- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
proof88
addikt
ez a nem 100%-on versenyzés egyébként már 2010-ben is látszott, amikor Bahreinben megvolt az 1. futam, emlékszem rohadt unalmas volt, mert túlmelegedtek meg elkoptak az első gumik és szépen mindenki beállt arra a tempóra ami tudott a gumi, aztán kiszállva a kocsiból látszott a fejeken hogy ... megvolt a futam, ennyi.
-
raczger
őstag
Sokkal jobb most a ring vezetése mint anno. Átálltak a profitorientáltságra, azaz a pálya gyakorlatilag állandóan használatban van jó pénzért persze. Folyamatosan javítják a pálya környékét, csak tény, hogy már eléggé lepusztult állapotban kapták meg a régi vezetéstől a ringet, ezt lehetett látni és sajnos még mindig, csak olyan mennyiségű pénz kellene a ring felújítására, hogy újra korszerűnek lehessen mondani... na szóval elég sok
Jó pár olyan ember mondta nekem, hogy Palik korában le volt szarva a ring és Gyulai óta van valami haladás, akik részben használják az év jó részében a pályát. Ha évente egyszer nézel el a ringre nem fogod tudni megmondani, hogy jó-e a vezetés, az biztos (TV-ből meg sokkal korszerűbbnek és szebbnek néz ki a pálya, mint amilyen, konkrétan a célegyenesben az aszfalt repedéseiből a gaz nő ki, de a boxutcában is van belőle). -
Male
nagyúr
-
ktg3
őstag
Azért nem, mert elvileg abban egyeztek meg tavaly, hogy ha idén is gebasz lesz és nem lesz futam, akkor sem kell visszaadnia börni papának a 45M$-t. Szal ha nincs megtartva a futam a helyi állapotok miatt, akkor sem kapják vissza pénzüket. Innentől börninek személyesen majdnem mind1 a dolog. Talán azért erőltethet a dolgot, hogy hosszú távon azért ne romoljon a "jó" neve...
Nézem már leírták előttem. Börni sztem a reklámpénzekből nem sokat lát. Az inkább a TV csatornáknak gáz ha nincs reklámbevétel.
-
Male
nagyúr
Erre csak annyit, hogy:
- A bahreini szervezők akkor is fizetnek Ecclestonenak, ha elmarad a futam... szóval a pénz érv kihúzva.
- A csapatok bízták az FIA-ra a döntést, hogy legyen-e futam, ők pedig a helyi nagykövetségektől kérték az infót... ez alapján döntöttek úgy, hogy mennek. (Ha jól tudom az volt a feltétel, hogyha bármelyik F1-ben érintett ország nagykövetsége azt javasolja a polgárainak, hogy ne utazzanak Bahreinbe most, akkor nem lesz futam.... szerintem ők jobban tudják mi ott a valós helyzet, mint mi innen mindenféle média és szervezet torzításán keresztül) ...ezzel pedig a csapatokat rákényszeríti is kihúzva.
-
mokus1
addikt
Ott ahol Te a hírekből egyáltalán nem lehet megítélni mi van odakint.
Londonba is tavaly a zavargásoknál volt aki nem is tudott róla... persze ez más tudom.
Voltak kint a csapat emberei felmérni mégse fújták be szóval valószínűleg annyira nem lehet gáz ha így döntöttek.
Nem megnézték az origot és azt mondták jó ide nem megyünk. -
venember83
nagyúr
Én úgy gondolom, hogy ahogy egyesek szépíteni próbálják a helyzetet, mások éppen negatív fénybe kívánják állítani az országot, így sürgetve ilyen-olyan beavatkozásokat, ilyen-olyan projektek finanszírozásának a megindítását, stb. Nem tudom, milyen a helyzet, mivel objektív hírforrások nincsenek, de ha az országba látogató csapattagok szerint (tudtommal pl. a Lotus pár embere a napokban az országba látogatott) a helyzet korántsem indokolja a nagydíj elmaradását, akkor nem látok okot abban, hogy kételkedjek a megítélésükben.
-
hunnylander
őstag
Mindegy milyen szurkoló lennék, a 'tiltó piktogramok' elárulják, hogy ez poén és Photoshop. Ilyen piktogramok nem léteznek! Pont azokat a fazonokat ábrázolják, azonos körvonallal, akik ott ülnek. Ilyen nincs a valóságban. Szmájlival csak előre lelőttem volna a poént.
(#46286) Oliverda: Inkább 2008.
-
proof88
addikt
nem kell szmájli ahhoz, hogy átmenjen a hangsúly
pont hunny-t "lemclarengyűlölőzni" -
boogie84
veterán
Beindult a fantáziája mikor Sumit meglátta a füvön. Nem tudom honnan vette azt az infót h kicsúszott!
Nagyot akart mondani és hangosan. Sikerült!
Nem igazán úgy festett mint aki vissza akar menni a pályára, hanem úgy mint aki leparkol...Lassan el kellene kezdeni írni az M1-nek a petíciót h még egy szakkommentátor kellene a bohóc helyett.
-
Motion_Blur
félisten
Most nézem a futamot mert reggel az első feléről lemaradtam... szinte megijedtem amikor elkezdett ordítani ez a barom hogy a hideg gumik meg hogy 43 évesen, 7x világbajnokként stb.. reméljük rájön hogy nem neki való ez, bár szerintem ennek is akkora egója van hogy csak kilőni lehetne a kommentátor fülkéből..
-
-
mokus1
addikt
Na ezek a V10-es hangok hiányoznak.Az ott 20mp-nél valami varázslatos.
Kíváncsi leszek rá mit hoznak össze a spórolás szinten azért nem értem ezt az egész mizériát egy sportautónál mert ott valószínűleg hajtva vannak keményen és fogyasztanak is.
a turbónál meg mégtöbb benzint tud hozzásűríteni és így igazából sok helyen nem is kevesebbet hanem többet fogyaszt, ez főleg F1-el ahol maxon fog járni a turbó az esetek döntő hányadában nem tudom hogy hoz-e fogyasztás téren javulást. -
Viktor77
titán
Zso2:
Na, jó ebből most volt elég. Vagy visszaveszel a stílusodból és megpróbálsz alkalmazkodni, vagy segítek. Nagyon sok hsz-t töröltem miattad. A következő ilyennél a könnyebb utat választom, és téged töröllek. Ahogy elnézem az adatlapod, minden szívfájdalom nélkül meg is tehetem. -
törölt tag
Palik és Gyula sokáig csinálták ezt az egészet, volt hogy elvigyorogtam magam, de összességében nálam szégyellni való volt, Palik-nál az zavart hogy nem szereti annyira hogy tanulja (mert lett volna még hova..).
Czollner-nél meg hogy tévúton jár a közvetítéssel....nem önközpontú a dolog, sokkal több alázat kellett volna, mind a kettejüknél.Nagyon nem kell hogy visszajöjjenek, nem is jönnek szal ettől nem félek.
Mezei-nek van mit tanulnia, vagy csiszolódnia sztem, de van esélye bőven még.
Szabó Robi elég profin áll hozzá...de nála sem érzem azt amit Wéber-nél mondjuk.. -
Zso2
őstag
A Palik pl. nem is azért volt amúgy,hogy szakmailag tegye teljessé az egészet, ő egy humorzsák szerpkörben volt.A szakmai következtetéseket úgyis Wéber Gabi és Szabó Róbert vonta le, Amúgy Szabó Robi nagyon bejövős a higgadt beszédével és tényleg átlátja a dolgot.Szerintem ő jobban illet volna Wéber Gabi mellé,mégha nem is dolgozik kommentátorként.
-
Pompi
nagyúr
"Engem egy színvonalas,hibátlan közvetítés érdekelne,amiben szakmailag se lehessen belekötni"
És nálad ezt nyújtotta a Czolnner? Aki folyamatosan esélytlatolgatott ahelyett, hogy közvetített volna. Aki folyamatosan azon elmélkedett, hogy ki milyen taktikán van _szerinte_, aki ha nem úgy alakultak a dolgok, ahogy _szerinte_ kellett volna, azaz, ahogy előre kisakkozta magának, akkor rögtön kritizálta a csapatokat. Miért ekkor meg akkor jön ki, miért ilyen meg olyan gumit rak fel?! Stb. Aki folyamatosan elnézte a pilótákat, simán körökön keresztük tudott úgy x-ről beszélni, hogy y volt a képen - és nem mellesleg kiírva is. Aki örjöngésbe ment át, üvöltött, visítozott amikor valami esemény történt (előzés, kicsúszás stb.) Aki sokszor csak a hát-hát és a júj-júj megjegyzéseket tudta bizonyos dolgokhoz hozzátenni.
Hát köszönöm én pl. ebből nem kérek többet.
Nem mellesleg minek köszönhető a többes szám első személy amiben sokszor megnyilvánulsz?
Szerk: amúgy annyiszor leírtam / tuk már ezeket ...
-
littlelion21
addikt
Az hogy Danika 10 év F1-es kihagyás után nincs a topon én nem rázódott bele, az egy dolog.
De az hogy Gyulánk 9 év közvetítés után sem volt képes a fejlődés legkisebb jelét sem felmutatni, semmit sem tanult, és képes volt még tavaly is olyan marhaságokat mondani hogy a Virgin(?) direkt nem akar indulni a futamon mert túl lassúak, az éppen elég szegénységi bizonyítvány a számára. -
Miért tetszett neked?
Mert nem ismerte fel ő sem a pilótákat?
Mert nekiállt teóriákat gyártani,amik úgy voltak sz@rok,hogy kár volt rá agysejtet pazarolni.
Mert nem tudott tökéletes beszélni? Stlk ?Engem egy színvonalas,hibátlan közvetítés érdekelne,amiben szakmailag se lehessen belekötni.Ez az RTL klubbnál elképzelhetetlen volt,itt van rá esély.4-5 futam és meglátjuk mi lesz,de már most jobb.
-
Zso2
őstag
...hát igen Karthikeyan vissza akart menni Vettel árnyékába, csak éppen beleért a szárnya.
Így párszor megnézve nem szándékos volt, csak szerencsétlen...
Történt már ilyen sok pilótával, ezért nem kell támadni a kis Indiait. Inkább be kellene hozni mögé Takuma Sato-t az lenne az igazi büntetés neki.
Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest