- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Yettel topik
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Vigneau #50238 üzenetére
Szerintem is, főleg hogy az elején, a jóval melegebb aszfalton, és jóval nehezebb autóval is bírtak 18 kört azzal a gumival, igaz akkorra már érezhetően belassultak, persze ne ilyen drasztikusan.
Egyébként mindent meg lehet magyarázni.... Valszeg azt is megtudják majd, hogy ezzel a csapatvezetéssel ilyen kiváló pilóta mellett miért nem tudtak egyéni VB-t nyerni már 5 éve...
DopeBob: Azért, mert akik a boxban ülnek, azok dilettáns, szerencsétlen idióták.
-
válasz
Vigneau #50146 üzenetére
Az a vicc, hogy duplán rontották el a gumitaktikát, mindkét versenyzőjüknél.
Az utolsó kerékcserék előtt Grosjean mögött 3mp.-el haladt Massa, csak nála azzal fűszerezték a gumitaktikát, hogy járatták a teljesen elkopott gumikon 4-5 kört, hogy jobban lemaradjon, majd a vége előtt 9-10 körrel, eszükbe jutott, hogy akkor mégis cseréljünk szuperlágyra.
Grosjean 6. -> 2. hely
Ferrari(Massa) 7. /Grosjean+3mp./ -> 10. hely (7.8. helyet összehozhattak volna) -
Motion_Blur
félisten
válasz
Vigneau #48531 üzenetére
FB-on sokkal több "hír" jön ki mint az oldalukon, asszem ott le is van tiltva a kommentelés. Mondjuk engem már FB oldalukról és a rendes oldalukról is kitiltottak mert írtam néha pár kritikát teljesen normális hangnemben. Erre kaptam egy olyan üzenetet hogy tudják hogy az egyik konkurens oldaltól vagyok és azt is hogy mit akarok elérni ezzel és kiraktak. Kicsit betegek szegények...
-
Pompi
nagyúr
válasz
Vigneau #31494 üzenetére
Ezt nem a McLaren stylistjai készítik. Ez a Hugo Boss kampánya, az oldalukon lehet tervezni overált bárkinek a szombati napra és minden futamra kiválasztják az adott országból az országra jellemző motivumokkal megdesignolt ruhát. A kiválasztott magyar overált, ahogyan a képen is látszik I. Kalmár rakta össze. Elég komoly a tervező progi egyébként, végtelenek a lehetőségek.
De egyébként ez le is van írva a linken, csak én is már most vettem észre, amikor már beírtam
Youtube és a A magyar galéria.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kiszedtem, meg kikozmetikáztam pár hozzászólást, próbáljunk meg ne ilyen irányba menni ha kérhetem!
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elite: Dangerous
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- RAM topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest