgetik a hasmagasságot, de inkább az, mint hogy felússzanak. Max mennek lassabban, de valahogy meg kéne oldani hogy a hasuk ne üljön fel a vízátfolyásos részeken ... vagyis gondolom hogy a hasuk van túl alacsonyan és nem az eső gumik vízkiszorító képessége a szűk keresztmetszet, bár passz.
-
P00By
nagyúr
válasz
werszomjas #43902 üzenetére
A Lotus úgyis jobbat csinál!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
werszomjas #43902 üzenetére
Jöhet a kopipészt.
-
JColee
őstag
válasz
werszomjas #43202 üzenetére
Nekem fel se tűnt, amíg nem írtátok. Biztos én vagyok az "igénytelen".
Egyébként Mezei tényleg benézett pár dolgot, de a hangfekvése jobb mint Gyulámé, és nem kezdi el az aggódást minden hülyeség miatt. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
werszomjas #43169 üzenetére
Megépítették a gépet, bejöttek 2x dobogóra, aztán a félrekalibrált szélcsatornából pakolták fel a fejlesztéseket, amivel lényegében 1 helyben topogtak, így a többiekhez képest folyamatosan estek vissza. Elvileg ez már megoldódott, szóval idén, ha jól csinálják, ott maradhatnak az elejében.
-
válasz
werszomjas #43169 üzenetére
Mindkét komentátor azt mondta,hogy küzködött a z autójával,nem érzi,az időmérő előtt is ezt próbálták hangolni,mert nem érezte magát komfortosan az autóban.Én csak az ő infójukat vettem át, de akkor ahirado.hu mást is tud,nem tudom.
-
Nagymelák
senior tag
válasz
werszomjas #43146 üzenetére
Gondolom az első légterelő alján levő hosszúkás nyílásokon keresztül vezetik be a levegőt az autó alá,így növelve a tapadást.
-
törölt tag
válasz
werszomjas #43146 üzenetére
kiváló eszköz a a mindenféle virágporok, kalászba hajló fűfélék magjának begyűjtésére..
..
valszeg első tapadáshiányuk van...azaz egyensúly,..ugyan a hátsó tapadásra panaszkodnak, de mivel az autó egy egész, és a felfordított felfüggesztés miatt egy első leszorításproblémára gyanakodnék. -
giigz
veterán
válasz
werszomjas #42761 üzenetére
Egyértelműen lehet már látni, hogy másik kategória a Red Bull, a vezethetősége messze elkülönül a többi autótól... A McLaren-t nem láttam még onboard, vagyis nem figyeltem meg annyira, talán ők lehetnek a nagy kihívók.
-
Allure
aktív tag
válasz
werszomjas #42585 üzenetére
-
Pompi
nagyúr
válasz
werszomjas #42540 üzenetére
Az első futamon azért én kihagynám még az esőt, akkor aztán még tovább lehetne a sötétben tapogatózni.
-
válasz
werszomjas #41816 üzenetére
"ha már év közben kitennék."
Megtehetik?
-
TGaben
tag
válasz
werszomjas #41234 üzenetére
Igen ezt még szokni kell
Ha valamiről lemaradunk, az MTV videótáron fent vannak
[link] -
Gabesz1019
senior tag
válasz
werszomjas #41021 üzenetére
Én sem nézem, lapozgattam a TV-t valami jó műsor reményében és akkor hirtelen megláttam és meghallottam a mi Gyuszinkat. Először néztem is, hogy WTF?
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
werszomjas #41019 üzenetére
Én kb. 2 hete láttam Gyuszit az RTL-en. Valami kézilabda meccs volt és ott volt riporter, az egyik játékos nyilatkozott neki. Úgy tűnik átvette Szujó Zoli helyét.
-
Xirtam
veterán
válasz
werszomjas #40334 üzenetére
Igen csak valószínűleg egy új konstrukció nem -10-40 fokra van belőve. Hanem verseny körülményekre.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
werszomjas #40012 üzenetére
Azért tiltották be a Lotus fejlesztését utólag?
-
Apika
addikt
válasz
werszomjas #39612 üzenetére
Ő már az a tipikus megélhetési versenyző...
-
tjokai
senior tag
válasz
werszomjas #39571 üzenetére
A mostani Renault, nem a régi Renault! Nagyon szétesett az a csapat
-
válasz
werszomjas #39147 üzenetére
Azért nem semmi amit csinál a srác.
-
proof88
addikt
válasz
werszomjas #38418 üzenetére
jóhát én általános 8.-ban színötös lettem év végén ... volt olyan osztálytársam aki azt mondta: - hát nekem könnyű ... - miért? - mert én tanulok
-
MPowerPH
félisten
válasz
werszomjas #38322 üzenetére
Sérült futóművel(kerékfelfogatással) nehéz lett volna. Felnin csúszott végig, ott olyat kapott, amire nincs felkészítve.
AMD Power:[/B Igen. És mindig volt egy pilótájuk, aki kihozta az autóból a maxot, és beverte a mekiseket.
-
Xirtam
veterán
válasz
Te is az F1-et nézted? Csak mert a közvetítés alatt, mikor levették a felnit tisztán látszott, hogy amin fut a felni be volt horpadva!
ENJOY
(#38322) werszomjas Akkor mért nem egyértelmű? A rezgéstől szétcseszte a hátsó felfüggesztést. Ennyi!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
"Érdekes egyébként elég sok defekt volt már, de ilyet nem igazán láttam hogy egy sima defekt után valaki ne tudjon visszajönni
"
Biztosan azért szállt ki hogy ne kelljen a mezőny végéről előzgetnie. Nem volt hozzá kedve.
-
Xirtam
veterán
válasz
werszomjas #37993 üzenetére
Azóta már történtek változások ezen a téren.
-
törölt tag
válasz
werszomjas #37882 üzenetére
Kimi-nek fogy a pénze.
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Valóban talán a legjobb választás a Renault (jövőre Lotus) lenne.Ferrarihoz nem hiszem, hogy visszajönne. Minden esetre kíváncsian várom, hogy hová fog szerződni, az biztos, hogy a visszatérésével színesebb lenne az F1. Bár sosem rajongtam érte (még a Ferraris korszaka alatt sem) mindig szimpatikus volt számomra, főleg az a lazaság és hűvösség ahogyan viselkedett.
Az egyik legemlékezetesebb pillanat 2009 Maláj GP, mindenki várta az újra rajtot Kimi pedig:
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Azért az, hogy a Williams a Lotus-okkal küzd, nem csak az Ő visszaesésüket jelzi, mert a Lotus nagyon jön. Még a ForceIndiánál is gyorsabb fejlődést mutat a csapat, pedig Ők is elég hamar felvették a ritmust...
Remélem a névváltás után azért megtartják a jelenlegi festést. Övék a mezőny legszebb autója...
sz: Nem mellékesen Räikkönen meghozhatja a Williams-nek azt a pénzt és figyelmet, ami a csapat felemelkedéséhez kell. Kérdés, hogy mit kezd a csapat ezzel a lehetőséggel...
-
kukinyo
addikt
válasz
werszomjas #37726 üzenetére
"A stréber meg poén volt"
A hasonlat is.
Nincs is min vitatkoznunk.Egyértelműen nekem van igazam -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
werszomjas #37714 üzenetére
Hívő emberekkel nem lehet Vitalij...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
werszomjas #37694 üzenetére
"Motion> Azért egy Sutilt, Hülkenberget (Williams) Scumachert, Rosberget a merciben sztem nem akkora nagy szám megelőzni egy RBR-el és talán ott is pont kerékcsere után volt."
Ismét egy tévedés. Rajt után Webber kirakta Vettelt kicsit a pályáról és Vettel defektet kapott, felrakta a kemény keveréket és azzal teljesítette a teljes távot. Amikor ezeket az előzéseket megcsinálta, az ellenfelek gumijai sokkal jobb állapotban voltak.
Na mind1, most már unom a fantazmagóriák cáfolgatását, akiknek a tények nem számítanak, azokkal nem fogok vitatkozni. (werszomjas ezt elsősorban nem Rád értettem)
-
7600 GS
addikt
válasz
werszomjas #37681 üzenetére
Nézzük sorjában.
Az első videón szimplán annyi, hogy kiszélesítette a kanyart, és kiment a vizes ívre ezért pördült meg. A második videó is hasonló. A harmadikon meg még túl forrófejű volt.
Bőven van még ideje fejlődni, hiszen nagyon fiatal. Ennek ellenére tehetség, nemcsak a RedBull-ban mutatott már valamit, hanem a Toro Rosso-ban is. A Webber-es résszel totál nem értek egyet, na de majd valaki úgyis megcáfol engem...
Peace!
-
-
dokar
addikt
válasz
werszomjas #37681 üzenetére
-
kukinyo
addikt
válasz
werszomjas #37669 üzenetére
"De nézzünk egy kis FORMULA ONE-t csapaton belül, ahogy a VB-ok csinálják, mert így is lehet"
Vicces vagy,7600 GS válaszolt helyettem. -
7600 GS
addikt
válasz
werszomjas #37669 üzenetére
Ja télleg világbajnokok csapata
Legalább magadnak ne hazudj már...
-
kukinyo
addikt
válasz
werszomjas #37662 üzenetére
Kár erről "rémtörténeteket"gyártani,mi lett volna ha...
Nem volt.Minden csapatnál van pilóta sorrend,ez tagadhatatlan.És azt fogják tolni amelyikbe több fantáziát látnak.Ezzel kiiktatnak egy ellenfelet és egyben kapnak egy segítséget.
Ez is egyfajta taktika a csapatok részéről.Láthattuk már nem egyszer hogy csapaton belül harcolva egymás versenyét tették tönkre.Ez nem jó a csapatnak. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
werszomjas #35888 üzenetére
Speciel a 2010-es Abu Dhabi futamon Alonso úgy járt Petrovval, mint Hamilton Schumival Monzában. Azzal a nem kis különbséggel, hogy akkor nem volt DRS, ami megkönnyíthette volna a spanyol dolgát... Ha idén nincs DRS, Hamilton a büdös életbe nem előzi meg Schmi-t...
Petrov nem kevesebb, mint 10km/h-val volt gyorsabb az egyenesben Alonsonál, akinek így esélye se volt az előzésre...
-
-Mike-
addikt
válasz
werszomjas #35890 üzenetére
Alonso-t rossz látni így, rossz volt tavaly is és rossz idén is. Meg kell nézni mit művel most is ezzel a nem túl jó autóval és egyből rájön az ember, hogy élete legjobb formájában van. Kérdés mikor tudnak egy ütőképes autót alá rakni és a jelenlegi formáját meddig képes fenntartani, talán még egy év(?)
-
proof88
addikt
válasz
nyilván nem lehet a verseny összes körét a maximumon teljesíteni, mert akkor sokszor annyi boxkiállás kéne a gumik miatt, meg a benzin sem annyi hogy 60 körig maximumon fogyasszon ... bejött az sc, így fel tudott zárkózni vettelre... onnantól volt egy kis esélye, leginkább a lekörözöttek miatt, főleg ha vettel kocsija megsérül lekörözés közben, de ennyi
-
MPowerPH
félisten
válasz
Szerintem ezt Vettelék nagyon szépen kiszámolták. Elspórolták a végét, ennyi történt.
-
proof88
addikt
válasz
werszomjas #35888 üzenetére
nem hiszem h pont Alonsoban kéne csalódni, ha ő akkor úgy ítélte meg akkor úgy ítélte meg h nem lehet megelőzni (ha törik a vas, az viszont egyértelmű kiesés, így legalább reménykedhetett h Petrov alatt elromlik a kocsi vagy hibázik).
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
werszomjas #35565 üzenetére
Kilenne tőle a zsírzója az biztos...
-
Frenky89
addikt
válasz
werszomjas #35565 üzenetére
Nincs ezen mit csodálkozni. Retekklubos körökben ez a szóösszetétel a második legfrekventáltabb az alkalmasint után.
Az interjúk meg majdnem jók lettek... aztán megjavították a mikrofont.
-
kukinyo
addikt
válasz
werszomjas #35310 üzenetére
Ok
Ezt elírtam
Úgy gondoltam hogy a gusztustalanság versenyét biztos ő nyerné,ha már mást nem tud.
Én nem is értem,ti nem láttok,vagy ennyire elvakultak vagytok vele szembe?
Szemellenző fel,hajrá hami. -
kukinyo
addikt
válasz
werszomjas #35308 üzenetére
Példa:előző futam
Ki beszélt itt Aliról?
Hiába törölted,láttamKépzelj el csúnya,ráncos öreg emberként.
-
Ricardo
titán
válasz
werszomjas #35266 üzenetére
"Pont Hamilton nem tartozik a rádióban sírós versenyzők közé "
Csak egy példa: [link]
Itt például annyira behisztizett, hogy amikor lehiggadt felfogta mit mondott, és magyarázta a bizonyítványt -
MPowerPH
félisten
válasz
Az FIA Schuminak szólt, és Hamilton is ez után érdeklődött....
"Tény hogy Schumi szépen csinálta amit csinált, jó volt nézni, de nagyrészt a végsebességének köszönheti mindezt."
Régen végsebesség nélkül is tudtak előzni... Még egy pár ilyen DRS -el eltöltött év, és még az is elfelejt rendesen előzni, aki előtte tudott. Schumi azt csinálta ami a nagykönyvben meg volt írva. Mindig a megfelelő ívet zárta, figyelt a féktávokra, és a kigyorsításokra is.
-
hodostamas
addikt
válasz
Hamilton rádión közölte csapatával, hogy Schumacher - szerinte szabálytalanul - többször is irányt változtatott a második sikán előtt, pár körrel később pedig a Mercedes csapatfőnöke, Ross Brawn, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) versenyigazgatójának kérésére figyelmeztette Schumachert.
-
kpal
nagyúr
válasz
werszomjas #35098 üzenetére
úgy van
Hamilaton viszlát !
-
t1
veterán
válasz
werszomjas #35098 üzenetére
-
kukinyo
addikt
válasz
werszomjas #35047 üzenetére
Én ezt is fordítva látom.
Nektek az,nekem ez a véleményem.
Nem lenne miről társalognunk ha mindenki véleménye egyezne. -
kukinyo
addikt
válasz
werszomjas #35033 üzenetére
Ennek valami oka van,nem gondolod?
(#35034) hunnylander: Vádaskodsz tudatlansággal,rosszhiszeműséggel ahelyett hogy vissza olvasnál.A képzelőerőd becsaphat. -
Csabee.
nagyúr
válasz
werszomjas #35028 üzenetére
Komoly..
Hamarosan kezdődik a futam!!
-
kukinyo
addikt
válasz
werszomjas #35000 üzenetére
Érdekes hogy mindnyájan így láttuk.
Button dumája elfogadhatatlan magyarázat.
Bele hazudnak az ember pofájába. Pffejjj -
D.Orion
veterán
válasz
werszomjas #34993 üzenetére
Ez most időmérőn is látszott... Amikor Webber elment a box kijárat előtt, Vettel akkor jött ki onnan a felvezető + utolsó gyors körre. Ergo Webber-nek is lett volna ideje a kerékcserére(kevésbé használt gumit feltenni).
JColee Kevésbé használt csak volt amiben nem volt 5-6kör...
-
Plutor
aktív tag
válasz
werszomjas #34927 üzenetére
Jó lenne végre egy Merci dobogó.
Itt meg is van rá az esély szerintem. -
JColee
őstag
válasz
werszomjas #34908 üzenetére
Tudom, én a cikkre írtam.
Egyébként nekem is nagy kedvencem volt. -
JColee
őstag
válasz
werszomjas #34904 üzenetére
8. helyen állt, szerintem ez nem nevezhető sikertelennek. Egyébként legyen igazad.
-
syl5
őstag
válasz
werszomjas #34653 üzenetére
Pedig Kimi tényleg bemákolta...Még ő is meglepődött rajta szerintem..
Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest