- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
lenox
veterán
Nekem inkabb az jutott eszembe, hogy szep gondolat volt, hogy a Mester nemet, es nemet kocsiban nyomja, de mint latjuk, valami nem megy, es nem Sumakkal van a gond, szoval cserelni kene a csapatot. Pl. egy Kimi vs Sumi a Lotusban poen lenne, par regi pletykanak is pontot tenne a vegere. Bar a Lotus pont inkabb becsodolni fog lassan, szoval lehet, hogy nem a legjobb lo...
-
törölt tag
Ez akkora negatívum a Mercedes-nek hogy szvsz elképzelhetetlen.
...hát már most is nagyon gáz, olyan negatív reklám mint ház...a csapat megint bocsánatot kér Schumacher-től...pfff.
Mercedes akkora presztizs veszteséget szenvedett el az elmúlt években az autópiacon, hogy szvsz őrültség lenne.
Csak gondolj bele mit jelent a Mercedes név ma, és mit jelentett...mondjuk az A osztály megjelenése előtt. -
MPowerPH
félisten
Szerintem ez az elmélet túl extrém. Ámbár a beszorult DRS nagyon veszélyes is lehet, mivel az autó így jóformán irányíthatatlan. Pl. ha az Eau Rouge -ban így beragad, akkor abból elég csúnya bukás lehet. Tiltsák be a DRS-t.
Schuminak már volt vele idén gondja, de akkor ha jól tudom nem akart kinyílni az IM-en. Rosberget eddig elkerüli minden technikai malőr.
-
Peat;)
veterán
Mezei sajnos nem a futamra figyel elsősorban, hanem a dumára, így persze sokszor keveri a dolgokat, nagyon körülményesen akar fogalmazni, illetve a futam adott szakaszaiban teljesen érdektelen dolgokat mond el. Kb ennyi a baj vele. Vagy görcsöl vagy a saját feje után megy ezt nem tudom, Wéber lehetne kicsit rámenősebb, a hibáknál jó lenne ha rögtön kiigazítaná és nem finomkodva néhol ráhagyva állna a dologhoz.
-
hermanyi
addikt
Lehet ,hogy nem volt gyenge sőt biztos is ,hogy nem mert effektíve ugyan az a motor volt akkor is benne mint most szóval erőben ugyan ott van most is mint Ausztráliában pl , de gyors tempóban lehetetlen volt vele menni csak ha nagyon tehetségen és erőn felül teljesitett a pilóta . Szóval szerintem is Alonsó az év elején amit mutatott az kimagasló volt .
-
Pá
addikt
Nemértem, senkinek sem tűnt fel, hogy Schumi nem futott rendes mért kört a Q3-ban?
Két melegítő kört ment, aztán a végén akart egy gyorsat futni és kb 2 mp-cel a leintés után ért csak fel, azért vette el a gázt és intett a levegőbe, gondolom akkor szóltak rá a fülére, hogy kár a gőzért.Nem tudom, amúgy ki bénázott most, de ha megint a csapat nézte be, az már lol kategória lenne.
-
TESCO-Zsömle
titán
Most gondolj bele mit érezhet az öreg...
Tudod, hogy benned van, érzed, és ki is adod magadból, de mindig jön valami xarság...
Aláírom, hogy az a hátulról belerohanás az rajta is múlott, noha az előtte levőnek nem kellett volna kifele rántani a gépet, mielőtt elindul befele...
Ma is pl feltartották, a korábbiakat meg ismered...Szegény öreget az ág is húzza...
Eddig idén nem volt egy olyan futama sem, ami alapján tényként ki lehetne jelenteni, hogy haza kéne mennie.
Pá: Őszintén nem vettem észre, de ha ez tényleg igaz, és megint a csapat cseszett el valamit, az már tényleg kiábrándító volna.
Pedig ezzel az idei autóval ott lehetne az elején összesítettben.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ez nem vicc, ez így igaz. Mint ahogy a foci WB-n/EB-n is úgy fújnak a bírok, hogy:
A - a hazai csapat minél tovább jusson.
B - a meccsek nézettségét maximalizálják.Ennyi. Nekik is a nézettségből jön a pénz... Ezért nincs videóbíró, mert az kerek-perec megmondaná, mi a szitu. Nem volna akkora befolyásuk a meccsek kimenetelét illetően.
-
kukinyo
addikt
"Noha a csapat versenyautója az eddigi összes gépátvételen átment a szezon során, az FIA úgy döntött, a Red Bullnak ki kell cserélnie a kérdéses alkatrészeket, azok használata ugyanis a továbbiakban nem engedélyezett."
Elolvastad te ezt?
(#49850) BMW001: Erre ne vegyél mérget.
(#49851) badd: "mintha találomra, a kedvük szerint mondanának rá dolgokra igent vagy nemet és ezzel mintha befolyásolni akarnák a dolgokat."
Teljesen egyetértek veled.nagyon olyan szaga van. -
badd
tag
Inkább az FIA vicc, hogy eddig nem szólt, csak most. Ha valami szabálytalan, az elsőre is szabálytalan. Oké, jogos hogy betiltották ha szabálytalan, de akkor már az első alkalommal ezt kellett volna tenni. A fenéklemezt is már Bahrein-ben be kellett volna tiltani, főleg hogy nem egy rejtett helyen volt, vagyis gépátvételnél simán láthatták. Ilyen későn hozni a döntéseket olyan, mintha találomra, a kedvük szerint mondanának rá dolgokra igent vagy nemet és ezzel mintha befolyásolni akarnák a dolgokat.
-
MPowerPH
félisten
Igen. De azt mindenki elfelejti, hogy a fiatal kori Schumachert összesen egy valaki tudja megközelíteni, az pedig Alonso. Vettel -t szentségtörés hozzá hasonlítani. Egy 43 éves embert már nem szabad hasonlítgatni senkihez sem. Neki ez már csak szórakozás, ő elért mindent, amit el lehetett ifjabb korában.
-
törölt tag
Grosjean egyébként egy elég agresszív stílusú versenyző....az alacsonyabb kategóriákban kb. Hamilton habitusban ment....sőt az egész felnövekvő versenyzők közül igazán ők ketten emelkedtek ki (azóta sem igazán látok mást), akik kőkeményen versenyeznek.
Nem könnyű feladni egy pozíciót,...sőt többet is, mert ha elengedi Alonso-t..azaz félreáll, elmegy Massa is.
Ez nem jó megoldás egy rajtnál...max utólag, így a balesetet elemezve.
De amikor zajlik az egész, akkor ő nem igen gondol pozíció feladásra (ne is tegye), aki külső ívről rajtolt, annak egy dolga van minél hamarabb belülre húzni.
Az F1-ben tapasztalatlan az igaz...keresi még a helyét, Kimi-tól kell tanulnia sokat...Kimi általában nagyon jól oldja meg az ilyen szitukat, nem tudom milyen a viszony kettejük közt,de én tuti eldumálgatnék a helyében, hogy hogyan látja ő.
Szvsz a q3 elrontott középső szektora volt a fő probléma...és ezt egyébként komolyan gondolom, csak hülyén néz ki. De itt Monaco-ban az a hiba felnagyítódik.
szerk:
egyébként így elnézve a rajtot, talán Massa rajtja volt a legjobb. -
törölt tag
Mert Grosjean nem húzódott MS felé...hanem esett.
szerk: ez a baj a kimerevített képekkel, nem látszik rajta hogy mit csinál a versenyző.
Grosjean az Alonso-s ütközés után korrigálni kényszerült, ezért esett rá MS-re, kapott egy ütést (nem is kicsit) a kormányzott kereke, ezt kellett korrigálnia. -
mokus1
addikt
-
PazsitZ
addikt
Azért amikor egyes dolgokat teljesen félrefordítanak az érdekes.
Persze lehet mondani, hogy véletlenül, de akkor azt mondom, hogy keressen más szakmát vagy tanuljon meg normálisan fordítani, szöveget értelmezni...
De természetesen ezek a félrefordítások és további szöveg hozzá tétlek nem véletlenek, hiszen így tudnak "érdekes" szenzációhajhász címeket adni és nemlétező híreket generálni.
Persze ettől élvezetes lehet olvasni, hiszen a hírcsárda is egy jó oldal, csak a helyén kell kezelni és nem szabad komolyan venni... -
törölt tag
Nem akarok személyeskedésbe bonyolódni, egyszerűen ez a véleményem.
Olvasni nem érdemes mert hivatkozás nélküli a legtöbb cikk, teli félrefordítással, ferdítéssel...sőt az oldal olvasóinak cikkeivel...nálam ez verte le a lécet valamikor a közelmúltban, amikor ennek az oldalnak egy cikkére hivatkoztak egy vitában, ahol 'önjelőlt123' nickken (kitalált, bárminemű egyezés a véletlen műve) íródott egy baromság a versenyzők fizetéséről, ami végül is csak két évet tévedett a megnevezetthez.
Valamikor még 'coulthard' valami nickken nyomták a kéretlen reklámokat az F1live.hu-ról pl. az SG.hu-n.
Szal én birkáknak tartom az odalátogatókat, mert rázzák a kolompot nekik és ők mennek...nem számít a tényszerűség, a korrekt fordítás, esetleg a normális vitaképes közösség,...sőt mást ne mondjak a kritikát fogadni képes szerkesztőség..
...
semmi nem számít, csak valamit valamiért gyorsabban tudjon (mint mittoménki) lefordítva....ez nekem a net világában nagyon vicces,..a net hasznos, de az írott sajtó korában is tök jókat tudtunk beszélgetni a témában társaságban. -
-
barnam_
nagyúr
-
stvnppp
senior tag
Valahogy sejtettem...
Amúgy vajon nem kezdi cikinek érezni? -
barnam_
nagyúr
Azt hiszem pár éve a dízel Seat-ok verték a mezőnyt a WTCC-ben.
A nagyobb nyomaték és a kisebb fogyasztás megtette a hatását. Viszont most nem tudom mi a helyzet, nem követem a sorozatot.
Azt nem tudjátok hogy idén a WTCC Magyar nagydíja fizetős vagy ingyenes lesz-e? Ha jól tudom tavaly az utóbbi volt, sajna pont nem tudtam kimenni. -
Peat;)
veterán
Anno ez a kirakás teljesen megszokott volt a Montoya, Schumi, fiatal Kimi korszakban. Most keresni nem fogok, de emlékszem ilyenekre. Rosbergnek egyébként is csak az első volt kemény, Alonsonak szerintem azért gurult el, mert őt két éve totálisan betörték a versenybírák amikor minden létező dologért meghágták majd amikor ezt szóvá tette megint megbüntették egy semmiségért. Azóta úgy vezet mint egy kisangyal sajnos (persze hatékonyan, de mindent példaértékűen betartva) és úgy néz ki viszont is ezt várja el. (tévesen)
Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged