- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
TOM-202 #45680 üzenetére
Hát ha az elmúlt 2 évadot nézik akkor megértem. Ha viszont egy kicsit gondolkodnak is, akkor rájöhetnek hogy ebbe a verdában most van annyi potenciál hogy pár dobogós helyezést összekaparjanak. De először ezt a Super DRS nevű cuccot kéne úgy belőni hogy ne csak az időmérőn jelentsen előnyt hanem magán a futamon is.
Találtam egy videót amit nem ma láttam először, viszont jó látni a 2 srácot ahogy ketten "szenvednek" Wokingban
Katt IDE
-
-
-
Pá
addikt
válasz
TOM-202 #38673 üzenetére
Sajnos nem valószínű.
[link]
Q: (Livio Oricchio - O Estado de Sao Paulo) While the weather forecast tomorrow is for rain, have you chosen the set-up of your car only for qualifying or also thinking about 71 laps for tomorrow?
SV: To be honest with you, I think a typical rain set-up doesn’t exist anymore. The big difference is that you put on different tyres. Car-wise, there isn’t much you can do. Generally if it’s wet, you put on more downforce if anything but car-wise, from the set-up point of view, it’s more or less the same as in the dry.
JB: I think that the set-up we’ve taken this weekend is a set-up that helps us in the wet, and it’s not been done on purpose, it’s just the way it is for us around here. Yeah, as Seb said, there’s not a big difference. You don’t really have a massive change to the car for wet conditions but there are small things.Aki nem értené, arról beszélnek, hogy manapság már nem igazán van olyan, hogy esős beállítás, max apróbb dolgokon módosítgatnak, de az igazán jelentős dolog annyi, hogy lecserélik a gumit. Szóval ez nem hiszem, hogy ez megmagyaráz 1mp különbséget.
Ettől persze még előfordulhat, hogy ma Schumi gyorsabb lesz, mert ilyet is láttunk már. -
Oliverda
titán
válasz
TOM-202 #31994 üzenetére
"A box-beli Kobayashi eset sem a versenyző hibája volt hanem a csapaté. Akkor meg miért a versenyzőt büntették érte? Nem érdemelte meg."
Ez egy olyan szankció amit nem kell megvitatni. Default ezt kapja mindenki hasonló esetben. Ugyanezért ugyanezt kapta Massa is amikor 2008 Szingapúrban véletlenül megkapta a zöld jelzést majd elvitte magával a csövet miközben jött be a Force India és majdnem összeütköztek.
Az mesterre kiszabott büntetés inkább vitathatóbb.
-
.bableWes
őstag
válasz
TOM-202 #30778 üzenetére
az idén én még nemláttam motorelfüstölést mint anno pár éve amikor még böven 19k fölött forogtak a motorok.
az uj motorszabály után sem nagyon fog, hiába tudnának a motorok 1000hp+t ha 1. le llesznek korlátozva teljesitményszinten na meg vigyázni fognak az élettartamukra is.azt tudja valaki, hogy mekkora a nyomatéka a mostani motoroknak, mekkora volt a turbokorszakban és mekkorára várhato a mostaninak a nyomatéka?
-
.bableWes
őstag
válasz
TOM-202 #29508 üzenetére
ha láttad az összes futamot akkor azt is észre vetted, hogy a rbr 1 körön brutál gyors, de versenyen majdnemhogy eltünik a hatalmas fölény. a ferrari meg nagyon jo versenytempoban. mekit azért nem mondom most ide, mert esöre van belöle a merci meg hát nem a legjobb
érdekes lesz a mai futam, ha esik ha nem. massa is jo most, reméljük most nem haljuk, hogy "fernando is faster than you". -
MPowerPH
félisten
válasz
TOM-202 #29508 üzenetére
Szerintem meg nem. Most már világos, hogy az rbr miért olyan gyors az im-en. Annyira minimális a különbség, hogy ez futamon teljesen elolvad, sőt, megfordul. A Ferrari mindkét gumival jól viselkedik, nem lesz olyan, hogy belassul. Versenytempóban biztosan jobbak. Az idei szabályok miatt pedig könnyebb előzni. Ráadásul ha tartani tudja akkor a dupla DRS miatt nagyon könnyű lesz.
Ha eső lesz, akkor se a Ferari, se az RBR nem lesz a toppon. Azok lesznek jó helyzetben, akik meredek szárnyakat használnak.
-
törölt tag
válasz
TOM-202 #14186 üzenetére
zseniális volt sztem,..megdöbbentem amikor olvastam hogy megbüntették.
Kis visszacsengéssel: lehet hogy a szabályok szerint kifogásolható, de a verseny szellemének absz. megfelelő húzás volt.
püff de kellett már ilyen MS-től, szvsz többet ért mintha dobogóra állt volna Monaco-ban, ott volt a lehetőség, lecsapott rá és meg is csinálta...és Alonso-val szemben csinálta meg, ami több lépcsőfokkal felsrófolja a manővert.
Az én felfogásomban ez zseniális volt, a többit meg feltolhatják maguknak a bírák
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest