- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
7600 GS
addikt
válasz
Robi BALBOA #38584 üzenetére
Schumi is kb. ugyanazt hozza mint Alonso, csak ugye még gyengébb autóban.
-
törölt tag
válasz
Robi BALBOA #38527 üzenetére
Sztem gyengébb versenyzőknek nincs helye az F1-ben, az hogy jó visszajelzéseket adnak és/vagy olcsón szerződtethetők, vagy éppen teli vannak anyagilag erős támogatókkal, ez nem kellene hogy elég legyen ahhoz hogy rajthoz álljanak, aki évek óta lfszt sem csinál azt is meneszteném.
Mint a hegyi barbároknál Wulfgar, vagy tett okán vagy az eredményeid okán maradhatsz, személyi szponzor ne támogasson 10millákkal senkit. Hordjon sapkát/polót énekeljen tehén reklámokban tökmindegy, de a semmiért ne pénzezzék már őket, mert alibizni fognak.
...vagy azért maradjon mert izgalmas jelenség...lehetőleg pozitív mérleggel, azaz ne a nézők és mások letarolásában legyen élen...., vagy pedig mert veri a csapattársat, veri a mezőnyt vagy ilyesmi.
Akkor marad.
Massa, Rubinho, már egy ideje Trulli is, Maldonado...stb lehet menni máshova semmit sem csinálni. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Robi BALBOA #38525 üzenetére
DRS nélkül semmilyen, ha egyforma autók. Mindenki ugyanott nyomná a KERS-t, és egy tökéletes patt-helyzet alakulna ki. Önerőből senki se tudná megelőzni a másikat az egyforma autók miatt...
Viszont megnéznék 1-2 versenyt, ahol a versenyzőket fordított rajtsorrendbe állítják fel...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Robi BALBOA #38516 üzenetére
Jó eredményt senki nem érhet el jó autó és csapat nélkül. Jó autó nélkül nagy adag szerencsével egyetlen győzelem is hatalmas siker - de még ez sem mák. Panis anno Monacoban hibátlanul és gyorsan tolta végig a versenyt, amikor szinte mindenki besokalt, Herbert pedig az Europa GP-n a káoszában sem a gumiválasztásban, sem a vezetésben nem hibázott, miközben a nagymenők halmozták az élvezeteket. Aznap ők voltak a legjobbak.
Ha Sumi a Jordan 191-es helyett valami igazán nulla technikába ült volna, simán egy lehetett volna 10GP3rajt-1célbaérés-0pont statisztikájú fazonok népes táborának...
Ha meg a csapat nagyon a csapattársat komálja az esélyek valahol a csapattárs szezon derekáig való komoly lesérülésével van egy nívón, akármilyen tehetséggel is...
Fortuna kegye nélkül üléshez se juthat az ember, ha meg valakit nagyon imád a qrvája, annál akár a fél mezőny is jobb lehet, mégis VB. lehet... -
McCartman
őstag
válasz
Robi BALBOA #38516 üzenetére
Kimi majd kirugja a ház oldalát!
-
Gabesz1019
senior tag
válasz
Robi BALBOA #38361 üzenetére
"Hamiltont a McLaren támogatta mindvégig, kis korától, 0 az esélye annak, hogy átengedjék a Ferrarihoz."
Úgy legyen! Remélem, hogy pályafutása végéig a Mclarennél marad, vagy legalábbis nem jön a Ferrarihoz.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Robi BALBOA #38088 üzenetére
A dolog ott kezdődik, hogy "normális" sportban a motort, felfüggesztést, elektronikát fejlesztik, amikből az utcai autók kamatoznak. Lásd pl LeMans. Folytatásnak ott van a tény, amit Male is írt, hogy a befújt diffúzor többletfogyasztással jár, mert üresjáratban is kell a forró levegő...
Harmadrészt az utcai autók zömének bőven elég a tömegből adódó leszorítóerő.Nem mondtam, hogy nem jó alkalmazni, de miért olyan jó, hogy alapjáraton is locsolod a kipufogóba a benzint? A kipufogógáz hasznosítására ott a turbó, vagy lehet tenni generátort is a turbina tengelyére. A hőt nincs értelme kinyerni, mert abból eleve túl sok van ugye a motor miatt...
-
Male
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #38088 üzenetére
Korábban én is írtam ilyet, merthogy egyébként kárba vesző energiát hasznosítanak, így zöldség ez is... csakhogy itt nem egészen ez ment, egyáltalán nem kárba vesző energia hasznosításáról van szó, hanem pluszban üzemanyagot égetnek csak azért, hogy leszorító erőt generáljanak, és hát ez aztán tényleg nem fog megjelenni egy utcai autóban.... a környezetvédelemtől meg igencsak messze áll.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Robi BALBOA #38086 üzenetére
Hozz egy kis fényt korlátolt elmém homályába és magyarázd el, hogy a "kipufogógázt a diffúzorba" technológiából miként profitálhatnának az utcai autók?
-
válasz
Robi BALBOA #37965 üzenetére
A KERS jó elképzelés, csak a valóságban minden pilóta 99%-ban ugyanott nyomja, így gyakorlatban senkinek sem hoz előnyt.
A DRS se rossz ötlet, csak a kerülgetős szabály nem passzol hozzá.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Robi BALBOA #37958 üzenetére
Hát, majd meglátjuk.
Már számtalanszor leírtam, hogy szerintem a F1 rossz úton halad. Régen ez a sport a technikai fejlődésről szólt. Az utcai autókban ma alkalmazott vívmányok zömét ez és az ehhez hasonló sportok termelték ki. Én ki merem jelenteni, hogy a mostani F1 semmilyen építő hatást nem fejt ki az autóiparra. A motorok fejlesztése befagyasztva, a KERS szintén használhatatlan és a legnagyobb hangsúlyt kapó aerodinamikát is a hajára kenheti a köznapi autós...
Valahogy olyan érzésem van, mint ha a vezetés szisztematikusan próbálná megölni a sportot, miközben folyamatosan sírnak döntéseik következményei miatt...
Kéne egy logikusabb, értelmesebb csapás, egy új irány. A verseny Zöldebbé tétele például nem rossz ötlet, de akarva-akaratlanul rossz felől közelítik meg. Sokkal értelmesebb megoldásokat is ki lehetne találni.
Csökkenteni akarják a fogyasztást? Hát korlátozzák a felhasználható üzemanyag mennyiségét! KERS? Kukába vele! Hybrid hajtást a kocsikra!Fontos volna, hogy a F1-et úgy tegyék környezetbaráttá, hogy abból az autóipar is profitálhasson... Mitőbb, az egész F1-et úgy kéne alakítani, hogy az minél több külsős ipart tudjon megtámogatni szabadalmakkal, technikai vívmányokkal, megoldásokkal.
Ehhez persze újra szabaddá, vagy legalább nyitottabbá kéne tenni a fejlesztést és tesztelést...
A Jaguárnak én is drukkolok...
-
válasz
Robi BALBOA #37961 üzenetére
Már a Lotust is elfelejtheted lassan, Caterham lesz ha jól tudom
-
válasz
Robi BALBOA #37958 üzenetére
"a jaguár is remélhetőleg sokat fejlődik."
Jaguár? ide nem mást akartál írni véletlenül?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Robi BALBOA #37956 üzenetére
Az egész idény gyengébben teljesített, mint tavaly...
Talán majd jövőre...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Robi BALBOA #37951 üzenetére
Azért láthattunk szép harcokat az alsó-házban is...
-
kukinyo
addikt
válasz
Robi BALBOA #37934 üzenetére
TESCO-Zsömle bele lát a fejembe.
-
kukinyo
addikt
válasz
Robi BALBOA #37928 üzenetére
8.
-
válasz
Robi BALBOA #37918 üzenetére
Petrov
-
Nowhereman
őstag
válasz
Robi BALBOA #37781 üzenetére
A balszerencse mellé még tedd még oda a bírói pártoskodást...
-
-Mike-
addikt
válasz
Robi BALBOA #37779 üzenetére
Úriember biztosra nem fogad.
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #37712 üzenetére
Az ilyen nem társalgásra született na' ....
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Robi BALBOA #37705 üzenetére
"ami látszik azaz, hogy nem bírja a nyomást (Canada), ami egy VB-nál nagy hiba"
Én már sírva röhögök rajtatok baszki, hatalmas figurák vagytok
-
baluka26
veterán
válasz
Robi BALBOA #37705 üzenetére
Persze, de nem fogják elhinni ezt Neked, ne aggódj.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Robi BALBOA #37271 üzenetére
Én is szavaztam, ahogy nyilván sokan mások is.
A feltöltött kép neve azért még tetszik.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Robi BALBOA #37265 üzenetére
Pedig ha a teszteken átmegy, akkor kénytelenek annyiban hagyni. Mert ugye nem kivételezünk, anno a két Red Bull szárnya is szemmel láthatóan hajlott, csak nem ennyire feltűnően.
Itt a szikra erős árulkodó jel.
proof88: Pedig ott még pénz is lenne rá. Csak hát ami veszteséges, ráadásul ekkora mértékben, azt nem éri meg működtetni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Robi BALBOA #37259 üzenetére
Ez szerintem sehogy.
Szvsz, még ha át is megy a teszteken, vizuálisan látható, hogy nem marad nyugton. Ez egy verseny alatt elkopna. Vagy az aljára koptatót kellene szögezni.
Bár ha mégis átmegy, kíváncsi leszek ki fog a legjobban lázadni a dolog ellen. De van egy tippem.Robi BALBOA: És ha az FIA súlyozás tesztjén szépen átmegy, meg sem moccan?
Akkor ugye legális, hiába szemmel láthatóan illegális.
-
P00By
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #37259 üzenetére
Úgy ahogyan a RB féle, gondolom én... Bár tavaly vagy tavaly előtt teszteltek egy orrkúpot ami abszolút nem felelt meg a szabályoknak, de szabadedzésen tesztelhették.
-
kukinyo
addikt
válasz
Robi BALBOA #37251 üzenetére
Félti az állását.
De már ideje hogy valamit alakítson.Talán egy kicsit színesebbek lesznek a hátra lévő futamok. -
Integra
titán
válasz
Robi BALBOA #37129 üzenetére
fú most lett egy elég morbid ötletem helyszin ügyben a lengyel f1-es pályára, de inkább nem mondom... tény, hogy eredeti lenne.
-
zuchy
őstag
válasz
Robi BALBOA #37114 üzenetére
Megint ki leszünk csapva....
-
válasz
Robi BALBOA #37106 üzenetére
Csak óránként 8000 szavazat.27. 23óráig van még hátra 56 óra.56*8000=448000 szavazat
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Robi BALBOA #37106 üzenetére
9000 embert Kalocsáról össze lehet szedni...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Robi BALBOA #37095 üzenetére
Van 7000 szavazatunk, a többieknek meg 5-70ig
a botok teszik a dolgukat
-
kukinyo
addikt
válasz
Robi BALBOA #36382 üzenetére
A csapatnak nem érdeke hogy bármelyik versenyzője alá hibás autót tegyen.Nekik az a jó ha mindkét autója toppon van.
Elhiszem hogy vannak minden csapatnál "első számú" pilóták de ez nem lehet ok arra hogy a másikat direkt vissza fogják,hibás autóval.
Ezért logikátlan amit írsz. -
válasz
Robi BALBOA #35209 üzenetére
Vettel akár már a következő Szingapúri futamon behúzhatja a VB-t, onnantól kezdve Newey már a jövő évi autóval foglalkozhat. Lesz mit behoznia a többieknek.
-
kukinyo
addikt
válasz
Robi BALBOA #35181 üzenetére
Én pedig ezt találtam el.
Hármas befutó megvolt. -
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
Robi BALBOA #34986 üzenetére
Hamilton papát odatenném az 1. helyre
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Robi BALBOA #32966 üzenetére
Várd ki az aukció végét. Lesz ez még több is...
-
Viktor77
titán
válasz
Robi BALBOA #32874 üzenetére
Szerencsétlen Hamilton már nem meri kimondani amit gondol, mert vagy a lapok szedik szét, vagy korrekcióra "kötelezik". Én azért meghallgatnám mit gondol valójában.
-
Sanya595
senior tag
válasz
Robi BALBOA #32831 üzenetére
Meg még Sato is jöhetne...
-
werszomjas
addikt
válasz
Robi BALBOA #32746 üzenetére
Vajon Vettelt is elfuvarozta volna Webber?
Király futam volt, Hamilton & Alonso szépet ment
-
AMD Power
titán
válasz
Robi BALBOA #32562 üzenetére
Button mit csinált vagy nem csinált ma sem....
-
Superman
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #32459 üzenetére
Hmmm...ez sem semmi....
"Martin Whitmarsh csapatfőnök rámutatott, hogy a pénteki edzésnap célja éppen a kísérletezés, és az új fejlesztések tesztelésében mindig benne rejlik a meghibásodások kockázata. "A mai nap alapjában véve az adatgyűjtésről szólt, amit az éjszaka során ki fogunk elemezni, hogy felkészülhessünk a holnapi időmérőre" - mondta."
A halálos betegségnek öt fázisa van: elutasítás, düh, alkudozás, depresszió, belenyugvás.
Hamilton és Button még az első fázisban van, kíváncsi vagyok, mikor jön a többi...
-
nokia párti
őstag
válasz
Robi BALBOA #32462 üzenetére
Lol, te úr Isten.
-
Oliverda
titán
válasz
Robi BALBOA #32459 üzenetére
Igen. Na majd talán a következő versenyen...
-
Superman
nagyúr
válasz
Robi BALBOA #32444 üzenetére
Engem már nem nagyon érdekel sem az időmérő, sem a verseny.
Igazából a hétfői/verseny utáni Whitmarsh nyilatkozatra leszek kíváncsi, meg arra, mikor kezdi el burkoltan a két világbajnokot hibáztatni...
-
Oliverda
titán
válasz
Robi BALBOA #32444 üzenetére
Szerintem már a Q1-ben ki fognak esni. Tisztán látható a mai eredményekből.
A pole-t pedig Webber fogja megszerezni.
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest