- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
válasz
7Heads Drago #14788 üzenetére
Wéber jól monta elejét Webber végét Vettel.
300% Vettel
Mi lett volna a teendő Webbo helyében, ha elrontotta a kigyorsítási ívet - középen tartani, hogy a lehetőlegkedvezőbb pozicióból vehesse a fordulót és a legutolsó pillanatig kint tarthassa a kedvezőtlenebb íven az ellenfelet. Ennek 100% eleget tett.
Vettel helyében ilyen tempókülönbségnél és szabad ideális ívnél az előzést minden GRID-nél komolyabb szinten nyomuló emberszabású az ideális ív felé kezdte volna meg, azaz jobbra. -100%
Ha már elcseszte, és belül próbálkozik nézzen oldalra is mielött el kezd az ideális ív felé fordulni, ha pedig az agya elborult a stresztől, akkor fékezen vissza az előzésből, ne pedig rátsa rá a másikra a kormányt. -100%, -100%
Ha már az egészet galyra vágta, előbb gondolja higgadtan végig az egészet, és ne kezdje mutogatni hogy hülye Kubica, Kimi, Webber... -
joshua7
veterán
válasz
A korábbi videókon látszik, h Vettel kissé, de folyamatosan jobbra tartja a kormányt, míg Webber menne egyenesen előre. Vagy Webber-nek automatikusan satuféket kellett volna nyomnia és letakarodnia a pályáról, mert jön a Nagy Vettel?
-
PazsitZ
addikt
válasz
Én már azon csodálkozok egész évben, hogy ott tart a renault, ahol, sokkal siralmasabb teljesítményre számítottam tőlük, Petrov meg újoncként eddig nem tűnik rossznak, ennyi.
Ha összeütköztek és nem Webber irányváltása miatt, akkor én úgy érzem, hogy bár előrébb volt (a rosszabb íven), de nem volt meg az előzés nevezetű manőver.
Ennek ellenére ő elindul befele, ütköznek, amiről Webber tehet, mert el kellett volna engednie, hisz ő a Vettel. Jól értem? -
darál0w
Jómunkásember
válasz
előrébb volt...és? nem volt övé az 1. hely...épp versenyben voltak érte és vettel volt a szarabb íven...
-
törölt tag
válasz
Nem előzte meg Webber-t, ezért a pozícióját sem védi semmi, ez pedig pont azért van hogy ha valaki kamikaze módra beesik a másik mellé két autóhossz távolságból, akkor nehogy már azt mondhassa hogy ő volt előrébb, és a másik jött neki kívülről pedig az elől lévő autót védik a szabályok....
Mert nem volt előrébb az autója, nem valósult meg az előzés. -
törölt tag
válasz
7Heads Drago #14641 üzenetére
Messze ellenvéleményen vagyok, Vettel ráhúzta az autót Webber-re...hogy miért, mert nem akart a poros íven fordulni. Rászaladt Webber-re mert a verseny ezen szakaszában gyorsabb lett, aztán megfogta Webber-t és megpróbálta megelőzni, de egy előzés akkor van befejezve ha elé tudott kerülni...mert simán lehet hogy a másik a felgumizott ideális íven körbeautózza...pláne itt, ebben az S-ben ahol Button megmutatta hogy az első kanyar külső íve a másik kanyar belsejét adja.
Vettel el akarta venni Webber-től a visszatámadás lehetőségét, és nekiment. Webber nem szorított senkit sehova..tudta ő hogy jó helyzetben van a visszatámadásra..és vissza is támadt volna...az első helyért meccseltek.
Vettel sztem hiába mutogatott, hunyó. -
Integra
titán
válasz
ja, szeretnéd te ezt, megértem, de tudod neki két dolga volt, fékezni és kanyarodni.
hihetetlen, hogy leszáll a köd és ennyire képtelenk vagytok minimálisan is tárgyilagosan látni dolgokat. olyan nehéz elhinni, hogy vettel is egy ember? ugyanúgy hibázhat mint bárki más. és itt most elsődlegesen ő volt a ludas. az utána való mutogatása meg egyenesen szánalmas.... -
CptMisi
őstag
válasz
a birkáknak
széfet nem nézte valaki? amikor czollner bemondta a jó széfet, palik meg viccből nem hitt neki
ixtom: pedig most majdnem meglett neki a győzelem
"hogy bebiztosítsa a red bull kettős győzelmét" ?? ez lemaradt valamiről, nem baj Palik, szép volt!
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #13745 üzenetére
Hagyjuk már ezt a ha ez meg ha az akkor ez lett volna meg az lett volna. Ovis játék.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
7Heads Drago #13718 üzenetére
12 célbaérősből nem nehéz hetediknek lenni
-
Xirtam
veterán
válasz
7Heads Drago #13718 üzenetére
Én se mondhattam volna szebben!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
7Heads Drago #13654 üzenetére
vagy nemvigyázott rá, ezért lassabb. innen is nézhetjük. ezt csak ő tudja.
-
madstunt
addikt
válasz
7Heads Drago #13477 üzenetére
mi ez a hatalmas paranoia a nagysumáktól?
-
Nowhereman
őstag
válasz
7Heads Drago #13478 üzenetére
azért elég tágan vett néhány kanyart. De ha Webbo végig így nyomja az évet, akkor csak a Red Bull szerelői(van érzékük hozzá) menthetik meg a szezont attól, hogy nehogy valami ausztrál verziós sumimisis rémur(n)alommá váljon ez a szezon...
-
válasz
7Heads Drago #13402 üzenetére
Azt az autót amit 'állítólag' Schumachernek készítettek és Spanyolországban futott,el sem hozták ide Monacoba. Itt a régi autó upgradelt változata futott.
-
madstunt
addikt
válasz
sőt még monacot is schumi alá építették rázókövestül-rascasse-ostul-alagútastúl mindenestül
-
Xirtam
veterán
válasz
ezt tuti nem, mert ez megint a régi kocsi
-
quby
őstag
válasz
Ez a régi autó, mert ide az jobb...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
7Heads Drago #13374 üzenetére
Ez igaz
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #13374 üzenetére
...ha Alonso ment volna akkor lehet hogy pont feltartja Barrichello-t a gyorskörén.
-
qestion
aktív tag
válasz
7Heads Drago #13364 üzenetére
még párszor bevághatják
-
MPowerPH
félisten
válasz
7Heads Drago #13359 üzenetére
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
7Heads Drago #13347 üzenetére
boxba.
versenyen meg az utolso helyen lesz. mármint onnan indul. de reméljül joval előrébb fejezi be.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
7Heads Drago #13347 üzenetére
Összetörte az autóját délelőtt..
-
decibel
aktív tag
válasz
7Heads Drago #13045 üzenetére
Meg annak, hogy a fél versenyen maga mögött tudta tartani, ami tekintélyes teljesítmény.
-
Zoza24
senior tag
válasz
7Heads Drago #12838 üzenetére
én nézegettem a felvételeket,nagyon rövidek a red bullok féktávjai...a célegyenes végén jóval később fékeztek,bár ezt szabad szemmel nézve mondom,de mintha így volna...
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #12834 üzenetére
Ahova Liuzzi...uaz a probléma, csak Liuzzi-t év közben fogják váltani, úgy saccolom hogy két futam óta tudja mi lesz, és hamarosan meg is történik.
Massa is sejti már egy ideje, Kubica-t nagyon akarják az olaszok, messze-messze ALonso-t és Kubica-t szavazták be a Ferrari-ba még tavaly nyáron. -
Csabee.
nagyúr
válasz
7Heads Drago #12832 üzenetére
Az időmérőket nem érdemes nézni szerintem..
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #12832 üzenetére
valszeg nem hatott rá ösztönzőleg hogy jövőre Kubica ülhet a helyére..
-
MPowerPH
félisten
válasz
7Heads Drago #12821 üzenetére
Jah, kb.
Ilyen téren nagyon toppon van Hami, Schumi meg szépen megfogta, azt lehetett is látni, hogy rá külön figyelt, mert utána a többiek simán elhagyták. Volt vagy 3s sebességkülönbség.
És ha uncsi a futam, Hamit csak hátra kell sorolni, és jön a show.mod: Én most se szeretem, de nem semmi az, ahogy néha végiggázol a mezőnyön. De a sportszerűtlenség nem tetszik...
-
tibi666
senior tag
válasz
7Heads Drago #12821 üzenetére
én régen nem szerettem hamiltont, de egyre szimpatikusabb. nekem tetszik a bevállalós stílusa.
-
MPowerPH
félisten
válasz
7Heads Drago #12818 üzenetére
Azért azt meg kell jegyezni, hogy előzések terén Hamilton a benne rejlő agressziónak(kis sportszerűtlenséggel vegyítve) köszönhetően talán a legjobban tud előzési pozícióba kerülni, és azt sikeresen abszolválni. Ehhez nagyon ért, nincs párja a mezőnyben.
-
P00By
nagyúr
válasz
7Heads Drago #12739 üzenetére
Rosberg is megkapta, csak azt nyilatkozta problémái adódtak a beállításokkal.
(#12747) hunnylander: Ez nagyon jó!
-
proof88
addikt
válasz
7Heads Drago #12454 üzenetére
-
wildrain
addikt
válasz
7Heads Drago #12431 üzenetére
7:02 -nél melyik Ferrari legelt a bukó térben?
A kommentátorok szerint Massa. -
venember83
nagyúr
válasz
7Heads Drago #12427 üzenetére
Meg ha elkezd bénázni, és fog, akkor ott van a csapattárs, aki ugyanazzal a kocsival jó eredményeket fog elérni, nem bénázik...
-
proof88
addikt
válasz
7Heads Drago #12330 üzenetére
m1, ha nem szóltak érte, akkor lehet... Massa sem nyilatkozta azt, hogy Alonso rohadék, hanem annyit mondott, hogy az utolsó előtti (visszafordító) kanyarnál tócsába hajtott, Alonso jobban jött ki, ezért megvolt az előnye, mikor odaértek a boxhoz, ennyi. Én mondjuk alapból nem lepődtem meg ezen a manőveren, boxba befelé sosincs gáz ilyenből, azt vágsz át amit akarsz, csak kifelé van para.
-
proof88
addikt
válasz
7Heads Drago #12317 üzenetére
Az nincs az idézett részben leírva, hogy minden fehér vonal a pálya szélét jelzi. Ha jól megnézed, akkor Vettel, ill. Massa is elhagyta a pályát, sőt gyakorlatilag mindenki elhagyta a pályát, mert áthajtanak másik fehér vonalon is, mikor a boxba mennek:
Sundesz: maga Charlie Whiting mondta el tavaly a versenyzői eligazításon Spa-ban, hogy rajt után lehet használni az 1. kanyar bukóterét a pálya részeként, ha úgy adódik a helyzet. Valszeg Kimi kivételesen
nem késett az eligazításról és hallotta... persze mi nézők ezt utólag tudtuk meg. Kimi kihasználta, ennyi. Emlékszem Heidfeld akkor is csak sírni tudott, nem először, sajnos nem rég óta nézem az F1-et és így ismertem meg, egy pilóta aki teljesíteni nem tud, de sírni azt igen, pedig jobban tette volna, ha ő is él a lehetőséggel. Vagy csak csirke és nem akarta bevállalni a kockázatot, nem olyan könnyű ám végigmenni tempóban azon a bukótéren.
-
Tomics
addikt
válasz
7Heads Drago #12317 üzenetére
olviverda kezdte
(muhaha)
ő személyeskedik itt mindenkivel, nekem még privit is írt hogy "hülyegyerek", biztos ez megnyugtatta a pici, sérült lelkét -
puttputt
őstag
válasz
7Heads Drago #12275 üzenetére
Közben is, de ott inkább csak érzelmileg.
(Mármint autó-autót, nem pilóta-pilótát értelemben.) -
MPowerPH
félisten
válasz
7Heads Drago #12275 üzenetére
Semmire... Mondjuk Haminek volt már 1db figyelmeztetése, vagy az minden futam után elévül? Akkor meg nonszensz ez az egész, tényleg erősen lejáratják magukat. Ami itt Hamilton körül folyik, az felháborító.
-
sekli
addikt
válasz
7Heads Drago #12261 üzenetére
Ezt már cáfolták, ugyan azzal a szárnyal mentek mindketten.
-
proof88
addikt
válasz
7Heads Drago #12261 üzenetére
igen, amikor az az ember is látszódott, akik elindítja a versenyt, és utána ő is egyből mutatott Alonsora, hogy előbb indult el, de lehetett is látni, hogy már indul az autó, mikor még pont nem aludtak el a lámpák ...
-
MPowerPH
félisten
válasz
7Heads Drago #12251 üzenetére
Ez érdekes. Akkor a Hamilton-Vettel boxbemenetelét ugyan úgy vizsgálni kellene, nem? Mert ugyan ez volt a szitu.
Barthezz2: Nézd meg Massa hanyadik lett, és Alonso hanyadik. Nézd meg az időkülönbséget is. +57s Massa, +12s Alonso. A box után Massa kapott egy gyenge 45s-et Lonzitól. A boxban 4s-et veszített.
Akkor hogyan is van ez?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
7Heads Drago #12223 üzenetére
Hmmm...
Alonso és Hamilton is a pályát elhagyva (fehér vonal), a szűkebb íven előzött. Lényegében ez olyan, mintha levágtak volna egy kanyart belülről. Érdekes.
(#12232): ha pont abban a pillanatban indul amikor kialszik a piros, akkor is bünti, mert beleszámolják a reakcióidőt is, ami azért jó pár század mp
-
MPowerPH
félisten
válasz
Te, itt Alonso nem is ugrott ki.
Pont akkor indult, mikor kialudtak a lámpák.
VAgy csal a szemem?
-
Viktor77
titán
válasz
Biztos van jobb módszer is mint a szemem, annak megállapítására, hogy Alonso kiugrott-e, de szerintem nem.
-
wildrain
addikt
válasz
7Heads Drago #12205 üzenetére
Hátulról nem lehet, de nem mögötte volt, hanem mellette. Belül Vettel fordult, mellette Hamilton, aki még neki is ment Webbernek, ezért az ausztrál a pályán kívülre került. Egyértelmű kiszorítás szerintem.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Az a baj, nem egyértelmű az eset, nem volt rendes kameraszög, így ezt nem lehet megtárgyalni. Szerintem is Webber volt az aki megcsúszott, és onnan hogy elhagyja a pályát, már előzhető.
Alonso 4., Massa 10. Ez így azért sok, szerintem ez is eldőlt.(ép ész ezt diktálná)
-
JColee
őstag
válasz
kb hárman voltak egymás mellett, így nem nehéz
//emlékeim szerint -
hoffman_
nagyúr
válasz
7Heads Drago #12187 üzenetére
Nem, azt én pont telibe kaptam replay-ben, és tényleg leszorította, szvsz. nagyobb vihart kéne kavarnia, mint a boxutcás izgalomnak. De hogy mi késztette rá, azt nem tudom, fentebb írta valaki, hogy őt meg Vettel előzte le, és ezért morcizott be. Nem tudom, azt még pont nem láttam
-
hoffman_
nagyúr
válasz
7Heads Drago #12182 üzenetére
" " (
- nézd meg hogy mire válasz)
mod: Essen má le
- ne haragudj, next time lesz smile
(amúgy már vagy 4 postomban is csak azt hajtogatom, hogy mennyire szeretem Hamit
)
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #12166 üzenetére
Mit idézzek ezen ha ezt nem tiltja a szabálykönyv?
Nem tiltja azt hogy a kavicságyban menj a boxutca bejáratához, és azt sem hogy párhuzamosan menj be egy másik autóval. Ezen nincs mit magyarázni.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
7Heads Drago #12166 üzenetére
Neked: Így van
-
Bermi
aktív tag
válasz
7Heads Drago #12141 üzenetére
nem írtam le, csak sajnálom, hogy nem megy még neki úgy.
ha jól emlékszem a végén cáfolták azta búlvárhírt, hogy új csomaggal .ronaldo: engem se győzőtt meg tavaly button, csak azért hoztam párhuzamot, hogy a nyílván jelenleg legjobb kocsival úgy kellet volna indulniuk mint tavaly a brawnak, mert lassan elfogy az előny.
sajna 3 hét szünet
-
hoffman_
nagyúr
válasz
7Heads Drago #12150 üzenetére
De. Már láttuk a legelején. Egy izgalmas időmérő(jóesetben), és utána végigmegy unalmasan a mezőny. Ne legyen száraz meccs.
-
ronaldo
őstag
válasz
7Heads Drago #12113 üzenetére
Pihent, meg most elkezdett kockáztatni. Bár hamilton is már tartalékol, de 3-4 körrel ezelőtt éles versenyben kapta a fél másodperceket buttontól.
-
MPowerPH
félisten
válasz
7Heads Drago #12104 üzenetére
Jah.
Rosberg lelassult nagyon. Hami is lassú már, Button behúzza a futamot.
Alonso nagyon szépen csinálta, megint nagy futamot ment, leszámítva a Massa-s esetet. De Massa akkor is piszok lassú. -
MPowerPH
félisten
válasz
7Heads Drago #12078 üzenetére
Massa néz.
Oliverda: Jó, nem kell a szöveg. Hamiltonra más szabálykönyv vonatkozik, az meg egy olyan, ami csak rá, és a bizottságra tartozik.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
7Heads Drago #12062 üzenetére
De attól még gyorsabb hamilton autója jóval
-
Csabee.
nagyúr
válasz
7Heads Drago #11972 üzenetére
Kereket cserélt azt hiszem..
-
MPowerPH
félisten
válasz
7Heads Drago #11931 üzenetére
Nem is értem, miért engedik ezt. Szerintem van bennük veszély, a 4-5s az nagyon sok.
Hiába állítják, hogy az F1-nek szüksége van rájuk, sok vizet nem zavarnak, inkább veszélyt hordoznak. -
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #11910 üzenetére
Ugyan hagyjuk már! Trulli 'sárga lap helyett piros kell', meg Barrichello nyafogása azok után, hogy tavaly a fél mezőnyt letarolta a tankjával és haszonélvezője volt a stewardok engedékenységének.
Hamiltron kapott figyelmeztetést (+fekete-fehér zászló), ha pozíció-visszaadásra kérik, azt is megtette volna. Petrov nem is tett előzési próbálkozást. Nem történt előzési kísérlet blokkolása. Ez ennyit ért, semmikép sem áthajtásos büntetést. Azt csak az utálói kérnék. Ezek a kiöregedő lúzerek meg irigyek rá, ilyen az emberi természet. Jön még kutyára dér, kérjék csak a szigorú büntetéseket; aki másnak vermet ás, maga esik bele. Aztán majd megint nyafizhatnak.
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #11912 üzenetére
Nem volt semmi kifogás. A döntéshozók jogköre megszabni a büntetés mértékét amit meg is tettek. Ez a jövőben sem lesz másként még akkor sem ha 1-2 nyugdíjas megmondóember pampog emiatt. Esetleg ha ezek a pilóták visszavonulnak és felkérik őket tanácsadói szerepre akkor esetleg.
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #11707 üzenetére
Sztem még az övék is sok, Alonso pénze meg mint egy Hammer itthon, feleslegesen túlzó.
Messze nincsenek már akkora életveszélyben, hogy 5 és fél millárdokat keressenek forintban.
állítólag az összteljesítmény a pályán, az autó a gumi és a versenyző hármasából tevődik össze, és a versenyző nem tud csodát tenni a másik kettő nélkül, azaz mindig a technika az elsődleges. -
madster
tag
válasz
7Heads Drago #11707 üzenetére
4. Lewis Hamilton (13 millió euró)
-
válasz
7Heads Drago #11562 üzenetére
Igaz, de az előző futamon nem volt baja, mégis Massa mögé került(már kipörgése előtt, tehát ha nem esik vissza hátra, akkor is mögötte fordul be)
De hagyjuk, úgysem jutunk közös nevezőre, mert van aki Alonsot, van aki Massát "védi". Én elismerem, hogy jó pilóta Alonso, és mostanában erőszakosabb is mint Massa, de szerintem ez nem jár azzal, hogy akkor már Massát meg le kell húzni. Majd az idő eldöntiRobiGida: igen, azt kicsit benéztem
D@ni88: na még valami egyéb "okos" ötlete nincs?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
7Heads Drago #11562 üzenetére
Hami is csak 1x cserélt [link]
-
MPowerPH
félisten
válasz
7Heads Drago #11464 üzenetére
Próbáltam már, de valamiért nem akar betölteni.
Telefon nem épp alkalmas erre.
-
madstunt
addikt
válasz
7Heads Drago #11385 üzenetére
Lotus utolsó kettő
-
hunnylander
őstag
válasz
7Heads Drago #11399 üzenetére
Technikai oka is volt; eltérő csúcssebesség, a Force az egyenesre volt belőve, a McLaren meg a technikás részre. (Mondjuk a leszabályozott motorok is bosszantó szabály.)
-
bdav
őstag
válasz
7Heads Drago #11399 üzenetére
nem kell levágás, tkp a tavalyi év szabályain annyit kellett volna változatni h. ban n-fedeles diffúzor és KERS limit agyament felemelése és egész jó lett volna... ráadásul annyira nem is drága
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
7Heads Drago #11392 üzenetére
Én is 2sec-et számoltam, de lehet hogy annyi sem elég. Alonso-nak igaz szar volt az autója, de így is 2,4sec-et vert körönként a Massa-Button párosra, és nem tudott előzni.
Massát meg nem is tudom miért számolták, jó ha 0,5sec-el gyorsabb volt körönként a Hamiltonnál. Azzal csak utolérni lehet.
Szárazon a 4 élcsapat képes megelőzni a 3 ribizlit és a STR-t. -
Xirtam
veterán
válasz
7Heads Drago #11374 üzenetére
Lehet megérdemelte. De ha ez lenne a 3. győzelme azt már nemigazán. Hiába első és köröz azért nem kéne mutogatnia. Épp ezért remélem nem lesz még VB győztes még fiatal nem igazán érdemli meg, nincs meg a kellő komolysága hozzá. Csak mégjboban elszálna. MInt anno Hami
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
7Heads Drago #10693 üzenetére
Ráadásul szendvicsben (első-hátsó-első)...
AMD Power: Hát, vicces is ez így lenyilatkozva, de láttunk már ilyet is sokat... (Schumacher@Hungaroring, de a Ferrari is előszeretettel szivatta meg pilótáit az elmúlt pár évben...)
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #10661 üzenetére
Amire odaért Alonso mögé már lestrapálta a gumikat. Ezt mondta is a rádióban. Hallhattad is ha nem hang nélkül nézted a futamot.
Amúgy Alonso elég jó védő de talán ha Webboo nem intézi el Hamilton-t akkor meglehetett volna Alonso de persze ez csak egy feltételezés amit már sosem tudunk meg hála pandának.
Nekem meg úgy tűnik, hogy write-only üzemmódban üzemelsz.
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #10661 üzenetére
Azt az Alonzo előzést egy kicsit elkapkodta Czollner, elég valószínű volt hogy ha nem tud elmenni pár kanyaron belül Hamilton akkor már hátrafele is kell figyelnie Webber miatt.
Ez is lett, ALonso túl jó versenyző ahhoz hogy pár kanyaron belül elmenjen neki, Webber túl gyors volt..és onnan már hátrafele is fogni kellett az ívet, és tervezést igényelt a dolog.Amikor Rosberg-t körbeautózta külső íven, na olyat nem lehetett Aonso-val és Alonso Ferrarijával megcsinálni....az a külső íves előzés ott, abban a kanyarban az briliáns volt Hamilton-tól, ritkán látni ilyet a pályán.
-
Male
nagyúr
válasz
7Heads Drago #10099 üzenetére
Tiszta ovi... "Ha anyuci nem kísérhet be a terembe, akkor nem is megyek ma!".
silver star: Legalább egy szót már megtanultál olaszul
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #10040 üzenetére
Ennek számtalan oka lehet. Pl. gazdasági válság. A verseny izgalmának ehhez vajmi kevés köze van szerintem.
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #10034 üzenetére
Nem volt nehéz kitalálni.
Mert ha már lettél volna akkor tudnád hogy a legtöbben nem azért mennek mert olyan baromi izgalmas versenyt várnak. A nagy tömegek egyes pilóták miatt mennek ki illetve az magáért a hangulatért. Ennek pedig maga a vasárnapi verseny csak egy része. Ergo szerintem egy lófüttynyit sem fog változni a jegyek eladása még akkor sem ha nem lesz ennél egyetlen izgalmasabb futam.
Amúgy MS visszatérése rendesen meg fogja nyomni az eladásokat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
7Heads Drago #10034 üzenetére
Így tudtam, ezért kérdeztem.
Mellesleg max időlimit amúgy is van, most is.
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #10027 üzenetére
2 órás futamok eddig is előfordultak már, ebben nincs semmi új.
Az idei évre pedig a legtöbb jegy már elkelt a futamokra. Silverstone-ra ha jól tudom már az összes. A pénteki és szombati napokra is sokan kimennek pedig akkor csak kisebb osztályok versenyei vannak, pénteken meg semmi verseny nincs csak az edzések. Látszik hogy még soha nem voltál kint mert akkor nem írnál le ilyeneket.
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #9936 üzenetére
Igazából kicsit korainak érzem, ők sokkal több adatból tudnak dolgozni tehát valszeg jól látja...de valahogy furcsán egybeesett a kiállás azzal hogy Kubica megfutotta a lecserélt gumiján az addigi leggyorsabb kört.
Mondják hogy akár még 10 kört simán lefutottak volna...de kit érdekel, nem ez a lényeg...az a lényeg hogy eljön az a kör amikor már a kemény keverékkel jobbak a köridők.
Jelenleg ez volt a helyzet...tök mindegy hogy lerövidítik az élettartamát a puha keveréknek, felölem megtehetik.
Kubica kijött lecserélte, következő körben egyből a legjobb kört futotta-> már jött is ki Hamilton és Schumacher is...és ez a lényeg, nem az élettartam, elég a köridő. -
Male
nagyúr
válasz
7Heads Drago #9936 üzenetére
...végig az időmérőről beszéltem, valamit te olvastál félre szerintem
Szerk: Jah, értem miért, nem volt egyértelmű ahogy megfogalmaztam... az első futam alkalmával értettem (az első futam időmérőjén... így talán jobb lett volna).
-
Male
nagyúr
válasz
7Heads Drago #9930 üzenetére
A legjobb köridő az időmérőn 1:53.883 volt... ez 107%-kal: 2:01.854... a teszteletlen HRT-ken kívül ezt mindenki átugrotta volna már most az első futamon... (Csak Palikék ezt nem számolták ki... bár nekik nem is ment volna ahogy az eddigi számolásaikat hallottam
)
Oliverda: Igen, az is egy megoldás lett volna erre.
-
kisza25
félisten
válasz
7Heads Drago #9753 üzenetére
reméljük majd a következőn meglépik, de így a jelek szerint eldőlnek a futamok az időmérőn
-
MPowerPH
félisten
válasz
7Heads Drago #9753 üzenetére
Ne is várd, hogy bárki is felrakja, hülyék lennének. Elvesztenék a pozíciót, utána úgyse tudnának előzni.
Flashcash: Nem úgy értettem.
Hanem szabálykönyv szerint kötelezővé tenni. Lenne 3 kerékcsere, amit el kellene lőni futam közben. Hülyén hangzik, de ezen a helyzeten már csak ilyen értelmetlen dolgok tudnának pozitívan változtatni.
-
brownus
veterán
válasz
7Heads Drago #9744 üzenetére
-
MPowerPH
félisten
válasz
Várva várt előzések? Tulajdonképpen az élmezőnyben 1db előzés nem volt. Úgy futottak be, ahogy a rajt után eljöttek, csak azzal a különbséggel, hogy Vettel autója belassult. Ha az nincs, akkor semmi nem változott volna.
Jó egy szar futam volt, 1 kiállás, spórolás, vonatozás. Ha ilyen lesz az év, akkor tényleg csak azért mennek ki az emberke a pályákra, hogy láthassák Schumit.Nem tudom, de kötelezővé kellene tenni legalább 3 vagy 4 kiállást. Nah, akkor lenne izgalom, hogy ki mikor jön ki, és hogy osztja be a gumikat. Bár a csapatok szerintem még ezt is elrontanák.
És hiába örülök a Ferrari kettős sikernek, őszintén mondva egy kalap szar futam volt, és nem a Ferrarikon múlott. És sajnos ettől az évtől nagyon ne is várjunk többet. Lehet imádkozni az esős futamokért, ott lehet izgalom nem is kevés. A többi halálra van ítélve.
-
kisza25
félisten
válasz
egy volt
-
Vigneau
félisten
válasz
Erre vártam már egy jó ideje...
-
plus44
veterán
válasz
7Heads Drago #9711 üzenetére
No meg a mellékzöngéi...
Oliverda: jajj elnézést...
-
MPowerPH
félisten
válasz
7Heads Drago #9704 üzenetére
Igen, és ezt tudja a többi csapat is. Ergo most kihívták Lonzit, hogy a friss gumival majd megelőzi Vettelt, erre jött a válasz, hogy a köv. körben Vettel -t is kiintették. Most ezen rágjam le a körmeimet?
Azt tankolásokkal is meg lehetett csinálni, ugyan ez volt. Csak ott legalább addig maradtak kint, amíg volt benya.
Tulajdonképpen lehetne ez is izgalmas, csak ugye a spórolás... Régen nem volt ilyen, a motorokat végig nyélen hajtották, ütötték vágták az autót, ami a csövön kifért. Most már azt se lehet, mert spórolni kell, és inkább visszavesznek. És még ha akarnának akkor se tudnának előzni, mert nem lehet. Pedig ennek az lenne a lényege, hogy 1:1 ellen menjen, sok előzés, azonos súlyú autóval. Csak azt elfelejtették, hogy tavaly még a könnyű autóval a tankoltat se lehetett megelőzni, most meg tankol-tankolt ellen?! Szánalom...
Tavaly is a Kers, a Ferrari, a Meki szolgáltatta az izgalmakat. Meg Barrichello...
Vissza kellene térni a 98 -ban használt formához, igaz ott néha volt olyan, hogy 1s volt Schumi és Hakkinen között, mégis majdnem minden futamon csontig rágtam a körmömet. -
puttputt
őstag
válasz
7Heads Drago #9511 üzenetére
Igen, alig feltűnő "ipari" kémkedést folytatott.
(Ja. Láttam már jobb Q3-at...
)
Jó, hogy Vettel végzett az élen.
-
shteer
titán
válasz
7Heads Drago #9502 üzenetére
nem jó ez a pangás
-
Motion_Blur
félisten
válasz
7Heads Drago #9383 üzenetére
-
JColee
őstag
válasz
7Heads Drago #8753 üzenetére
azt már egy ideje (ha nem a kezdetektől) nem adják ki, de mindig rácsodálkozik valaki
r1E3S3E7T ha meglesed a középrészt, akkor bőven látni olyan kapcsolókat, amik nem illenek oda, pl a váltó mögött van egy billenőkapcsoló, olyat szériagyártású kocsiban nem látni, és az alsó lcd mellett is vannak olyan gombok, amiknek a kialakítása nem passzol a kocsihoz
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #8737 üzenetére
Ezt írtad feljebb:
"De ez nekem (és rajtam kívül sok ezer más embernek is) akkor is abszurd."
Kérdeztem hogy honnan jött ez a több ezer, miből gondolod hogy még ennyi ember osztja a véleményedet. Nem tudtad alátámasztani csak hebegtél-habogtál ergo csak a számokkal dobálóztál ott bármiféle alap nélkül. Ennyi.
hunnylander: Az FIA bekaphassa a kanegérrel az élen.
Igen, ez tényleg vicces egy pöppet. Amúgy miért a Virgin lett az utolsó?
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #8735 üzenetére
Abba a kommentbe lehet belekötni aminek nincs normális alapja ergo valahol sántít vagy nem következetes.
Amúgy a Ferrari valóban nincs egyedül de meggondolatlanság azt feltételezni hogy mindenki osztja a véleményüket még akkor is, ha Ferrari alkalmazott vagy szurkoló.
-
Oliverda
titán
válasz
7Heads Drago #8703 üzenetére
Ez is benne van a pakliban. Ugyanúgy feltarthat bárkit majd akármelyik évek óta az F1-ben szereplő csapat autója.
"Az előző években a versenyeken izgultál, most meg azért mert azt sem tudod hogy ki fog a rajtnál állni."
Maradjunk abban hogy még te sem láttál egy versenyt sem a 2010es évadban így nem sok fogalmad lehet arról hogy mi fog majd történni a rajtoknál. Tippelgetni meg találgatni pedig könnyű.
Ki az a sok "ezer ember"? Közvélemény kutató vagy?
Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet
- Autós topik
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- PlayStation 5
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest